Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem így volt, akkor úgy is lesz patch.
mért? az nem nevetséges hogy ezek idejönnek, és még rendes páncélzatuk sincs!!!
HOGY MENNEK EZEK HÁBORÚZNI????
idióta idegenek... Ezek se voltak Alien Commandós kiképzésen...
Aszongya az egyik paraszt komanóscsákó hogy a Perception : Awful <#wow1>#wow1> nem jó a szeme nemérted? meg még süket is!!! ÉS MÉG NEM IS BRUCE VALLASZ (vagy Villisz) már hogy hatodik érzéke legyen...
ehh... <#violent>#violent><#ticking>#ticking>
holnap le tudom scannelni.
kell még?
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Fedezzem fel a shootgunlõszert??? HEE??? <#zavart2>#zavart2>
Az NFO-ban leirt method1-mukodott valakinek is vagy csak fake ?
Nekem nagyon gyanus amit irkal:
-Valasszunk RAW-DAO-t (kapasbol nem lehet DVDnel valasztani, pedig az irom
tamogatja)
-Ne modositsuk a datatype-ot (DVD-nel az alkohol nem is ad ki datatype-ot)
SZOVAL tudott valaki IGAZI klont csinalni a release-bol ?
Koszi
Záruljon az "Ák"-tára...
Ha ufót látsz hát ne fuss el...
Induljon a buldózer....
Légy te most erõs...
A halottakért te légy a felelõs...
Ma sok ufót lelövök...
S talán párat bebörtönzök... (vagy inkább nem)
Nekem nagyon tetszik. Olyan spéci katonáim vannak:)
Pl az egyik kommandós emberem szamurálykardal darabolja az egységeket!
Nem minden arany ami hörcsög.
lehet azért bántom mert ilyen hozzszólást legalább már 8 -at töröltem, ezt most meghagytam :/
..annyira durván azért nem osztottam le...<#vigyor0>#vigyor0>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
www.guillotine.atw.hu
www.guillotine.atw.hu
Talán a patch segitene rajta? vagy ram kell neki?
Azt szeretném kérdezni megvanvalakinek a magyar nyelvû kézikönyv elektronikusan??? Ha igen el tudná küldeni valahogy. Elõre is köszi. Viktor<#wave>#wave>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
valaki már írta, hogy a "vasút" zabálja a nyersanyagot, ez bizony igaz. eleinte oda kell figyelni, hogy ne háló szerü lefyen a hálózat. idönként kiesik egy szál, de így is kisebb a veszteség, mintha napi szinten zabálná a sok fentartási költséget.
ha miondhárom frakcióval meg van már a kapcsolat, akkor mindenkitõl lehet (ált. frakció küldetésenként) nyersanyagot tarhálni. Mindenki a saját nyersanyagából 2*anyit ad (1000) minimális megítélés veszteséggel.
Sõt, ha elválaltok egy küldetést, ahol nem kér segítséget az adott frakció (magyarul lerohanád õket) majd visszalépsz, akkor is nõ a megítélés.
Legjobb retikulanokra vadászni az elején. Lelõsz egyet, elbújsz + watch és a többiek szépen odajönnek halomra lövetni magukat és odaadják az energia cell-eket, amibõl sosem elég. :-)
Ja és ha összefuttok egy frakcióval, akkor nem érdemes bántani õket, egy idõ után segítséget kérnek és tied a területük + a felhalmozott ásvány készletük.
Ha mégis lerohanod valamelyiket akkor már a játék elején lesznek jó kis fegyvereid. Nálam pl.:M4-esekkel szaladgáltak az emberek.
na így hirtelen ennyi, mindez hardon.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Most megint kezdi!
Ja hozzá teszem hogy eredeti a game!
Mással is ezt csinálja ufo:after?
May the force serve you well!
www.guillotine.atw.hu
sokkal dinamikusabban tudtad elkezdeni...
a legjobb szó egyébként ami a játékból árad (mármint szerinem): sûrû
nah pá, majd reggel...
és már olvastam hogy moddolással foglalkoznak emberek...
Ha valakit érdekel akkor valahogy "besokalt a Star force".
Szóval leszedtem a starforce-t majd elindítottam a game-t az visszarakta és akkor má jó volt!
KandurEX: neked sikerült vissza szerezni a mentést vagy te is inkább ...õõõ nagyobb tapasztalattal inkább kezdtél egy új játékot?