Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha nem használod az új AI-t, akkor a harc bizony elég primitív...
Ajánlom a régebbi Gothic részeket végigtolni, mert így nem is igazán érthetted a 3. részt. A 2. rész addonja az, ami nem bizots, hogy kell. Sokkal nehezebb lett a játék, hosszabb is. Annyi elõnye van, hogy a játék elején nem annyira üres a térképt, csak ha mindenki lever, akkor ez nem túl nagy élmény.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem kimaradt a Gothic széria ezért nemrég vágtam bele, valamikor december elején és gondoltam ezzel a résszel nyitok. Pár napja értem a végére az orkok oldalán (illetve Beilar oldalán) és gondoltam írok egy kis véleményt. 😊 Elöljáróban, hogy zseniális ez a játék imádtam minden percét. Már az elején megfogott a hangulatával, ami nem hasonlítható más RPG-hez. Aztán ott vannak a részletek (az ördög a részletekben lakozik, ugye), például, hogy lelövök egy állatot, majd késõbb mikor arra járok egy farkascsorda falatozik a hullájából. Vagy hogy az egész világ él és bármikor hozhatok olyan döntést, ami befolyásolja az egész végigjátszást.
Miközben játszottam végigolvastam a topikot és ami sokaknak nem tetszett engem épp az fogott meg. Hogy ha nem figyelünk oda akkor eladhatunk egy fontos kelléket, ami kell a végigjátszáshoz, vagy hogy megölhetünk olyan embert aki szintén kéne a befejezéshez. Ezek életszagúvá tették az egészet. Aztán a további apróságok, például hogy harc közben ha az inventoryban pakolgatok, akkor realtime megy az idõ, hogy ha rányomok a gyógyital ivásra akkor emberem elteszi a fegyvert, elõveszi az üvegcsét, meghúzza, elteszi, majd elõszedi a fegyvert és eközben telik az idõ, vagyis nem lehet harc közben csak úgy iszogatni, meg páncélt cserélni, hanem komolyabban kell elõretervezni. Ez más RPG-ben hülyén néz ki, mármint, hogy harc közben megáll az idõ miközben az inventoryban matatok és az ellenfél két kardcsapása között mindenemet le tudom cserélni, ez illúzióromboló.
A harc is tetszik, ha diablósan kattintgat az ember mint az õrült az nem vezett eredményre, van a harcnak egy fajta ritmusa, amit fel kell venni ez is életszerûvé teszi a dolgot. Ha például a földre kerülsz akkor véged, ez így hihetõ.
A legújabb community patchel nyomtam, és elvétve akadtam bugba, de egyik sem zavarta a játékot.
FPS nézetben nyomtam mivel az még realisztikusabbá tette, olyan mintha a karakter feje külön mozogna a testtõl, ami élethûbb.
A küldetések elég változatosak legalábbis ork oldalon van nyomozás, beépülés, meg kismillió küldi. Akad olyan, hogy pár városban ugyanolyan küldetés van, de ez a sztoriból adódik, ugye ha minden városban rabszolgákat tartanak az orkok, akkor mindenhol lesznek szökött rabszolgák, akiket meg kell keresni. Az Obliviont is nemrég játszottam végig, hát ez sokkal komolyabb annál. Itt figyelni kell ha nevesített lényt látsz azt át kell kutatni, meg itt nincs minimap zöld nyíllal... Ez az igazi kaland....
Összességében verem a fejem a falba, hogy ez a széria kimaradt úgyhogy lassan pótolni fogom. Kipróbáltam ugyan a kieget, de az valami förtelem. A karakter stílusa megváltozott (a hangja is), mivel nem ugyanazok készítették mint az alapjátékot.... Ez csak azért kellett, hogy jowood gyorsan keressen egy kis pénzt, mert gondolom már a név hallatán megvették páran. Olyan mintha valami modder csapat próbálkozott volna... hiányos, befejezhetetlen questek, hol van hang hol nincs...szörnyû....
Most azt nem tudom még, hogy a készítõk új játékát a Risent próbáljam ki, vagy a régebbi Gothicokat, vagy nyomjam végig ezt még egyszer csak a lázadók oldalán? Na, majd kitalálom, de ezzel a pár gémmel elleszek egy ideig az biztos, mert mint olvastam a topikot a G3 erõsen butított a 2höz képest szóval a 2 még ennél is jobb kell, hogy legyen.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az alternative balancing nehezíti a tanulást, hogy ne legyél hamar atomtáp. 250 tulajdonság felett 2 LP = 1 pont és a tanulási fa is megváltozik a skilleknél. Ezt az játék indításakor kell eldönteni, késõbb nem változtathatod meg.
Az új AI megváltoztatja a humanoidok viselkedését harcban, de talán az állatokét is. Nincs korlátlan idejû blokkolás és nem néz bamán az ellenfél, mikor csak kaszabolsz. Egy ideig tényleg jópofa, csak éppen harcossal lehetetlenné teszi hogy a nagyvárosokat és a bányát felszabadítsd, mert a társaid menthetetlenül odavesznek. Full táp harcossal 60. szint környékén is esélytelen volt. Nem csak õk, én is odavesztem mindig. (Persze én nem alkalmazom az elfut, piál, harcol trükköt...)
ezekkel jobbak, kiegyensulyozottabb lesz a jatek v nem feltetlenul?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Én amikor játszottam vele, nem nagyon ment a memóriahasználat 1.5GB fölé, tehát nem amiatt akad, vagy száll el, hogy nincs elég memória. Win7 elég új OS, új OS-t pedig általában az rak fel, aki szopni akar. Fõleg egy olyan játéknál, ami még azokon az OS-eken is szenvedés, amire kifejezetten írták és tervezték. Elsõ körben próbáld meg a kompatibilitást átállítani a játéknál XP-re vagy Vistára.
és leirást irni hozzá nekm hova tegyem meg ezek
köszi lécci segitsetek
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ugye megvan nekem a Gothic 3 alapjáték. Még régebben vittem végig, de most újra szeretném, mert most meg lett kicsit piszkálva a vas otthon, eddig ugyanis akadozott elég sokat, és irtó lassan töltögetett.
Amire ki akarok lyukadni, hogy tudjuk, hogy mennyire játszhatatlan így alapból ilyen és olyan okokból kifolyólag. Kb. két éve játszhattam vele utoljára, namost azóta rengeteg javítócsomag kijött már. Azt szeretném kérdezni, hogy MIT KELL FELTENNI AHHOZ, HOGY AZ JÓ LEGYEN??? (Merthogy a javítás lenne a célom!) Milyen patchet? Meg én azt sem tudom, hogy elég egyet, vagy többet kell? Szóval hogy mûködik ez? Bocs a tudatlanságomért, de azért kérdezek, és ti sokkal jobban benne vagytok az iparban, mint én!
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Egyébként a Gothic a szívem csücske, úgyhogy várom a segítségeteket!
Köszi!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Az OpenFalcon is ilyen. Az én atomgépemen szinte pont olyan lassú, mint egy 4 évvel ezelõtti gépen. Másnak meg simán jól megy egy másik 4 évvel ezelõtti gépen, csak más vassal és driverrel. Kicsit próbálkozz variálni. Az emberek 99%-nak megy.
A ram egyszerûen túl nagy neki, valami progival korlátozni kéne 2 gigára, illetve a proci - a játék egy magot kezel összesen, és ha az a mag pont nem kompatibilis a játékkal...
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Subtitle.Entry_0=English
erre:
Subtitle.Entry_0=Hungary
Text=English
erre:
Text=Hungary
ezt még peccs elõtt végezd el és utánna magyarul fog futni😊
(ha nem mûködik akkor a Hungary helyett Hungaryan legyen ott)