Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.megaupload.com/?d=XSW3OB4A
most aszem 330 erõm van (játék végén)... nem tudom. most szinte bug mentes a játék...
Életerõ: + 700 /4 = 175
Állókép: + 300 /4 = 75
Mana: + 500 /4 = 125
Csak ezek elvisznek 37 szintet. Gyors tanulással alig kevesebbet. Nyincs annyi növény ami ezt számottevõen befolyásolná. Az alap G3-ban semmi értelme nem volt megtanulni fõzni. Van kb. 20-20 Flameberry és King root. Ezek +40/40-et adnak. Összesen 2 szintnyi LP.
-----
Erõ : +581 - kb. 30 (ennyi jön össze aréna harcból és más küldikbõl) 550 = 1 erõ = 1 Lp.
És akkor még a többirõl sem esett szó.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ugye bár fa deszkákon jövünk le. Ha ügyeskedünk meglehet azt csinálni, hogy mi a deszkák mellet ellövünk, de a sárkány a deszkákat találja el... Vagy kivárjuk míg elég közel sétál a falhoz a sárkány, és megrohamozzuk, falhoz szorítjuk, és folyamatosan csapkodjuk. Ennyi. ez a két taktika van.
Egy régebbi karim
Most a lovagommal az egykezes+pajzs, íj, és a mágiára gyúrtam rá. csak azokra. (alkímia, kovácsolás, tolvajlás alap, hogy kell)
Nem tudom... a sima harcos karakter vagy sima mágus karakter mind hátrányos... mágus védtelen ha sokan megtámadják, harcos pedig a varázslatok ellen védtelen
Szemtõl szemben tizedik szinten? Mutatsz egy videót errõl?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A másik meg Bakaresh és Al Shedim között. Al Shedimnél ugye voltak ogrék egy csúcson. Na ott a túloldalon: de itt nyílt a terep és szerintem ez a legnehezebb ellen a gémben, még ma is él😄DDD

Vannak a játékban olyan "elvarázsolt" helyek, ahol nagyon durva monsztahegyek vannak vagy csak szimplán nagyon elhagyatottak és elveszett világ hangulata van.
Ilyen pl. Trelisbõl a parton végigcaplatva a templomtól lefele. Van ott Troll, T-Rex, vízkõpö, ami csak kell. A végén a kõkörnél meg jó kis növények.
A másik ilyen ahol a Sötét jogart kell megtalálni. Egy nagy fennsík trollokkal, árnyékfutóval és másokkal. Ilyen még a várrom ahol sok csonti van, a Nordmari átjárótól nem messze. Teljesen néptelen környék. Nincs ott semmi. Az egyik Guru láda van ott.
Aki a CP-vel tolja a G3 elsõre annak egy szava sem lehet. Ez így már nagyon tuti, egyedül a közelharccal van még mindig baj. Az új AI-val lehetetlen tisztességées játszani, a régivel normal szinten már 50-dik szitnen mindenki simán leverhetõ a sárkányok kivételével. Abból meg van kettõ összesen Cape Dun alatt...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
- a FG-hoz most kell az alap G3 vagy sem?
Annyira nem értem, hogy nem megy, hogy nem akarom elhinni - ezért gondolom, hátha az a baj, hogy nincs fent a G3 alap...???
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Kérdés: Bármilyen verziójú Gothic 3 -hoz fel lehet rakni az 1.70 -es community patch -et?? Nekem volt már olyan, hogy játékhoz raktam patchet, el el*ta az egész játékot... új verziót kellett szereznem 😞
... 'szal, csak ezért kérdezem.
Teljesen lineáris lett a játék, gyakorlatilag a G2 szintje alá zuhant vissza. Bárhova elsétálhatsz, de egyes szereplõk, csak az adott küldetések elvállalása után bukannak fel.
Több milliós értékek hevernek szerteszét és simán kifoszthatsz mindent, nem támad meg senki. Ezalól csak pár sildeni láda kivétel.
Több embernél (pl. nálam is) a játék grafikai motorja nem máködik. Nem úgy néz ki, mint a G3 és screenek. Mégis szaggat.
stb.
Ez még egy beta verzió szintjét sem éri el és ráadásul le van degradálva a G3 teljes szabadsága. Vicc. Hulladék. Fos.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Gothic3 kiegészítõ... patchelve + magyarítás... elkezdek egy új játékot... nem silden... nem! Ardera mint az alap G3ban, csak orkok nincsenek, Miltennek feje sincs. Vengard felett ott a kupola... ezt hogy? össze keveredett az alap G3 és a kieg?
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
2 problémám van:
A 12-ik tûzserleget nem birom odaadni a Fire Clanba a fickónak.
Megvan mind az 5 Adanos Artifact és a királynál nem történik semmi.
Mi lehet a gond?
Sajnos a Xardas/Beliar fõszálat már nem tudom megcsinálni, mivel kinyirtam Zubent is, és Xardast is.Igy csak az Innos szál maradt.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Na de mirõl is beszélünk, hisz nem is látja a kártyát...
A kérdés az, hogy mit is használ, és azon vajon lehet-e változtatni? Mindjárt visszarakom a régi 9600xt-t, még az is elképzelhetõ, hogy azzal menne...
Micsoda egy rakás sz... - hogy lehet így elkészíteni egy játékot?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Viszont a ma használatos monizorork natív felbontását használva és a látványelemeket bekapcsolva(a legjobb képminõséget ott adja) igenis kell a combos kártya.
Én 1680x1050 felbontásban tolom, minden max-on, de nem ritkán beszaggat így is.
Az jutott eszembe, - nem lehet, hogy ennek kell az xp sp3?
Vagy valami másra gyanakszom, de nem a kártyára, és nem is a procira.
Varrjunk már erre gombot - olyan nincs, hogy ezzel ne menne ez a fos kiegészítõ...
A mostani vas E2200 2400 Mhz, 2 Gb ram és ATI HD 4670.
A régin minden minimumon és orális szaggatással ment: P4 2,66 , Gforce 6800 és 2 Gb ram. De ez az alap gém nem a FG, ami jóval kajakabb.
A vga kártyám ATI 2600 pro - sokkal hardverigényesebb játékok, legalább alapszinten futnak vele. Megnéztem, a FG nem használja a kártyát! Egyszerûen az ATI menüjében a GPU kijelzõje 0 azaz nullán van! Ha hihetek a hivatalos infonak P4 2400 proci és 2 GB RAM elég kellene hogy legyen. Azt látom, hogy nem látom az ATI 2600-at a preferált kártyák között, de rosszabbak is vannak a felsorolásban, amivel viszont, állítólag megy a játék. Már próbáltam úgy is, hogy levettem minden beállítást.. - ugyan az az eredmény.
Van esetleg vkinek, vmi ötlete? - az ne tartsa magában, kérem szépen..
Esetleg be lehetne tenni az FAQ-ba, ha jar erre valaki, aki tudja szerkeszteni...