Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd írok vélemményt😊
Nem minden arany ami hörcsög.
Majd ha lesz magyar akkor max rátöltöm a magyarosítást.
Nem várok tovább a hackerekre😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
May the force serve you well!
May the force serve you well!
A Starforce eltavolito NEM JO az uj verziora.
Egyenlore az Aftershock az elso jatek ami az
SF UJ verziojat hasznalja, amire meg nincs semmi.
Mer talá még 7.600 forintért nem is annyira húzos!
A Starforce uj verziojat hasznalja. Szvsz a kozeljovoben el lehet
felejteni. Idezek:
"Don't hold your breath. It probably won't be released any time soon, just like Splinter Cell Chaos Theory. Starforce is a bitch."
Nem jo hir <#wilting>#wilting>
EX, az nem baj, mert ez is majdnem körökre osztott, csak itt nem tud az ellenfél 30at lépni ugy hogy Te csak nézed...odasétál és megzabál, te meg nézed. 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igen egyébként a Rákember volt a másik kemény dio. De utáltam mikor oda kellett mennem. A Luxushajóban meg az volt a gáz mikor az utolsó kis szobában volt a lény és már bejártál mindent de mindent...
Mindig mikor valmi olyannal találkozok amit nem ismerek tök naivnak érzem magam😞
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Az Aftermath volt az, ahol nekem megszakadt a dolog... fordulós megoldás megszünt, bázisépités nuku, söt, még pénz sincs... :/
Az 1 nek a hangultatát messze alulmulta, az újitások nem tettek neki jót.
Beszarok, hogy eltelt 3 nap és még mindig nem törték fel
Nem volt olyan rossz az az Apocalypse, csak rá kellett egy kicsit érezni. Ha Collectors Edition, akkor jót töltesz le. Amúgy meg rá lehet dobni a magyarosítást. 😊
Nem tudom jót töltök e le. Hogy wines vagy sem. Majd kiderül.
Már tölteném is és míg az After nincs meg nyomnám szívesen.
Feltettem a régi UFO 1-et e valahogy olyan gyors volt minden😊
Idegeimmel játszol ember😊
Na ja, ebben bízom én is, illetve bíztam az Aftermath-ban, dehát az elég gyenge volt. De ha ez sem lesz túl jó, akkor még ott az Extraterrestials, ha meg az is szar, akkor az Ufo 1-2 Windows-os változata.<#vigyor2>#vigyor2>
Én nyomtam a demoval. Én is hatalmas rajongója vagyok az UFO 1-nek. tudomásul kell venni, hogy az olyan jól eltalált játék volt, hogy megismételhetetlen a mai garfikai játékok mellett. Szerintem a demo alapján eddig ez az UFo hasonlít rá leginkább. Van kutatás, gyártás, bázis... Szerintem eddig ez a legjobb alkotás az UFO 1-2 óta. Azért várom nagyon .
Azt hittem, hogy hozza az UFO1 hangulatát, de messze elmaradt tõle. Ha nem ismerném a nagy elõdöt, talán még játszottam volna is vele.
Ez a játék az UFO: Enemy Unknown-ra hajaz? Nekem az Aftermath nagyon nem jött be, remélem ez jobb lesz.
Sokáig vacakolnak vele😊 Remélem nem egy settlers3 feltörhetetlen vagy toca2😞