20113
  • grebber
    Igen?? Na ezt jó hogy mondtad akkor nem pazarlok arra akkor valakitől megtanulom a fagyasztást.
    Eddig csak villámmal zuztam az nagyon adja csak mivel még elég csira a manna értékem meg nincs manna regeneráció 6-7 lövés után "lemerül" de akkor mannára teszek majd sokat.
  • tomonor
    gondolom Vengardba.

Lényegtelen, azok az orkok el vannak zárva a külvilágtól, ugyanúgy mint a nordmariak is. Honnan is tudhatnák, hogy mi a helyzet a másik oldalt...
  • Molnibalage
    Teljesen felesleges rá LP pazarolni szerintem. Fagyasztás és tűzlabda. Ennyi kell mágusként. Vicc...
  • Molnibalage
    Milyen vár? Van egy pár...
  • grebber
    Amúgy az érdekes hogy ha fullosan ork oldalon akarjuk végigvinni a játékot (de tökmindegy ez amúgy) a vár mellett tanyázó orkok szó nélkül gyilkolnának le.Ez szerintem elég szarul van megoldva.
    Legalább kérdezné meg valamelyik mit akarsz itt morra? És akkor lehetne mondani hogy halál rátok férgek vagy veletek vagyok pajti stb.

De mindegy legalább adják az xp-ket :D
    Már csak 1 szint és végre megtudom tanulni a tűzesőt.Remélem nagy lesz a hatásfoka és nem hiába kurtam el a sok pontot feleslegesen ősi tudásra.Ezután már csak manna regeneráció kell és szerintem jó is vagyok.Most jön majd a jeges rész aztán a sivatagos csinálok mentést és végigviszem a másik két véget mert eddig mindig csak emberek oldalán vittem végig.
    Ha az megvan már csak
  • grebber
    Itt van a haverom akcióban

Ezt meg csak úgy:

Kíváncsi vagyok meddig maradt ott az ork ahol megállítottam.Mert nem akartam magammal vinni.Azóta eltelt kis idő remélem azért megvár!
  • Molnibalage
    Én anno szinte soha nem használzam segítőt, mert akkor nem lehetett teleportálgatni. Meg menet közben is túl sokszor vesztek el. Állandóan hátra kellett nézni, hogy követnek -e még rendesen. Az elején tényleg nagy segítség.

Az viszont picit csökkenti az élményt, hogy simán leverem őket aztán segítőként 10-szer több HP-val mennek, stb.

Kár, hogy az MI vs. haverjaid erőssége HP-ben még mindig nincs rendesen összelőve és hogy a haverjaid még mindig tök bénán harcolnak. Arra jók, hogy őket üssék és ne téged. Addig te hátulról nagy támadással irthatod őket.
  • grebber
    Silden-ben legyőztem az arénában és mivel látta mekkora harcos vagyok ha hívom jön bárhova.
    Bár most hogy ketten megyünk érdekes dolgot vettem észre.
    Ha én megyek el a lények mellett hogy észrevesznek akkor egyből támadnak RÁM az orkot senki nem bántja.
    Mindig azt csinálom ....hm igen az ott 3 ogre (én kb 15 másodpercig bírnám) az egyikbe belelövök nyíllal azok rám támadnak és a védelmező ork ennek dacára elkezdik aprítani őket és meg futkosok nyilazok.Már 1/4 térképet tuti kiirtottuk :D

• Molnibalage
    Ő hogyan is lett a társad és hol? :)
  • grebber
    Na most nem is csinálok küldetéseket hanem Trompok-kal megyek a nagyvilágba és zúzzuk a lényeket.KB senki és semmi nem állít meg minket nagyon erős az ork!
  • grebber
    Semmilyen ital nem oldotta meg.Szobornál tanultam méreg elleni gyógyítást vagy mi a neve az helyre hozta.
  • steweee
    a szürke stamina az disease-tól van. fertőzés. arra cure disease-potion vagy scroll kell...
  • grebber
    Teljesen mindegy az én esetemben ugyanis mint írtam bármit iszik nem lesz sárga marad szürke.De most már marad így max nem fogok táj futni benne :(
  • Molnibalage
    Mert nem olyan kell, ami gyógyít. Az ellenméreg nem gyógyít, csak a szürkeséget tünteti el.
  • Molnibalage
    Fura, soha nem találkoztam ilyennel.
  • Szaruman
    Weakness poti kell a szürkére. Asszem.
  • grebber
    Italt mondtam már mindegyiket ittam ami gyógyít,de semmi.Max így nem tudok elfutni nagyon ha kell mert gyorsan elfogy a csík és lassan töltődik fel :(
    Mindegy ez van miért ne nekem lenne ilyen fos bug.
  • W B
    van olyan opció hogy mágia könyv. onnan lehet gyors menübe húzni őket. nem tudom meik gombbal lehet előhívni, de mikor a karaktered adatait nézed jobb oldalt vannak kis fülek, a táskához, küldikhez, térképhez, ehhez is van.
    itt legalsó ital, az kell neked
    vagy ha az sem, akkor Geldernben megtanulható a betegségekkel szembeni ellenállás
  • grebber
    Akkor sajnos így kell végigvinnem ,mert bármit iszok szürke marad (jó kis bug lehet)

Ha az oltároknál tanult varázslatok örök dolgok akkor hol találok őket? (Mert kerestem de nem igen találtam(lehet vak vagyok) Mert szeretném behúzni őket "gyorsmenübe"
  • W B
    betegségek gyógyítása potit igyál
    amit oltárnál találsz, az örök,
    manna regenerálódást én mindig beliár templomában egy fekete mágustól tanultam meg.
  • grebber
    Hu elég rég volt már hogy végigvittem és nem is emlékszem már a dolgokra sajnos.
    Lenne pár kérdésem:

Az állóképesség csíkom szürke valami méregtől.Magamra küldtem egy méreg gyógyítás tekercset de semmi hát.Mit kell csinálni ??

Az oltároknál tanulható varázslatok azok "örök" hatásuk vagy csak tekercset ad? (Mert ha csak tekercset akkor nem kell)

Kitől (és hol) lehet tanulni jó "örök" varázslatokat és manna regenerálodást?
  • derboy
    Megoldottam,felturtam a netet és megvan a kod
    konzul elöhiv
    spawn sh kell biirni.Megjelenik egy parocsnok úr és vele kell beszélni.itt mindent lehet állitani,érdemes kibrobálni..
  • Molnibalage
    Pech. :)

Konzollal gondolom lehet, de mivel azt én soha nem használtam gőzöm nincs, hogy hogyan kell.
  • derboy
    Egy kis segitségre lenne szükségem.
    Faring - tartok.Minden küldetést megcsináltam a vár bejutáshoz,de az egyiket elrontottam.A 3 ork fönök börös küldijét,emiadt a vadász nem add másik küldetést.3-pont hiányzik de nincsen több küldi hogy a fenébe jussak be.probáltam elaltatni öket.de nem segit az sem.van valami cheat hogy a rep pontot 73-röl 75 emeljem mert akkor már jó minden.
  • Botond #18929
    Minek az? Szótárazz picit, mi is így tanultunk nyelveket anno.
  • hunbalee
    megvettem tegnap a steamről
    hogy lehet a magyaritást belevarászolni ??
  • Bence94
    lehet megveszem de megvan gamestaros verzióban mindkettő meg jobb lenne dobozsoba megvenni talán...
  • grebber
    G3 már megvan csúnyába az nem kell.De G2 goldot megvettem 300ft alatt nevetséges de tényleg!
  • BaLeeX
    Gothic 3, Gothic 2 Gold -90% akcio
  • Molnibalage
    Nem írják rosszul. Megtaláltam mindent. Valami gáz van nálad, de nem tudom, hogy mi...
  • dave10000
    Hát ha van a "large"-ban akkor nekem se az de akkor meg az oldalon írják rosszul és ezért kérdeztem "furcsát"...
  • Molnibalage
    Erre nem tudok mit mondani. Nekem soha nem volt ez a rész bugos. Valamit elnézhettél.
  • dave10000
    Hát én kinyitottam már 1 csomó "heavy" ládát 1 fegyver nem volt benne...
    A large-hoz meg azt írják, hogy arannyal teli -.-
  • Molnibalage
    Igen, főleg azok. A Gothic.hu oldalon fel van sorolva, hogy a kinyitások sorrendjében mit találsz.

Itt van.

Még.

Kicsit fura, hogy ennyit kérdezel, mikor minden ott van szépen leírva.
  • dave10000
    Az lenne a kérdésem, hogy a "Large Chest"-ben vannak a fegyverek ?
  • Molnibalage
    Én meg lényegében ezeket szoktam olvasni, mert ezek szólnak valamiről és nem chat jellegűek. :)

A tartalmához mit szólsz?
  • tomonor
    hogy senki se fogja elolvasni, mert túl hosszú az üzenet.
  • Molnibalage
    Ezt mit jelent?
  • tomonor
    wall of text
  • dave10000
    Az lenne a kérdésem, hogy a sivatagban a nomádok olyanok-e mint Myrtana-ban a lázadók ?