Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok

a gothic 3 ban mit csináljak ha azt irja hogy sharedbase.dll nem találhato?
legújabb patch mikor?

Köszi, tényleg ez helyrehozott😊
McFrost
Vagy homokfutó.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

mert megmart egy varán vagy megütött egy troll. (igyál meg egy betegségek gyógyítása italt)

Az mitõl van hogy játék elején még gyorsan visszatöltött az állóképesség, és mellesleg narancs színû volt, most meg szürke és baromi lassú.
Takanohana
Igy is van. De mikor Nordmarban, (ezer játékórával késõbb), Xardasnál rájössz, hogy hiányzik egy ereklye, fogod tudni, hogy melyik nincs meg, hol keresd, és ha "szabályosan" nem jutsz be a templomba, azt is, hogy sebaj, mert be lehet ugrálni? A valószínûbb az, hogy sûrû káromkodások közben törlöd a játékot a vinyóról 😊

Kösz a választ,rövid volt és lényegretörö!

nem is fogja.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok! Nekem be se tölti,a régi állásaimat,akkor még nem volt fennt a community patch,csak a sima gyári javitás.

Na ez a spoiler pl. pont nem igaz, mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Mora Sul-i templomba be lehet ugrani. És ki is lehet teleportálni onnan. A trelisi ork vezér megpattanásával viszont valóban eltûnik a fõkülditárgy.
McFrost
A bánya õr is ilyen tag, elfut ha meglát😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Takanohana
Vagy azok az emberkék, akiknél küldetéstárgy van, eldobhatnák a fegyverükkel együtt azt is.

Molnibalage
Kb. 1 pizza ára. Ha valakinek ez sok, akkor szégyelje magát szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

2000 forint. Pfff. Ráadásul a legújabb patchel, ami magyar és tulajdonképpen bugtalanítja a játékot, minimum 8000 forintot simán megérne a játék.

Molnibalage
A játék ilyenkor talán kiírhatná, hogy akkor tölts vissza...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Takanohana
Van ilyen. Kõ nélkül kell tovább játszanod. Ez egy ilyen játék. Van ennél durvább is egyébként, van olyan helyzet a játékban, hogy ha nem figyelsz, akkor a fõküldetést nem tudod majd megcsinálni. Ráadásul majd csak a végén jön rá az ember, hogy a közepén elcseszte.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról van szó, hogy a sivatagban, Mora Sul-ban a város fõnöke Gonzales. Nem könnyû hozzá bejutni, minden városi küldit pontosan meg kell csinálni, különben nem lesz meg a szükséges reputáció. Tegyük fel, az egyik küldit elcseszed, és nem jutsz be hozzá. Kellene pedig, mert nála van a közeli zárt templom ötödik kulcsa, a templomban meg egy Adanos-ereklye, ami nélkül a játéknak nincs befejezése. Ezért aztán lerohanod Mora Sult, ölsz mindenkit, és mikor már vesztésre állnak, a maradék elrohan. Gonzales is, zsebében a kulccsal. Többé nem is látod, sem õt, sem a kulcsot. Nincs ereklye, nincs befejezés...

Gondlkodtam rajta de lehet be se jönne a game azért ki akartam prób h milyen is de eddig nem jött be, már csak h ennyit szenvedek vmi fos lengyel verzióm van ,angollal el is boldogultam vna vhogy, de ezzel... azért kellene vmi magyarítás:S

nem tudunk adni magyarítást...

...

inkább vedd meg a játékot a boltban 😄

Pedig ajánlott, de te tudod.
Ezt tudom h van de nem akarok 888 mbot lesedni ink 1.5.2 höz magyarítás kellene és tolnám azzal ha vki tud vmit pls

Miért nem használsz újabb patchet? A régi mentett állások is mennek az 1.6-tal, ha pedig nem restellsz új játékot kezdeni, vannak még újabbak is (1.72 a legújabb, ha nem maradtam le nagyon valamirõl).
pls vki tudna adni mûködö magyarítás linket 1.5.2es patchez??

elvitte a cica <#hehe>

Molnibalage
Tudom, hogy õ nem Tom. Ha megölted Tom-ot és nála van a tárgy elvileg nem tûnhetne el a holtteste.

1.5.2 es patchem van ahoz kellene fõleg az a baj h alp lengyel a game és nagyon ratyi :S

hy kéne 1 magyarítás a faq-ban nem tudom leszedni mindig vmi videólejátszó oldalt v mit hoz be pls vki help

Magnum PI
1. Aki fent van az nem Tom.
2. Tom a vár alatt van és õ kér meg rá hogy lopd el neki a cuccot Ali-tól és utána ha elmész vele vadászni akkor visszaadja neked a követ (de ezt már nem cisnáltam meg)

Molnibalage
Tom-tól kapod meg és nem odaadod neki. Fent a vár feletti ösvény végénél, Nordmar bejáratánál adod oda a fickónak. Ha beszéltél a Tûzklán fõnökével akkor az õ engedélyével odaadnja a ficók, aki az elsõ barlang felett van a kovács házánál.

Magnum PI
Sziasztok! Kellene egy kis segitség. Történt ugyanis hogy Rathgar õsi kövét odaadtam Faring-bam egy bizonyos Tom vadásznak akit sajnos a vár felszabaditás közben meg kellett ölnöm és utána valszeg nem vettem vissza követ. Azóta a testek eltüntek és fogalmam sincs merre lehet a kõ. Jelenleg 3 küldetés is azon a kövön akadt el. Nem tudjátok ilyenkor hova kerülnek a küldetéshez nélülönözhetetlen dolgok (vagy eltünnek)? vagy nincs valami módzser amivel megoldhatnám a problémámat?

Taylor10
jó lett a game most már egy újra telepítés kellett.

nincs.

Hy a nincs a gamehez vmi mód h tudjuk tolni multipan??(Co-op)

Molnibalage
Domenik farmja van ott.

MrStokes
A kezdo varosokbol (Cape Dun, Ardea) Montera fele menet van egy hid ami atvezet a folyon es rogton azt kovetoen van egy kis haziko, ahol egy zsoldos felugyel par rabszolgat. De en spec semmi feherseget/bugot nem tapasztaltam.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Egy kicsit pontosíthatnál. Montera környékén nem rémlik semmi fehér folt, hacsak nem grafikai bugba futottál.. Igaz, híd sem rémlik arrafelé.

Taylor10
sziasztok.lenne egy kis gondom ugyanis mikor valami Montetvar város felé tartottam átkeltem a hidon és ott egyenes van egy ház ott alatta van egy nagy fehérség.valaki help??

Végül is ez egy RPG, õ tudja, hogy milyen szerepet játszik. A fõ cél ugyanis a szerepjátszás, nem az összes megszerezhetõ XP begyûjtése.
Molnibalage
Attól még az õ küldetéseiket is meg lehet csinálni XP-ért. Csináld meg az összes független köldit és aztán a többit. Sokkat több értleme van.

Pianista
nem bánom meg mert direct az orkokkal akarok lenni... és igen az új AI mellett. minden cslás nélkül.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Molnibalage
Hát ezt nem mondtam volna. Ott van az egyik tûzserleg, azt is fel kell szabadítani Robhar oldalán és ott van az egyik lovag akinek oda lehet adni a tûzserleget.

köszi

McFrost
Cape Dun nem oszt, nem szoroz a történetben.....

McFrost
Oldalt is van a raktárának ajtaja, ott kell besunnyogni és ellopni.

Hali!
Nem rég keztem a játékot.
Cape Dun (Burús-Fok) -nál tartok.
Az elfogott lovag ingóságai nevü feladatot nem tudom megcsinálni. Elvileg Urkass -nál vannak a cuccok, de amikor odamegyek hozzá, csak az eladó cuccait tudom megnézni, mást nem.

Mit csináltam rosszúl?
Másik kérdésem, felszabadítsam Cape Dun (Burús-Fok)-ot vagy ne?
Légyszi segítsetek

legyíl inkább harczos D:

azt hiszem varázsló leszek 😊😊

Molnibalage
Az új fejlõdési rendszerrel nem tudsz életképes vegyes karaktert csinálni. Az új AI mellett a varázsló sokkal-sokkal táposabb. Gyakorlatilag csak a tûzlabda használatával végig lehet tolni a játékot erõlködés nélkül. Nem vicc...

nade ha varázsló is vagyok akkor talán nem annyira számít hogy blokkol e az ellenség?

ilyen vegyes karaktert akarok csinálni, hogy lássam a varázslatokat is hogy mik vannak benne, mert 2x biztosan nincs idõm végigjátszani. tiszta harcosként már játszottam vele, d a harcrendszer az alapjátékban elég szörnyû volt

Molnibalage
Új AI mellett? A játék elején még ne számolj fel semmilyen tábort, meg késõbb meg fogod bánni.