Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mármint fel is szabadítod õket? Ha igen, akkor álljál le. Nem lesz nagy élmény a játék, hogy mire délre érsz egybõl mindenki megtámad. Csak hentelés lesz az egész és sok XP elvész, mert küldetéseket sem kapsz majd így.

Nézd meg, hogy az új AI-nál pipa van -e. Szerintem nincs, ha 27. szintû vagy és Montera fel van szabadítva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dave10000
Am jelenleg 27-es vagyok Trelis-nél csinálom a küldiket. Ez után még van 3 város + Vengard.

dave10000
Hát sajnos azt nem néztem de van eszük nem is kevés sokat védekeznek meg hátrálnak de ellenem csak akkor érnek valamit ha sokan jönnek 😊

Molnibalage
Olvastad a telepítés után felugró manualt? Ott van a Gothic3 fõkönyvtárásban. A blokkolás nem korlátlan és az AI nem bambul bénán, ha csapkodva mész elõre. Nagyon nehezíti a játékot, de élvezetesebbé is teszi. Pár helyen sajnos ki kell kapcsolni, mert még 60-dik szintûként sem lehet legyakni a sok orokot. Ilyen pl. Nordmarban egy-két orksereg és a bánya felszabadítása. Többet nem írok, mert nem akarok spoilerezni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dave10000
Az új AI mit takar ?

Molnibalage
Új AI vagy sem? Mert új AI mellett kb. 35-40-dik szintû harcos kell, hogy ne haljanak meg Vengadrban azok, akik küldetést adnak. Más esetben 20-25. szint is elég.

dave10000
Hát mivel most játszok elõször ezért közepes nehézségen kezdtem és a legújabb patch-el.

Molnibalage
Attól függ, hogy milyen nehézségi szinten és új AI-val tolod e.

dave10000
Szerintetek csak azután mennyek Vengard-ba, hogy ha már minden városban megcsináltam a küldit legalábbis Myrtana-ban ?

dave10000
Rendben köszönöm a válaszokat.

Molnibalage
Faringban semmit nem kell a lázadók ellen csinálni. Mind "semleges" küldetés.

McFrost
Csináld meg õket, persze.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dave10000
Lenne 1 problémám. Most szabadítottam fel Gothat és épp azt nézem merre mennyek tovább. Farlin és Trelist írják az oldalon egymás után Gotha után csak hát én a lázadókkal vagyok és ezekben a városokban fõleg Orc-os küldik vannak. Na már most csináljam meg õket vagy mivel nem velük vagyok ezért inkább hagyjam ?

REPS0L
oh okés, megy ám a variálás 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Szaruman
Az nem a gothicban van? úgy emlékeztem 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Molnibalage
Nem, asszem ez a spell neve. (Nem egy másik játékre utatltam.

REPS0L
akkor mégsincs olyan spell? 😊

Molnibalage
A város felszabadításokkal várjál, ne kapkodd el.

Molnibalage
Oblivion?

dave10000
A probléma megoldódott.

dave10000
Jelenleg ott tartok, hogy fel tudnám szabadítani Monterat. Elvittem Sanford levelét a lázadókhoz Okar-ba meg vissza is jöttem, hogy jelentsem neki de miután ez megtörtént nem írta, hogy fel tudnám szabadítani.

REPS0L
köszi majd utánnanézek, most 5 óra játék után pihenek picit 😄

Szaruman
Van vmi spell, amitõl elfelejtik a gonoszságokat. Azt használd rajta.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

REPS0L
nah akkor a másik probléma: Hareket vissza kéne vinni Borús-fokba, de egyszerûen nem tudok mit csinálni vele, mert kiraboltam, és nem áll szóba velem... tudok valamit csinálni?

Molnibalage
Én soha nem tanultam meg tolajkodni. Felesleges.

REPS0L
Tolvajlásban szeretnék "utazni", és az elsõ ezzel kapcsolatos feladatom már megvan, elloptam a 3 aranypoharat... Na és ez után? Ahogy láttam lehet venni tapasztalati pontot, honnan tudom egyáltalán hogy mennyi TP-m van? 😊 Köszönöm

dave10000
Rendben kösz <#vigyor2>

Molnibalage
Asssm 3 szint van. A 2. szinten érdemes csak megtanulni, azzal az összes nehéz láda nyitható. A többiben nincs semmi komoly, amiért megérné.

Kicsit furákat kérdezel. A válaszok nagy része ott van a karakerlapon és a magyar oldalon.

dave10000
Rendben és kb. meddig kell felvinni vagy ez csak ilyen egyszeri fejlesztés ?

Molnibalage
Asszem így híják, elég sokan tanítják. Cape Dun-ban is többel között az a fickó, aki megkér, hogy lopj a raktárostól.

dave10000
Ez csak így simán zárnyitás ?

Molnibalage
Zárnyitást. A nehéz ládák emlékeim szerint speciálisak. A tartalmuk állandó. Viszont úgy állandó, hogy van X db a térképen. Nem az számít, hogy melyiket nyitod ki hanem az, hogy hanyadiknak. Tehát, ha ugyanazt a ládát elsõnek vagy huszadiknak nyitod ki, a tartalma nem ugyanaz lesz. Attól függõen, hogy hanyadik kinyitott láda a tartalma attól függ. Ez is le van írva a magyar oldalon.

dave10000
Rendben megpróbálom kösz.

dave10000
Lenne még 1 kérdésem, hogy vannak ezek a nehéz ládák és társai amiben értékes fegyverek vannak. Ha ezeket ki szeretném nyitni akkor ahhoz kell fejleszteni azt a képességet. Na már most ha beszélek olyannal akinél tudom fejleszteni akkor nála mit fejlesszek az elsõ 2 opciót vagy ami alatta van szöveges és ott a hard... -ot vagy valami ilyesmit ?

Molnibalage
Elõször a sétálás módban menjd mögé. Erre még nem fordul meg. Aztán lopakodj.

Úgy kell lopakodni, hogy ne legyél senkinek sem a látóterében, aki a közelben van. Altatást druidáktól tanulhatsz, sztem nagyon megéri. Én harcos karakterrel játszom, de ezt nem hagytam ki.
dave10000
Gondolom az az amikor a CTRL-t nyomom folyamatosa. Mert ha igen akkor amikor odaérek hozzá akkor azt mondja, hogy itt 1 rabló vagy hasonlót. De ha még be is tudnák lopakodni akkor ha elveszem azt akkor is felfedezi. Ilyen volt már ládával is amikor 1 csákóét akartam kinyitni õ kint volt az udvaron viszonylag messze de amikor kinyitottam jött, hogy megöljön.
Am azt az altató varázslatot ha már megvan, hogy tudom megtanulni ?

Molnibalage
Van altatás varázslat is. Ha áll az ajtóban, el tudsz mögötte lopakodni.

dave10000
Rendben köszönöm a válaszokat. Am most annál a küldinél tartok ahol Beadley-tõl kell ellopnom a listát csak hát az a baj, hogy akárhogy csinálom nem tudom. Próbáltam úgy, ahogy javasolták a Gothic3.hu, hogy az ablakon keresztül de mivel mindig ott ül a széken vagy áll a ház elõtt ezért ha elveszem akkor rám támad. Próbáltam azt is, hogy várok, hogy elaludjon vagy alszok estig és hátha elalszik de sose megy aludni...

Molnibalage
Ez szerintem kicsit összezavaró komment. A számszerû reputation nem csökkenhet tudtommal. Csak pontokat kapsz, de nem vesztesz el semmit.

Nagyon pongyolán használod a reputationt. Ha felnyomob 75-ra pl. a lázadó reput és kiirtasz 3-4 lázadó tábort, akkor sem esik a pont, csak éppen a lázadók onnantól fogva vagy megtámadnak vagy nem állnak veled szóba. (Nem tudom, hogy kettõ közül melyik, mert ilyet sosem csináltam.)

Molnibalage
Ahogy mondtam, de csinálj olyan küldetéseket, amik radikálisan befolyásolják az egyik oldalt. Ne adj fel árukat, ne ölt meg orokokat, csak ha ork kéri, stb.

attól még hogy küldiket csinálsz, nem romlik a repud. Csak akkor ha éppenséggel kiírtod a lázadókat/orkokat egyes helyekrõl.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

dave10000
Most érkeztem el Montera-ba és az lenne a kérdésem, hogy ha itt csinálok küldiket attól még a lázadókkal jóban leszek ?

Molnibalage
Igen. A dönténst nagyon, nagyon sokáig lehet halogatni. Egyszeráen ne csinálj meg olyan küldetéseket, hogy öld meg ezt, vagy áruld el azt. A "semleges" küldetéseket toljad nyugodtan. Kersd meg és hozd el azt, öld meg a banditákat, stb. Ezekkel nem okozol kárt semmiben.

dave10000
Rendben. Ha nem pusztítom el õket akkor is kapom majd tovább a küldiket ?

Nem kell elpusztítanod... Elõször is döntened kell a játék elején, hogy melyik oldalhoz fogsz állni (lázadók, orkok zsoldosai, fejvadászok)

Ha a lázadókkal köszönõ viszonyban szeretnél maradni, akkor egyértelmûen ne teljesítsd az orkok által kiadott questet.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

dave10000
Lenne 1 kérdésem. Most úgymond jóban vagyok a lázadókkal de a Gothic3.hu-n a küldetéseknél van 1 olyan, hogy pusztítsam el a lázadó tábort. Na már most ha ezt a küldetést nem csinálom meg akkor, hogy tudok majd tovább menni ? Ja meg ha muszáj megcsinálni akkor gondolom Cape Dun-ban kéne felvenni de amint belepek a városba mindenki rám támad én meg csak ölni tudom õket.

dave10000
Rendben kösz.

Molnibalage
Az oltároknál lehet feljebb tolni. Ardeában is van egy, de rengeteg helyen találhatsz ilyet.

dave10000
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom fejleszteni pl az életet vagy az erõt stb.? Mert megvan a 20 pont csak hiába nézem azt ahol írják, hogy mim mennyi nem látok ott semmit amire ha kattintanék akkor fejlesztené.