Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Niimo
Vak psionista is talál advanced medikittet!!!

Encore
Remélem hogy lesz patch, mert elég zavaró, mégha gyenge is látóképessége de azért már csak nem vak :)
Nem leht,h. nem arra nézett a katona?
Ha nem így volt, akkor úgy is lesz patch.
Niimo
igen... ez nemcsak neked fura, de ezek az idegenek már csak ilyenek...
mért? az nem nevetséges hogy ezek idejönnek, és még rendes páncélzatuk sincs!!!
HOGY MENNEK EZEK HÁBORÚZNI????
idióta idegenek... Ezek se voltak Alien Commandós kiképzésen...

Aszongya az egyik paraszt komanóscsákó hogy a Perception : Awful <#wow1> nem jó a szeme nemérted? meg még süket is!!! ÉS MÉG NEM IS BRUCE VALLASZ (vagy Villisz) már hogy hatodik érzéke legyen...

ehh... <#violent><#ticking>

Encore
Én kíváncsi lennék rá. Egyébként, hogy valami legyen magáról a játékról is : Nekem mint régi X-com fanak bejön ez a game (persze a körökre osztott az igazi). A M.I. fejlödött az aftermath óta, most jövök egy küldetésbõl ahol 10 perces fógocska-hajtóvadászat volt mert az alien menekülõre fogta a dolgot. Ami nagyon idegesít az az hogy áll a katonám elõtte egy teljes képernyõnyire semmi, egyet lépek és megjelenik 2 lépésnyire elõtte az idegen. Miért nem látta ha csak 2 lépésnyire volt miért csak akkor veszi észre ha már a tökét harapja a dög? És ez elég gyakori :(
Vagy találd fel a shotgun gyártását....
Frank99
megvan nekem is a full.
holnap le tudom scannelni.
kell még?

:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Niimo
bevallom nemigazán értem, hogy felhúztam a lõszergyárat, de mértnem tudok shootgunlõszert gyártani,? másik négyet igen.. amire nincs szükségem...

Fedezzem fel a shootgunlõszert??? HEE??? <#zavart2>

Köztudott, hogy csak cd-t lehet raw-dao módban kiírni, ez a clonecd release-hez lenne, de mivel ez nem az, ezért elírás. Régebbi infókból maradt benne. Elvileg dvd-re még nem lehet kiírni normál verziónak

Hali.
Az NFO-ban leirt method1-mukodott valakinek is vagy csak fake ?

Nekem nagyon gyanus amit irkal:
-Valasszunk RAW-DAO-t (kapasbol nem lehet DVDnel valasztani, pedig az irom
tamogatja)
-Ne modositsuk a datatype-ot (DVD-nel az alkohol nem is ad ki datatype-ot)

SZOVAL tudott valaki IGAZI klont csinalni a release-bol ?
Koszi
Niimo
Végetért a munka mára...
Záruljon az "Ák"-tára...

Ha ufót látsz hát ne fuss el...
Induljon a buldózer....

Légy te most erõs...
A halottakért te légy a felelõs...

Ma sok ufót lelövök...
S talán párat bebörtönzök... (vagy inkább nem)

Azért nagy lett a játék nem?
Nekem nagyon tetszik. Olyan spéci katonáim vannak:)
Pl az egyik kommandós emberem szamurálykardal darabolja az egységeket!

Nem minden arany ami hörcsög.

psionicot hasznal valaki? jok valamire?
Kandurex
Ott FAQ nagy szép piros betûkkel.

lehet azért bántom mert ilyen hozzszólást legalább már 8 -at töröltem, ezt most meghagytam :/

..annyira durván azért nem osztottam le...<#vigyor0>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fenrir
most miért bántod? legalább megosztotta velünk...

A halál csupán a kezdet...

Kandurex
Bravo! Te ilyen profi lehetsz! <#zavart2>

Ha vkinek nem indult el ez esetleg segít nekem ugy ment a game hogy lehuztam a dvdrom kábelt és az SFNightmare-ben is bekapcsoltam ezeket: Disable CD,Disable Node,aztán !start.bat és indul a game!
Guillotine
Csak az a baj,hogy már egyáltalán nincs lõszerem és amint dokkolok és megtámadnak nem tudok mivel védekezni és meghal az összes emberem.<#szomoru1>

www.guillotine.atw.hu

Kandurex
Az options menübe tudod beállítani, hogy mikor állítsa meg a játékot a program. Küldetésekbõl tudsz felszerelést szereni.

Guillotine
Próbáltam.Csak piros,sárga és kék csikok lesznek.Hogyan lehet kikapcsolni,ha egy uton nem megy forgalom akkor ne állítsa meg nekem az idõt?Marhára idegesítõ.Más kérdés honnan tudok szerezni lõszereket amíg nincs gyáram?

www.guillotine.atw.hu

Kandurex
Ugyanúgy, ahogy leraktad.

Guillotine
Hogyan lehet a megépített utat eltávolítani?

www.guillotine.atw.hu

Niimo
És mikor leszmááááááááááááááár??? <#szomoru1>

Kandurex
90% eséllyel igen.

Niimo
És ha lesz Patch akkor tudjuk majd használni vagy nem???

Kandurex
1 gigával türhetõ.

Niimo
Az az egy idegesít, hogy két bármi között baromi sokat tölt...
Talán a patch segitene rajta? vagy ram kell neki?

Niimo
A patches kérdésemre tudja már valaki a válszt? (#320)

Kandurex
No ez sokakat érdekelne, szal, egybõl megy a banner alá nével+vércsoporttal :) csak jelentkezzen valaki :)

Hello!
Azt szeretném kérdezni megvanvalakinek a magyar nyelvû kézikönyv elektronikusan??? Ha igen el tudná küldeni valahogy. Elõre is köszi. Viktor<#wave>

hmhm
torrenten nézz szét.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hát helyesen írni még mindig nem tudok, aki finnyás rá, az inkább ne olvasa el. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nah pár jótanács.
valaki már írta, hogy a "vasút" zabálja a nyersanyagot, ez bizony igaz. eleinte oda kell figyelni, hogy ne háló szerü lefyen a hálózat. idönként kiesik egy szál, de így is kisebb a veszteség, mintha napi szinten zabálná a sok fentartási költséget.
ha miondhárom frakcióval meg van már a kapcsolat, akkor mindenkitõl lehet (ált. frakció küldetésenként) nyersanyagot tarhálni. Mindenki a saját nyersanyagából 2*anyit ad (1000) minimális megítélés veszteséggel.
Sõt, ha elválaltok egy küldetést, ahol nem kér segítséget az adott frakció (magyarul lerohanád õket) majd visszalépsz, akkor is nõ a megítélés.
Legjobb retikulanokra vadászni az elején. Lelõsz egyet, elbújsz + watch és a többiek szépen odajönnek halomra lövetni magukat és odaadják az energia cell-eket, amibõl sosem elég. :-)
Ja és ha összefuttok egy frakcióval, akkor nem érdemes bántani õket, egy idõ után segítséget kérnek és tied a területük + a felhalmozott ásvány készletük.
Ha mégis lerohanod valamelyiket akkor már a játék elején lesznek jó kis fegyvereid. Nálam pl.:M4-esekkel szaladgáltak az emberek.

na így hirtelen ennyi, mindez hardon.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Klikk a területre ahol van a nyersanyag klikk a route vagy trace gombra, majd klikk a területre ahova akarod vezetni az utat.

Érdekes ujbol keztem a gamét és amig elnem értem egy bizonyos szintet adig nem dobált ki a desktopra.
Most megint kezdi!
Ja hozzá teszem hogy eredeti a game!
Mással is ezt csinálja ufo:after?
nincs valakinek smsweb passa ahol ez font van es mar nem hasznalja?

May the force serve you well!

Guillotine
Köszönöm.És hogyan kell utat készíteni?

www.guillotine.atw.hu

Utakat kell csinálni egyes területek között, vagy tudsz kérni nyersanyagot a Diplomácia menüben is.

Guillotine
Sziasztok!Hogyan kell nyersanyagot egyik bázisról a másik bázisra küldeni?Vagy honnan tudnék szerezni?

www.guillotine.atw.hu

Helló, találkozott valaki olyan hibával, hogy a kinti területeken a katonáknak és az alieneknek is hiányzik a texturájuk. Nekem csak egy világos folt látszik. Ellenben a föld alatti pályákon minden rendben van.

Niimo
Én voltam az utolsó...

Én lettem az elsõ....

Jó reggelt...

Niimo
:) nézd a pozitív oldalát...

sokkal dinamikusabban tudtad elkezdeni...

a legjobb szó egyébként ami a játékból árad (mármint szerinem): sûrû

nah pá, majd reggel...

és már olvastam hogy moddolással foglalkoznak emberek...

Kandurex
Újra kezdtem :(

hmhm
meg elõhoz még párat :p

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Betöm egy csomó biztonsági rést pl.
semmi bajom az sp2-vel, csak nemtudom mire jó

Niimo
Hóhóó... !!!

Ha lesz patch.... akkor az elvileg müködni fog?!?!?

Na megoldottam a gondomat!!
Ha valakit érdekel akkor valahogy "besokalt a Star force".
Szóval leszedtem a starforce-t majd elindítottam a game-t az visszarakta és akkor má jó volt!
Niimo
tudom hogy ez nem ehez a forumhoz tartozó téma, de mondjátok már meg mi a F*** probléma ven az sp2-vel, én rögtön felraktam a legejeén, közben és utánna sem volt semmi gondom, tényleg nemértem mi a baj vele...

KandurEX: neked sikerült vissza szerezni a mentést vagy te is inkább ...õõõ nagyobb tapasztalattal inkább kezdtél egy új játékot?

Szal eddig ment már elég szépen elõre haladtam a progiban. AZtán visszadugtam a cdket megírtam pár cd-t meg dvd-t. Ma egésznap hiába próbálkoztam nem bírtam többé elindítani... :(