20113
-
#1642 Akkor miért aggódsz? Még a G1es irányítást is benehagyják, majd pont a kameranézetet változtatják meg több ezer ember csalódására! Mellesleg igen, G2ben ki tudtál ennyire zoomolni! Emellett marad az FPS nézet is, tehát nem értem min kell parázni. Mégnagyobb hülyeség egy (igen, EGY!) kép alapján leírni a játékot, mikor nemegy (nem, TÖBB!) ingame videót láthattunk ami jobb szögben mutatja a játékot.
Mellesleg ez nem fake kép, csak a Health/Mana/QuickSkill/stb Bar(Ez az a GUI egyébként???) ami gyanús. (Lásd! (A kép hamarosan a G3 officalra is felkerül) )
Az a quickbar nagyon nem kellene oda, sokat takar, de lehet hogy eltűnik mint a mana bar, vagy (ami valószínűbb) egyáltalán nem lesz (vagy jobban lesz megoldva). A játék még mindig messze nincs a végleges fázisban, és ez a legelső ilyen jellegű screen. A legvégére biztosra veheted hogy sokkal jobb/szebb lesz! (A Gothic1nek is egész más healt/mana barja volt eleinte, sőt a végleges verzióra nagyon sokminden megváltozott az első srceenek óta (eleinte még egy shield bar is bekerült ami végül el is tűnt)) -
W B #1641 De cuki ott azaz ork kereskedő.(persze ha az)
Amúgy szerintem ez még nem a végleges. És nekem akkor is kelllll!!!!!!
-
#1640 Hát szerintem is. Valaki nagyon jól szórakozhat... -
Goth #1639 ez pl. sztem tuti fake.
Ha csak a talaj textúráját, vagy a fák lombját összehasonlítod a többi szkrínnel... Teljesen más! -
#1638 Márcsak azért is furák a kélpek, mert anno a videókon egyáltalán nem ilyen volt a játék. -
#1637 Nemtudom mit vártál....majd ha kijön még pár hivatalos skrínshát majd akkor meglátjuk hogy milyen is lesz ez valójában.... -
#1636 pff, azt hittem valami értelmes magyarázatot tudtok adni, de látom csak unatkoztok -
#1635 Nézd már meg a legújabb képen a GUIt. Egyébként melyik gothicban tudtál ennyire "kizoomolni"? Hogy ilyen mérteben lásd az embereket? -
Goth #1634 fake =) -
Goth #1633 És miből következtettél arra hogy nem a G2-t követi?
Még a katonák kinézetre is, mint a mercenaryk...
Gondolom a nézet is variálható attól mert a képek ilyenek valszeg az eredeti G 1-2-es nézetbe is lehet tolni. -
#1632 Ezek a képek korrektek. Nem érted. A legújabb képeken, úgy néz ki mintha a Spellforce2t látnám a gothic3 engine-jével...
Bár nekem a méretarányok, és a szemszög miatt ezek is furák. -
Goth #1631 pl.:
ez,
meg ez.
Ha szted szánalmasak, nem tok mit mondani =) -
#1630 Hát én azthittem, hogy ez a g3 a g2t követi, de úgytűnik nem. Innentől kezdve nem tud érdekelni. -
Goth #1629 Akkor nem neked való a játék =) -
#1628 Ezek? Ezek szánalmasak, már bocs. -
Goth #1627 uhhh ezek a szkrínek ütnek!
Nagyon megfogott a hangulat.
Olyan igazi középkori falusi feel, isten -
#1626 LOL. Látom nem vágod. Na nembaj.... -
#1625 Jaj, nehogymár! A Gothic 2 jobban nézett ki! Remélem, ez csak valami... nem is tudom mi, csak legyen fake... -
#1624 "Az emberek picik","nem úgy néz ki mint amilyen a gothic 2 volt."
Mond te nem tudtad, hogy a gothicban az egér görgővel lehet távolítani a kamerát? -
W B #1623 Én ezzel egyet értek. De van remény!
A G1-G2ben az egér görgetésével lehetet változtatni valamenyire a kamera nézetet. -
#1622 Mert ez úgy néz ki mint a spellforce 2 (GUIra, nézetre). Az emberek picik. Most nézegetem a többi képet az oldalon, hát ez nagyon gáz. Tökre nem úgy néz ki mint amilyen a gothic 2 volt... -
#1621 miért is? -
#1620 Hát ez hivatalosnak tűnik. De ha tényleg ilyen lesz a játék akkor én most felejtem el. -
W B #1619 Na akkor itt néz szét.Ha nem is a játékból van, de akkor is G3. -
W B #1618 már megin túl hamar cselekedtem? -
#1617 Hát bocs, de te nagyon butus vagy ha azt hiszed hogy ez a gothic 3ból van. -
W B #1616
JUHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép a játékból!!!!!!!! -
W B #1615 Szeptemberben jön a G3. Innos és nem Inos.
Amúgy ne zavargáljuk a nyugalmat! Most minden kedéj nyugodt.(még én is) -
Szantai #1614 A Gothic 3 ban szövetséget köthetünk az orkokal is a végén lessz a csattanó mikor kiderűl hogy a hősünk Inos aki legyőzi Beliart a gonoszt.Ja és egy jó tanács az elején jobb szaladni ki tudja mikor ütnek agyon :) -
Szantai #1613 Sziasztok!Gothic 3 magyarul májusi megjelenéssel :) For Inos -
W B #1612 Itt is van róla némi infó -
#1611 Sokminden ami Gothic III. olvasd végig mindet.Nagyonsokmindent meglehet tudni. -
spartus #1610 Haló, valaki tud egy linket, ahol magyarul le van írva a gothic 3 lényege(story, meg ilyenek)? -
Goth #1609 :C -
#1607 Na ja, áprilistól az Oblivion lesz a nyerő aztán meg ők.
Jól is van ez így. -
#1606 2006 szeptember 26.án jön. -
W B #1604 Ez is igaz, így nyugottan fejleszthetik tovább. -
#1603 vagy csak nem akarják az Oblivionnal együtt piacra dobni, és így még nyertek egy kis időt is -
W B #1602 Szeptember?!
Mit húznak ennyit?!
lehet, hogy a lovat, és bugdolgokat javítják. -
#1601 Finally the release date for Gothic III has been set. For the German version this will be September 2006, other languages will be available at the same time or follow suit shortly thereafter (depending on country). -gothic3.com
Vagyis az Angol verzió megjelenése az országtól függ, de ezek szerint ugyanakkorra kész lesz mint a német....