1917
  • Hedgehunter #636
    Mar nem az elejen vagyok, a nagy resze a Foldnek az enyem es meg mindig nincs mine es detection device...??????
  • Fenrir
    akkor miért írja a fakk?
  • Fenrir
    az megvan
  • hmhm
    a nagy megvan?
  • kolbaszosfank
    Jaaaaaaaaaaaaj...
    Nem is tudtam hogy ilyen fokozatok vannak.
    Az MDS kicsi file a nagy filenak a kontrolfileja. Ertve ?
    Nincs mini image, az par regebbi SF gamehoz volt, ez itt nem megy.
    Okoooos !
  • Fenrir
    amit a faq ír, nem a több gigás fájlt kell mountolni hanem egy mini image-et

nah ilyenem nekem nincs, valószínüleg ezért nem is indul a játék
  • Cobra.
    Milyen mini image-et?
  • Fenrir
    uraim valaki linkeljen már egy mini image-et, ki szeretném próbálni a játékot
  • MIRR MURR
    Ez az én formám!!
    Eredeti a gamém és hibát irki a javitásra 999erort!
  • Fenrir
    valaki linkeljen nekem vagy küldje el mailbe lécci
  • Fenrir
    ez a mini image hol is van?
  • Encore
    Megy, most játszottam 2 órát vele
  • Fenrir
    jó kérdés
  • Niimo
    És megy a patchel a game? (mármint a nemtúl eredetiek...)
  • Encore
    Ezeket javították :
    Options

* A dialogue appears when the game needs to be restarted in order for changes to take effect

Localization

* The equipment of hired soldiers is correctly localized
    * The name of an enemy weapon is displayed correctly

Strategic game

* Crash when changing base defense level fixed
    * Negative prerequisites in research tree are interpreted correctly
    * Drone is properly resized when dragged in the Equipment screen
    * All composed items have a default name
    * Improved skipping actions in event scripts
    * Research and Manufacture screen improved for more convenient control
    * Icons and description in Glossary corrected
    * A chance of a faction spontaneously offering a territory after successful help mission correspond to the diplomatic standing more
    * Quicksave on Myrmecol works properly

Squad & Equipment

* Random disappearance of soldiers in Equipment screen fixed
    * Correct 'operation' technologies are required for equipping certain weapons
    * Issues with cyborg chipsets and cyborg implants fixed
    * Issues with grenade launchers and incendiary grenades fixed
    * Issues with psi detector fixed
    * Drone autodestruction device works
    * Skills can proceed beyond Superheroic level
    * Repair kit doesn’t work on people
    * Scout 3rd level training works correctly
    * Changed stats for some weapons and equipments to improve balance of the game:
    o Cyborg basic body is more effective
    o Warp medikit, psi weapons and detectors are more effective
    o Desert Eagle is more accurate
    o Rocket radius is bigger
    o Laser rifles can use single shot
    o Spas 15 magazine size was rectified
    o Brainman is more powerful

Tactical game

* Crash when completing some missions fixed
    * Crash in certain Wargot mission fixed
    * 'Pillar of Death' name displayed correctly
    * 'Pillar of Death' is placed correctly
    * The impact of armor on damage calculation fixed
    * Units do not talk when confused or otherwise incapacitated
    * Total injuries in debriefing corrected (does not include the captured unit)
    * Using composed items fixed
    * Melee attacks through walls are no longer possible
    * Throwing grenades over walls is now possible
    * Data in debriefing and unit statistics are corrected
    * Loading batteries into the spaceship is corrected
    * Radial info for dead units is hidden (visible on mouse over)
    * Hiding tutorial window corrected
    * Enemy units in the second phase of a mission are fixed
    * Terrain passability over destroyed environments fixed
    * Camera movement improved
    * Experience is not added for aborted missions
    * Retrieving items from mission works better

• Encore
    Kijött a patch!!!! Itt a forum link: http://forum.ufo-aftermath.com/index.php?showtopic=1578&st=0&#entry21788

Innen edig directbe tölthető is : itt van
  • Niimo
    Majd fogsz találni, menj el minden küldetésre és kész...
  • Hedgehunter #619
    Hol lehet mine-t es detection device-t talalni..?? Nem tudok fejleszteni mert nincsenek, nem talaltam vagy mittom en mi van, de hianyoznak...

thx
  • MIRR MURR
    Megfogják támadni a fő egységet(laputa) a wargotok és vissza kell verned a támadást!
    Addig meg probálj minnél több területett megszerezni!
  • Snipa
    hali,

en is nekifogtam regi ufo1 ufo2 emlekek miatt :-)

megis meglepodve tapasztaltam, hogy alig jatszottam par napot, meg epphogy felepultek epuletek, meg fegyvereket sem tudok gyartani csak loszert erre benyomja nekem uzit, hogy 14 nap es megerkezik az alien hajo...

vaze ennek igy kell lennie? vagy mi? tiszta hulyeseg van olyan harcosom aki 6 napig gyogyul... plus mire kifejlesztek egy fegyvert meg legelabb az is 6-7 nap
    plus meg legyartani... tisztara beragtam de lehet csak en nem ertem mi fog tortenn :-)))

mi lesz ha megjon a hajo? jon az utso kuzdelem aztan csa??? :-)

valaki adjon infot :-) koszi!
  • Encore
    A wargot gránátvető valahogy nem igazán hatékony legalábbis emberem aki mesterien lő RPG-vel és alien rocketlauncher-el, nem képes jó helyre lőni. Megadom neki, hogy célzott lővés, nem is túl messzire tőle és erre átlövi a képernyő másik felére. Ez ilyen fegyver vagy egy újabb bug vagy mi?
  • PsyhoApu
    Szintén RPG, de csak azért, hogy afgán szabadcsapat íze legyen a dolognak
  • Encore
    tudom, csak kíváncsi vagyok, hogy ki melyik fegyvert kedveli leginkább. Én is RPG párti vagyok
  • Repiv
    én az rpg-t szoktam, de olyan emberhez tedd akinek nagy a teherbíró képessége mert elég nehéz
  • Encore
    Én is várom a patchet de azért játszok vele lassan. Melyiket használjátok szivesen: RPG, Alien rocketlauncher, Grenade launcher?
  • Niimo
    Nincs időm játdzani, így nincs miről irnom...
    :(
    és ez szomoruvá tesz....
  • bayard
    inkább a fallout 4et adnák már ki:) azzal is beérném
  • MIRR MURR
    Szerintem nem!
    Inkább mindenki várja a javitást!
  • markastor
    meghalt a topic.
  • Rettenthető
    Ugyan nem lehet a játék felbontásán állítani, nekem azonban vmi hiba folytán 640x480-ban jelenik meg mostanában, minek következtében a menünek is csak a bal felső negyedét látom... Ez nem valami jó.
  • bayard
    szerintem nyugodtan hagyd veszni a területet,ez azt jelenti hogy már nem vagy messze a végétől,én mikor láttam,hogy csak néhány nap van hátra( 2-3 kutatási terület maradt a központi laborban) semmit nem tettem,csak vártam max időgyorsítón. szinte a fél Földet lenyomták 2 hét alatt, de aztán megmondták a tudósok hova kell menni és kit kell sebberugni,és ugyanúgy győztem,mintha az egész Föld az enyém lett volna.
    Valaki mondja meg viszont a cultisták mér vannak a diplomacy menuben? a kapcsolatom velük soha nem változott,hiába nyírtam őket vagy adtam nyersanyagot,és tőlük sem lehet kérni semmit. Valamit biztos nem vettem észre
  • Lord Zax
    A cloud ellen az energia fegyverek, és psi fegyverek hatnak jol, vagy a warp fegyver, sg-k ellen meg páncéltörö lövedék kell, és egy lövés. :)
    A fagyás ellen meg autosave betöltése, vagy ha azis hibás akkor azelötti save.
    A védekezös semmit nemcsinálos küldik nállam is átlagosak voltak, alap ugy kezdte hogy a két részes pálya elsö részében alap az átjárora dobott, egyböl áta 2. részre, és ottmeg egyböl kész a pálya. gyors védekezés, de nállam nem fagyott.
  • Rettenthető
    Emlékeim szerint a szamuráj kard elég hatékony vele szemben, csak hát közel kell menni.

(Mutáns Zombi helyett mostmár ezen e néven leszek)
  • Repiv
    Órákat ha nem napokat játszottam egyetlen fagyás nélkül. most jött egy küldetés hogy az SG-k megtámadták az egyik területemet. Két szintes a pálya, de már az első szinten kinyirtam mindet még mielött bejöttek volna a területem keritésén belülre... persze lekellett mennem a második szintre a katonáimmal, de ott ahogy elinditom az időt kiírja hogy kész a küldi(mert ugye ide már nemjutottak le az ellenségek). Amint rányomok a gombra kifagy az egész játék, semmit nemtudok ezzel csinálni:((

Az egyetlen megoldás az lenne asszem ha hagynám hogy elvesszen a terület, de a kézikönyvben azt olvastam hogyha az SG-k szereznek meg egy területet akkor azt nemtudom visszaszerezni. Ez igaz?

kicsit más:
    Tudtok valami hatásos módszert az SG Cloud ellen? nekem csak sonic puskával sikerült megbénítanom, de csak közelről 10 lövéssel és a fullos sniper karakterem alig bírta eltalálni (miután megbénult szerencsémre eltünt).

bocs a hosszúságért
    köszi előre is.
  • markastor
    Hedgehunter: az utakat nem csak megépíteni lehet, hanem ki is lehet kapcsolni őket (sárga helyett pirosak lesznek).
  • Hedgehunter #601
    Elkezdtem elorol mert nyersanyag gondjaim voltak.... Tul sok utat epitettem es felemesztette a nyersanyagot a fenntartasuk szoval ne epitsetek, csak bazisok kozott lasd lejjebb(valaki mar irta).. Minel tobb ugyanolyan epitmenyed van annal jobb a hatekonysaguk pl 4 basic weapon factory 4x olyan gyorsan fejleszt...Csak azert irtam ezeket mert ha valaki mar leirta volna hamarabb az eletem is konnyebb lett volna....:)
  • Niimo
    Bazze apám lebaszott, hogy mért nyírtam ki a kertészt... most ásshatok neki egy gödrött...
  • Niimo
    Tudtam vazze...!!! pil....

kinyirtam...
  • cain
    nálam azért nem indult el sokáig, mert nem az os ide driverei voltak a gépen, hanem az nvidia forceware-e.
  • Encore
    A kertész...