20113
-
W B #1519 Ne ragozuk a idiótaságot.
Egy ló és a gazdája. Ennyi és kész. -
#1518 Vagy lehet, hogy meg akarja enni a lovat.
Vagy LÓvá tette a társát:) -
W B #1517 Na akkor ló, vagy valami más hátas.
De ott van a gazdi is. -
haxoror #1516 Nézi a hülye lovát hogy az miért legel havat! -
#1515 Várja, hogy kiradírozzák, mert szerinted nem illik oda. (lol ) -
W B #1514
Remélem jó, és , hogy Gothic.
De az az ember ott a hasadéknál mit csinál? -
W B #1513 Nem tudom ,hogy ide már felraktam-e -
W B #1512 Nem lesznek amazonok? Hála az égnek! -
#1511 ERRŐL vagy ERRŐL gondolod? ;) Ezek fanworkök semmi több. A korábbi videók valamelyikében mondták, hogy női karakternek (valószínűleg) nem fog semmi fontosabb szerep jutni, nehogy kétes érzelmeket tápláljunk netalántán néhány paladina iránt. Kemény, férfias világba kerülünk ismét. -
Gary #1510 Elképzetlem a vastagtalpú-magassarkú topánkás kislányt egy csatában, miközben megpróbálja visszanyerni az egyensúlyát miközben a két szablyával veszettül kalimpál... Ön és közveszélyes, de hatásos lehet az ellenfelekkel szemben. -
#1509 Utólag leesett.A nyelvtam soha nem volt erősségem! -
#1508 Amúgy ez inkább gyűrűk ura..nem? -
#1507 Ja, amúgy megijed (j). -
#1506 Nem megilyedt, hanem szívbajt kapott, mekkora hülyeség egy gothic honlapon ilyent látni...teee :)) -
W B #1505 Én egy Gothic honlaptól nem ilyeneket várrok el... -
#1504 LOL én szarrá röhögtem magam ettől megilyedni? -
W B #1503 Elretentésnek
Én szívbajt kaptam mikor megláttam.
És ti? -
#1502 Ezek fanworkok.....ilyet minek raksz be? -
W B #1501
Igen ez is Gothic 3.
Ez szőrnyű!
Itt a többi. -
W B #1500 Már olvastam de a zene az nagyon jó!
Amúgy nekem van egy kevésbé ismert Gothic 3 zeném. -
#1499 Interjú ha már volt sorry. -
W B #1498 Már úgy értem, ha csak a városok közt lehet lovon lenni, akkor nem ér semmit.
Akkor már bese tenék.
De egy dolgot had idézzek:
Fabian Ekert, Titan123 és Joern Christoph: Már most tervezitek a kiegészítőt?
PB|KaiRo: Néha valaki azt mondja: ”Ezt tegyük be a kiegészítőbe”, ami azt jelenti, hogy most már nincs rá időnk. A csípős nyelvek azt állítják, hogy a jóhiszemű ötleteket vágjuk meg ezzel a terminussal (”Hát persze hogy a Hős lovagolhat egy hús-poloskán, Kairo. Csináljuk ezt meg a kiegészítőben.”), hogy átmenetileg elhallgattassák az ötlet szerzőjét. De ki tudja...
Húspoloskán? Még ló sincs már is azok a kis izeltlábuak. De legalább azok lesznek. -
W B #1497 Csak. De megkell venni, vagy fizetni kell érte?
Ha csak ennyi lesz, akkor ne is legyen. -
#1496 hogy szerintük az évszázad RPG-je lesz
LOL. Mire nem mondják ezt? :DDD Utálom a gamer újságokat..hitelességük konvergál a nullázhoz.. -
#1495 Igazad van. Azt írták, hogy a városok között tudsz lóval utazni. -
W B #1494 Lesz ló?
Én ezzel csak annyit tudok, hogy csak kétváros közöt lehet vele majd haladni a városba bemenni vele nem lehet. Csak ennyi.
Ez van ennek is örülni kel. Majd a kieg! Na abban lehet-lehet.
Vagy egyeltalán nem lesz ló. -
#1493 Meg még írták azt is, hogy a grafikát alaposan felturbózták( ezt már tudjuk) és még azt, hogy a játék kb. 80%-a van kész(a cikk december közepe felé íródot) úgyhogy szerintem tartani tudják a Május 5-öt. -
#1492 Írtak még a tovább fejlesztett AI-ról(hogy a világban élőknek nem csak akkor tűnik fel valaki halála, ha volt szemtanú, hanem akkor is, ha az ilető nem megy be dolgozni. Míg egy vadonban ténykedő vadász halálával nem annyira foglalkoznak, addig egy városi őr rejtélyes eltűnésére hevesebben reagálnak), hogy lesz ló, hogy lesz tápláléklánc és, hogy szerintük az évszázad RPG-je lesz. -
Barty007 #1491 ja köszén meg már kezdtem örülni -
#1490 Kíváncsian várom.... -
vegesm #1489 szvsz, kaptak valami újságíróknak fenntartott félkész demot, arról írtak -
W B #1488 Én nem olvastam.
Így a lényeg érdekelne. -
Barty007 #1487 hali mindenkinek most van a kezembe a pc guru és ők mr tesztelték a gamet ez mit jelent már megjelent ? vagy csak ők tesztelték ? -
nestea #1486 Nem írtak sokmindent, csak ami elfér 4 oldalon...
Írtak a jó/gonosz oldalról ami közel sem olyan lesz mint a Fableben, hanem alig észrevehető cselekvésekből t evődik össze az énünk. Aztán még egy lényeges dolog, hogy a menürendszer sokkal összeszedettebb lesz mint eddig. Majd még átolvasom a cikket, és írok még, de most nincs időm, sry -
#1485 Akinek megvan és van egy kis ideje a bemásolhatná mit írtak, persze nem az egész cikket, csak a lényeget.... -
#1484 Én olvastam és én még a cikk előtt biztos voltam benne. -
W B #1483
-
W B #1482 Mit írtak? -
W B #1481 nem -
nestea #1480 Mostmár biztos vagyok benne, hogy a Gothic 3 simán ütni fogja az Obliviont...
Valaki olvasta a PcGuru cikket a G3-ról?