20113
-
storm2000 #18633 Helló!
Megmondaná valaki, hogy hol van Okara? Az erdőt ahova a lázadók be bújtak, azt már megtaláltam, de a barlangnyílás nincs meg.
Előre is köszönöm. -
#18632 Igen a vízmágus ott van szinte a város kapu szájában az egyik rom mögött, mégis nehézkes megtalálni, mert üldögél és minden kő mögé be kell nézni, hogy megleld. :D -
Szuni #18631 Ahhoz a barlanghoz, ahol Alia van, az egyik vízmágus is elvisz egyébként, küldetés is van hozzá, ha az azzal szemközti kapun mész ki Bragából, amin bejöttél, és ott kezdesz szaglászni a romok körül, egy marha nagy kőtáblánál ott üldögél asszem Vatras a homokban, de nem biztos hogy ez a neve. Ő mutatja az utat,(nem mellesleg elég jól varázsolgat az öreg, és útközben pár dolgot le is szed neked némi XP-ért). Persze előtte érdemes menteni, mert a követős küldik elég bugoak a Gothic játékokban. Amikor odaértek, bent pár nomád lázadó ücsörög, és az egyik belső félhomályos barlangban ott riszálja magát Aila. Visszafelé már magadtól kell menned, és kísérni. -
#18630 Hali!Elmondaná nekem valaki,hogy Win7 alatt hogy tudom futtatni a játékot?...előre is köszönöm -
Mahagon #18629 1 varost sem szabadítottam fel:/ na mind 1, fogtam magam utanna kicsinaltam robatjot beolvasztottam adanos ingóságait és eltoltam a biciglit:D -
#18628 Vagy Varantban. -
#18627 Hogy szerintem felszabadítottál városokat a középső területeken. -
Mahagon #18626 huh valamit nagyon elrontottam a játékba. Ugy döntöttem hogy beliar oldalán játszom ki de mikor bejutottam siburhoz aztmondta hogy tul sok városukat támadják meg és már nem bíznak meg semmiben így az egész Isthar rám ugrott. ez mitöl van??:S -
Mahagon #18625 köszi! -
#18624 Tényleg ilyen nehéz a gothic 3 és map szavak használata a keresőben egyeseknek?
-
#18623 Ha ez az Alia az a táncosnő akire gondolok, akkor egy barlangban lesz. Elindulsz a romok közt, találni fogsz egy tábortűz körül lévő bandát (ők is egy küldetés részei), onnan tovább mész és jobbra tartasz a hegyoldalhoz, ahol majd lesz egy barlang... ott lesz. -
#18622 Ha emberi nyelven írnál, talán meg érteném, hogy mit akarsz. Tényleg olyan nehéz ma egész kerek mondatokban írni és beszélni? -
Mahagon #18621 leszedtem 1 patchet az alapjátékhoz minden jol megy,de van 1 olyan gondom h nem tudom mondjuk lagóba a lopakodó trófeákat, meg ugy altalab az ilyen feladatokat csak akkor tudom megcsinalni hogyha kitanulom a vadaszatoknal de miel varázséóra gyúrok ez nem fog menni:S egyedül a s ütét ragadózoval mükszikmassal nem, ez a patch hibája? -
Mahagon #18620 áhh bocs nekem is van 1ijen térképem nem tom honnan de a szerint teljesenmásol van :S XD bocs valaki nagyon elrontott valamit az enyémben -
Mahagon #18619 Igen ezt néztem én is de nem találtam, nekem az jött le a térkép alapján h a Braga mögötti hegyen vannak, de nem találtam, csak 1 üres sátrat ami mellet volt 1 koponya aminél lehet ásni és talltam is 1 nomád ruhát -
#18618 http://www.gothic3.hu/npcfinder/ -
Mahagon #18617 Najovan ma az egész hegységet és sivatagot atneztem+ a végigjátszást de nem találom az alapján se Aliát , azt tom h elrabotak de nincsen sehol, tudtok segíteni?
-
Madu #18616 Hali, nem tudom letölteni a FAQ-ból a magyarosításhoz szükséges file-t mert a link kidob valami szerver oldalra azon meg nem csinál semmit, tudna valaki segíteni köszi. -
#18615 Adott tulajdonság pont felett a CP-ben drágább a tanulás.
Tényleg nehéz lenne elolvasni a G3.hu oldal és a CP kézikönyv tartalmát? -
Mahagon #18614 Jovan mind 1. az normalis h 40 es szint fölött 10 tp éert kapok 5 ősi tudást? :S -
tomonor #18613 ennek a mondatnak se volt túl sok értelme ám -
Mahagon #18612 bocs minden hülye kérdésért amt írtam, kölcsönadtam egy osztalytarsamnak az sg forumos regisztraciom me nem tudott regelni, 1 hete jatszik a jatékkal -
#18611 gothic3.hu
Minden kérdésre válasz van ott. Nagyon nem a játék elején, annyit elárulok.
Szerintem az RPG lényege, hogy az ilyen dolgokat magad találd meg és nem 5 perc után kérdezősködj. -
Mahagon #18610 A manaregenerációt hol tudom megtanulni?? -
Mahagon #18609 ez nemide öcsém irta bocs -
Mahagon #18608 Hülye vagyok Bocs
-
Mahagon #18607 hülyekérdés bocs -
Mahagon #18606 A FORSAKEN GODS az egy kieg?? :S -
Mahagon #18605 huh jó lassú :S -
Mahagon #18604 köszi. bocs h nyomorékoskodtam -
Zóanagyvarázsló #18603 Tessék. Egyébként a banner linkjei sem viccből vannak ott. -
Mahagon #18602 hat en még mindig nem talalom mostma biztos h én vok a hülye de itt csak ojat talaltam amit nem tok letöteni és ez a link nem jön be:S
-
Mahagon #18601 oké köszi -
#18600 Goggle a barátod. Fingom nincs, hogy én anno honnan szedtem le.
Nem betenni kell. G3 install, CP install. Ennyi. -
tomonor #18599 új játékot kellesz kezdened a patchel mindenesetre. -
Mahagon #18598 oké köszi:D tudsz adni 1 linket mer nem talalom meg XD és hova kell betenni?? -
#18597 Rakd fel a legutolsó, de legalább az 1.7 CP-t. -
Mahagon #18596 Helo hall!
nekem van egy olyan problémám az alapjátékkal( semmilyen patchet nem hasznalok) h eltűnnek az emberek vagy az orkok meg a targyak. ilyenkor mit csinajak?? tudtok 1 linket dobni a patchoz+ elmondani hogy és hova kell betenni??^^ előre is köszi -
rosti #18595 Köszönöm sikerült -
tomonor #18594 "-console"-t kell a parancsikon cél-ba írni, az elérési út után. Ha nem úgy működik, akkor .bat fájlt kell létrehozni hozzá. Ha úgyse, akkor wikianswers.com