20113
-
#1381 Ezt jelenti:
Thank you very much for all, what you did as a person and procuder for us.
UI.: Nem tudom mennyire pontos, netes fordítval készült... -
#1380 Mert az a post szétcsattan az együttérzéstől..inkább szenzációhajhász ahogy írod tíz felkiáltójellel ide is meg a másik topicban kétszer is..
Hát nem kezdték túl szerencsésen az új évet az biztos..gondolom elég nagy sokk a csapatnak. Sacha Pieroth halt meg..hazudnék ha aztmondanám tudom ki ő..
Vielen dank für alles, was du als mensch und procuder für uns getan hast.
producer és nemtudom mi..valaki aki ért németül..az angol oldalon is németül van kint -
#1379 Először is együtt érzés 2 t, másodszor mit csináljunk vele, ez van. Egyébként ki az, és miben/mitől halt meg?
Milyen játékkidobásról hadoválsz? -
W B #1378 Na a sok Gothic 3 váró?!
Hol az együt érzés???? Vagy csak dobják ki a játékot és kész??? -
W B #1377 Meg halt az egyik Gothic 3 készitő!!!!!!!!!!!!! -
Szolnokboy #1376
majd akkor visszanézek az év végén...:P -
W B #1375 Vidítónak az évvégén. -
#1374 Kiváncsi lennék mi lesz a demo-val és, hogy mikor jön ki. -
W B #1373 Sajna. -
#1372 Év második felében vagy később jelenik meg. -
Szolnokboy #1371 biztosan sokan kérdezték már előttem de nincs kedvem keresgélni
Tudható már mikor jön ki ? -
Goth #1370 :_DDDDDD -
#1369 Tedd azt.....marha -
W B #1368 Kidobhatom a gépem az ablakon. -
#1367 Wazeg a G4 milyen lesz már heh a 3 is szép lesz és ha még ezt fokozzák. :D -
#1366 Te WB:
Alapból jobb gépeg van mint egy 3000+-os AMD, 6800GT kártyával?
Apu aztán költ rád rendesen, de a taníttatásod kicsit elmarad a várt szinttől.
Tudod mit? Legyen olyan géped mint a haveromnak: 2(!!!) db 7800GT kártya SLI-ben:)))
Amúgy a lovakról keményen leszállhatnál már. Nem fogják megcsinálni mert nem kell. NEM SZÜKSÉGES. Szerinted az Elder Scrolls - Arenaban volt ló? Egyáltalán ismerted a játékot? Nem hinném. Képzelj el egy olyan korszakot kb. 94-98-at amikor nem a graf volt a lényeg. Ekkor a játékokban a grafot iszonyatosan nagy játéktér helyettesítette. Komplett városok voltak, nem csak pár ház mint mostanában. És azokban se volt ló (mondjuk nem is nagyon tudták volna megcsinálni:) )
Lovakról: Én is magyar vagyok, szeretem a lovakat, de ezért ne pakoljunk már mindenbe lovat.
És ha büszke vagy arra, hogy magyar vagy akkor viselkedjél rendesen és tanulj meg helyesen írni.
Más:
Mi lesz az a Gothic episodes??? -
subaruszg #1365 Remélem én is hogy 2006 ban megjelenik. -
#1364 Nem találtam sehol ezért meg kellet vennem a gamestar 2004/12-es számát amiben teljes játék volt. De 2006 elején a készitők az összes részt újra kiadják. -
#1363 Az első részt hol vetted? Vagy külföldről rendelted? -
#1362 B.Ú.É.K.!!! -
#1361 Reméljük:)
BÚÉK 2006!!! -
#1360 B.Ú.É.K.!!!
2006 the year of GOTHIC 3! -
W B #1359 Boldog új évet! -
#1358 Sajnos ezt nem lehet szó nélkül hagyni mert akkor folytatja. Bár ahogy látom nagyon nem fogja az adást hiába szóltam neki. -
subaruszg #1357 De nem ártana -
#1356 Azigen:D
Bár remélem nem ilyenek lesznek az orkok...az lenne a legkirályabb ha olyanok lennének mint a kettőbe meg az egybe azzal a különbséggel hogy újra lenne dolgozva a skinjük meg ezek!
Ezek az új orkok úgy néznek ki mint valami jeti vagy egy túl hormonos csóka:C -
Der Wahnsinn #1355 Ez a wb egy agyalágyult, nem kell vele foglalkozni. Majd ha nagy lesz talán másképp látja a dolgokat, bár egy nagy idióta még egy kis idiótánál is rosszabb... -
#1354 Nem érted őt mi nem vagyunk magyarok szerinte ,mert nekünk nem muszály a ló a G3-ba :D -
#1353 Jóhogynem romákat is rakatsz bele mert az van bőven ebben az országban...
Gothicnak meg semmi köze ahhoz h. te vagy én magyarok vagyunk. Ideje lenne felébredni. -
#1352 Ennek megint se füle, se farka... durvára elegem van belőled meg a hülye lovaidból.
Bocs, de ez az igazság. -
#1351 LOL. Leállnál? -
W B #1350
Nem vagyok ork! Gondolom ti se.
És azt a madrat kedevel (sütve-főve is) A neve pedig dögevő.
Nem vagyok ork! Ember vagyok! -
#1349 Tudok róla, hogy szeretem túlzásba vinni a dolgokat, de ezt nem lehetett kihagyni. Mármint ezt a képet
-
Hamlet #1348 Ha magyar vagy akkor figyelj a helyesírásra, mert mindhárom mondatodba sikerült egy kevés hibát becsempészned. -
#1347 LOL :D ez a hsz visz mindent -
acsarkodo #1346 Inkább mennél már te a ... -
#1345 Nem azt mondtam, hogy nem szeretem a lovakat, hanem hogy nem ragaszkodom minden áron ahhoz, hogy legyenek a Gothic 3-ban, főleg, ha nem tudják rendesen megcsinálni. De igazad van, mindjárt beírom a hivatalos fórumon, hogy miért nem lesz a Gothic 3-ban csárdás, babgulyás, erős pista, veresegyházi asszonykórus, szegedi papucs...stb. -
W B #1344 Ja elmagyarázom mért akarok a G3-ba lovat.
Mert magyar vagyok!
És aki magyar és nem szereti a lovakat az mennyen el ebből az országból. -
#1343 Az általad imádott ló az hátas és nem hatás. -
W B #1342 nem érteni.