20113
  • Szuni
    Ez a két fájl mit csinál pontosan?
  • gyonax
    Hivatalos jowood patch ezzel mennie kell a régi mentéseknek...
  • gyonax
    A régi mentésekkel NEM FOG MŰKÖDNI! Ha mindenképp azokkal akarsz játszani, akkor rakj fel egy nem community patchet, ha meg CP-vel akarsz akkor felejtsd el a mentéseidet. De végülis nem mondtuk még el elégszer.
  • SkylineGTR
    ezeket bemásoltam de így nem indul a game, hanem kiírja hogy fatal error.
  • gyonax
    Gothic 3 HQ ini
    Gothic 3 Texture Patch
  • boos
    vagy lehet, hogy a Te gépeden nem jelennek meg a válaszok???
  • gyonax
    Rakd fel az 1.74-es patchet törlj ki minden mentést és kezdj új játékot. Ez az egyetlen megoldás arra, hogy a CP-kel tudj játszani.
  • boos
    © gyonax
    ma 18:10 | privát | galéria | válasz erre | #18782
    Sehogy. A patch release-logjában is benne van a régi patchcsel való inkompatibilitás.
    Válasz 'SkylineGTR' üzenetére (#18781)

• Molnibalage
    Melyik részét nem érted annak, hogy nem tudunk segíteni?
  • SkylineGTR
    hi, na végigpróbáltam a patcheket de nem akar összejönni, 1.5 alatt el se indul a játék, aztán 1.6 már müködik, de ha berakom a mentéseim akkor eltűnnek a szövegek a játékból. pls help
  • SkylineGTR
    akkor próbálgassam a patcheket, hogy melyikkel futnak? egyikkel futniuk kell.
  • gyonax
    Sehogy. A patch release-logjában is benne van a régi patchcsel való inkompatibilitás.
  • SkylineGTR
    hali. hogy tudnám azt megoldani, hogy a régi mentésem fussanak új patchel? pls help, mert nem szeretném újrakezdeni a játékot, mert itt már össze vissza vagyok, meg minden.
  • boos
    értem én, csak jópofiztam.:D
    illetve próbáltam
  • Molnibalage
    A sürgősent úgy értettem, hogy addig a Gothic 3-at nem told végig. :)
  • boos
    a g1-et elkezdtem:D

de a sürgősen???:DD nálam egy ilyen játék hónapokig tart.
    az ini buheráláshoz viszont halvány pukim sincs...de olyanokat akad, hogy csak na, pedig butítottam már rajta egy picit.
    biztosan én vagyok a láma, mert a nfs shift pl. simán fut,
    és az általam ismert legújabb 1,73 patch van fent.
    ha van ötlet az optimalizálásra, szívesen veszem majd.

• Molnibalage
    Ha az elődökkel nem játsztták, akkor sürgősen told végig őket. Enélkül a G3 élémnye nagyon csökken, nem érted majd, hogy ki mi hol és miért úgy viselkedik ahogy.

Az én gépemen - ami alig több a lent leírtnál, mindent fullra húzva és inivel felhúzva a látótávot szinte megsem reccent a legtöbb helyen. (Más ini buherálás nem volt.)
  • gyonax
    A G1-et nem végigjátszani pedig bűn:) Egy kicsit szokni kell ugyan, de nem olyan vészes az az irányítás se.
  • boos
    oksa, köszönöm.

most könnyű szinten nyomom, de azt hiszem muszáj lesz még 1et játszanom. :DD

a risen volt az első ilyen játék az életemben, de ez a g3 nagyon bejön.:D

de kétmagos 3000mhz-s procival, és 512-es videókártyával, meg 4g rammal is szaggat:(
    a risen szebben futott...

a g1-et viszont félretettem... annyira nehezen megy az irányítása:(
  • Molnibalage
    A külső palánkoknál is van asszem a szekér mellett. Én a 2. végigjátszásnál már különösen figyeltem arra, hogy csak 10-et vegyek fel, mert utáltam a pluszt tárgyat az inventoryban.
  • boos
    thx
    na jó megyek keresni... mind a rabszolgatáboron belül van?

Faring meg majd a következő végigjátszásnál.:D

• Molnibalage
    11 fa van összesen, meg kell lennie. Egy-kettő nagyon beleolvad a környezetbe.

Nem bug. Faring ennyire szigorú emlékeim szeint. Szerintem akkor buktad, nem jutsz be az első lépcsőn túl.
  • boos
    sziasztok,

van egy kis gondom, a halászfalunál van egy küldi amiben 10 tűzifát kellene összeszedni.. na most nem találok csak 9-et. a rabszolgatábor főnökétől már elraboltam a 2 db-ot. most kerestem leírást, de ott pedig csak 8 db-ot írnak. lehet ez bug?

illetve egy másik... Faringban nem tudok a várba jutni, eltoltam a prémes küldetést, (azt mondtam, hogy én szerváltam a bőröket) és innentől kezdve nem tudok pontot szerezni.. 3 hiányzik a 75-höz. nem találok elérhető küldit, mentésem meg nincsen sajnos előző időkről...
    szerintem ez is bug:(
  • Molnibalage
    Gőzöm sincs. Azt sem tudtam, hogy van 1.75. Utoljára at 1.71-gyel toltam és csak próbára feltettem az 1.73-at. Végigtolni szerintem már nem fogom talán soha újra, nincs rá időm.
  • SkylineGTR
    és hogy tudnám kideríteni, hogy melyik patch volt fennt, mikor játszottam régen? nincs vhol a mentésekbe bele írva? vagy próbáljam fel az összeset? tudom hogy vmi 1.753 vagy ilyesmi volt régen kiírva.
  • Molnibalage
    Szerintem az eltérő patch level miatt van.
  • SkylineGTR
    hi all. olyan gondom van, hogy én a sima gothic 3mal játszottam régen, nem pedig ezzel az enhanced verzióval. És onnan kivettem a régi mentéseket majd felvettem most ezt a verziót, de ebbe ha berakom a mentéseket nem müködik a játék, nincs szöveg, meg ki se rakja. mit tegyek? keresek sima gothic 3mat, ami nem ez az enhanced verzió, vagy mit lehet tenni? pls help, köszi.
  • Molnibalage
    Bottle-t a legtöbb kereskedőtől lehet venni, de itt-ott találni is. Nekem nem okozott gondot.

A kovácsolásból nem igazán lehet pénzt csinálni. A Gothic 3 is egy olyan játék, ahol a "craftolásnak" semmi értelme. Egyetlen pontot sem érdemes rápazarolni. Egyszerűbb képességet tápolni.
  • Gót
    Cső!
    NordmarNogginfoggot akarok csinálni, de a hozzávalókból a "Bottle" (vagy hát valami sima üveg lehet, nem a Vial) egy darab sincs nálam.
    Ezt hol lehetne általánosságban beszerezni? Kereskedőknél? Vagy háztartásban?
    Kösz előre is!
    Kéne a nogginfog, hogy kardokat tudjak csinálni és eladni jó pénzért!
  • Gót
    A sámán háza mellett jobbra vezet le a lépcső az ajtóhoz.
  • rosti
    1 szinttel lent ebb ahol lenni szokott a zárt ajtó túloldalán.
  • Windimp
    Tudja valaki, hogy hol van a first paladin helmet a CP1.7x-ben? Eldugták máshova állítólag.
  • Molnibalage
    A G3 gyökerében ott a CP manual, amit már írtam. Az értékek is benne vannak. Azt nézd meg, hogy milyen nevű páncélt ad egy küldi, mert erre nem emlékszem...
  • Gót
    A Google-be a "Gothic3.hu"-t írtam, aztán első találat. Erről beszélsz, ugye? De a CP 1.73 azokat az állapotokat már felülírta, ezért lettek erősebbek a páncélok. Ami ott van, azok a régi értékek!
  • Molnibalage
    Nézd meg a G3.hu oldalon, hogy ki és mit ad.
  • Gót
    Azt hiszem talán ez nem így van! 1.73-mal a nehéz rebel értékei 50, 80, 80; míg a közepes nordmárit (még ha a CP előtt egyenlő is volt a két páncél védelme) feltolták picit: 70, 95, 95 + 45-ös jég elleni védelem.
    Viszont!
    Ha küldetés után kapok majd ajándékba ilyet, akkor az végül is süti, és nem fogok költeni, hanem gyűjtök a paladinra!
  • Molnibalage
    Őszintén szólva nem tudom, hogy a CEP előtt mitt finomhangoltak. A legsúlyosabb bugok - és egyetlenek - amivel találkoztam a CEP1.71-ben is megvoltak. A nagy sivatagi város támadásánál átmenek a sziklán a nomádok és az egyik vízmágus is átrhohan a barlang falán.

Ezeken felül a nordmari "orkhent bugot" kijavítlották - egy ütés = egy halál = néha) x kill után. Az új AI és az AB az, amit tényleg nagy szó. Ahogy már sokszor mondtam. Kiadás után 1,5 hónappal végigtolam csak a gépem volt harmatgyenge. Picit optimalizálhatták és pár apróbb bugot javíttal. Szép és jó, hálás is vagyok, de attól ezért nem kell hasraesni.
  • Rundstedt17
    Végülis csak éveken keresztül kellett finomhangolni a gothic 3-at :D

Az FG-nek kb egy évtized kellene így rajongói szinten rendbehozni :D
  • Molnibalage
    Az alap G3-on közel nem volt annyi rendberakni való szerintem. Inkább csak finomhangolták és a végén belefejlesztettek. Az FG úgy ahogy van el van baszva.

Feladátk a G3 teljes szabadságát, mert csak lineráisan teljesíthető küldik vannak már az elején is. Viszont bárhova elrohantasz és milliós értékű péncélokat és fegyvereket vehetsz ki a ládákból.

A grafikai motor az én gépemen konkrétan nem működik a G2-G3 grafikája közé esik vissza az egész.

Az FG-ből szerintem soha nem lesz semmi. Örök szégyenfoltként ott lesz a Gothic szérián.
  • MrTwister
    Mi újság szerintetek a Forsaken Gods foltozásásra-toldozására irányuló projecttel? Lett belőle valami vagy nem adja oda a kiadó a forráskódot? Ha ilyen szépen rendbe raknák mint az alap G3-at tutibiztos végéjátszanám! Most még ebben az alfa állapotában hozzá kezdeni sem merek csak figyel rám a polcról:-)