Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert a programban úgy van hogy deer, és nem deers
azaz egy félénk szarvas 😊😊😊
fene se gondolta volna, lelõttem ott más kevésbé félénk szarvast is már, mert idegesített hgoy nem tudtam megoldani

Molnibalage
Mert több ilyen szarvas van és hajlamosak szétszaladni. Vengadtól Jack tornyáig is szétszóródhatnak.

Egyébként nem tudom, hogy miért nem olvasgatjátok a magyar Gothic3 oldalt. Minden ki van vesézve ott. Nem csak körbe van pontozva a nyuszi, körbe is van rajzolva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a shy deer húsának mexerzése küldi ortega barlangjánál nem mûködik. elmondja a ranger hogy abból akar falatozni, lelövöm szegény állatot, télleg elég félénk, de messzirõl egy jobb íjjal elég bele 1 lövés. utána odamegyek a tetemhez, sima nyershúst ad. vissza a csávóhoz, de nem ad olyan beszélgetésopciót hogy adjam a húst vagy vmi

MR ME
win7?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

segítsetek ezt írja ki Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx_29.dl nem található
inkább scriptelési... Grafikai bug az az ha villogni látsz valamit például.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Molnibalage
A listában benne maradhat, mint bug, de az XP jár és készen van. Ez grafikai bug.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MrStokes
Tudom hogy ilyenokr ez a dolgok menete, de ugy emlekszem, hogy ennel nem igy tortent, megmaradt a kuldi ami nem tudtam teljesiteni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Molnibalage
??? Miért is ugrott? A rendszer elõnye pont az, hogyha egyszerûen eltûnik az az eleme, ami a küldetés sikerességéhez kell, az XP akkor is jár tudtommal. Tökmindegy, hogy ki gyakta le, a cián felirat feljön, hogy küdli sikeres és XP. A szörnyért járó XP-t nem kapod meg, de az aprópénz azért, amit maga a küldi ad és még a dumáláskor is jár egy kisebb mennyiség attól, aki adta. Ez esetben asszem Dennistõl.

MrStokes
En legutobb Monera kozeleben jartam kisse porul.

Tortent ugyanis, hogy a Montera kozelben levo banditak es a farkasok barlangja szomszedos, es hogy hogy nem, a barlang falan keresztul a banditak atjutottak a farkasokhoz, es leirtottak oket, holott oket nekem kellett volna elinteznem. Ugrott egy kuldi.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ha jol emlekszem, erc telerekkel legeloszor Ortega barlangjaban talalkozam. Kesobb ha eljutsz Monteraba, ahhoz viszonylag kozel, a lazadok okarai taboraban is fogsz telerekkel talalkozni. Aztan majd ott lesz Geldern a maga sajat aranybanyajaval, meg a Silden koruli banyak.

Egyszoval nagyon az elejen meg nem fogsz talalni banyaszhato telereket.

Molnibalage
Ez nem bug, hanem feature, de valóban idegesítõ. A Risenben is elõfordul ilyen...

A halott nevesített szereplõnél meg ott kellene lenni a küldetés tárgyaknak szerintem. Vagy 6-szor jutottam a játék ezen fázisában, egyszer sem halt meg a lámpaolajos fickó...

Telér merre van? Okarából elindulsz tovább nyugat fele és lemész Sildenbe. Ott van egy lovag és egy bánya elõtte. Küldetés is kapcsolódik hozzá.

Normadrban vannak telérek szórványosan és küldetéshez kapcsolódóan is. Geldern környékén is vannak bányák, szintén küldetéshez kapcsolódik. A farkasos üreg felett is van pár aranytelér.

A szörnyek nem termelõdnek újra.

Szerintem régebbi ini is mûködik. Hacsak nem nyúltak bele az exe-be durván, akkor a hiányzó ini fájloknál valami default értéket használhat, de régi ini fájlnak akkor is mûködnie kellhet, hacsak nem hardcoded lett egyes vátltozó. Nem látom okát, hogy 1.73-at használj 1.71 helyett...
A kondérban készülhet kaja.

bugokon olyanokat értek hogy pl az ortega féle lámpaolajat a kirabolt kereskedõnek kellene visszaadni. de a kereskedõt leölte vmi kósza vadállat, a felborult szekértõl nemmessze fexik holtan egy szikla tövében...

vagy pl lázadókkal vagyok, orkok üldöznek, közelükbe megyek hgoy segítsenek. tömegharc, és simán nem az orkot találom el hanem egy lázadót akivel küzd. erre a többiek nekem esnek. a harc amúgy sokkal jobb lett, kár hogy még mindig gyakran aláüt az ellenfélnek, de szokható. részünkrõl is lehet csalni a tereppel, ház tetejére felugrálva vagy õrtoronyból egész hadseregeket lehet lenyilazni. ami azért elszomorító, egy legalább ilyen harcrendszer mellett kellett volna kiadni és úgy bekalibrálni azb ellenfelek mennyiségét. a kísérõ csapattárs is elszomorítóan hülye, ha megtámadnak amíg nem rántok fegyver és nem súlytok elõször a támadóra vagy az nem sebez meg, csak áll mint a hülyegyerek.

telér merre van ? reddock és cape dun meg az a környék már kipucolva. tényleg , a szörnyek itt nem termelõdnek újra? jópofa hogy már az elején is van pl a két sárkány a barlang alján akiket csak késõbb lehet majd kinyírni. most még lvl 14-en elfújnak mint a gyertyalángot 😊

az 1.73-nál már az. *.ini-ben nincs tweakelési lehetõség, beállítja magának menübõl, nincsenek is oylan sorok mint amik régebben hogy állítani a vegetáció látótávolságát meg egyebek. egyszerûbb lett így, de a view rangét mostani gépekkel meg lehetne távolabbra és úgy szebb lenne. viszont manuálban már nem lehet hozzányúlni.

kaját is lehet készíteni a kondérokban majd ha taálok recepteket ?

éppen a sztori az, ami az elõzõ gothicokban jobban el volt találva, bug már nem létezik, vagy elég ritkán (max map bugokat vettem észre, de ekkora pályán nem is baj egy két lebegõ tárgy)

Molnibalage
Hm... Nem tudom, hogy milyen Gothiccal játszol, de az 1.71-gyel toltam utoljára végig. Összesen 2 bug volt benne. Mora Sul felszabadításakor a sziklán átmegy pár nomád és ugyanonnan, ahonnan õk jönnek átment a vízmágus a barlang falán. Ennyi. (Meg talán az esõhang, akkor is szólt, mikor még csak be volt borulva.)

Bányászáshoz csak egy csákány (pickaxe) kell. Odemész egy telérhez és egyszer balkatt. A bányász skill csak a bányászott mennyiséget növeli.

A harc az új AI nélkül szerintem gyakorlatilag most is ugyanaz, mint régen. Az új AI nagy jó, nehéz és élvezetes csatákat hoz, de egyes helyeken lehetetlen vele megcsinálni tisztességesen a dolgokat. Ott, ahol túl sok ellen van. Nem sopilerezek, de nálam 3-4 helyen idõlegesen ki kellett kapcsolni, mert kb. 60 szintû full harcossal sem lehetett lenyomni az ellenfeleket az új AI használatával. (Ott ahol nagyon sok ork van.)

Varázslatok az oltároknál tanulhatóak talán még a víz- és tûzmágusoknál és a druidáknál, de varázslóként vicc az egész játék szerintem. Gyakorlatilag 2 spellel végigtolható az egész. A fagyasztó varázslat és tûzlabda. A többi totál felesleges. Ha van 700-800 manád, 250 körüli õsi tudás és mana regeneráció azt azt jelenti, hogy gyakorlatilag csak a tûzgombokat kell nyomogatni, mert kb. 40 ork szétlövése után fogy el a mana...

Véleményem szerint a Gothic világa képtelen egy varázslós környezetet támogatni, mert nagyon primitív szabályok szerint mûködik. Nincs benne olyan komplexebb rendszer, mint pl. NWN-ben. Pedig lehetne.

bányászni hogyan kell ? a miner skillt felvettem, de az ilyen világító ércköveket amik mindenhol vannak nem tudok semmit kezteni

amúgy elég érdekes egy játék, hogy még az 1.73-al is tele van bugokkal meg idegesítõ dolgokkal, de a játékos kommünének kellett dolgozni rajta megjelenés után még 3 évet, hgoy játszható játék legyen. az alapban annyira gagyi volt a harc, hgoy abba is hagytam. most se jó, de elmegy. viszont a sztori annyira jól ki van találva, hgoy ezért játszok vele

ha varázslóval van az ember, akkor hogy kell varázslatokat tanulni? mert nekem harcosként csak scrolljaim vannak, és úgy elég körülményes harcolni, úgy értem mégha varázsló is lennék is annak tûnik

McFrost
Kell hozzá egy fegyver "recept", amiben le vagyon írva milyen fegyvert gyártasz és mi kell hozzá. Ha megvannak az összetevõk, irány egy kovács mûhely.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabo91
Üdv.

Nehézfegyverek III-at hol, kinél lehet megtanulni?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mágikus ércbõl hogy tudok kovácsolni? Megtanultam már, de nem igazán jöttem rá hogy lehet. Ércöntvényem van. Vagy külön ilyen tervrajz kellene?
Köszi elõre is a segítséget!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Van a faluban 1 vadász akivel el lehet menni farkasokat gyakni ha követed akkor már meg is van az ork tábor ahol örzik .Azt a helyet kell keresned ahol a van néhány érctelér nem az azokra gondolok ahol egy kis szorosba kell bemenned hanem ami a nagy sikságféleségnél van a farkasok mellet balra...

Köszi,akkor nem töröm magam érte :-(.

olyasmi mint a Big Rigs

Molnibalage
Egy rakás szar, annyiban más. Totál lineáris játékmenet és egy bughalom az egész. Nálam még a grafikai motor sem mûködött. Felejtse le midenki. Egy alfa verzió szintjét nem éri el a cucc.

Hi all.Ez a Forsaken Gods mennyire más? Új fegyverek? Új küldik? Új ruhák?
Több ellenfél?
Meg ilyesmi?

eredetielg úgy tervezték hogy a hõst fogjuk írányítani, de még azelõtt hogy bekerült volna a penal coloniába. Kár hogy eltértek ettõl a vonaltól, pedig még az arcania is azt jelenti hogy újrakezdés.

Én kifejezetten örülök annak, hogy az új fejlesztõk gyakorlatilag egy új történetet kezdenek a régi toldozgatása helyett. Az már más kérdés, hogy alapvetõen nem bízom a projektben.
Pianista
én csak azt nem értem hogy mi a f*szért kell eggy új játékot készíteni folytatás helyett... a G3 3 féleképpen érhetett véget, miért nem ahhoz igazították?? mondjuk a kezdésnél lehetne kiválasztani hogy na most hogyan tovább... minek kell ezt mûvelni?!

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

hohó, már értem. Értem miért lesz elcseszett az arcania: konzolos megjelenés miatt. Rengeteg PC játék sínylette már meg hogy konzol verziót állítottak elõ belõle, így lesz az arcaniával is. Csak nézzétek meg a videót ami a kommentekbe van belinkelve... hát elkeserítõ. Mintha a WoW-ot látnám. Ami amúgy nem rossz, kivétel a tényt hogy a wowot egyszerre több mint 40 000-en játszák egy szerveren.

valószínûleg az elkuurt Forsaken Gods szálát viszik tovább. <#szomoru1>

április elseje?<#wilting>

Pianista
Tudom nem G3 de érdemes megnézni:Link

Mi a f?%!t mûvelnek ezek??????!!!!!!!
Idézem "Az elõzõ fõhõsbõl gonosz király lett, mi pedig ellene nyomulunk"
én nem új játékot akarok hanem folytatást... betûzzen?? F.O.L.Y.T.A.T.Á.S.T!!!
Itt dõlt össze a világ...<#wilting>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

hali!

Kalant keresem hogy jóvá hagya a hogy érckovács lehessek. a leírás ezt irja:
Kalan sincs már a helyén. Õ is elment valahova. Induljunk el lefelé a dombon a Tûzklánból, és mikor leértünk, rögtön forduljunk balra. Menjünk le a dombon, ahol lesz egy kardfogú tigris meg még lejjebb jégfarkasok. Nyírjuk ki õket, majd menjünk még lejjebb, és meg fogunk látni egy ork csoportosulást sámánnal együtt. Mindig a sámán legyen az elsõ, akit kinyírunk,mert nagy kárt tud okozni a testi épségünkben. Nyírjuk ki az összes orkot. A fal tövében ott lesz Kalan is

a gond az hogy hiába fordulok a hid után balra a tigrist se taláom nem hogy a többit. a térkép se segit tud valaki tanácsot addni?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Molnibalage
Szerintem nincs.

Sziasztok, Monterában visszautasítottam Bradley küldetését (hogy segítsek a rabszolgáknak), most már látom, hogy kár volt, csak úgy jönne össze a 75 pont, ha bemártom a raktárost Marik-nél, de azt nem akarom. Van erre valami okosság?

kösz
Takanohana
az utolsó 5 hsz pl a témához nem ad semmit, egyszerûen csak pörög tõlük a topik. most akkor miért is szóltatok hozzá? a topik arra való, hogy a témáról beszélgessünk, nem?

Molnibalage
Pont ezt akartam kérdezni. Egy topik szerintem nem pörgés céljából jön létre. Azért hozzák létre, hogy adott témáról beszélgess. Ha nincs mirõl beszélni, akkor miért is pörögne?

Akkor ennyi erõvelc minden mondantom egy poszt alapon mehetne, hogy chat jellegû legyen. Szép nagy hozzászólás szám a vége, nesze neked pörgés.

Miért muszáj egy topiknak pörögnie?
Takanohana
ettõl pörög egy topik. ha senki nem kérdezne, már rég kihalt volna. nekem csak akkor szokott eldurranni az agyam, ha a kérdés felett kettõvel ott a válasz.

Molnibalage
Nehezemre? Leírtma, hogy MINDEN hol érhetõ el.

Le lett írva, hogy az összes információ hol érhetõ el, itt még ezen az oldalon is látható, alig pár napos. A múltban többször is be lett téve.

A google keresés, meg anno nekem 10 másodpercbe telt.

Ne vegyétek sértésnek, te tényleg ennyire lusták ma az emberek és hiányzik a kreativitás?

McFrost
Én meg azt nem értem, ha nehezedre esik leírni, akkor ne tedd. Miért baj az, ha valaki kérdez valamit?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

1000 köszönet, fog még ez kelleni..
Molnibalage
Minden ilyen kérdésre a válasz a gothic3.hu-n ott van. Nem értem miért kérdezitek meg itt folyton. Csak azt tudjuk leírni, ami ott van.

Google a barátod.

Egy kis segítséget kérnék. Mora Sulnál van egy küldetés, hogy szerezzek be öt kulcsot. Az egyik Yussufnál van ahogy olvasgattam de nem találom. Yussufos küldit még nem kaptam meg,nem is fogom mert elcsesztem már régebben valamit. Szóval õt kéne megalálnom....
figyelj, felmész a youtube-ra, keresel gothic 3 videókat, és ott megnézed hogy kinek hogy megy. A te konfigoddal (úgy mint nekem) max grafikán csak ritkán, területlépésekkor kéne picit megakadnia.

MR ME
megjavúlt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
sziasztok
az lenne a problémám h nem win32 alkalmazásra hivatkozva nem indítja el a telepítõt
win7 prof 64 bit van fenn, erre vmi megoldást esetleg tudtok?

Valamennyire akadni fog, egy idõ után megszokod, én érzékeny vagyok az akadásra, de 1.6-al végignyomtam. érdekes amúgy, Nordmarban pl nem nagyon szaggat, igaz, nem csak abból áll a játék 😊 1.7 és feletti patchekkel nagyon szaggatott nekem már induláskor is.
DeerHunter01
akkor most ha felrakom megint újra és felrakom a legújabb patchet akkor közepes-magason fog menni szaggatás nélkül vagy örökké szaggatni fog ?

\"Erről van szó!\"

patch kell mindenképp. Nekem az 1.6 CP jó volt, de azóta van újabb is, hogy jobb-e az kérdés. 4850-en futtathatod magasabb beállításon is, a lényeg a CPU, és igen, akadni fog.
DeerHunter01
hali.
pár hónapja elõszedtem ezt a játékot ,gondoltam kipróbálom.
de úgy emlékszem hogy szaggatott vele 1024-be közepes-magas beállitásokon kb.
ez normális ennél a játéknál?
patchet nem tettem fel de szerintem akkor se igy kéne mennie

\"Erről van szó!\"

köszi

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.