Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki nagyon koran meg az angol nyelvu valtozatot vette meg a Forsaken Gods-bol, annak itt elerheto a jatek MAGYARITASA :

http://www.megaupload.com/?d=XSW3OB4A
ja... régi javításokkal van. amikor megvolt még az italos bug. mikor iszol egy italt akkor behívod az felszerelés menüt. ital és hatása meg marad. ennyi.
most aszem 330 erõm van (játék végén)... nem tudom. most szinte bug mentes a játék...

Molnibalage
Ezt még gondolom alap G3-mal csináltad, de szerintem cheattel. Ennyi LP nincs amit te felhasználtál.

Életerõ: + 700 /4 = 175
Állókép: + 300 /4 = 75
Mana: + 500 /4 = 125

Csak ezek elvisznek 37 szintet. Gyors tanulással alig kevesebbet. Nyincs annyi növény ami ezt számottevõen befolyásolná. Az alap G3-ban semmi értelme nem volt megtanulni fõzni. Van kb. 20-20 Flameberry és King root. Ezek +40/40-et adnak. Összesen 2 szintnyi LP.
-----

Erõ : +581 - kb. 30 (ennyi jön össze aréna harcból és más küldikbõl) 550 = 1 erõ = 1 Lp.

És akkor még a többirõl sem esett szó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Jaaa, hogy így. Ehhez nem kell 10-dik szintûnek sem lenni. Csak én nem csinálok ilyet. Akik 1:1-ben csatában leverek azt tudom leverni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a Borús-foki két sárkány könnyen kinyírható, csak sok nyíl kell.
Ugye bár fa deszkákon jövünk le. Ha ügyeskedünk meglehet azt csinálni, hogy mi a deszkák mellet ellövünk, de a sárkány a deszkákat találja el... Vagy kivárjuk míg elég közel sétál a falhoz a sárkány, és megrohamozzuk, falhoz szorítjuk, és folyamatosan csapkodjuk. Ennyi. ez a két taktika van.
Egy régebbi karim
Most a lovagommal az egykezes+pajzs, íj, és a mágiára gyúrtam rá. csak azokra. (alkímia, kovácsolás, tolvajlás alap, hogy kell)
Nem tudom... a sima harcos karakter vagy sima mágus karakter mind hátrányos... mágus védtelen ha sokan megtámadják, harcos pedig a varázslatok ellen védtelen

Molnibalage
Mitõl vagy ilyen ideges?

Szemtõl szemben tizedik szinten? Mutatsz egy videót errõl?

McFrost
Nem vagyok varázsló, ezért a mana mennyiségem 1,5 varázslatra elég.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
😄DD megnézném....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ajánlom neked a varázslatokat... könnyen kicsinálható.

sárkányok 50 szint fölött sem verhetõek le? Hol élsz te!? az új CP-vel tízes szinten sárkányt ölök...

McFrost
Kimész Geldernbõl a Farkas bánya felé, itt ugye elmész mindjárt a város melletti bánya elõtt. Addig mész, amíg a sziklákhoz érsz és ott felugrálsz. Van ott egy várrom és egy sárkány.
A másik meg Bakaresh és Al Shedim között. Al Shedimnél ugye voltak ogrék egy csúcson. Na ott a túloldalon: de itt nyílt a terep és szerintem ez a legnehezebb ellen a gémben, még ma is él😄DDD

Molnibalage
Geldern felett? Merre? Sosem jártam akkor arra. A sivatagban sem futtotam össze vele. Még ennyi idõ után is van meglepetés benne. 😊

Vannak a játékban olyan "elvarázsolt" helyek, ahol nagyon durva monsztahegyek vannak vagy csak szimplán nagyon elhagyatottak és elveszett világ hangulata van.

Ilyen pl. Trelisbõl a parton végigcaplatva a templomtól lefele. Van ott Troll, T-Rex, vízkõpö, ami csak kell. A végén a kõkörnél meg jó kis növények.

A másik ilyen ahol a Sötét jogart kell megtalálni. Egy nagy fennsík trollokkal, árnyékfutóval és másokkal. Ilyen még a várrom ahol sok csonti van, a Nordmari átjárótól nem messze. Teljesen néptelen környék. Nincs ott semmi. Az egyik Guru láda van ott.

McFrost
Meg Geldern melett/felett egy romnál és Bakaresh és Al Shedim között.

Molnibalage
A G1 õszintén szólva annyira azért nem volt jó. Egyszer jó volt, hogy alapot adjon. A G2 az már tényleg jó volt. Ma napig etalon nálam a játék hangulata és zenéje. Csak azért fogom feltenni, hogy felvegyem a zenéit, mert a soundtracken ami megvan azon nincs sok ingame zene rajta.

Aki a CP-vel tolja a G3 elsõre annak egy szava sem lehet. Ez így már nagyon tuti, egyedül a közelharccal van még mindig baj. Az új AI-val lehetetlen tisztességées játszani, a régivel normal szinten már 50-dik szitnen mindenki simán leverhetõ a sárkányok kivételével. Abból meg van kettõ összesen Cape Dun alatt...

a sztori volt az ami üti a gothic 3-at. Na meg a csilli-villi grafika.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pianista
+ az 1.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
G2 meg 1 sztem sokkal jobb volt a 3-nál, ebben az a jobb hogy sok skill van és az íjászat, a többiben sztem a 2 jobb.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Molnibalage
Nem kell hozzá az alap G3. Továbbra is fentartom véleményem, hogy senki még csak ne is próbálkozzon az FG-vel, ha nem akar csalódni és mérgelõdni. Ne szivassa magát azzal, hogy elrontja a G széria élményet ezzel a szarkupaccal.

tibor16
sziasztok - nem hagy nyugodni

- a FG-hoz most kell az alap G3 vagy sem?

Annyira nem értem, hogy nem megy, hogy nem akarom elhinni - ezért gondolom, hátha az a baj, hogy nincs fent a G3 alap...???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Molnibalage
Eredetivel garantáltan megy szerintem. Ha warezod van akkor járj magad utána.

Ciao!

Kérdés: Bármilyen verziójú Gothic 3 -hoz fel lehet rakni az 1.70 -es community patch -et?? Nekem volt már olyan, hogy játékhoz raktam patchet, el el*ta az egész játékot... új verziót kellett szereznem 😞
... 'szal, csak ezért kérdezem.
külön game, boltokba vehetõ meg.

Molnibalage
Szerintem az. Ha a G3 tetszett ez nem fog.

Teljesen lineáris lett a játék, gyakorlatilag a G2 szintje alá zuhant vissza. Bárhova elsétálhatsz, de egyes szereplõk, csak az adott küldetések elvállalása után bukannak fel.

Több milliós értékek hevernek szerteszét és simán kifoszthatsz mindent, nem támad meg senki. Ezalól csak pár sildeni láda kivétel.

Több embernél (pl. nálam is) a játék grafikai motorja nem máködik. Nem úgy néz ki, mint a G3 és screenek. Mégis szaggat.

stb.

Ez még egy beta verzió szintjét sem éri el és ráadásul le van degradálva a G3 teljes szabadsága. Vicc. Hulladék. Fos.

Pianista
mennyire bugzik?? szinte játszhatatlan? ez kieg vagy külön game?

Molnibalage
Igen. 2 évvel a G3 után.

Pianista
akkor ez ilyen folytatásszerûség??

Molnibalage
És a vár is újjá van építve. A játék egyetlen élményént az adta, hogy felvillantott annyit, hogy egy ép birodalmat hogyan képzelnek el és azt, hogy a két tábor hadserege hol táborozik.

Takanohana
Igen. Ott már nincs kupola.

Pianista
Vengard felett mindigis ott volt a kupola... vagy a kieg már teljesen más játék??

én?

Molnibalage
Szerintem nincs. Egyáltalán ki foglalkozik az FB-vel? Ki ennyire önsanyargató?

najo... használható magyarítás van a kiegészítõhöz?

Gyerekek! Meg van a világ legnagyobb Bugja!
Gothic3 kiegészítõ... patchelve + magyarítás... elkezdek egy új játékot... nem silden... nem! Ardera mint az alap G3ban, csak orkok nincsenek, Miltennek feje sincs. Vengard felett ott a kupola... ezt hogy? össze keveredett az alap G3 és a kieg?

Arnold12
Köszi, végignyomtam.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

rotator
Most tudod csak igazán megcsinálni a Beliar fõszálat. 😊

Beliar fõszálat elvileg megtudod csinálni így is. Csak Bakares Beliar szentélyébe kell menned.

Arnold12
Túl sok a hozzászólás és nincs idõm visszaolvasni.
2 problémám van:

A 12-ik tûzserleget nem birom odaadni a Fire Clanba a fickónak.
Megvan mind az 5 Adanos Artifact és a királynál nem történik semmi.

Mi lehet a gond?

Sajnos a Xardas/Beliar fõszálat már nem tudom megcsinálni, mivel kinyirtam Zubent is, és Xardast is.Igy csak az Innos szál maradt.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

tibor16
Eeegen, vszínû így volt, de ez nem válaszolja meg a kérdést - nem hiszem, hogy ennyire ki van hegyezve a játék...

Na de mirõl is beszélünk, hisz nem is látja a kártyát...

A kérdés az, hogy mit is használ, és azon vajon lehet-e változtatni? Mindjárt visszarakom a régi 9600xt-t, még az is elképzelhetõ, hogy azzal menne...
Micsoda egy rakás sz... - hogy lehet így elkészíteni egy játékot?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

800x600-as felbontásban (vagy 1024x768-ban élsimitás és szûrõk nélkül)esetleg végig toltad, egyébként én is játszottam ugyanolyan kártyával a kezdetekben.
Viszont a ma használatos monizorork natív felbontását használva és a látványelemeket bekapcsolva(a legjobb képminõséget ott adja) igenis kell a combos kártya.
Én 1680x1050 felbontásban tolom, minden max-on, de nem ritkán beszaggat így is.

tibor16
Ne vicceljetek már, az alap G3-at 9600xt/256 kártyával játszottam végig, jóformán akadás nélkül. Az pedig 1 generációval korábbi kártya.
Az jutott eszembe, - nem lehet, hogy ennek kell az xp sp3?
Vagy valami másra gyanakszom, de nem a kártyára, és nem is a procira.

Varrjunk már erre gombot - olyan nincs, hogy ezzel ne menne ez a fos kiegészítõ...

nemhiszem hogy létezik olyan vas, amin ne akadna be egy picit...

McFrost
AZ én új gépemen, ami nem atom, de pl. Far Cry 2 fullon megy rajta, a sima G3 is akadt, fõleg terület betöltésénél, vagy teleportálásnál.
A mostani vas E2200 2400 Mhz, 2 Gb ram és ATI HD 4670.

A régin minden minimumon és orális szaggatással ment: P4 2,66 , Gforce 6800 és 2 Gb ram. De ez az alap gém nem a FG, ami jóval kajakabb.

2GB RAM az tényleg jó már neki, bár amit ebbõl a játék megkap, az kevesebb. Prociigényes nagyon, és magad sem hiszed hogy a VGA-t nem használja. A tényleges hardverigénye ennek a játéknak sokkal nagyobb, mint amit megadnak, kivéve ha a szemednek 4-5 képkocka/mp is folyamatos. És hát akadozik rettentõen.
tibor16
Hátha tud vki segíteni, ezért beírom (elsõsorban akinek volt hasonló problémája, régi Gothicos vagy csak érdekli a téma...)
A vga kártyám ATI 2600 pro - sokkal hardverigényesebb játékok, legalább alapszinten futnak vele. Megnéztem, a FG nem használja a kártyát! Egyszerûen az ATI menüjében a GPU kijelzõje 0 azaz nullán van! Ha hihetek a hivatalos infonak P4 2400 proci és 2 GB RAM elég kellene hogy legyen. Azt látom, hogy nem látom az ATI 2600-at a preferált kártyák között, de rosszabbak is vannak a felsorolásban, amivel viszont, állítólag megy a játék. Már próbáltam úgy is, hogy levettem minden beállítást.. - ugyan az az eredmény.
Van esetleg vkinek, vmi ötlete? - az ne tartsa magában, kérem szépen..

Orulok, hogy sikerult.

Esetleg be lehetne tenni az FAQ-ba, ha jar erre valaki, aki tudja szerkeszteni...
Tartalmazza... elõtted nem sokkal írták is ha tudnál olvasni...
Molnibalage
www.gothic3.hu

Tényleg magyar lett! De mi az a kiegyensulyozás,az elején a beállitásoknál?

Siker! Köszönöm szépen!