Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

kabel15
1.7 van fent.
Az 1.73 honnan tudom leszedni?

BattleTag: kabel15#2672

Szaggat ez mindennel, egyébként meg nekem az 1.6-al tûnt a legjobbnak...
újat mondj...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

IMYke2.0.0.0
v1.73-al próbáltad már?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lol a gameszar teljes játéka a gothic 3.....

kabel15
Nektek is szaggat az 1.6 patchel?

grebber
Én is ezt irtam le minden CryEngine 3-as hírhez 😄 Egy RPG ilyen graffal <#eljen>

Remélem lesz is majd.Nem csak fps-ek!

Next PC upgrade: 2022

köszi

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Mért nem olvasol vissza? #18311-es hszbe a megfejtés...
Hali!

Tudna valaki segíteni? Ezt kéne megcsinálnom:
Eliminate the orc patrol ont he Farm!
(Számolj le az ork õrjárattal a földbirtokon!)
Gelford adja küldetést és ezen a farmon, van Topork na meg egy Kliff nevû fickó, a kovács lesz Reddock-ban, ha te is akarod. Ha már ott vagy, a fegyvereket ne hagyd ott a házban, másik küldetéshez kell (bundle of weapons).

A gond az hiába ölöm az orcokat nem döglenek meg mindig fölkelnek mi a teendõ?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

szerintem ez pont menne mindenkinek a gépén xd

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
Iszonyatosan szép.

Molnibalage
OFF

Na ilyen engine kellene egy RPG alá is.

Lehetne várostromot is betenni és frankó logikai retvényeket, mert a környezet nagyon interaktív és van valami fizika is már.

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nincs valami mod arra hogy kicsit erõsebb legyen az ember Druida-ként? Mert pl átváltozok belezõ bestiává, de egy "gyenge banditát" 100szor kell legalább ugymond megharapnom, hogy kimuljon.Míg ugyanez a bestia velem 3 ütéssel végezne.
Takanohana
nekem is eredeti német van, játszanak is a zenészek idõnként az Old Camp dobogóján.

Takanohana
A Baal Lukor féle bugot nem a magyarítás okozza, az van eleve. De pl az Old Mine-ban van két csákó, Aaron és Ulbert ha jól emlékszem, akiknek a küldijeit csak magyarítás leszedésével lehet megoldani. A fordítás a 2-ben is bekavar néha, pl az áruló tanonc marad a kolostor elõtt, miközben mindenki égre-földre keresi.

Botond
Kb 6x toltam végig egyet, sose volt vele gondom. Igaz az eredeti német verziót. (A játék is eredeti, nem warez ofc)
Molnibalage
Pontosabban magyarítással toltam, de leszedtem én anélkül sem oldotta meg magát. Az is lehet, hogy számít már az elejétõl és a késõbbi csere már nem segít.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jó tudni, ez számomra nagyon is új információ.
kabel15
hello!

Elvileg csütörtökön jön a GS ezzel a játékkal fel patchelve.
Érdekelne hogy milyen kasztok vannak a játékban?

Molnibalage
Angol verzióval toltam...

Nálam az elõdjüket a következõk múlják felül:

- Max Payne 2
- FlatOut 2 (persze a vezetésmodell kissé könnyedebb, azt én sme írom javára, de a körítés milliószor jobb, amúgy meg több és szebb)
- WarCraft II
- The Curse of Monkey Island (az elsõ három rész azonos szinten van, de nálam egy orrhosszal õ nyer)
- Day of the Tentacle (bár nem mindenben veri az õst, összességében én is jobban szeretem)
- Street Fighter II (az elsõ rész nem is tetszett)

...és még lenne pár a tarsolyban, de inkább nem offolok tovább.
A magyarítás okozza azt a bugot (is), szóval aligha javították 😊

Egyébként teljesen konmolyan: tudtommal az 1.08k-nál nincs újabb verzió. Mondjuk én az 1.08j-t használom (eleve így települ), mert állítólag újabb gépeken a llegújabb patch nem feltétlen csak örömöt okozhat, érdemi változást pedig elvben sme hoz.
balee4
Igen, átváltozol pl vérléggyé és követ is. 😄 Egyébként volt néhány mellékküldi is, amit nem lehetett megcsinálni még a 1.08k patch után sem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

McFrost
Ja, így már értem.
De nem játszottam végig, pedig megvan, terveim között szerepel.
A 2. résszel kezdtem, de az 1. helyett a 3-at választottam.

Mondjuk nem hiszem, hogy most ez gátolna valakit is a vásárlásban.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Ja.

balee4
Végig lehetett az 1-et játszani, de volt egy csúnya bug az ork temetõben, ha erre gondolsz..., de volt rá egy vicces megoldás.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Molnibalage
Mit nem értsz? A G1-et végigtoltad? Asszem 3. (?) fejezetben van az a rész, ahol a fickó nem sétál oda, ahova kellne. Trükkel tudod csak elcsalni oda ahova kell, hogy a történet tovább menjen.

McFrost
Miért? Nem értem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Gyönyörû! (Vajon a G1 'végigjátszhatatlansága' fixálva van?)

McFrost
Most néztem:
Ez Amerikából: 2000 Ft + a posta 2500 Ft, fix ár mind2.

Nekem egy ismerõsöm van regisztrálva és vettem már általa Oblivion-t 4000 Ft-ért, Mafia-t 2500 Ft-ért, mindben benne van a posta.

IMYke2.0.0.0
Egyre inkább érik az elhatározásom a Pay Pal legyártásához 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

McFrost
iGEN.

IMYke2.0.0.0
eBay-re is Pay Pal kell?

McFrost
Vaterán 6500, az ebay globálon meg 2500+posta.

Köszi, majd megpróbálom valahol felkutatni, bár csúnya verzióm van az 1-2 részbõl.😄
McFrost
Létezik egy ilyen csomag:

Gothic Universe PC DVD-s, papírdobozos változat, angol nyelvû.

Tartalma:
Gothic I
Gothic II
Gothic II: Night of the Raven
Gothic III

Ez olyan 6-7e Ft.

Az 1-2 részt megvásárolható valahol legálisan?
Nem tud valaki valamit errõl, mert én nem találok jelenleg lehetõséget...
IMYke2.0.0.0
NWN-témában sajnos nem tudok bólogatni: nincs meg a 2. rész... <#rinya>
Az elsõ rész Platinum kiadásban otthon piheg 😊

Molnibalage
Ezt azért nem mondanám. A CiV2 sokkal jobb a CiV elsõ részénél. Az NWN2 sokkal jobb az elsõ részénl, ami amúgy sem volt piskóta. Stb.

Vagy a Day of the Tantacle is veri a Maniac Mansiont. 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Akkor azt hiszem, ugyanaz a helyzet, mint majdnem minden sorozat újabb epizódjaival kapcsolatban: a régiek valahogy jobbak...
Resident Evil 5 is megfogott, de nagyon érdekel, milyenek lehettek a korábbiak .
A Gothic sorozat is megvan - a 2. rész DVD-tokos Gold-ban - és úgy látszik, sokkal inkább érdemesebb az elsõ részekkel kezdeni, mint belevágni a lecsóba 😊

balee4
Ég és föld, az elsõ 2 rész hangulatilag teljesen más. Mai napig sztem az egyik legjobb akció-RPG-k. A 3. rész sem rossz, de azt a túlságosan nagy bejárható terület és a kevésbé érdekes mellékküldetések és jóval könnyebb játékmenet miatt idõ után nagyon meguntam. (de persze végigjátszottam 😄)

Molnibalage
Nem is kicsi.

IMYke2.0.0.0
A szórakozás és a teljes átélés és megértés között azért van különbség

MrStokes
Azert tulozni nem kell. Nekem is kimaradt az elso 2 resz, es megis nagyon jol szorakoztam a 3. resszel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én is megfogadom a tanácsot és az elsõ résztõl kezdem majd, bár az Oblivion és a Sacred_2 mellé már kicsit sok lesz nekem szerintem a jóból.😄
IMYke2.0.0.0
Miért, az 1. és 2. részek jobbak, mint a 3.?

balee4
És érdemes a sorozat legjobb részeivel kezdeni. 😊

Molnibalage
Bizony. Így olyan, mintha egy jó 3 részes könyv utolsó részét olvasnád. Érthetelen lesz és még sok élvezettõl fosztjam eg magát.