20113
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem is a JoWooD az antikrisztus, de a G3 esetében a PB is hibázott, túlvállalták magukat csöppet. Hiába az előnyösebb szerződés a Deep Silverrel, szemmel látható, hogy a Risennel mennyire visszafogták magukat.
  • tomonor
    ez nem a készítőktől függ. Ha a kiadó azt mondja hogy, na gyerekek, 5 hónappal hamarabb adjuk ki, hogy ne legyen profitkiesés, akkor úgy, félkész állapotban fogják kiadni. Nem azért csinálják mert neked akarnak rosszat, hanem mert ők is a pénzükért dolgoznak.
  • kabel15
    Ja amiért meg írni akartam.
    Ez mekkora disznóság már hogy kiadnak egy játékor úgy hogy tele van BUG al. És szinte minden gépen szaggat. Had ne kelljen már mindent értenem a géphez hogy egy olyan játékkal tudjak játszani amiért még fizettem is.
    Szerencsére nekem a GS mellé volt a játék de örülök hogy nem vettem meg még régen.
  • kabel15
    Azt nem értem hogy minek kell ennyire grafika centrikusnak lenni.
    Ott van pl a WoW jó rosszabb a grafikája de bőven élvezhető és az legalább nem szaggat. Vagy itt van az új AION annak is olyan rendszerigénye van amin ma már szinte nevetünk. És mégis élvezhető.
    Nem attól lesz jó egy játék hogy rohadt szép grafikája van és egy 400k-s gép kell hozzá.
  • tomonor
    jah. Ám érdekes módon annak se kéne.
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, ez mindig is egy fontos jellemzője volt a sorozatnak, de a G3-ban jóval nagyobb volt az ilyeténképpen egybefüggő terület, ráadásul immár fejlettebb grafikával.

Egyébként éppen a Half-Life-ot vettem elő a napokban, és idegesítő, hogy minden sarkon felvilláan egy 'Loading' felirat.
  • tomonor
    ilyen alapon már a gothic 1 is töltés nélküli volt, leszámítva a nagy ugrásokat.
  • Zóanagyvarázsló
    A tájat és a "töltés nélküli" területet tekintve valóban (ezzel sokak számára vállalhatatlan kompromisszumok kényszerét hozta el), minden másban viszont elmaradt tőle (karakterek, animációk). A mérleg számomra minden, csak nem pozitív.
  • tomonor
    nem gány, csak picit meghaladta a korát.
  • MrTwister
    Itt az első hotfix a CP 1.73-hoz:Hotfix 1
    Ezt javítja:

A little bug made a hotfix necessary. I just prepared it.
    ------------------------------------------------------------------------
    - Error in dialogue with Ilja fixed, if one pays 2.000 Gold for quest "Debt and debility", Ilja doesn't hand over his promissory note.

Installation: Please backup both files Projects_compiled.cpt and Infos.pak in folder Gothic III/Data and copy then the three delivered files Projects_compiled.cpt, Projects_compiled.p01 und Infos.pak into the folder. The fix works with already existing savegames.
  • Zóanagyvarázsló
    De, az a Gothic 3 hibája, ha szenvedni kell, hogy normálisan fusson egy izmosabb konfigon is. Az, hogy nálad jól fut, nem vetíthető ki más gépére is. Gány munka, ez tény.
  • Molnibalage
    Nem, de az ilyen húzás nem bölcs dolog.
  • Colt17
    Az első falu mellett találhato egy Jack nevű ember.Van neki világítótornya, 2 küldi volt amit megcsináltam Jack lázadó aranya, Jack és a szárazföldi patkányok.Lessz még jacknek később szerepe?Mert megöltem.Amugy a lázadókkal vagyok.
  • Takanohana
    a rabszolgát a Farkas-bányába meg csak keresd kitartóan, én is ötször körbejártam a bányát, mire rábukkantam.
  • Colt17
    Crisys akadás nélkül megy :d.
  • Molnibalage
    Az épület alatt, ahol két sámán van van egy pince. Ott van egy kulcs, ami nyitja az két orkos ajtót.

A farkas bányához embereket a Geldern alvégén levő bányából lehet szerezni.
  • gabo91
    Helo!

Geldern-ben járok. Alkimista gyűrűket szedegetem össze, már csak a 7. kellene, ami a kincstárban van. Két ork áll az ajtó előtt és zárva van az ajtó. Varázslattal sem tudtam kinyitni.

Hogy lehet oda bejutni?

Másik kérdésem pedig. Farkas bányába kellenek ugyebár emberek. Egyet a ház mellett találtam, egyet a bányában. Meg van aki az utat mutatta. De honnét szerezzem meg a harmadikat? égen földön nem találom. Állítólag a bányában van ő is... nálam nincs... bug?
  • Molnibalage
    Max. a te gépeddel és beállíásoddal. Azért, mert nem vagy képes egy megfelelő gép + driver kombót összehozni, ne a G3-at okold. Egyes konfig kombókon meg a Cry nem jó...
  • kabel15
    A crysis igen is jó játék. Főleg mivel a kieget egy magyar csapat csinálta.
    És igen szebb grafikája van mint a gothic3 nak és nem is szaggat.
    Nekem sincs egy atomerőművem de ha egy 7600gt-n 2 magos procival és 2gb rammal ez a káték szaggat akkor ott valami gond van.
  • Laci82
    akadásmentesen by Grétsy László
  • Laci82
    Már bocsánat de a Crysis az igenis jó...és a mostani gépemen szinten minden maxon van és akadás mentesen megy.
    Ez a "drága" Gothic 3 meg össze-vissza szaggat és 3333231321332123213123ezerszer csúnyább.
    A stílus maga ok lenne,de emiatt marha élvezhetetlen lett a játék,marad a Risen.
  • Rundstedt17
    Rpg-ekhez és az akkori gépekhez képest mindenképp,inkább hibátlan verziót adtak volna ki...A Crysis akciójáték ráadásul annak pont az volt a célja.
  • Molnibalage
    Mihez képest? Soroljak pár durvább gépigényű és ócskább játékot? Egyet biztos tudok. Crysis.
  • Rundstedt17
    Akkor is gépigényes
  • BBencze
    Én úgy tudom hogyha fent van az 1.12 az úgyis leszedi, csak az 1.73as patchet kell felrakni.
  • Molnibalage
    Nem értelek. A leni konfig már 2006-ban is szinte vicckategóriás volt. 1 GB RAM és 128 megás videókártya?

Az én gépem igen messze van egy atomerőműtől és simán viszi.
  • kabel15
    Nem értem már ős régi játék és alig van gép ami normálisan viszi.
    Mekkora .... volt aki ezt így csinálta meg.
  • Molnibalage
    Szerintem igen, ezzel szinte játszhatatlan, ha valóban élvezni akarod. 2GB RAM és egy 512-es videókártya erősen ajánlott hozzá.
  • Colt17
    1Giga rammal 2600-as ghz-val v mivel és 128 megás ati videókártyával szaggat?
  • grebber
    Az 1.73 telepítéséhez nem kell előbb a hivatalos 1.12 mert benne van??

Mondjuk ezt irja akkor gondolom nem:

The CP 1.73 contains all previous patches. So you need only this patch to update Gothic 3.
  • grebber
    PL innen
  • kabel15
    1.7 van fent.
    Az 1.73 honnan tudom leszedni?
  • totya4
    Szaggat ez mindennel, egyébként meg nekem az 1.6-al tűnt a legjobbnak...
  • tomonor
    újat mondj...
  • IMYke2.0.0.0
    v1.73-al próbáltad már?
  • Rundstedt17
    lol a gameszar teljes játéka a gothic 3.....
  • kabel15
    Nektek is szaggat az 1.6 patchel?
  • grebber
    Én is ezt irtam le minden CryEngine 3-as hírhez :D Egy RPG ilyen graffal

Remélem lesz is majd.Nem csak fps-ek!
  • Pingu
    köszi
  • BBencze
    Mért nem olvasol vissza? #18311-es hszbe a megfejtés...