20113
  • W B
    Az új képek
  • szablya
  • szablya
    Új ingame képek. Szerintem ez a főváros. Gyönyörű!!!

A többit megtaláljátok a www.g-portal.hu/kardosgrof oldalon a képek/Screenshots menüpont alatt.
  • Randal
    De jobb lenne hidd el.
    ha neked magyarosítás nélkül tetszik játszd úgy. Senki se kért rá, hogy használd.
    Valakinek szüksége van rá.

A Disznópatkány meg azért lett disznópatkány mert úgy találtam helyesnek.
    Bár most így hirtelen nem tudom miért, de arra emlékszem hogy oka volt amiért nem a Hunnenkoenig féle megnevezést használtam.
    Bár való igaz, hogy vakondpatkányt jelent.
  • Kiswarga
    De a 2-t már 1000x végignyomtam az egy meg nem jön be annyira. Én is mondtam már.
  • W B
    Már mondtam. Vid végig megint a G1-2őt. Illetve van egy csomó mód is a játékhoz.
  • Kiswarga
    Szerintem én szeptemberig felkötöm magam. Már nagyon kell ez a game.
  • W B
    Igyekszem!
  • Ottto
    Jó, elég már! A Spoilert pedig kéretik használni!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Beliar! Give me strength! xo
    "ZUMMMM"
    -Yyeehaaa

Látod? Nemnehéz....

WB: próbáld meg NEM ELLŐNI játék végét. Már az #1733asnál is túl sok mindent elárultál (Bár nemtom, hogy ez igaz-e. Én sem olvastam a történetet) Ha oldalt linkelsz ahol az info megtalálható az oké (persze ezt jelezd!), de a fórumba írottakat olvassák, és vannak akik nem akarnak mindent tudni!

Innentől spoiler makró használatát kérnénk a ilyen jellegű (játékélményromboló) hozzászólásoknál, thnx!
  • W B
    khm. Ha Beliart szolgálod akkor...(nyugi nem tudom mi lesz)
  • a_n_d_r_e_w
    ugyanmár, nem lehetsz ennyire szűklátókörű (bár olvasgatva a fórumot, nem ez az első ilyen megnyilvánulásod).
    képzeld Szablya oldalát nem olvastam el, nem azzal van a gond, hanem ami ide, a fórumba kerül.
    Ne te mondd már meg nekem légyszíves, hogy mit tegyek és mit ne, még a készítők is igyekeznek kerülni az összes spoilert, szal inkább maradnék az újdonságoknál, és egyéb infóknál, de nem a történetnél
  • Goth
    "Szablya oldala itt van a TÖRTÉNET."

Innentől kezdve ha én nem vagyok kíváncsi a történetre nem nézem meg.
    Másrészről meg ne olvass itt egy kommentet se, ne olvasd a híreket, és ne olvasd az újonnan nyílvánosságra hozott infót, mert "lelövik a poént".
  • a_n_d_r_e_w
    képzeld wakker nem szeretném. de ez egy fórum ahol emberek írogatnak, mások olvasgatják. és ha az első sorba ellövi a fél storyt akkor már késő nem elolvasni. pff
  • grebber
    De várom már az E3-at remélem fincsi ingame videókat láthatunk.
  • Goth
    akkor ne olvasd el wakker pfff....
  • W B
    Ja az én oldalamon a Helyesírásilag javítot van:)
  • W B
    Igen az Addon.
  • Kiswarga
    Meg van olyan benne, hogy jégfarkas.
  • W B
    Ő-Ő az állatokra gondolsz? Meg, hogy kell azokat legyőzni?
    Az állatok közt a zúzótülök, és a T-rex ami Gothic 3.
  • Kiswarga
    Azzal a G3-as portállal az a gond, hogy szinte csak a gothic 2-ről van benne leírás. De legalább megtudtam néhány dolgot a 3-ról is.
  • Kiswarga
    OFF

Egyébként én sem szeretem ha a filmek részleteit előre elmondják. Játéknál egyáltalán nem zavar. Csak annyiban, hogy most elolvasom a G3 történetét akkor szeptemberig tuti felkötöm magam az idegességtől és a várakozástól.
  • Kiswarga
    Nincs mit köszönni.:)
  • Esrohnoil
    Kösz a többiek nevében is. :)
    Öröm volt fordítgatni. Főleg h. utána láttuk az eredményt. :)
  • Esrohnoil
    Duke Nukem Atomic magyar szinkronnal találkoztál már? :D
    Inkább nem idézek belőle...
  • Esrohnoil
    Hát igen...
    Pl. egy képen láttam vhol h. az Arx Fatalis magyarosításánál - a Karakterlapon amit ugye elég sokszor néz meg az ember - a "Tapasztalati szint" helyett az volt írva h. "Pálya".

Hát ez van amikor meg sem nézik a fordítók h. mit csináltak. :D
  • a_n_d_r_e_w
    de én nem :P
    erre van a spoiler tag
  • W B
    De ő kérte a történetet.
  • a_n_d_r_e_w
    még jó hogy szóltál, különben anyáznék, hisz olyan vagyok ;)
    off:
    egyébként egyáltalán nem hülyeség. velem együtt sokan vannak, akik szeretnék átélni a történetét egy könyvnek, egy filmnek, egy játéknak. vagy ha jól látom focidrukker vagy, szeretnéd tudni az eredményét egy olyan meccsnek amit épp most készülsz megnézni?
    Én nem akarom a világot megváltani, csak arra kértem tartsa ezt tiszteletben, hogy mindenkinek jó legyen ;)
  • grebber
    Ez szerintem akkora de akkora egy hülyeség.
    Juj nemondmá el mi lesz hogy lesz ,mert mért ne semmi nem történik akkor.
    Tökugyanez a filmeknél is elmondják miről szól naés akkor már nem is nézed meg a filmet?
    Engem nem érdekel soha mit mondanak a gameről semmit nem befolyásol tolom ugyis azt jó.

Ez csak egy vélemény nemkő anyázni :D
  • a_n_d_r_e_w
    Könyörgöm spoiler!

"SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    [ spoiler ] Spoiler szöveg [ /spoiler ] "

kösz
  • W B
    Szablya oldala itt van a történet. Meg találod a menü pontok közt.
    Még valami olyat is mondtak, hogy az emberek úgy nyerik meg a háborut, hogy találnak egy hegyet ami szinttiszta mágikusérc. Nem rögök állnak ki a falbó, de nemám! A fal is mágikus érc.
  • spartus
    az sem kevés :P Mondjuk 'Gothic 3'-ra reagálva -> az Oblivion fejlesztőitől kérhetne pár tanácsot a Gothic fejlesztőbrigád, ahogy elnézegettem az Obl. rendszerkövetelményét, meg a játék screenshot-jait, asszondtam: HUHH!!!
    Viszont, asszem még a pcdome-nál vagy máshol nézegettem a Gothic 3 leendő követelményeit, és igencsak elkámpicsorodtam. A jelenlegi gépem az annyit érne hozzá, mint a P2 a Half Life 2-höz. Na mind1
    Amúgy arról van vmi infótok, hogy mi a sztorija a G. 3-nak??
  • W B
    a minimum gépigény 1 giga ram
  • Kiswarga
    Valaki mondott nekem egy olyat, hogy a Gothic 3-hoz 2 giga memória kell meg ilyenek. Fel is kötöm magam ha ez igaz.
  • szablya
    A Gothic 3 várhatóan 2006 szetemberében érkezik. A gépigényéről sokat nem lehet tudni, de ha az Oblivion lejött a gépeden akkor a Gothic 3-nak is mennie kell.
  • szablya
    Fejezd már be a hülyeségeidet W.B. Ha nem tetszik a magyarítás akkor csinálj magadnak egy tökéletesebbet. De ha nem vennéd észre ez a Gothic 3 topik, szóval itt nem ezt kéne megvitatni.
  • Goth
    disznópatkány lál! :DDDD
  • Kiswarga
    Na igen. Az engem is zavart, hogy a fériak is polgárnők voltak. De szerintem ezek a pici hibák elhanyagolhatóak ha ekkora nagy és ilyen sok szövegről van szó.
  • W B
    NEm tökéletes!
    A Gothic 1ben disznópatkány volt a vakondpatkány hejet, és nem árnyékfutó volt hanem árnybestia. Ezek miat majdenem földhöz vágtam a gépet.

A Gothic 2ben Meg a férfi polgár hejet polgárnő. Ciki.
  • Kiswarga
    Hát ha magyarításokat nem csinálnának én nem igazán játszanék semmivel. Nekem az-az egyik létfontosságom, hogy magyar legyen a game.

OFF: Most például a KOTOR2-vel és a Fable-el sem tok játszani mert még nincs kész a magyarítás.

De a Gothic-nál szerintem tökéletes volt a magyarítás. Mindkettőhöz gratulálok aki csinálta vagy akik csinálták.