Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az, hogy az FG egy rakás szar. Én konkrétan kidobtam a kukába.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok. Az lenne a problémám hogy a Forsaken Gods Win7 alatt nagyon szaggat,Xp alatt még a legmagassabb részletességel sem.Ez mitõl lehet? Van valami javítás esetleg?Elõre is köszönöm a segítséget.

Pianista
szerintem egyenesen undormány...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

nekem nem tetszett az MMO-s beütése a gothic 4-nek a videókon...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Encore
A varázslás nem az én mûfajom, persze varászlóval és végigvittem, de mérföldekkel jobb harcosként. Kicsit nézz utána youtubeon van videó az arcaniáról, ami elég sokatmondó... ha még nem szedették le azt is...
Molnibalage
A harcrendszer tényleg jó. Viszont a varázshasználat még mindig dedós szinten van. És ami videót láttam az Arcaniáról, az nem mondott semmit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Encore
a Risen ütött, a legjobb közelharci rendszer, amit láttam. Sok mindenben nem érte el a G3 szintjét, de nagyon is jó volt. Az az Arcanium vagy mi... láttunk belõle gameplay videót (youtube) és valami idétlen hack & slash szerûség volt TPS nézetben.
Molnibalage
Miért? A képeken jól nézett ki és a Risen közel sem volt egy nagy durranás.

Encore
Ha volt eszük, akkor jegelték azt az izét....
Molnibalage
A Gothic Arcaniáról semmi hír nincs mostanában. Fura.

Taylor10
értem.akkor leszedem az 1.73 patchet.

Molnibalage
Mit crackelsz? Az 1.7 CEP - vagy talán régebb óra - nincs másolásvédelem tudtommal. G3 feltesz, CP 1.73 feltesz. Indít, játszik, örül. Ennyi. 😊

Taylor10
ezt a hibát mi orvosolja??

Taylor10
Nem letöltött verzió.

Molnibalage
Tudtommal ez nem warez topik. 3-4 ezer forint a játék...

Taylor10
ezt a hibát mért írja ki???

Please insert the Gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game again.Do not remove the disc while playing.

Feltelepítettem a gamet majd crackoltam és fel patcheltem, majd elindítottam, be jött egy ablak ahol ki írt valami 2 ini és 2 data fájlt ezt az ablakot le okéztam, utána az asztalon be jött egy olyan hogy Gothic 3 majd ki írta a hibát.

Taylor10
értem.

Molnibalage
Mert ez a konfig kevés neki. Én anno 1GM RAM (433MHz), GT6600 (256MB AGP) és AMD3000+ konfiggal toltam végig elõre. Nagy kitartás kellett hozzá.

Véleményen szerint 2GB DDR2 RAM és 512MB-os videókártya alatt nem is érdemes a játékkal próbálkozni, aki tényleg gyors és szép élémnyt akar. A fenti gépen volt olyan, hogy a játék végén Varantból Nordmarba teleportálva 3-4 percett töltött a gép.

A grafika még mai szemmel is eszméletlen szép szerintem, de ennek sajnos komoly ára van...

Taylor10
Sziasztok.nekem a game mért szaggat??pedig Intel Celeron (R) 2.80 ghz processzorom van egy magos. A ram 1.2 gb, a videó kártya Gforce 7600 gs 256 mb.

Azért a számlát nem kérem.
Köszönöm!!!!!!!!!!!
Molnibalage
23. a sivatagban a rabszolga. a vízmágusok és mindenki más is rajta van.

Köszönöm az elõzõ segitségeket, hasznosak voltak, de most megint bajban vagyok. Nem találom a rabszolgát akinél Mora Sul templomának egyik kulcsa van. A másik, hogy nem tudom hol vannak a vízmágusok (Vatrast,Saturast,Myxirt,és Riodriant már megöltem). Remélem így irják a neveiket. Kérlek segítsetek, köszi!
Molnibalage
Köszönjük, hogy cégünket választotta. A számlát majd küldöm. 😊

hûûûhaa, ez gáz. Én is gondoltam erre a lehetõségre, mindenhol kerestem a feliratozást, kivéve a hangokat..😊 köszönöm a gyors választ!
Molnibalage
Az opcióknál kapcsold be a feliratozás kiírását. Az benne a fura, hogy a hangbeállításoknál van és nem a grafikai résznél.

Sziasztok,

van egy problémám, remélemjó helyen keresek választ. Feltelepítettem a játékot (magyar enchanced edition), feltelepítettem a letölthetõ 1.73-as patch-et, megy is a játék, viszont a beszélgetéseknél csak az én szövegem látszik a képernyõ alján, az NPC-k szövegét nem látom (elvileg azt hiszem a képernyõ felsõ részén kellene látnom). Valaki találkozoztt már ezzel a problémával? Mi lehet a gond? Újratelepítettem a játékot mégegyszer, de a probléma így is fennáll.

Elõre is köszönöm a válaszokat..
Nagy és unalmas általánosság, de tényleg beszélgessünk mindenkivel. Szinte minden helyszínre elvisz valaki a játékban, vagy így vagy úgy. Menteni azonban sosem árt az ilyen párbeszédek befejezése elõtt. Okarába is elvisz egy kivált lázadó, egy tábortûz mellett ücsörög a város (alatti/melleti) hátsó farmon).

Molnibalage
Kicsit trükkös megtalálni. A nagy ogrékkal teli völgy felett van kicsit balre, ha jól emlékszem. A nagy hálóval befedett rész nem nehéz megtalálni. Ott csak menj a széléi lefele nézve, amíg két õrt meg nem látsz.

Moterából kifele menve a szökevény egyenesen odavisz, ha túléli az utat. Ha nem támadsz meg egyetlen farkast sem, akkor el lehet furni vele Okaráig.

Encore
http://www.gothic3.hu Itt tuti van térkép, de egyébként ha megtaláltad a silden közelében bujkáló lázadókat az erdõben, akkor jófele vagy.... Van ott a lázadók tanyáján túl egy rom, ahol két vadász is van. Ahogy kijössz a romból jobbra felé lesz egy ösvény, azt kövesd és megtalálod, bár emlékszem kicsit trükkös elsõre meglelni õket.
Helló!

Megmondaná valaki, hogy hol van Okara? Az erdõt ahova a lázadók be bújtak, azt már megtaláltam, de a barlangnyílás nincs meg.

Elõre is köszönöm.
Encore
Igen a vízmágus ott van szinte a város kapu szájában az egyik rom mögött, mégis nehézkes megtalálni, mert üldögél és minden kõ mögé be kell nézni, hogy megleld. 😄
Ahhoz a barlanghoz, ahol Alia van, az egyik vízmágus is elvisz egyébként, küldetés is van hozzá, ha az azzal szemközti kapun mész ki Bragából, amin bejöttél, és ott kezdesz szaglászni a romok körül, egy marha nagy kõtáblánál ott üldögél asszem Vatras a homokban, de nem biztos hogy ez a neve. Õ mutatja az utat,(nem mellesleg elég jól varázsolgat az öreg, és útközben pár dolgot le is szed neked némi XP-ért). Persze elõtte érdemes menteni, mert a követõs küldik elég bugoak a Gothic játékokban. Amikor odaértek, bent pár nomád lázadó ücsörög, és az egyik belsõ félhomályos barlangban ott riszálja magát Aila. Visszafelé már magadtól kell menned, és kísérni.

Ashtyra
Hali!Elmondaná nekem valaki,hogy Win7 alatt hogy tudom futtatni a játékot?...elõre is köszönöm

1 varost sem szabadítottam fel:/ na mind 1, fogtam magam utanna kicsinaltam robatjot beolvasztottam adanos ingóságait és eltoltam a biciglit😄
Molnibalage
Vagy Varantban.

Molnibalage
Hogy szerintem felszabadítottál városokat a középsõ területeken.

huh valamit nagyon elrontottam a játékba. Ugy döntöttem hogy beliar oldalán játszom ki de mikor bejutottam siburhoz aztmondta hogy tul sok városukat támadják meg és már nem bíznak meg semmiben így az egész Isthar rám ugrott. ez mitöl van??:S
köszi!
Molnibalage

Encore
Ha ez az Alia az a táncosnõ akire gondolok, akkor egy barlangban lesz. Elindulsz a romok közt, találni fogsz egy tábortûz körül lévõ bandát (õk is egy küldetés részei), onnan tovább mész és jobbra tartasz a hegyoldalhoz, ahol majd lesz egy barlang... ott lesz.
Molnibalage
Ha emberi nyelven írnál, talán meg érteném, hogy mit akarsz. Tényleg olyan nehéz ma egész kerek mondatokban írni és beszélni? <#fejvakaras>

leszedtem 1 patchet az alapjátékhoz minden jol megy,de van 1 olyan gondom h nem tudom mondjuk lagóba a lopakodó trófeákat, meg ugy altalab az ilyen feladatokat csak akkor tudom megcsinalni hogyha kitanulom a vadaszatoknal de miel varázséóra gyúrok ez nem fog menni:S egyedül a s ütét ragadózoval mükszikmassal nem, ez a patch hibája?
áhh bocs nekem is van 1ijen térképem nem tom honnan de a szerint teljesenmásol van :S XD bocs valaki nagyon elrontott valamit az enyémben
Igen ezt néztem én is de nem találtam, nekem az jött le a térkép alapján h a Braga mögötti hegyen vannak, de nem találtam, csak 1 üres sátrat ami mellet volt 1 koponya aminél lehet ásni és talltam is 1 nomád ruhát
Encore
http://www.gothic3.hu/npcfinder/
Najovan ma az egész hegységet és sivatagot atneztem+ a végigjátszást de nem találom az alapján se Aliát , azt tom h elrabotak de nincsen sehol, tudtok segíteni?
Hali, nem tudom letölteni a FAQ-ból a magyarosításhoz szükséges file-t mert a link kidob valami szerver oldalra azon meg nem csinál semmit, tudna valaki segíteni köszi.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Molnibalage
Adott tulajdonság pont felett a CP-ben drágább a tanulás.

Tényleg nehéz lenne elolvasni a G3.hu oldal és a CP kézikönyv tartalmát?

Jovan mind 1. az normalis h 40 es szint fölött 10 tp éert kapok 5 õsi tudást? :S