20113
-
Pingu #18433 hali!
Kalant keresem hogy jóvá hagya a hogy érckovács lehessek. a leírás ezt irja:
Kalan sincs már a helyén. Ő is elment valahova. Induljunk el lefelé a dombon a Tűzklánból, és mikor leértünk, rögtön forduljunk balra. Menjünk le a dombon, ahol lesz egy kardfogú tigris meg még lejjebb jégfarkasok. Nyírjuk ki őket, majd menjünk még lejjebb, és meg fogunk látni egy ork csoportosulást sámánnal együtt. Mindig a sámán legyen az első, akit kinyírunk,mert nagy kárt tud okozni a testi épségünkben. Nyírjuk ki az összes orkot. A fal tövében ott lesz Kalan is
a gond az hogy hiába fordulok a hid után balra a tigrist se taláom nem hogy a többit. a térkép se segit tud valaki tanácsot addni? -
#18432 Szerintem nincs. -
zsgeo #18431 Sziasztok, Monterában visszautasítottam Bradley küldetését (hogy segítsek a rabszolgáknak), most már látom, hogy kár volt, csak úgy jönne össze a 75 pont, ha bemártom a raktárost Marik-nél, de azt nem akarom. Van erre valami okosság?
kösz -
#18430 az utolsó 5 hsz pl a témához nem ad semmit, egyszerűen csak pörög tőlük a topik. most akkor miért is szóltatok hozzá? a topik arra való, hogy a témáról beszélgessünk, nem? -
#18429 Pont ezt akartam kérdezni. Egy topik szerintem nem pörgés céljából jön létre. Azért hozzák létre, hogy adott témáról beszélgess. Ha nincs miről beszélni, akkor miért is pörögne?
Akkor ennyi erővelc minden mondantom egy poszt alapon mehetne, hogy chat jellegű legyen. Szép nagy hozzászólás szám a vége, nesze neked pörgés. -
Zóanagyvarázsló #18428 Miért muszáj egy topiknak pörögnie? -
#18427 ettől pörög egy topik. ha senki nem kérdezne, már rég kihalt volna. nekem csak akkor szokott eldurranni az agyam, ha a kérdés felett kettővel ott a válasz. -
#18426 Nehezemre? Leírtma, hogy MINDEN hol érhető el.
Le lett írva, hogy az összes információ hol érhető el, itt még ezen az oldalon is látható, alig pár napos. A múltban többször is be lett téve.
A google keresés, meg anno nekem 10 másodpercbe telt.
Ne vegyétek sértésnek, te tényleg ennyire lusták ma az emberek és hiányzik a kreativitás? -
#18425 Én meg azt nem értem, ha nehezedre esik leírni, akkor ne tedd. Miért baj az, ha valaki kérdez valamit?
-
Yaken666 #18424 1000 köszönet, fog még ez kelleni.. -
#18423 Minden ilyen kérdésre a válasz a gothic3.hu-n ott van. Nem értem miért kérdezitek meg itt folyton. Csak azt tudjuk leírni, ami ott van.
Google a barátod. -
Yaken666 #18422 Egy kis segítséget kérnék. Mora Sulnál van egy küldetés, hogy szerezzek be öt kulcsot. Az egyik Yussufnál van ahogy olvasgattam de nem találom. Yussufos küldit még nem kaptam meg,nem is fogom mert elcsesztem már régebben valamit. Szóval őt kéne megalálnom.... -
tomonor #18421 figyelj, felmész a youtube-ra, keresel gothic 3 videókat, és ott megnézed hogy kinek hogy megy. A te konfigoddal (úgy mint nekem) max grafikán csak ritkán, területlépésekkor kéne picit megakadnia. -
#18420 megjavúlt... -
#18419 sziasztok
az lenne a problémám h nem win32 alkalmazásra hivatkozva nem indítja el a telepítőt
win7 prof 64 bit van fenn, erre vmi megoldást esetleg tudtok? -
totya4 #18418 Valamennyire akadni fog, egy idő után megszokod, én érzékeny vagyok az akadásra, de 1.6-al végignyomtam. érdekes amúgy, Nordmarban pl nem nagyon szaggat, igaz, nem csak abból áll a játék :) 1.7 és feletti patchekkel nagyon szaggatott nekem már induláskor is. -
#18417 akkor most ha felrakom megint újra és felrakom a legújabb patchet akkor közepes-magason fog menni szaggatás nélkül vagy örökké szaggatni fog ? -
totya4 #18416 patch kell mindenképp. Nekem az 1.6 CP jó volt, de azóta van újabb is, hogy jobb-e az kérdés. 4850-en futtathatod magasabb beállításon is, a lényeg a CPU, és igen, akadni fog. -
#18415 hali.
pár hónapja előszedtem ezt a játékot ,gondoltam kipróbálom.
de úgy emlékszem hogy szaggatott vele 1024-be közepes-magas beállitásokon kb.
ez normális ennél a játéknál?
patchet nem tettem fel de szerintem akkor se igy kéne mennie
-
Pingu #18414 köszi -
#18413 Mindenhova van teleportkő.
Trelis: városon kívül Beliar oltár melletti ládában
Nemora: bejárat mellett jobbra indulj fel a fennsíkra, szorosan a sziklafal tövében egy ládában lesz. -
Pingu #18412 mégegyszer megprobálom. Trelis és Nemora van teleport kő mert nem találtam még meg edig -
#18411 Bradley-vel kezdjed, ő a rabszolgák felügyelője, majd mondja, hogy új rabszolgák kellenek. utána a többi csak futkosás kérdése. Montera a legnagyobb város, piszok sokan vannak, várj a felszabadításával. -
#18410 Az orkok szimpatizánsait. Mondom, menjél oda az ásatáshoz és két fickót el tudsz küldeni pihenni. Aztán a kapu alatti közeli farmról két embert fel tudsz zavarni. Aztán jelentsed a kisfőnöknek (Dennis?) odalent, hogy megvolt a csere.
Az Asthon küldetéshez, csak a ládát kell az aréna mögött kinyitni és a leti farmon az egyik mukással alkudozni infóért. Euztán nyomás a zsoldosok vezéréhez és mószerold be.
Ezek nem nehéz küldetések... -
Pingu #18409 nincs a küldi listámban a kész küldiknél se, de ha én egyedül nekimegyek a városnak akor mindenkit le kell majd ölnöm vagycsak akik az orcokal vanak? -
#18408 Hm.... Odamész a rabszolgához az ásatáson és szimplán elküldöd. Van olyan küldetés, ami egyből teljesül, mihelyt felveszed. -
Pingu #18407 nem tudom felveni őket -
#18406 A rabszolgás küldetéseket mindig meg lehet csinálni. Egyet sem csináltál meg... -
Pingu #18405 azon a honlapon néztem de Sanford csak akor segit ha megbizik benünk és feljutunk a várba de ehez hiányzik nekem még 8 pont és nem találom a többi küldit elutasitani meg nem utasitottam el semmit -
#18404 A magyar oldalon ott a megoldás. Nem fogom leírni ugynazt. -
Pingu #18403 ezeket nem sikerült megtalálnom
Thorek wants magic ore for his smithy.
Change of shift in the slave camp.
Tell Dennis that Bradley needs a new slave.
Dennis wants Bradley to go easy on the slaves.
Kelvin the slave wants certainty.
Kelvin goes back to work in the temple.
Bring Marik proof that Ashton embezzles gold.
The slave Leon is working in the temple again.
-
#18402 Ugye ha vissza utasít valamit akkor bukta van. -
#18401 Fura, oda simán be lehet pedig jutni. Mit csináltál meg eddig?
A gothic3.hu-t nézted már? -
#18400 Attól függ milyen erős vagy. -
Pingu #18399 +vagy ő is megtámad? -
Pingu #18398 Monterába szeretnék feljutni a várba de kell még 8 pont de nem találok küldetéseket néztem játékleírást de vannak küldik amiket nem ad meg. a kérdés föl tudom úgy szabadítani hogy nem segít Sanford? -
#18397 Valamint a SoE (Sony Online Entertainment) es az Atari is ide sorolando. Szeretik felkeszen kiadni a jatekaikat, amik meg tele vannak bugok tomkelegevel... -
Rundstedt17 #18396 A JoWooD híres az igénytelenségről -
#18395 Mi az, hogy fojga? Már használja. -
tomonor #18394 risen a G3 felújított motorját fogja használni, szal eleve egy nagy lépéssel előlrébb járnak mint annó a Piranha járt.