Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek a mondatnak se volt túl sok értelme ám

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

bocs minden hülye kérdésért amt írtam, kölcsönadtam egy osztalytarsamnak az sg forumos regisztraciom me nem tudott regelni, 1 hete jatszik a jatékkal
Molnibalage
gothic3.hu

Minden kérdésre válasz van ott. Nagyon nem a játék elején, annyit elárulok.

Szerintem az RPG lényege, hogy az ilyen dolgokat magad találd meg és nem 5 perc után kérdezõsködj. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A manaregenerációt hol tudom megtanulni??
ez nemide öcsém irta bocs
Hülye vagyok Bocs
hülyekérdés bocs
A FORSAKEN GODS az egy kieg?? :S
huh jó lassú :S
köszi. bocs h nyomorékoskodtam
Tessék. Egyébként a banner linkjei sem viccbõl vannak ott.
hat en még mindig nem talalom mostma biztos h én vok a hülye de itt csak ojat talaltam amit nem tok letöteni és ez a link nem jön be:S
oké köszi
Molnibalage
Goggle a barátod. Fingom nincs, hogy én anno honnan szedtem le.

Nem betenni kell. G3 install, CP install. Ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

új játékot kellesz kezdened a patchel mindenesetre.

oké köszi😄 tudsz adni 1 linket mer nem talalom meg XD és hova kell betenni??
Molnibalage
Rakd fel a legutolsó, de legalább az 1.7 CP-t.

Helo hall!
nekem van egy olyan problémám az alapjátékkal( semmilyen patchet nem hasznalok) h eltûnnek az emberek vagy az orkok meg a targyak. ilyenkor mit csinajak?? tudtok 1 linket dobni a patchoz+ elmondani hogy és hova kell betenni??^^ elõre is köszi
Köszönöm sikerült

"-console"-t kell a parancsikon cél-ba írni, az elérési út után. Ha nem úgy mûködik, akkor .bat fájlt kell létrehozni hozzá. Ha úgyse, akkor wikianswers.com

Igen de az itteniek okosabbak😊
Szal ot is kérdeztem de nem tudtak érdemben válaszolni csak amit én is találtam a cseat-os oldalon ,hogy át kell nevezni az exe-t de hogy-hogy nem nekem sehogyan se sikerül.

és még hogy nem találsz hozzá topikot... az elsõ találat volt.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088233849

A dragom age errõl lenne szó

attól függ melyik játék/melyik engine.

Ilyen esetben NYITHATSZ topikot amúgy.

Nem ide tartozik de nem találok megfelelõ topikot ez ügyben.
A gondom a következö lenne.Vann némely játéknál ,hogy a csalás konzolt csak a parancsikon átírásával lehet elöhozni.Erröl az átírásrol kérdeznék valakit aki tudja ennek a mikéntjét az írja meg nekem légyszi????<#worship>

Molnibalage
Nekem elég volt, ha kettõböl is sikerül. 😊

Szaruman
400 AK kellett ha jól emlékszem az 'egylövéshez'. De kb 1/2 éve nem játszottam, úgyh lehet, h tévedek.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Molnibalage
Még 300 AK is bõven elég a sikerhez. 340-es erõvel is úgy hentelsz, mint állat.

Szaruman
G3ban kb 6-700 huntinggal lehet értelmesen haladni (konzollal hoztam össze, mielõtt vki megkérdezi😊 ). Persze normál esetben esélytelen ennyit összehozni. Az a gond, h csak akkor van normális sebzés, ha fejlövés oszt az emberünk, ahhoz meg nagyon jól kell célozni.
Összehasonlításként: 450-500 AK-val majdnem minden lény 1 fireball, ami auto aim, és követi is a célt. És gyorsabban is lehet vele tüzelni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Az alapérelmezett Orc Warriorra gondoltam, belõlük van a legtöbb. Egyébként alap G2-ben - ugye arról beszéltem - legfeljebb a fegyvere gyengébb az Orc Scoutnak, a képességeik megegyeznek, és mindkettõ 250 XP-t ér, a NotR-ben van különbésg (XP-ben 150 és 300).

Szóval az 50 XP-s ork az a goblin 😄
Molnibalage
A G3-ban igazából meg sem próbáltam íjászatra gyúrni, mert már az elején látszott, hogy ehhez nagyon sok pont kellene.

G3-ban hogyan lehet csalással felnyomni a tulajdonságokat? Mert poénból megnézném, hogy addot LP-bõl mi jönne ki.

McFrost
Normális stílusnak érzem a sajátom, arra gondoltam ,hogy pl. 3-ban nincs célzás, ott még nehezebb, %-os lebontásban meg nem is gondolkodtam...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
A stílusból nekem az jött le, hogy "leszarom", de akkor sincs igazad. Elnézést.

McFrost
Igazat adtam, azt nem értem mit kell kukacoskodni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Nem értelek. Nem talál mindig a nyílvessszõ. Ez tény. Akkor miért nincs igazam?

McFrost
Jól van, legyen igazad, nem érdekel.

Molnibalage
Nem, nem találsz el mindent. Hibáa tûnik úgy, hogy eltalálod az ellenfelet, az csak grafikai aimáció. A távolságtól és a skilledtõl függ a találat esélye. Még 45% táján is totál ótvar az esély.

McFrost
Persze, ez nem vitatéma, csak reagáltam a véleményed 😊

Molnibalage
Egy közel sem kimaxolt 21-dik szintû harcos is simán lever egy sima orkot két ütésbõl.

Encore
A G3at most íjásszal játszottam egy kis harci skillel megtámogatva, mert önmagában a nyilazgatás kevés, azzal csak meggyengíteni tudom õket, ha odaérnek hozzám akkor tudnom kell valamivel védekezni, esetleg feltartani õket egy kicsit, míg nyerek egy lélegzetvételnyi idõt. 😊
barret
Egyik orkért 50 pontot kapsz,a másikért meg 200 pontot...
Õk sem egyformák 😄 Egy elit harcost nehéz 1 lövésbõl megfektetni.
Hacsak nincs 600 pontos statod 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
G2-ben például felmászhatsz sok titkos helyre,G3-ban kapaszkodás sincs!
És jó volt az az automata célzás!
G3-ban azok az "okos" emberek egyenesen futnak hozzád,egy buta farkas meg cikkcakkban. Farkast íjjal leteríteni,csak akkor garantált,ha elsõre fekszik. Szóval nem fenékig tejfel a G3 ...
Ettõl még nagyon jó,aki kihagyja,az biztos elesik egy nagyon jó játéktól.
Gothic sorozat dobogós helyezés.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nekem a közelharcos (!) paladinommal egy lövés volt egy ork az lapajáték végére 😊
Hát én végig vittem mind ijásszal mind közelharcossal.Az elején nagyon kiegyenlítettek lévén hogy egyes lényekkel a harcosnak lesz gondja,míg az ijásznak megint másokkal de elõny a beakadások magaslatok kihasználása jóval erõsebb lények is áldozatul eshetnek.A 2.fejezetben orkoknál ez a elõny még inkább nyilvánvaló válik,mikor távolról lelehet szedni majd az egész hadsereget kényelmesen....A közelharcosnak viszont ott lesz a szuperfegyver kard az se rossz,viszont a fõ lények ellen haszontalan és nem elhanyagolható hogy 1vs1ban a 4 fejezetben elõny a távoli harc,egyébként az ijászkodáson gyengítettek is kiegben de még így is sokan mondták túlerõs,én is tapasztaltam.plussz több ügyesség lötyöt tudsz kikeverni mint erõlöttyöt meg pénzbõl is többet tudsz összeszedni...szóval ijász mellett a voks.

McFrost
G2-ben pl. "autómata" célzás van, mindent eltalálsz. Kimaxolva 2 lövés 1 ork. Igaz a bányavölgyi várnál vigyázni kell.

Pedig az íjászkodásnak áltlaánosságban egy baja van: a fegyveres skillek felhúzása nélkül valóban nehéz távolról vadászni, csak dexterityvel (értsd: a játék elején vagy közelharcos/mágus karakterrel kiegészítésnek) lõni kell és futni.

Persze erre még rájönnek olyan apróságok, mint lõszerigény és a nyilakat jól álló lények.
Molnibalage
Az íjászkodás sem igazán nyerõ a Gothic szériában. Egyszerûen túl bizonytalan a találat, a sebzés meg kicsi. Én mindig közelharca toltam rá magam. A legcélirányosabban fejleszthetõ és mindig jó. A játék közepe felé már mindig tank jellegem volt. 😊

Ugyan, egy igazi férfi végig tudja játszani mágussal! Legalábbis nekem sikerült 😉
Az ijász tökéletes,még a kiegészítõben is a legerõsebb,nekem legalábbis a kedvencem volt.Egyébként is a mágus herélt a gothic világában,inkább egyfajta battlemage mint tiszta varázsló meg stb....

Encore
A mágiáért nem nagyon rajongok szóval úgyis íjász/tolvaj-jal nyomom majd. Vagy meglátom, mik a lehetõségeim. 😄