Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most töltöm le,remélem jo lesz? A fájl neve:Gothic 3 community patch v1.72 int.full.zip

Nem kell felrakni elötte a korábbi CP valamelyikét?Vagy rögtön lehet az 1.72-vel kezdeni?

Ne azt keresd, leirtam, mit milyen sorrendben kell csinalni. Probald ki, magyar lesz.
Honnan tudod, hogy nem tartalmazza?
Volt régen egy gothic3hun.zip nevü fájl,az tartalmazta a magyarositást! Na ezt keresem!

Molnibalage
Nem. Viszont, ha magyar verziód van, természetes érintetlenül hagyja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Community pach,tényleg tartalmazza,a magyar feliratokat?

Azt hiszem valami project_compiled.pak nevü fájl tartalmazza a magyar feliratokat!

A jatek magyaritasa:

Az 1.72-es CP telepitese ELOTT :

1. a \My Documents\gothic3\UserOptions.ini-ben kell a

SubtitleLanguage=English -t
SubtitleLanguage=Hungarian -ra cserélni.

2. a Gothic III\Ini\ge3.ini-ben a

Subtitle.Entry_0=English
Text=English

írd át

Subtitle.Entry_0=Hungarian
Text=Hungarian -re.

A fenti szerkesztesek UTAN telepitsd az 1.72-es CP-t.

Mar a telepiteskor a Hungarian (Magyar) nyelvnek kell latszodnia a telepitoprogramban.

Ha igy jarsz el, magyar (feliratos) lesz a game a CP telepuleset kovetoen.

Molnibalage
Ha megmondjátok, hogy mik a feliratfájlok akkor feltölthetem a magyar verzió feliratát.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jah vagy úgy... Ezesetben, rosszkor vetted meg 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Képzeld! Nekem is az eredeti van meg,de az angol verzio! Elöbb megvolt,mint a magyar! Ezért keresem rá a magyarositást! Minek vegyem meg mégegyszer! Kösz

Nekem megvan. Tudod hogy jutottam hozzá? Kiperkáltam 2000 forintot a játékért, és táddáá! Magyar!

Hátha valakinek megvan! Köszi!

Molnibalage
Szerinted nem tudunk olvasni? Ha meg lenne akkor igennel válaszolnánk.

Magyarositás,megvan valakinek? Gothic 3!

rotator
Hát azért ennyire nem néz ki rosszul emlékeim szerint! 😊)

De azért nem javaslom!Én nem nyultam ehhez a részhez!

Meg,az is van irva,a readme filban,hogy ki kell kapcsolni a Hiperthreading tecnologiát,a processzoron! A biosban lehet ki-be kapcsolni!

tibor16
2600 pro/512MB - P4 2400MHZ, 2 GB RAM, - 9.4-es a driver, de hotfixes és egyelõre erre a kártyára nincs jobb. Már nem akarok másik karit, csak géppel együtt, a pénz meg mostanság az ablakban. Ráadásul, a legtöbb játék elég jól elmegy még rajta.
Még az lehet, hogy valami béna véltozatot szedtem le, mert ez az ISO csak 2,95 GB. Arra gondolok, kiszedett belõle esetleg hasznos cuccost is, ami az én kártyámnak kellene. Legalábbis úgy tudom, a lemez 3,6 GB.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Igen, erre gondoltam én is, hogy annyira lassan adta ezt a katymazt is, hogy ez jutott eszembe - mármint, hogy duora van készítve.. - báááár a gyári infó nem ezt mondja.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Milyen videokártyád van? Frissits a drivert!

Nálam tökéletesen megy!Semmi probléma nincs vele! Dual core processorom van,és simán elfut rajta!
Valakinek megvan,a Gothic 3 magyarositása?

tibor16
Értem, köszönöm az infót - már azt hittem, nálam van a hiba. Mivel olvastam régebben róla - gondoltam nem veszem meg, de legalább kipróbálom.
Na, beszúrok egy képet, mert ölég nagyot néztem...

Molnibalage
Ezzel azt akarja mondani, hogy hagy a picsába. Ebbõl soha nem lesz semmi. Nálam sem mûködik a játék grafikai motorja. Majdnem a G2 szintjére zuhant vissza a játék... Nem mintha más része mûködne...

Ez egy kódkészlet, a vásárlónak kell belõle játékot csinálnia. Eddig még nem sikerült senkinek, lehetsz te az elsõ!
tibor16
sziasztok
A Forsaken Gods-hoz kell az eredeti játék is? - mert fekraktam, de teljesen szét van zuhanva a textúrája. Pedig a Mass Effect meg a fallout3 simán, 20-24 fps-el megy közepes beállításokkal..

Hmmm, sajnálattal nézem, hogy az új gothic elég MMORPG beütésû lesz... :S

Molnibalage
Ja, az lehet. <#falbav>

Takanohana
Ahhoz nem állóképesség kell?

Molnibalage
Van egy kis bibi. 400 feletti erõm van mégsem tudom megcsinálni Ugolf piás küldetését. Eddig mindig meg tudtam, bár sokkal kisebb erõm volt. Érdekes.

Valamikor megvolt nekem is,csak nem mentettem ki! Légyszi segitsetek! kösz4

Hello mindenkinek! Gothic 3 magyarositása megvan valakinek?
A Faq-ban lévö link,már halott! Köszi

rotator
A Spellbound csinálja (német fejlesztõcég), a renderek (méghogy screenshotok...) szépek is, de csak a szokásos JoWood etetés, mozgásban szerintem vérgagyi, a harcrendszer vérlázítónak ígérkezik, és úgy az egész nem túl bizalomgerjesztõ.

Jaja, ez a karajos videó.. <#boxer>

Spellbound vagy kik... de szólok: A Gothic 4 nem Gothic 4...
ezért... ez a Gothic 4

Pianista
Most akkor a Piranha Bytes-el mi is történt hogy nem õk csinálták a gamét??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Molnibalage
Akkor a G4-et ki csinálja? A Jowood adja ki, de ki csinálja? Mert, ha ugynez a tróger banda akkor már most kuka.

A Risen teljesen más... semmi köze a Gothichoz.

Molnibalage
Én már ott elvesztettem a fonalat, hogy a PB scárok a Risen-t csinálják. Az lesz a széria folytatása? Vagy az lesz egy teljesen új valami?

Kíváncsi lennék (marhára nem értek hozzá), hogy jogilag vajon perelhetõ lenne-e egy játékot kiadó -készítõ cég, ha ilyen terméket kiad, és mondjuk az emberek 99 százalékának nem tetszik. Pénzt nyilván nem kérhetünk vissza, de vajon erkölcsi kártérítés vagy egyéb jogcím alatt lehetne-e pert indítani ellenük, hogy tönkrevágják a játékot (ráadásul ekkora múlttal és rajongótáborral).. Külföldön annyi hülyeségért perelnek az emberek, ki tudja, milyen jogorvoslattal lehetne élni? 😉
Persze ez nyilván nem a realitás..
Az biztos, hogy ha lesz negyedik rész, akkor nálam is elsõ a warez lesz..

Molnibalage
Az alapjáték anno kompromisszumokkal simán a játszható kategóira volt 2006 novemberében is. A CP csak olyanná tette aminek alapból illett volna lennie, bár az karozós AI még mindig szar, mert az AI felé egyszerûen nem él az a korlátozás amit a manual ír...

Az FG-t véleményem szerint semmilyen patch nem fogja helyretenni és legfõkébb hivatalos nem. Az egyész egy bughalmaz valahol az alfa szint környékén tanyázó valamit adtak ki ami a legalapvetõbb funkciók terén sem mûködk. Lásd nálam a grafikai megjelenítést. Konkrétan a szart is ki kéne pereli azokból akik ezt ki merték adni. Ez nem termék. Ez fos. Persze demo meg nincs. Ezeke után ne lepõdjenek meg, hogy én bizony megpróbálom elsõ körben lewarezolni demóként a következõ Gothicot, mert én már nem bízom bennük.

Nálam most jött el az idõ, hogy ezt a kieget eltegyem ugyanúgy vagy két évre, mint az alapjátékot. Ha majfd kijavítják az ordító hibákat, akkor elõveszem megint, sztem épeszû ember nem öli ezzel magát és az idegeit.
beleöltem újabb hat órát a játékba, megbarátkoztam a harcrendszerrel ismét, már egész jól ment. Azon is túlléptem, hogy három várost megjárva egyetlen olyan emberrel nem találkoztam, aki az állatok lenyúzására taníthatott volna meg, konkrétan a sok vadállat, aki nekem rontott útközben, pocsékba ment, a húsukon kívül nem nyertem ki belõle semmit. Ez egy dolog, nyilván másfelé kell lõdörögnöm.
Az sem lep már meg, hogy akarakterek, ha a közelükbe mész, maguktól adják a küldetéseket.. Pl. az arénánál, ha beszélsz a tulajjal, kiadja az elsõ emberét, legyõzöd, utána mentés nélkül nem lehet a közelébe menni, mert anélkül hogy rákattintanál megállít, és közli, hogy vár a következõ.. vagy levered, vagy nem, ha nem, akkor állhatsz neki visszatölteni az állást, vagy bukod a küldetést...
A karakterek hol néna leventét játszanak, hol hirtelen benyögnek valami baromságot, pl egymás után sikerült leverni a gelderni aréna harcosait. Pár perc elteltével (nem kattintottam rá) elsétálok az egyik legyõzött mellett, ere rámszól, itt csak férfiak harcolhatnak, hívj csak ki, majd megtudod - kár, hogy már én vagyok az aréna bajnoka..
De lépjünk ezen is túl.
Amiért befejeztem, míg nem lesznek új peccsek, az a következõ.
Sétálok a trelisi templom felé, négy goblin álldogál az úton. Mentek. Az elsõ kettõt elcsalom, kardozunk, balról férfihang: "dirty beasts", és az egyik goblin elkezd harcolni a levegõvel, egy láthatatlan valakivel. Azt hittem bepisilek, sírjak vagy nevessek? kerülök jobbról, balról, sehol senki, de a goblin bõszen küzd a láthatatlan emberrel, aki a hangokból ítélve vesztésre is áll. Odacsapok kettõt, goblin elvérzik, mi történik? A valami nekem támad. Ütök mint az állat a levegõbe, persze kinyír, majd földön fekve nézem, ahogy a következõ goblin kezd el bokszolni a levegõvel..
Visszatöltöm az állást, a láthatatlan ember nincs sehol. Rendben. Kinyírom a négy goblint, megyek tovább, balra a vaddisznó küzd valamivel - a láthatatlan ember ismét ott nyökög, majd elhal. Kinyírom a malacot, nézelõdök, semmi. Sétálok tovább, egyszer csak a karakterem felüvölt két lépés között, és összeseik, meghal a fûben.. Szerintem szívrohamot kapott.. vagy egy láthatatlan nyílvesszõt.
Na itt lett elegem. Ez már nem bosszantó bug, hanem konkrétan a játékélmény halála.
Két év múlva talán lesznek megint peccsek, mert ez borzalmas, idõpocsékolás.

Molnibalage
Ne vedd sértésnek, de én is szinte csak quicksave-vel mentek és még egy mentésem szállt el normális használat alatt. Akkor van gond, ha alt + tab-ot nyomsz, kit elbohóckodsz vagy x percet. Visszamész és hallod a játék hangjait, de kép nincs. Ha ekkor nyomsz qsave-et akkor felülírja a mentést, de szar lesz. Van egy tippem, hogy õ is ezt csinálta, csak ezt az apróságot nem közölte.

Arnold12
Mi lett volna ha rendesen megcsinálják a játékot? Akkor talán elég volna a quicksave is!

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

A képet megint nem tette be ahogy látom ezért direkt linket használok megint.
http://www.imagenerd.com/show.php?_img=gothic2-YVt4b.jpg
Nah azért sikerült elindítani a kis játékot.De azért megint kitud cseszni velem és én azért sem adom fel!
Íme 1kép róla hogy mi a gond.
Videokártya driver frissítés +volt, már minden textúra és egyéb más beállítást kipróbáltam.Hátha valamit kihagytam. Amúgy meg az 1.70_int CP mentett meg a kiakadástól.
Hát mindent megcsináltam de semmit sem használt.Most megpróbálok másik verziót leszedni, de úgy látszik hogy alaposan lelet kódolva a játék.Szal ez talán azt is jelentheti hogy jó a játék.
Ha ez sem müxik akkor tényleg megveszem, csak 3ezer forint annyit majd valahogy kibírok.
Sziasztok! Valaki megtudja mondani,hogy honnan lehet letölteni,a Gothic 3 magyarosítását.Megköszönném! A www.2bmagic cim már nem jo!

Akkor nem írt volna hogy gondja van 😄