Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno fullos páncélt levettem tesztelés céljából és én bizony nagyon megéreztem difit...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1.73-al futtatom a gamet.
Még csak a játék elején vagyok. Megvettem a light rebel armort,de nem tapasztaltam nagyobb védelmet az alap ruházattal szemben.
Mért lehet ez? Hiszen kimutatható védõértékekkel rendelkezik.
Ez elég bosszantó! Van erre valami javítás, vagy csak majd a komolyabb páncélok érnek valamit?
Köszi!
Igaz, hogy már idejét múltak kicsit (az I. fõleg), de ezekkel nem játszani olyan, mint a filmek közül kihagyni a Terminator I és II-t!
E hasonlattal élve azt kell mondjam, a 3. már nem az igazi (akárcsak a filmben), de így is az egyik kedvencem.
Én személy szerint elõször a II-vel kezdtem annak idején, úgy mentem az I-re késõbb. Ember! Így is nagyon jó volt, mintha idõutazás történt volna. Ez azért érdekes, mert a két játék részben azonos helyszínen játszódik (a II. magába foglalja az I-et), a 3. ezektõl már teljesen kûlönbözik!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én úgy játszottam hogy nem éltem ilyen csalásokkal. 2-3 helyen kikapcsoltam az új AI-t, de mindehol addig gyakok, amíg élek. Nagyon rikán használom az elfut, potion iszik, visszamegy dolgot. Így élvezetes szerintem, mert így járod be a világot úgy, hogy egyre erõsebb vagy és visszatérsz helyekre. Általában azért nem kell elfutni mert, ha van társam, akkor amíg õt vegzálják, addig gyógyulok. Max. annyit szoktam csinálni, hogy épleten átfutok és legugrok, vagy szikla felett át. (Ha már gurulás és szaltózás nincs a játékban...)
Semmi fun nincs abban, hogy lepkefingként 100 nyílvesszõvel kinyírsz egy elvileg feletted álló szörnyet. Mindent a maga idejében. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyedul a sabertoothok szoktak nehezek lenni ha mar 4en vannak legalabb, de egy-egy kore felugralva siman visszatoltheto a hp potionokkel, potiont meg nem nehez csinalni annyi wildberry van szetszorva a vilagban hogy venni sem kell.
Orkok, emberek es eloholtak ellen pedig a pajzs + kard kombo eletvesztes nelkul elvan. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bár a videot ettõl függetlenül tolhatod.
Rég toltam a G3-at, de tegyek fel videót és harcoljak egy kicsit, hogy látszódjon a dolog?
A nyilakkal lehez mozogni és oldalazni, az egér használatával meg forogni. A szörnyek elõli kitérés pont úgy mûködik, mint a G2-ben.
Nem tudom, hogy mi bajod van a kameramozgással.
Az új AI-t belõtted? Egyes helyzeteket leszámítva sokkal jobb a harcrendszer, mint a G1-G2. Az állatok ellen meg lényegében megegyzik. Blokkolni nem tudsz, csak kitérni.
És iszonyat szaggat, másodpercekre megáll a kép néha.
(Alapjában az fps -el nincs gond ha betöltötte a helyszínt, de nem akarom egyhelyben leélni az életem 😊 )
Mi a megoldás?
Az új fiókom: DevLupius
Mozit akarok csinálni fullhd ben.
Csak tiszta kép kell, semmi mini térkép invertory stb.
Thx
Az új fiókom: DevLupius
Lenne egy kérdésem. A CP1.73 van fent, AB,MI be van kapcsolva. Csata közben, ha kinyitom az inventory-t, senki sem támad meg, lehet potiont inni (inventory-ban maradva!) stb... Nincs szünet a játékban, pl. egy nagyobb csata esetén csak velem nem foglalkoznak tovább. Nem furcsa? 1.12 és 1.6x alatt ilyet nem tudtam csinálni. Telepítsek újra, vagy ez direkt van így? Medium és hard fokozaton próbáltam.
köszi
hát én ezt 1 forintért nem veszem meg (csak a risen miatt néztem rá erre, az tetszik)
fotográfik kolomp edisön :D
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
szeretném kipróbálni a játékot
reloaded van, és leszedtem egy community patch 1.73 full-t
mit kell tennem, hogy a játék magyar nyelvû legyen és fusson?
elõre is köszönöm
fotográfik kolomp edisön :D
A régi Gothic fanoknak az volt a fura, hogy a régi rendszerben a szintlépésektõl automatikusan életképesebb lettél, mert HP-t is kaptál. Viszont ez lassú fejlõdés volt. Itt kezõ karakterként elõ feladat a HP minium megduplázása. Utána már viszonylag simán megy minden.
A régi harcrendszerrel az a baj, hogy már 20-dik szintûként gyakorlailag szinte minden ledarálható fõleg, AB nélkül. Én új MI + AB-vel is végigtolam, bár nem hard szinten. <#zavart1>#zavart1>
mivel vengardot kipucoltam 20. szinten, elmondható hogy életképes a karakter, igaz ilyen ogre csordák meg sárkányok ellen még esélytelen, de már vki azért.
szóval akkor irány a sivatag myrthana után...
Az új MI és hordák mellet is el tudtam játszani, hogy én túlélek, csak a haverokat darálták le szélvész sebességgel. 😞
A legjobb egykezes kard a Bastard Sword, mert szép hosszú. Azt meg bármikor beszerezhetsz.
Én egyszerûen a lehetetlen helyzetekben kikapcsoltam az új MI-t, mert ekkra szörnyhordákra már nem optimalizálták sajnos.
Annyi jó ötletem lenne, hogy hogyan leheten sokkal értelmesebb harcrendszert összehozni. 😞
A Risen nem volt rossz, de a fegyver sebzés még mindig lényegetelen. A technikai kivitelezés jó volt, és nem voltak kezelhetetlen szörnyhordák. Hangulatilag a Risen valahogy nálam nem érte el a G3 szintjét. A G3 + CP valami felülmúlhatalan annak, aki ismerti a G1/G2-õt. A fura az, hogy egy ideig azt gondoltam, hogy a G2 veri a G3 hangulat terén, de ma már nem gondolom ezt. Csak egy jó gép kellett a G3 alá. 😊
Az új MI-t használod? Milyen szinten tolod? Mert új MI mellett 20. szinten még easy levelen is nagy respect a kitakarításért.
A nagy fegyer az az orkok és egyéb kétkezes fegyverekhez kell. A 70-es sebzésû kétkezes szálfegyverhez a legjobb megvehetõ cucc talán és tök hamar hozzájutsz. A tanulási folyamat tovább tart, mint szerezni egyet.
Érdemes a leghosszabb ork fegyvert is használni. Sajnos sértetlenhez nem tudsz asszem hozzájutni. Kis sebzése ellenére a játék legjobb fegyere talán, mert iszonyatosan hosszú. Az összes vadállat röhögve kordában tarható vele, erõlködés nélkül.*
Érdkesség, hogy asszem 1.73-ben a Sildenben levõ ork õr fegyverét is tudod használni. Ez az, amit a malomnál lustálkodó ork keres. Szimpla lándzsának néz ki, de valójában 200 (!) feletti sebzése van. Igazat megvallva talán ez a játék legdurvább fegyvere. Asszem az õ küldetése nélkül is bejuthatsz a góréhoz, ha nem, akkor próbáld éjszaka leverni és elvenni tõle a cuccot.
* A Gothic nagy hibája még mindig lényegetelen a fegyver sebzése, mert az erõ egyszerûen mindent visz a sebzés számítása terén. A lényeg az, hogy a fegyver szép huosszú legyen. A nordmari kétkezes, kétélû bárd lényegében egy jól kinézõ, de használhatatlan dolog, mert az egykezes fegyverek is kétszer messzebbre ütnek...
Megint kedvet kaptam a gammához. 😊
továbbiakban hogyan kellene csinálnom ? az emberekkel vagyok, ardea, reddock, cape dun, montera, okara, gotha, vengard, silden küldetései teljesítve. orkokat nem bántottam csak amennyire kell, azt tudom hogy késõbb kell majd felszabadítani a városokat.
arra gondoltam, hogy myrtana földjén a maradék városokat is megcsinálom, és utána megyek nordmarba, amúgy is szól oda küldetés. harcosom van, de hunterként is fejlesztem, és késõbb szeretném kipróbálni a mágiát is mellé, úgyis csak 1x fogom végigjáccani.
kérdés : a large weapons késõbb jó vmire ? mert most bastard sword-el nyomom, ami hatótávra ua mint a two hander, viszont nagyobbat sebez, pajzsot is lehet mellé, elég furi így. vagy az ork fegyverekig kellene eljutni erõbe hogy megérje ezzel foglalkozni _?
a kétkezes harc jónak tûnik, csak egyenlõre nincs hozzá tanító. a sharp arrows nem tudok csinálni, nem értem miért. 1x kell hozzá az alkimista receptje, meg knowledge. sztem utóbbi hiányzik. pedig korábbi játékomban tudtam. vki emléxik még ki tanítja meg ?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Lehet, hogy csak azért mégegyszer végig tolom, hogy szép videókat csináljak. 😊