20113
-
#18553 koszi, vegre talaltam egy jo kis jatekot.. :) -
#18552 A baj az, h a hp regen nem működik csatában. Kb olyan, mintha a varázslónak nem regenerálódna a manája csata közben... -
#18551 Esetleg a CP kézikönyvét megnézted?
Az alternative balancing nehezíti a tanulást, hogy ne legyél hamar atomtáp. 250 tulajdonság felett 2 LP = 1 pont és a tanulási fa is megváltozik a skilleknél. Ezt az játék indításakor kell eldönteni, később nem változtathatod meg.
Az új AI megváltoztatja a humanoidok viselkedését harcban, de talán az állatokét is. Nincs korlátlan idejű blokkolás és nem néz bamán az ellenfél, mikor csak kaszabolsz. Egy ideig tényleg jópofa, csak éppen harcossal lehetetlenné teszi hogy a nagyvárosokat és a bányát felszabadítsd, mert a társaid menthetetlenül odavesznek. Full táp harcossal 60. szint környékén is esélytelen volt. Nem csak ők, én is odavesztem mindig. (Persze én nem alkalmazom az elfut, piál, harcol trükköt...) -
#18550 Az elozot mar sejtem, mi az az alternativ balancing es az alternativ AI?
ezekkel jobbak, kiegyensulyozottabb lesz a jatek v nem feltetlenul? -
#18549 Mi az a community patch? -
#18548 tess, ezt tedd fel és nem lessz hasonló problémád:) lentebb leírtam a magyarosítás műveletét ha akarod azt is buherálhatod... -
szeki87 #18547 plz segitsetek
-
robi25 #18546 Igen ez volt az első amit megtettem.Eddig semmi gondom nemvolt a win 7-tel,tehát valószinű hogy a játk motorja szr.2gb kezel a játék,ami xp esetén jó lehet a win 7 meg több ramot használ,igy a játéknak kb 1,3 giga marad a program szerint, ami késöbb kevés neki és kilép egy hiba üzenettel miszerint kevés a memória, DE erre hálisten találtam megoldást igy már 3 gb kezel a játék,egy fokkal jobb lett nem áll meg 5mp-re csak aprób akadások vannak.Ugynéztem meg mennyit lát, hogy van egy logfile-ja a fix előtt 1300mb volt a használható ,utána meg 2300mb.Természetesen 32 bites rendszeren. -
totya4 #18545 A program 2GB-ot lát, a program 1GB-ot lát... most melyik? :-)
Én amikor játszottam vele, nem nagyon ment a memóriahasználat 1.5GB fölé, tehát nem amiatt akad, vagy száll el, hogy nincs elég memória. Win7 elég új OS, új OS-t pedig általában az rak fel, aki szopni akar. Főleg egy olyan játéknál, ami még azokon az OS-eken is szenvedés, amire kifejezetten írták és tervezték. Első körben próbáld meg a kompatibilitást átállítani a játéknál XP-re vagy Vistára. -
#18544 Hogyan nézted meg, hogy mennyit lát? Nekem is 4 GB RAM + 1 gigás VGA van. XP64 alatt gond nélkül ment. -
robi25 #18543 Megvan a probléma oka mért akad, a program 2gb lát a 4-ből,persze ebből 3 at kéne használnia, s mivel a win 7nek is elég nagy a memória étvágya a program szerint mindössze 1gb áll a rendelkezésére,amivel a játékomat megszakitja egy szép kis hiba üzenettel.UGyhogy szeretném megkérdezni tudtok e esetleg olyan progit amivel használhatóvá válik a többi ram.Előre is köszi -
szeki87 #18542 hello tudom nem szeretitek az illegális játszokat de letöltötem a játékot és azt irja ki hoyg helyezze be a cd t valki tudna egy no cd s cracket
és leirást irni hozzá nekm hova tegyem meg ezek
köszi lécci segitsetek -
robi25 #18541 1.73-as van fönt:( -
tomonor #18540 frissítsd a legfrisebb patchre, 1.71-ben volt ez a bug -
robi25 #18539 Van valakinek ötlete erre a bugra---Eltünik az esőő de hang az van hozzá. -
Zóanagyvarázsló #18538 Ebben benne van minden. 1.7 előtti mentett állásokkal nem működik. -
Gót #18537 Sziasztok!
Ugye megvan nekem a Gothic 3 alapjáték. Még régebben vittem végig, de most újra szeretném, mert most meg lett kicsit piszkálva a vas otthon, eddig ugyanis akadozott elég sokat, és irtó lassan töltögetett.
Amire ki akarok lyukadni, hogy tudjuk, hogy mennyire játszhatatlan így alapból ilyen és olyan okokból kifolyólag. Kb. két éve játszhattam vele utoljára, namost azóta rengeteg javítócsomag kijött már. Azt szeretném kérdezni, hogy MIT KELL FELTENNI AHHOZ, HOGY AZ JÓ LEGYEN??? (Merthogy a javítás lenne a célom!) Milyen patchet? Meg én azt sem tudom, hogy elég egyet, vagy többet kell? Szóval hogy működik ez? Bocs a tudatlanságomért, de azért kérdezek, és ti sokkal jobban benne vagytok az iparban, mint én!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egyébként a Gothic a szívem csücske, úgyhogy várom a segítségeteket!
Köszi!
-
#18536 *5400MHZ -
#18535 *DDR2 -
#18534 én egy gt8600-al tolom(tam) ezt a gammát 2GB SSR2-es rammal és 5200-es 2 magos procival és magas(nem legmagasabb) graffon szinte rezzenés nélkül, néha néha be-beakad de amúgy semmi:) legmagasabban nem szeretem mert annyira csillog villog hogy megvakulok a látványtól és semmit se látok... -
Zóanagyvarázsló #18533 Nem árt belegondolni, hogy egy igen ellterjedt VGA-ról van szó. -
steweee #18532 :) én meg az oblivionnal szoptam sokáig a radeon miatt.... ilyen ez a popszakma... -
#18531 Érdekes módon elgé sok játék esetén, ahol user probléma van legtöbbször 8800gt tulajdonosok posztolnak. Érdekes. -
steweee #18530 köze nincs a dologhoz. nekem is kétmagos amd és 2x2 giga ram. fullmaxon tökéletesen megy... -
#18529 Az, hogy egyes gépeken lassú, az nem jelenti azt, hogy minden gépen.
Az OpenFalcon is ilyen. Az én atomgépemen szinte pont olyan lassú, mint egy 4 évvel ezelőtti gépen. Másnak meg simán jól megy egy másik 4 évvel ezelőtti gépen, csak más vassal és driverrel. Kicsit próbálkozz variálni. Az emberek 99%-nak megy. -
robi25 #18528 NYilván nem egy erőmű,de azért 2006-os játék ne akadjon már,teljesen olyan mint ha ram hiánya miatt akadna de már végigjátszottam az öszees effektet,úgylátom fől kell raknom a jó öreg kotort,mert ez a dragon age nem jött be, mondom akkor 2009-re hátha összefoldozták a gothicot..tévedtem -
#18527 Anno és gyegébb gépen toltam. Néha alacsonyabb felbontáson és shaderen rosszabbul futott, mintha magasabbra tettem volna. Egyszerűen alacsonyabb felbontásra és textúrákra nem optimalizálták szerintem. -
#18526 Az én gépemen lazán ment fullon egy-két pillanatot leszámítva. Kétmagos cucc, 4GB RAM. -
robi25 #18525 Igaz, semmit nem változott az fps szám a második mag lekapcsolása után,windows 7 32 bitest használok tehát a 3gb-ot lát megpróbálom még azzal amit mondtál hátha,bár nemhiszem mert nagyon tetszik a játék igy biztos nem sikerül.Azért köszönöm a gyors választ. -
#18524 #18522 itt a válasz:) -
robi25 #18523 hát én naiv lélek gdoltam hogy fut maxon mert a crysis meg a gta nem akadt csak az fps volt alacsonyabb mint az átlag de mediumon sőőt lowon is meg megakad.DE MIVEL a youtubeon láttam gyengébb konfiggal futni ezért nemértem mert iszonyatosan hangulatos csak nagyon idegesíít.még 800x600 ba is akad. -
tomonor #18522 két dolog miatt: a 4 GB ram és a proci miatt.
A ram egyszerűen túl nagy neki, valami progival korlátozni kéne 2 gigára, illetve a proci - a játék egy magot kezel összesen, és ha az a mag pont nem kompatibilis a játékkal... -
#18521 pontosabban milyen graffon?? -
#18520 azért mert a memóriakezelését szarul csinálták meg... -
robi25 #18519 valaki mondja meg mért akad ez a szr egy 8800gt-vel 512,4 gb rammal meg egy 5000xes amdvel????????????????uj patchel -
MrTwister #18518 Ezeket "valaki" rád küldi, ha jól emlékszem. Nem akarok spoilerezni, így a valakit most nem lövöm le neked. :-) Még egy jó párszor számíts a támadásukra... -
#18517 Járt már úgy valaki,hogy a Fire Clanba miközben az inventoryt tisztogatta egyszercsak megtámadta 5-6 Hashishi? -
#18516 Köszi mindenkinek, ki fogom próbálni. :) -
tomonor #18515 **Hungarian -
#18514 igaz... én is így csináltam:
Subtitle.Entry_0=English
erre:
Subtitle.Entry_0=Hungary
Text=English
erre:
Text=Hungary
ezt még peccs előtt végezd el és utánna magyarul fog futni:)
(ha nem működik akkor a Hungary helyett Hungaryan legyen ott[a peccselésnél kimutatja hogy milyen nyelv])