20113
  • reménytelen
    Az még mindig hátas én nem hatás.
  • W B
    Mi a?
    Lesz WoG?
    Nos nos. AZ is kell!
  • Zsolo007

Megyek is szndizni sok ez már nekem mára (tegnapra :) )
  • GrimReaper78
    LOL, no para.
  • GrimReaper78
    Azért azt bírom, hogy kb. egyszerre írunk, így aztán totál keresztbe beszélünk :D
  • Zsolo007
    Jaja...leesett nekem is...nem győzök bocsánatot kérni :P

Bocsi :)
  • GrimReaper78
    Én sem tudok, csak angolul. De a német végén is ugyanez áll :D Tehát végső soron onnan is meg lehet érteni :DDD
  • Zsolo007
    LOL nem tudok németül :D
    Csak tippeltem...ezért rohantam fordítóhoz és fordítottam az egészet és úgy korrigáltam :)

UI.: amúgy valóban nem olvastam elég alaposan csak ránéztem, mert a németből is rá lehet jönni hogy mindkettőre vonatkozik
  • GrimReaper78
    LOL

Elkéstél... :P
  • GrimReaper78
    Ja, és ha végigolvastad volna a német cikket, láthattad volna, hogy a végén ugyanez áll, mint alább, csak németül. Nem csak a címet kéne elolvasni!

Szóval most adok neked egy ilyet:
  • Zsolo007
    Már rárjöttem én is ahogy olvasom az angol fordítást...
  • Zsolo007
    Visszavonom lesz gothicos MMORPG...
  • GrimReaper78
    "JoWood released their strategical plans today. Next to the already announced Gothic 3 and Spellforce 2, the company looks into the future and intends to do the follwoing games: Gothic 4, SpellForce 3, Gothic Episodes, Gothic for Consoles and Gothic & Spellforce Massive Multiplayer Online Roleplay Games (MMPORGs)."

Felhívnám a figyelmedet a mondat végi többesszámra.

Forrás
  • Zsolo007
    a spellforcenak lesz MMORPGs változata nem a gothicnak :D
  • GrimReaper78
    Ja, kb. lesz Gothic 4 is, sőt, MMORPG-s verzió is. Rókabőr...

Bizonyíték
  • Esrohnoil
    Én is megveszem tuti amint lesz egy erősebb gépem. Az előző részei is megvannak eredetiben.
    Aki meg crackkel meg egyéb töréssel akar lámulni, annak legyen egy FAQ, és akkor lehet törölni a láma hozzászólásokat.
  • szablya
    Én megveszem eredetiben(megvan az 1 és a 2-ő is eredetiben). Szóval engem baromira nem fog érdekelni, hogy crackes vagy segédprogis lesz.
  • Zsolo007
    Manapság elég ritka a "sima" crackes gém sajno.

De hidd el egyesek azzal is tudnak lámulni...
  • grebber
    Ez igaz bár ez sokban függ milyen release lesz Securom 7 (crackes) esetleg segédprogis, SF3 (ezt kizárom itt bár ki tudja).
    Ha sima crackes lesz akkor szerintem nem lesz lámulás.
  • Zsolo007
    Mondasz valamit
  • mila69en
    mit nem lehet ezen érteni?:D
  • W B
    Mi a?
  • mila69en
    hm... téged zavar pedig örűlj neki, hogy a lovakkal van elfoglalva...
    már látom előre mi lessz ennek a topicnak is a sorsa...

huuu vazzze gothic3.iso_reloaded-izé nforceon kintvan fake? nem fake? én már szedem és te? neked mennyivel jön?.. nekem 150k.. na lejött nem indúl help te hogyanm indítottad el.. nekem sem indúl segítsetek.... valaki mondaj már el érthetően hogyan kell elindítani...stb... és ez fog menni kb 1000-2000-hsz-en keresztűl....
  • acsarkodo
    Unalmas vagy.
  • W B
    Akor már betehetnék a hatásokat. G2-ben már van. (csak kár, hogy ez egy mód[ nem csak a lóra értem, hanem a töbire is.])
  • Goth
    :C Ezek 2006 decemberére fogják ráfogni hogy napos.
  • W B
    Ez egy mod. Nem tudom honnan lehet beszerezni. Pedig jó lenne.
  • littleNorbi
    Az qrva jó hogy ha ilyenek lesznek !!!
  • W B
    Avolucióval ezt ne magyarázzuk.
  • subaruszg
    Akkor a sziget régen levált a kontinenstöl és ezért nem alakult ki itt a ló
    Vagy valami ijesmit
  • subaruszg
    Jó a kép ijen járművek lesznek????????????????8)8)8)8)
  • W B
    Igaz tulviszem a dolgot. Bocs.
    Befejezve.
  • Zsolo007
    Kész. Le van írva feketén fehéren miért nem lesz ló. A készítők megmondták, hogy ők is örülnének neki, de nem tudtak kitalálni "normális" magyarázatot arra hogy 2nek szigetén nem volt (mittomén mi a neve). A főkontinensen meg van. És ezért elvetették. Az az igazság hogy engem nem érdekel a lovaglás. Nemtudom hova rohannál, főleg egy ilyen grafú gémben. Mikor még a 2 új és szép volt, én nagyon szívesen tölötttem az időt sétával. Felfedezéssel, csodálkozással. Minek ide ló? A másik az ha van ló, akkor lovas harcot is kell csinálni. Így is elég rendesen csúszik a gém, ez meg további problémákat vet fel. De mondtam már. Szeretnélek megkérni még1x. Elhiszem hogy nagyon szeretnél lovat, de ezt ne itt add elő. Minket(mert szerintem nem csak engem) csak zavar a folyamatos "lovaglásod" (abban a hitben jöttem ide 16 új üzi láttán, hogy jött valami új interjú, vagy valami, erre csak a szokásos lovaglás megy. A tököm kivan már veled.) Menj nagy gothicos fórumokra és ott siránkozz, meg szitkozódj, meg tüntess, meg amit akarsz. De kérlek zárd le itt ebben a topicban a lovaglást. PONT. (remélem)

UI.: Ez nem kívánságműsor. Ha valami nem tetszik csinálj modot majd hozzá. Ennyi.
  • W B
    Megnézted a képet?
    Látad a Gothic 2-tes ló terveket?
    Most öszintén.
    Ló gyorsabb. Hangulatos. Jó. Pozitív
    Valamivel kisebb lessz a világ, így kicsit ront a hangulaton negatív

és ha nincs ló akor kb. 50 teleport runakövet kell hordozni. vagy többet.

Ja és a Töbsésg lovat akar.
  • Mr_no_NaMe
    Nemtom mérnem valósították meg...egész jól néz ki.
  • Esrohnoil
    Eddig sem volt most sem lesz. Pont. Mit kell ezen ennyit lovagolni?
  • W B
    tesék!
    nyertem.
    És +pakzs,+ládzsa
  • W B
  • Csoder
    A kép linkjét add meg ha be akarod szúrni.
    http://gportal.hu/portal/gothic3/image/gallery/1133887065.jpg
  • W B
    Láttam!
    Tesék!