20113
  • dave10000
    Ez csak így simán zárnyitás ?
  • Molnibalage
    Zárnyitást. A nehéz ládák emlékeim szerint speciálisak. A tartalmuk állandó. Viszont úgy állandó, hogy van X db a térképen. Nem az számít, hogy melyiket nyitod ki hanem az, hogy hanyadiknak. Tehát, ha ugyanazt a ládát elsőnek vagy huszadiknak nyitod ki, a tartalma nem ugyanaz lesz. Attól függően, hogy hanyadik kinyitott láda a tartalma attól függ. Ez is le van írva a magyar oldalon.
  • dave10000
    Rendben megpróbálom kösz.
  • dave10000
    Lenne még 1 kérdésem, hogy vannak ezek a nehéz ládák és társai amiben értékes fegyverek vannak. Ha ezeket ki szeretném nyitni akkor ahhoz kell fejleszteni azt a képességet. Na már most ha beszélek olyannal akinél tudom fejleszteni akkor nála mit fejlesszek az első 2 opciót vagy ami alatta van szöveges és ott a hard... -ot vagy valami ilyesmit ?
  • Molnibalage
    Először a sétálás módban menjd mögé. Erre még nem fordul meg. Aztán lopakodj.
  • Windimp
    Úgy kell lopakodni, hogy ne legyél senkinek sem a látóterében, aki a közelben van. Altatást druidáktól tanulhatsz, sztem nagyon megéri. Én harcos karakterrel játszom, de ezt nem hagytam ki.
  • dave10000
    Gondolom az az amikor a CTRL-t nyomom folyamatosa. Mert ha igen akkor amikor odaérek hozzá akkor azt mondja, hogy itt 1 rabló vagy hasonlót. De ha még be is tudnák lopakodni akkor ha elveszem azt akkor is felfedezi. Ilyen volt már ládával is amikor 1 csákóét akartam kinyitni ő kint volt az udvaron viszonylag messze de amikor kinyitottam jött, hogy megöljön.
    Am azt az altató varázslatot ha már megvan, hogy tudom megtanulni ?
  • Molnibalage
    Van altatás varázslat is. Ha áll az ajtóban, el tudsz mögötte lopakodni.
  • dave10000
    Rendben köszönöm a válaszokat. Am most annál a küldinél tartok ahol Beadley-től kell ellopnom a listát csak hát az a baj, hogy akárhogy csinálom nem tudom. Próbáltam úgy, ahogy javasolták a Gothic3.hu, hogy az ablakon keresztül de mivel mindig ott ül a széken vagy áll a ház előtt ezért ha elveszem akkor rám támad. Próbáltam azt is, hogy várok, hogy elaludjon vagy alszok estig és hátha elalszik de sose megy aludni...
  • Molnibalage
    Ez szerintem kicsit összezavaró komment. A számszerű reputation nem csökkenhet tudtommal. Csak pontokat kapsz, de nem vesztesz el semmit.

Nagyon pongyolán használod a reputationt. Ha felnyomob 75-ra pl. a lázadó reput és kiirtasz 3-4 lázadó tábort, akkor sem esik a pont, csak éppen a lázadók onnantól fogva vagy megtámadnak vagy nem állnak veled szóba. (Nem tudom, hogy kettő közül melyik, mert ilyet sosem csináltam.)
  • Molnibalage
    Ahogy mondtam, de csinálj olyan küldetéseket, amik radikálisan befolyásolják az egyik oldalt. Ne adj fel árukat, ne ölt meg orokokat, csak ha ork kéri, stb.
  • tomonor
    attól még hogy küldiket csinálsz, nem romlik a repud. Csak akkor ha éppenséggel kiírtod a lázadókat/orkokat egyes helyekről.
  • dave10000
    Most érkeztem el Montera-ba és az lenne a kérdésem, hogy ha itt csinálok küldiket attól még a lázadókkal jóban leszek ?
  • Molnibalage
    Igen. A dönténst nagyon, nagyon sokáig lehet halogatni. Egyszeráen ne csinálj meg olyan küldetéseket, hogy öld meg ezt, vagy áruld el azt. A "semleges" küldetéseket toljad nyugodtan. Kersd meg és hozd el azt, öld meg a banditákat, stb. Ezekkel nem okozol kárt semmiben.
  • dave10000
    Rendben. Ha nem pusztítom el őket akkor is kapom majd tovább a küldiket ?
  • tomonor
    Nem kell elpusztítanod... Először is döntened kell a játék elején, hogy melyik oldalhoz fogsz állni (lázadók, orkok zsoldosai, fejvadászok)

Ha a lázadókkal köszönő viszonyban szeretnél maradni, akkor egyértelműen ne teljesítsd az orkok által kiadott questet.
  • dave10000
    Lenne 1 kérdésem. Most úgymond jóban vagyok a lázadókkal de a Gothic3.hu-n a küldetéseknél van 1 olyan, hogy pusztítsam el a lázadó tábort. Na már most ha ezt a küldetést nem csinálom meg akkor, hogy tudok majd tovább menni ? Ja meg ha muszáj megcsinálni akkor gondolom Cape Dun-ban kéne felvenni de amint belepek a városba mindenki rám támad én meg csak ölni tudom őket.
  • dave10000
    Rendben kösz.
  • Molnibalage
    Az oltároknál lehet feljebb tolni. Ardeában is van egy, de rengeteg helyen találhatsz ilyet.
  • dave10000
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom fejleszteni pl az életet vagy az erőt stb.? Mert megvan a 20 pont csak hiába nézem azt ahol írják, hogy mim mennyi nem látok ott semmit amire ha kattintanék akkor fejlesztené.
  • dave10000
    Rendben kösz.
  • Molnibalage
    40 HP-t kapsz akkor.
  • dave10000
    Ha van 10 pont szintlépéskor akkor ha mind a 10-et életre rakom akkor mennyivel nő ?
  • Molnibalage
    300 szint? 1LP = 4HP 5 szint alatt megvan a 400 HP.

Aztán 25 kell a huntingra és asszem még 10 az alapvető vadász skillekhez. Ezek után nem is nagyon kell trófeaszerzésre tanulni. Ezután +50 erő és kardozás II. szint. Aztán irány 200-as erő és kardozás III. szint. Ezek közben néha érdemes 4 szintenként még +40 HP-t felszedni. 20-25 szint táján már elég jól lehet nyomulni középszinten, ha nem Nordmarba mész. Oda csak a legvégén menj. Iszonyat sok monszta van ott és baromi erősek.
  • dave10000
    Rendben kösz. Amúgy olvastam a Gothic3.hu-n, hogy pl 100-as erőnél van kardforgató (alap) utána a kiváló az 150 és a mester az 200 stb. Na már most ha mindent az életre rakok akkor kb hanyas szinten kezdjem az erőt meg a többit mert ha 500-ig rakok életre 30 szint és addig azért másra is kéne szerintem.
  • Molnibalage
    A játék elején az első pár szinten szerinten a HP-re érdemes tolni szinte mindent. Péncélt nem nagyon tudsz jót szerezni, de valahogy mégis túl kellene élni a csatákat. Az alap 200 HP pár level alatt megduplázható, de 500-ig is érdemes feltolni. Ez első körben elég is. Ez azért is fontos, mert a potionok %-ban gyógyítanak. Ergo a potionok használata is hatékonyabb lesz.

Ezek után lehet bármi mást tanulni szerintem harcosként. Először némi hunting skillt, hogy tudjál állatokból cuccokat kinyerni, hogy legyen zséd. Aztán jöhet az egykezes fegyver fejlesztés és erő feltolása. Én így csináltam.
  • dave10000
    Üdv.

Lenne néhány kérdésem. Most kezdtem a játékot és ugyebár ha harcost akarok akkor nála főleg az életerőt az állóképességet és az erőt kell fejleszteni. Ezeket milyen eloszlásban kéne ? (pl a 10 pontból 3 erre 4 arra többit amarra)

A választ előre is köszönöm.
  • REPS0L
    köszönöm!
  • derboy
    Ha ATI 5xxx Kártyád van akkor mindenképpen telepiteni kell.Mert
    javitja a grafikai hibákat.Nekem is megoldotta a csikozást.

Van valakinek valami ötlette hogy a játék az elején ne szagasson be.azaz
    a világból több legyen a memoriában.nem a géppel meg driverekkel van
    a probléma.hanem ha beltöltök egy állást akkor az elején mikor el kezdek
    játszani néha beakad 1 2 másodpercre.de 5-perc mulva ha mászkálok utánna,Minden grafika beállitás maxon 1280*1024 be
    már röccenés nélkül meg.Azért leirom a konfigom
    AMD X2 6400+
    ATI 5750 1Gbyte RAM (10.5 Cat driver)
    4Gbyte ram
    hely meg van böven.
    Ini file-ban nincsen ilyen beállítás ahol lehetne növelni ezt a méretet??
  • grebber
    1.74 milyen érdemleges újításokat tartalmaz?
    Vagy nem annyira "kötelező"?
  • gyonax
    Gamesmagyaritasok
    1. Regisztrál
    2. Letöltések menüpontra kattint
    3. Megkeresi a Gothic 3-at
    4. Letölti a fájlokat
    5. Bemásolja
    6. Örül
  • REPS0L
    hidd el a fenntartásra is van pénz, de perpill játékvásárlásra nem akarok költeni, főleg úgy hogy most minek vegyem meg még1x a játékot, az előző vétellel is támogattam már a készítőket, általában egy user ennyiszer szokta...
  • Molnibalage
    ...,hogy nincs 3 ropija az a bolond.
  • Molnibalage
    OFF

Aki szerintem úgy vesz motort, amit fenn kell tartani, hogy fölösleges 3000 forintja, az bolond.

ON

Hogyan segítsunk? Mi is csak a netes keresőt tudjuk használni, hogy élo linket találjunk...
  • REPS0L
    tudod kb fél éve adtam el a játékot, és mivel motorvásárlás előtt állok, még 3000 forintom sincs, ezért kértem ezt a hihetetlen és lehetetlen segítséget.
  • tomonor
    nos tudod, ha boltba megveszed azért a 3000 forintért, nem csak magyar feliratot kapsz hozzá, hanem csilli villi dobozt is.
  • REPS0L
    valóban nem :(
  • tomonor
    felteszem, nem boltban vetted a játékot.
  • REPS0L
    Sziasztok!
    a FAQ-ban nem jó a magyarításhoz a link, google meg nem segít igazából.... :( Tudtok adni egy működőt?
  • gyonax
    Őszintén megmondom: fogalmam nincs, mert nem próbáltam. Az első az elvileg a CP-s init módosítja, a jobb grafika érdekében, a másikról még screenek sincsenek, de a nevéből gondolom, hogy textúrajavító. Egyébként a német WoG fórumon találtam őket, az ember aki csinálta kiadott még iniket a G1-hez,G2-höz,G3FG-hez és Risenhez is. A fórumon egyébként van róla pozitív vélemény, tehát annyira csak nem lehet rossz.