Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pár másodpreces akadást azért sokallom.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
60. szint táján a harcossal easy szinten vértizzasztó, közepesen lehetetlen seregerek a varázsló úgy gyakott le, hogy lassú hátrálés és fûz, tûz, tûz, tûz. Az alap fireball és eseteg fagyasztáson kívûl SEMMI sem kell.
A Gothic mágia renszere sajnos egy vicc, de a közelharc sebzés számítása is sajnos. A hangulat feledtet mindent.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jócskán volt azért kihívás a mágus számára is, nem mondanám, hogy unalmas lett volna.
Bizonyos szint, tudás megszerzése után valóban kezd mindenhatóvá válni a mágus - mondjuk ez a jutalom azért, mert a játék elején volt türelmed hozzá <#nevetes1>#nevetes1>
Ezen a szinten viszont már, ha minden igaz, fináléhoz közeli a történet, a mágus gyorsabban tarol, a harcosnak többet kell taktikázni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Varázslatoknál rengeteg variációs lehetõség lesz, nekem a fagyasztás és a villám volt a kedvenc (legagyaszottt ellenfelet a kiolvadásik fagy nem sebez tovább, de a villám, vagy tûzlabda igen).
Állatok megszelídítése: a megszelídített állat melletted harcol, jelentõs segítség lehet.
Megszelídített ragadozót (farkas, tigris, stb) a többi NPC megtámad, de a nem húsevõket (orrszarvú) a településekre is nyugodtan be lehet vinni.
A megszelídítés az állat haláláig tart, vagy elküldheted, de akkor azonnal ellenségessé válnak.
Gólemidézésem nem volt, arra nem tudom hogy reagál a többi NPC, az idézett démont viszont megtámadják (idõben el kell küldeni, ha békés emberek közé mész, harc közben nem lehet a summonnal kommunikálni)
Alapvetõ kérdés, hogy milyen kartakterrel szeretsz játszani.
Ha nem kedveled a mágiát egyértelmû a harcos, ha szereted a varázslatokat, tudod, hogy a varázslók nem tankként kezdik a kalandozász, ehhez a kaszthoz kell a több türelem.
A mágus kezdetben gyenge, de késõbb irgalmatlanul erõs lehet, iszonyatos ork hordák, csontvázseregek ellen kell majd harcolni - mielõtt hozzáérnének a varázslóhoz letarolja õket.
Harcosnál némileg fordított a helyzet, kezdetben lényegesen erõsebb a mágusnál, a végére sem lesz gyenge, de ekkor már a varázstudók lazábban vívják a harcaikat.
http://www.gothic-sorozatok-fanclubbja.eoldal.hu/oldal/patch1.6
Rakjam fel mindegyiket?
Kiegyensúlyozás nélkül szinte mindent megtanulhatsz, félistenként, unatkozva sétálhatsz az ellenséges hordák között.
Az új pontelosztással is mindent megtanulhatsz a választott kasztod képességeibõl, a többi képességbõl is keveset, de ha harcos vagy kizárt, hogy varázslásban felvedd a versenyt egy mágussal (nem is lesz rá szükséged, annak nem sok értelme volt, hogy az összes lehetõ képességet képes volt használni egyetlen karakter)
1. Igen, AB-t lõdd be. Így nem leszel hamar istenkirálycsászár.
2. Az új MI-t is lõdd be.
3. A nehézségi szint legyen easy. Igen, easy.
Én találn ezt találtam a legbalanszírozottabb beállításnak, ha közelharcos vagy. A szóló lényeket viszonylag gyorsan lenyomod, de azért a falkában levõkkel - fõleg humanoidokkal és orkokkal - azért még így is küzedni kell.
Minden más esetben vagy túl könnyû a játék, vagy teljesíthetetlenül nehéz benne pár rész.
Az elsõ két résszel játszottál? Ha nem, akkor melegen ajánlom azokat végigtolni, mert anélkül messze nem teljes az élmény sõt, szinte semmit nem fogsz érteni. Mintha a Gyûrûk Ura 3. részét olvasnád vagy néznéd meg.
Én most kezdeném a játékot és azt szeretném kérdezn,hogy új játék kezdésekor az alternatív kiegyensúlyozást be kell-e kapcsolni? Illetve mi is az pontosan?
Rakd fel ezt.
Gothic 3 Community Patch v1.74
link:
http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=166
Ez javitja a hibát..
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Levettem minimumra, majd memóriára hivatkozva kilépett a játékból.
Uninstall lesz valszeg.
Így ér véget a 2-3 éve elkezdett Gothic...
Jó8
A ládákat ott nyitottam, ahol akartam, millós cuccokat szedtem elõ, stb.
A játék egy alfa teszt változat szintjét sem érte el. Az én szememben konkrétan bûncselekmény történt. Egy be nem fejezett, nem mûködõ valamit adtak el.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A többség nemes egyszerûséggel bughalmaznak titulálta - én meg ki sem próbáltam.
a Forsaken Gods ugy akad mint a szemét😞 arra nincs megoldás? peccs v. valami?
Mágiával a békés npc-ket is meg lehet bolondítani, elég ha csak megsejtik, hogy varázsolni készülsz, azonnal támadnak (pl ha ködbe burkolózva próbálnál ellopni valamit)
En ugy tudom, hogy nem tilos a magia, csak nem szabad vele megolnod az ellenfelet. Amugy mintha korabban mar mas is irta volna ezt.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Idéztem egy démont, mire fél Bakaresh berontott az arénába...
Szerintem bug is volt benne, hogy engem nem támadtak, leverték a démont, de közben az egyik templomharcos elszállt, a másikban alig marad élet, azt gyorsan levertem, miután helyreállt a rend - így lett a mágusom Bakaresh bajnoka, hozzá megkaptam az "állj, valaki öldösi az emberteinket, mit tudsz te errõl?" díjat is.
Reméle, hogy a Risen 2 még jobb lesz és végre a fegyverek sebzése is számítani fog, nem csak az erõ.
Ráférne valami szofisztikáltabb rendszer / modellezés az összes RPG-re.
Én medium szinten, új MI + AB-vel letoltam õket. Nem futottam el, nem gyógyítottam magam. Vérbeli küzdelem volt.