20113
  • grebber
    Őlég baj az nemtudod mit hagysz ki.
  • Kiswarga
    Az Oblivion-t nem ismerem.
  • Kiswarga
    A kettőt már kb. 10X végigvittem. Az 1 az meg annyira nem jön be. De szerintem azért mert eleve a 2-vel előbb nyomtam mint a másikkal és hát a g2-höz hozzá sem lehet mérni az 1-et. Csak azért szereztem meg mert kíváncsi voltam az előtörténetre.
  • grebber
    Oblivionozzál ,mert megérdemled :D
  • W B
    Jászd végig megint az egyet és a ketőt
  • Kiswarga
    Kösz az infót. Bár egy kicsit csalódtam mert kezdtem örülni, hogy 1 hónap múlva nyomhatom. De akkor muszály leszek még pár hónapot szenvedni.
  • W B
    Nem májusban jelenik meg!
    Majd összel. De a magyarosítás az elvileg bizotos. Megkérdeztem a azt a "céget" kik készítik a magyarosítást.
  • Kiswarga
    Az igaz, hogy a Gothic 3 magyarul fog a boltokba kerülni májusban? Csak azért kérdezem, hogy 100%-ig biztos legyek benne, mert ha bele élem magam és mégsem úgy esz akkor még a végén kárt teszek vkiben.:D
  • Esrohnoil
    Mindig van egy keményebb anyag. :D
  • W B
    A jó fegyver átvágja. És ha mágikusérc akkor sehogy se sérülhet
  • Goth
    már miért ne sérülne?
    megakad az állat csontjaiban máris csorbulhat =)
  • grebber
    Élethűség lol.Ugyanmár mondj olyan játékot amiben van legalább közeli élethűség is mert én nem tudok nagyon ilyenről.

Alapból jó az oblivion de nehogymá lóval meglehessen mászni a mounteverestet meg vizalatt uszikáljak a lovacskámmal.
    Meg a kard ne sérüljön már ha sima állatokat csapkodok.És még sorolhatnám.

Éppen ezért játék bármi lehetséges.
  • Zsolo007
    Hát nekem nincs gondom a beleéléssel =)
  • Goth
    az oblivionba valahogy én sem tudom beleélni magamat, ezen a téren gyenge a játék.
    G3 sztem még atomerőművesebb lesz =)
  • Esrohnoil
    Remélem bebizonyítják h. a realisztikus dolgokhoz, a hangulathoz és élethűséghez nem feltétlen kell atomerőmű, mint az Oblivion esetében, ahol ráadásul sokszor nem is érzem még mindig életszerűnek a dolgokat. (Hozzáteszem azért e téren már fejlődtek vmit a Morrowindhez képest. :) )
  • W B
    Kösz az infót.
    Az orkok nem gonoszak?! De hát Beliart szolgálják!
  • KH
    bár új info nincs benne (bécsi találkáról)
  • Esrohnoil
    Akkor ezért rémlett úgy h. megöléskor jár, mert elvileg megölni csak 1* lehet vkit. :)
  • Ottto
    Igen. Csak egyszer jár az xp.
  • Esrohnoil
    Lehet h. rosszul emlékszem, valszeg igazad van, nem játszottam vele mostanában.
    Közben beugrott h. elvileg megkapod az xp-t ha lecsapsz vkit, de ha hagyod felgyógyulni utána és megint lecsapod, úgy rémlik h. akkor már nem kapsz érte xp-t.
  • W B
    nekem mindegy, úgyis azokat a büdös orkokat leszúrom, úgy hogy mindegy.
  • Ottto
    Mitbeszélsz? Dehogynem! o_O
  • Esrohnoil
    "Gondolom a tapasztalati pontot kivégzés nélkül is a harcért megkapod.."

Ha játszott volna az előzőekkel akkor tudná h. ez nem így lesz. :D
  • KH
    hömm, majd máskor belinkelem a fordítást...
    (mer má' megvót tennap)

mondjuk Soguntól nekem kétfelé áll a fülem :-)
  • grebber
    GDC: Gothic III.: Kegyelemdöfés és Menekülés

Sogun, 13:40 - PC - Játék: RPG

(1UP) A 1UP Gothic rajongó legénysége kikolbászolt a GDC kiállításra, hogy a körmére nézzen a bemutatott Gothic verziónak. Kiderült, hogy a harcok végén csak eldőlnek, földre hullanak az ellenfelek, de nem halnak meg. Te döntöd el, hogy odalépsz a szerencsétlen magatehetetlen ellenfélhez és kivégzed-e, vagy csak elsétálsz. Gondolom a tapasztalati pontot kivégzés nélkül is a harcért megkapod..

A játék producere fogta a kiállításra kipakolt verziót és bemutatta a 1UP-lyányoknak, mennyi van kész a Gothicból. Városban okozott egy kis felfordulást a látvány kedvéért. Mivel mágia még nincs beépítve, ezért kezébe röppent masszív kétkezes kardja. Teljes páncélban odalépett egy fegyveres, ám páncélozatlan őrhöz, ki a főkapu mellett álldigált. A producer támadott hősi karakterével. Az NPC őr ezután ráugrott és üldözni kezdte a városon keresztül, közben folyamatosan verte agyon a producer karakterét. Ha az AI be lett volna kapcsolva, akkor a többi őr is csatlakozott volna a bulihoz. Városi népek reagáltak volna a nyugodt életüket megzavaró felfordulás láttán. A hajsza felkeltette volna az Orgyilkos Céh érdeklődését.. Lényeg az, hogy a producer hősi karakterét, ki nagy merészen és szemtelenül megtámadott egy páncélozatlan őrt, úgy elverték, hogy utána kiskanállal kellett összeszedni a fickót..

Állati jó hangulat a lényeg egy játékban. Nem a szupertápos hőssel végigirtás a városon, amilyenre simán beállíthatták volna az agyoncsítelt demót.. Hanem rongyos csóró kis mitugrászként kezdeni és fokozatosan felküzdeni magunkat a ranglétrán. Hálistennek az eddigi billentyűzetközpontú rémálom-irányítást lecserélték egér+billentyű kombóra. Remélhetőleg a Gothic 2. megaérdekes auto-kamerakezelését is ki lehet majd kapcsolni..

Szabadság:
    Komoly Oblivion alternatíva. A Gothic 3.-ban mehetünk a saját orrunk után. Oda csaphatunk, azt rabolhatjuk ki, amit akarunk, élhetünk úgy, mint egy bűnöző. De a legnagyobb szórakozásnak az Ork hadjáratot taglaló főtörténet ígérkezik. Megjelenés ősz környékén.

info: Hardwired
  • grebber
    Hát ja jobb lett volna ha nem külön van az a három csik hanem egymás alatt mint az egyik sarokban.
    Hát majd meglátjuk mit hoznak ki ebből az egészből.
  • Ottto
    Sztem az nem inventory, hanem egy quick-bar ahová skilleket, tárgyakat, italokat, stb.t pakolhatsz, és egy gombnyomásra használhatod azokat, nem kell folyton az inventoryba bemenni és onnan kibogarászni.
    Mellesleg tényleg nem túl szép, de ami engem jobban zavar az hogy kegyetlenül rossz helyre került. Valamelyik sarokba jobb lenne így pont perspektívában van!
  • W B
    na !
    A kető köz. Az valami ezköz menü?
  • hiba
    a kemrat szerintem lehet majd valamennyire szabadon mozgatni az eddigi gothicban nekem bejott a modszer sztem ezen vagyis remelem nem valtoztatnak
  • grebber
    Csak tudnám miért cserélték le a jol bevált Gothic1-2 invertory-t ez a csik szerintem eléggé fos.
    No mindegy ettől eltekintve hangulatilag még szeren lehet.
  • Shan
    Neizgujjatok má! jólesszez, nyugi...
  • Duzsuki
    Mire gondolsz. A kép tetején levő piros csikra? Mert ha arra akkor az szerintem a kiválaszott másik személy életcsíkja. Ha jól megnézed még a nevét is kiírja de ha így jelenik meg az kicsit gáz nem igazán látni jól.
  • W B
    Ott sütnek disznót!!! Kaja!
    És az a vízesés milyen szép! Csak néhány hal kellene bele. Persze nem azok a nagy tonhalak.
    Amúgy milehet az a csík azéleterő, varázserő, és a levegőmenyiség csík felet?
  • Zsolo007
    Randa ez a GUI
  • grebber
    Hát nemtudom.
  • W B
    ÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Esrohnoil
    Sőt, a nevében is benne van h. resized, azaz átméretezett...
    Nem kell fosni, tudják mit csinálnak. Akik 2 ilyen remeket összehoztak, nem szúrhatják el a 3.-at sem. :)
  • Esrohnoil
    Mit aggódtok, tisztán látszódik h. a kép elmosott, szar, mert nem az eredeti formátumában van. :DDD
  • grebber
    A többi kép szebb.
  • Zsolo007
    Igen az a GUI :).

Értem....csak ahogy megláttam, kicsit felháborodtam :(