20113
-
#18713 Szerintem már igen régóta működnek az armorok. Csak mivel most 300-as védelem táján van a max. ezért az alap páncél 30-as értéke alig érzékelhető főleg, ha kevés HP-d van...
Anno fullos páncélt levettem tesztelés céljából és én bizony nagyon megéreztem difit... -
Gót #18712 Az armorokat is javítja az 1.73?
1.73-al futtatom a gamet.
Még csak a játék elején vagyok. Megvettem a light rebel armort,de nem tapasztaltam nagyobb védelmet az alap ruházattal szemben.
Mért lehet ez? Hiszen kimutatható védőértékekkel rendelkezik.
Ez elég bosszantó! Van erre valami javítás, vagy csak majd a komolyabb páncélok érnek valamit?
Köszi! -
Gót #18711 Feltétlen először az I-et és a II-t játszd végig!
Igaz, hogy már idejét múltak kicsit (az I. főleg), de ezekkel nem játszani olyan, mint a filmek közül kihagyni a Terminator I és II-t!
E hasonlattal élve azt kell mondjam, a 3. már nem az igazi (akárcsak a filmben), de így is az egyik kedvencem.
Én személy szerint először a II-vel kezdtem annak idején, úgy mentem az I-re később. Ember! Így is nagyon jó volt, mintha időutazás történt volna. Ez azért érdekes, mert a két játék részben azonos helyszínen játszódik (a II. magába foglalja az I-et), a 3. ezektől már teljesen kűlönbözik! -
#18710 Nem kifutok a vilagbol, csak befutok valami fa, ko akarmi moge, amiket ok nehezebben kerulnek meg igy van idom potit inni... nem hiszem, hogy ez csalas lenne. Tarsakat meg nem szeretem, csak hatraltatnak, bar allatok ellen tenyleg elvannak egy darabig, ork tulero ellen semmit sem ernek, akkor mar inkabb jojjon ram mind. -
#18709 Csak én ezt "csalásnak" tekintem, mert nevetséges, hogy minden állat elől el tudsz szaladni. Nehezen hihető még fantasy viágban is. Egyszer próbáltam combos íjászt csinálni G2-ben. Csak akkor lehetett megtenni, ha előbb valamennyire megtanultál kardozni.
Én úgy játszottam hogy nem éltem ilyen csalásokkal. 2-3 helyen kikapcsoltam az új AI-t, de mindehol addig gyakok, amíg élek. Nagyon rikán használom az elfut, potion iszik, visszamegy dolgot. Így élvezetes szerintem, mert így járod be a világot úgy, hogy egyre erősebb vagy és visszatérsz helyekre. Általában azért nem kell elfutni mert, ha van társam, akkor amíg őt vegzálják, addig gyógyulok. Max. annyit szoktam csinálni, hogy épleten átfutok és legugrok, vagy szikla felett át. (Ha már gurulás és szaltózás nincs a játékban...)
Semmi fun nincs abban, hogy lepkefingként 100 nyílvesszővel kinyírsz egy elvileg feletted álló szörnyet. Mindent a maga idejében. :) -
#18708 En hpt nem fejlesztettem, valami 200 vagy 300 hpm van. Allatok ellen hatralas es big game hunteres ijaszkodas eleg hatekony, es ugye ijaknal ha kozelre losz kb fel sem kell huzni, lehet sorozatloni. :d
Egyedul a sabertoothok szoktak nehezek lenni ha mar 4en vannak legalabb, de egy-egy kore felugralva siman visszatoltheto a hp potionokkel, potiont meg nem nehez csinalni annyi wildberry van szetszorva a vilagban hogy venni sem kell.
Orkok, emberek es eloholtak ellen pedig a pajzs + kard kombo eletvesztes nelkul elvan. :) -
#18707 1000 fölé nem is lehet vinni emlékeim szerint, talán csak varázstárggyal. 1000 pontig megtanulod, aztán potion és tárgy még hozzáadhat. -
Windimp #18706 Ja, megnéztem, hogy miket lehet később összeszedni, (most lvl26 vagyok) a sisakokon kívül nincs nagy különbség. Pedig engem szórakoztatni szokott a különféle reseket adó páncélok/gyűrűk összeszedegetése. Itt a gothic3-ban egy-két dolog elég furcsán van ez megcsinálva, minek van egyáltalán megkülönböztetve az IP és a BP? A HP-ra szintenként 3LP-t rakok egyenletesen, úgy olvastam, hogy kb 1000HP az kb. oké a játék végére egy harcos karakternek. -
#18705 Lehet, hogy egyes állatoknál a vágás. Én alapvetően az ütésre szavaznék. Nagy eltérés a kettő között úgy sem lesz igazán. A páncélra gyúrni nagyon nehéz, sok pénz kell hozzá. Told fel az eljén a HP-t 600 tájára. Könnyebb is a játék és költséghatékonyabb, ha venni és használni kell healing potionöket. Mindig x%-ot gyógyít. Akár 200 HP-d van, akár 1000. Nagyon nem mindegy, hogy minek az x%-a... -
Windimp #18704 Vadállatok ellen az ütések elleni védelem számít a páncél statok közül? Nekem nem teljesen egyértelmű. -
#18703 Megvan mi volt a probléma. Alternatív kamera nézetet ki kellett kapcsolnom. -
#18702 Ilyenkor sajnálom, hogy nem csináltam videót arról, ahogy 5 kardfogút leverek ennél jóval bonyásabb taktikával úgy, hogy hozzám sem értek. -
#18701 Állatok ellen jobbclick spammolás a nyerő. Ahogy emberek orkok ellen csak balgombbal ütütüt, állatok ellen meg a jobbgombos ütütüt a nyerő taktika. :) Kitérés meg ilyenek marhaság. -
#18700 Elnézést nem a "d", hanem az "s" a hátrafelé :) -
#18699 Több, mint valószínű, hogy én csesztem el valamit a beállításoknál, mert most nézegettem youtube-on videókat és nagyon nem így mozognak a karakterek, ahogy nekem. G2-nél is lehet két féle irányítási módot használni. A "hagyományos" wasd (vagy nyilak) - walk, walk, sideway helyett nekem a G3 esetében nincs sideway, csak minden irányba walk :) Tehát ha pl. a d-t (vagy lefelé nyílt) lenyomom, akkor nem hátralép a karakter, hanem megfordul, ugyanez oldalazásnál, nem oldalaz, hanem arcal balra ill. jobbra fordul. De nem akartam ebből országos vitát :) Szerintem csak valami minimál beállítási probléma lehet, amit a hülye fejemmel elcsesztem. -
Zóanagyvarázsló #18698 A konkrét irányításra sajnos már nem emlékszem, ilyen problémám nekem sem volt a G3-mal, esetleg átállítottam valamit, ahogy talán a korábbi részekben is. -
#18697 Este 10-nél előbb nem lesz fent szerintem, de talán csak holnap. -
#18696 A G2-ben is ugyanazokat a gombokat használtam, mint a G3-ban. Akkor nem értem, hogy mi problámája van a G3-mal. Akár a nyilakat akár a wasd-t használta a G2 alatt, szerintem G3 alatt is ugyanaz a kiemenet a nyomkodásnak. -
#18695 Én mindig wasd-t használtam, g1-g2-risen, és idáig nem volt gond :) De szerintem egyszerűen csak más a bill kiosztás és nem figyeltem rá tegnap, mert installálás után csak épp bele lestem egy órát.
Bár a videot ettől függetlenül tolhatod. -
Zóanagyvarázsló #18694 Ne benne legyen már a hiba, hogy a játékosok és - hasonló nézetű - játékok 99%-a által megszokott és alapértelmezetten használt billentyűkiosztást preferálja... -
#18693 A G2-ben sem használtam soha a WASD-t. Tökéletesen ugyanúgy mozogsz, mint a G2-ben, az ugrás gomb van talán alapból máson.
Rég toltam a G3-at, de tegyek fel videót és harcoljak egy kicsit, hogy látszódjon a dolog? -
#18692 Ok, akkor itt valószínű másképp vannak kiosztva a billek, majd meglesem otthon. Köszi. -
#18691 Szerintem a felhasználóban van a gond. Én soha semmilyen játékban nem használtama wasd gombokat...
A nyilakkal lehez mozogni és oldalazni, az egér használatával meg forogni. A szörnyek előli kitérés pont úgy működik, mint a G2-ben. -
#18690 És, hogy tudsz kitérni? Mivel nem hátralép, hanem hátrafordul a kari, így max elfutni lehet. Nem tudom érted e mire gondolok? :) Vagy valamit én bénázok. -
#18689 Nem is a kameramozgás, inkább az irányítás (a wasd-vel ugye itt mindig irányba fordul, nem pedig irányba mozdul, mint g1-g2 v. risen esetében). Mindegy majd megszokom :) AI-t most így hirtelen nem emlékszem, hogy beállítottam e vagy sem. -
#18688 A pajzs blokkolás állatok támadása ellen emlékeim szerint hatástalan.
Nem tudom, hogy mi bajod van a kameramozgással.
Az új AI-t belőtted? Egyes helyzeteket leszámítva sokkal jobb a harcrendszer, mint a G1-G2. Az állatok ellen meg lényegében megegyzik. Blokkolni nem tudsz, csak kitérni. -
#18687 Megvettem ma eredetiben (első kettő már megvan). Hát emlékeztem, hogy nagyon szar volt kiadás után, dehogy ennyire... És mégsem tudom letenni, annyira kiba**ott hangulatos. Miért nem lehetett a g1-g2-es harcrendszernél maradni :/ Na mindegy, 1.73 fent van, kamera kezeléssel nem lehet valamit kezdeni, ill. hogy hősünk ne úgy mozogjon, mint egy full kretén? Felvettem a shield blockot, remélem ezzel már nem fognak kdzni a mezei farkasok... -
XeroX #18686 A CP1.73 van fent (full max minden).
És iszonyat szaggat, másodpercekre megáll a kép néha.
(Alapjában az fps -el nincs gond ha betöltötte a helyszínt, de nem akarom egyhelyben leélni az életem :) )
Mi a megoldás? -
XeroX #18685 Hogy tudom a HUD -ot eltüntetni ?
Mozit akarok csinálni fullhd ben.
Csak tiszta kép kell, semmi mini térkép invertory stb.
Thx
-
Windimp #18684 Az lesz. Elég cheat szerű. -
#18683 Egyszerűen ne használd és kész. -
Windimp #18682 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A CP1.73 van fent, AB,MI be van kapcsolva. Csata közben, ha kinyitom az inventory-t, senki sem támad meg, lehet potiont inni (inventory-ban maradva!) stb... Nincs szünet a játékban, pl. egy nagyobb csata esetén csak velem nem foglalkoznak tovább. Nem furcsa? 1.12 és 1.6x alatt ilyet nem tudtam csinálni. Telepítsek újra, vagy ez direkt van így? Medium és hard fokozaton próbáltam.
köszi -
#18681 Miért? Az Forsaken Gods az tényleg hulladék, de a CP 1.73-mal a G3 elég jó kis valami. Persze lehetne jobb, de az atomszfére és zene magával ragad, ha az első két résszel is játszottál. -
rumkola #18680 közben már megoldottam, megnéztem..
hát én ezt 1 forintért nem veszem meg (csak a risen miatt néztem rá erre, az tetszik) -
#18679 Már ennyire olcsó? :) -
#18678 bemész a boltba, és megveszed 2k forintért... -
rumkola #18677 sziasztok!
szeretném kipróbálni a játékot
reloaded van, és leszedtem egy community patch 1.73 full-t
mit kell tennem, hogy a játék magyar nyelvű legyen és fusson?
előre is köszönöm -
#18676 Sárkány ellen mindenki esélytelen szemtől szemben szerintem. A 60-dik szintű karakteremnek is emlékeim szerint elég volt egy tűzlehellés.
A régi Gothic fanoknak az volt a fura, hogy a régi rendszerben a szintlépésektől automatikusan életképesebb lettél, mert HP-t is kaptál. Viszont ez lassú fejlődés volt. Itt kező karakterként elő feladat a HP minium megduplázása. Utána már viszonylag simán megy minden.
A régi harcrendszerrel az a baj, hogy már 20-dik szintűként gyakorlailag szinte minden ledarálható főleg, AB nélkül. Én új MI + AB-vel is végigtolam, bár nem hard szinten. -
steweee #18675 bár fejből meg nem mondom biztosra, de azt hiszem amikor elkezdtem a játékot most utoljára, és sztem végig is fogom jáccani, akkor se új MI, se AB-ot nem kapcsoltam. előbbit azért mert úgy túl nehéz volt, bár tetszett hogy van benne már védekezés is, utóbbit meg azért, mert szeretném ha minden képességet ki tudnék fejleszteni, így láthanám az összes lehetőséget a játékban. elsőre harcos vagyok, kicsit hunter is mellé, és végül majd felveszem a mágiát is ha belefér.
mivel vengardot kipucoltam 20. szinten, elmondható hogy életképes a karakter, igaz ilyen ogre csordák meg sárkányok ellen még esélytelen, de már vki azért.
szóval akkor irány a sivatag myrthana után... -
#18674 Lehetséges, hogy van ilyen. És nagyon régen pajzzsal rohangáltam - sajnos ennek sincs értelme - de kétkezes harca csak poénból képeztem ki magam, de a hosszú spear jobb volt.
Az új MI és hordák mellet is el tudtam játszani, hogy én túlélek, csak a haverokat darálták le szélvész sebességgel. :(