Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azaz egy félénk szarvas 😊😊😊
fene se gondolta volna, lelõttem ott más kevésbé félénk szarvast is már, mert idegesített hgoy nem tudtam megoldani
Egyébként nem tudom, hogy miért nem olvasgatjátok a magyar Gothic3 oldalt. Minden ki van vesézve ott. Nem csak körbe van pontozva a nyuszi, körbe is van rajzolva.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tortent ugyanis, hogy a Montera kozelben levo banditak es a farkasok barlangja szomszedos, es hogy hogy nem, a barlang falan keresztul a banditak atjutottak a farkasokhoz, es leirtottak oket, holott oket nekem kellett volna elinteznem. Ugrott egy kuldi.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egyszoval nagyon az elejen meg nem fogsz talalni banyaszhato telereket.
A halott nevesített szereplõnél meg ott kellene lenni a küldetés tárgyaknak szerintem. Vagy 6-szor jutottam a játék ezen fázisában, egyszer sem halt meg a lámpaolajos fickó...
Telér merre van? Okarából elindulsz tovább nyugat fele és lemész Sildenbe. Ott van egy lovag és egy bánya elõtte. Küldetés is kapcsolódik hozzá.
Normadrban vannak telérek szórványosan és küldetéshez kapcsolódóan is. Geldern környékén is vannak bányák, szintén küldetéshez kapcsolódik. A farkasos üreg felett is van pár aranytelér.
A szörnyek nem termelõdnek újra.
Szerintem régebbi ini is mûködik. Hacsak nem nyúltak bele az exe-be durván, akkor a hiányzó ini fájloknál valami default értéket használhat, de régi ini fájlnak akkor is mûködnie kellhet, hacsak nem hardcoded lett egyes vátltozó. Nem látom okát, hogy 1.73-at használj 1.71 helyett...
A kondérban készülhet kaja.
vagy pl lázadókkal vagyok, orkok üldöznek, közelükbe megyek hgoy segítsenek. tömegharc, és simán nem az orkot találom el hanem egy lázadót akivel küzd. erre a többiek nekem esnek. a harc amúgy sokkal jobb lett, kár hogy még mindig gyakran aláüt az ellenfélnek, de szokható. részünkrõl is lehet csalni a tereppel, ház tetejére felugrálva vagy õrtoronyból egész hadseregeket lehet lenyilazni. ami azért elszomorító, egy legalább ilyen harcrendszer mellett kellett volna kiadni és úgy bekalibrálni azb ellenfelek mennyiségét. a kísérõ csapattárs is elszomorítóan hülye, ha megtámadnak amíg nem rántok fegyver és nem súlytok elõször a támadóra vagy az nem sebez meg, csak áll mint a hülyegyerek.
telér merre van ? reddock és cape dun meg az a környék már kipucolva. tényleg , a szörnyek itt nem termelõdnek újra? jópofa hogy már az elején is van pl a két sárkány a barlang alján akiket csak késõbb lehet majd kinyírni. most még lvl 14-en elfújnak mint a gyertyalángot 😊
az 1.73-nál már az. *.ini-ben nincs tweakelési lehetõség, beállítja magának menübõl, nincsenek is oylan sorok mint amik régebben hogy állítani a vegetáció látótávolságát meg egyebek. egyszerûbb lett így, de a view rangét mostani gépekkel meg lehetne távolabbra és úgy szebb lenne. viszont manuálban már nem lehet hozzányúlni.
kaját is lehet készíteni a kondérokban majd ha taálok recepteket ?
Bányászáshoz csak egy csákány (pickaxe) kell. Odemész egy telérhez és egyszer balkatt. A bányász skill csak a bányászott mennyiséget növeli.
A harc az új AI nélkül szerintem gyakorlatilag most is ugyanaz, mint régen. Az új AI nagy jó, nehéz és élvezetes csatákat hoz, de egyes helyeken lehetetlen vele megcsinálni tisztességesen a dolgokat. Ott, ahol túl sok ellen van. Nem sopilerezek, de nálam 3-4 helyen idõlegesen ki kellett kapcsolni, mert kb. 60 szintû full harcossal sem lehetett lenyomni az ellenfeleket az új AI használatával. (Ott ahol nagyon sok ork van.)
Varázslatok az oltároknál tanulhatóak talán még a víz- és tûzmágusoknál és a druidáknál, de varázslóként vicc az egész játék szerintem. Gyakorlatilag 2 spellel végigtolható az egész. A fagyasztó varázslat és tûzlabda. A többi totál felesleges. Ha van 700-800 manád, 250 körüli õsi tudás és mana regeneráció azt azt jelenti, hogy gyakorlatilag csak a tûzgombokat kell nyomogatni, mert kb. 40 ork szétlövése után fogy el a mana...
Véleményem szerint a Gothic világa képtelen egy varázslós környezetet támogatni, mert nagyon primitív szabályok szerint mûködik. Nincs benne olyan komplexebb rendszer, mint pl. NWN-ben. Pedig lehetne.
amúgy elég érdekes egy játék, hogy még az 1.73-al is tele van bugokkal meg idegesítõ dolgokkal, de a játékos kommünének kellett dolgozni rajta megjelenés után még 3 évet, hgoy játszható játék legyen. az alapban annyira gagyi volt a harc, hgoy abba is hagytam. most se jó, de elmegy. viszont a sztori annyira jól ki van találva, hgoy ezért játszok vele
ha varázslóval van az ember, akkor hogy kell varázslatokat tanulni? mert nekem harcosként csak scrolljaim vannak, és úgy elég körülményes harcolni, úgy értem mégha varázsló is lennék is annak tûnik
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nehézfegyverek III-at hol, kinél lehet megtanulni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mágikus ércbõl hogy tudok kovácsolni? Megtanultam már, de nem igazán jöttem rá hogy lehet. Ércöntvényem van. Vagy külön ilyen tervrajz kellene?
Köszi elõre is a segítséget!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Több ellenfél?
Meg ilyesmi?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Mi a f?%!t mûvelnek ezek??????!!!!!!!
Idézem "Az elõzõ fõhõsbõl gonosz király lett, mi pedig ellene nyomulunk"
én nem új játékot akarok hanem folytatást... betûzzen?? F.O.L.Y.T.A.T.Á.S.T!!!
Itt dõlt össze a világ...<#wilting>#wilting>
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Kalant keresem hogy jóvá hagya a hogy érckovács lehessek. a leírás ezt irja:
Kalan sincs már a helyén. Õ is elment valahova. Induljunk el lefelé a dombon a Tûzklánból, és mikor leértünk, rögtön forduljunk balra. Menjünk le a dombon, ahol lesz egy kardfogú tigris meg még lejjebb jégfarkasok. Nyírjuk ki õket, majd menjünk még lejjebb, és meg fogunk látni egy ork csoportosulást sámánnal együtt. Mindig a sámán legyen az elsõ, akit kinyírunk,mert nagy kárt tud okozni a testi épségünkben. Nyírjuk ki az összes orkot. A fal tövében ott lesz Kalan is
a gond az hogy hiába fordulok a hid után balra a tigrist se taláom nem hogy a többit. a térkép se segit tud valaki tanácsot addni?
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
kösz
Akkor ennyi erõvelc minden mondantom egy poszt alapon mehetne, hogy chat jellegû legyen. Szép nagy hozzászólás szám a vége, nesze neked pörgés.
Le lett írva, hogy az összes információ hol érhetõ el, itt még ezen az oldalon is látható, alig pár napos. A múltban többször is be lett téve.
A google keresés, meg anno nekem 10 másodpercbe telt.
Ne vegyétek sértésnek, te tényleg ennyire lusták ma az emberek és hiányzik a kreativitás?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Google a barátod.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az lenne a problémám h nem win32 alkalmazásra hivatkozva nem indítja el a telepítõt
win7 prof 64 bit van fenn, erre vmi megoldást esetleg tudtok?
\"Erről van szó!\"
pár hónapja elõszedtem ezt a játékot ,gondoltam kipróbálom.
de úgy emlékszem hogy szaggatott vele 1024-be közepes-magas beállitásokon kb.
ez normális ennél a játéknál?
patchet nem tettem fel de szerintem akkor se igy kéne mennie
\"Erről van szó!\"
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.