Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha alapbol kihuzom a cd olvasot akkor miket kell meg szerencsetlenkedni vele? Mer a nfoba legvegso esetnek van csak megemlite a CD kihuzas, hogy probaljam ki azt ha nincs mas mod.
Sikerült elindítani!
Daemonnal és fizikailag lehúztam a cd-ket. Más starforce-os progikat elbírtam indítani csak szoftveres dolgokkal de ezt nem.

Grafika nem egy profi, de kit érdekel nálam a játék élmény számít és az egyenlõre király.
crash
Nah megy valakinek ??
Cobra.
Megnéztem a Demo-t és grafikailag elég gyenge (bár jobb, mint a képeken volt) irányítás és a kameramozgatás se sikerült túl jól, de a hangulata megvan. A demo alatt szóló zene viszont elég unalmas, remélem a full alatt nem csak az hallható.
Demoból sajnos nem sok minden derül ki, mert mindössze két harci misszió teljesíthetõ alap felszereléssel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

soulhunter
nahh,akkor márcsak pctorrentre kell várni,onnantol meg max 2 nap,és gém 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Kandurex
<#eljen><#eljen> végre!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Encore
Lehet, hogy gyorsan jön de várnom kell mert torrenleechen nem állok túl fényesen arányügyileg, de sztem hamarosan fent lesznek az ingyenes oldalakon is
crash
nemtudna vki kuldeni egy meghivot a torrentleech re??,
[email protected]
elorre is thx
Mégis jön 100k-val. Meg annyira mindegy hogy most ér le vagy reggel, ennyit csak tudunk várni

Encore
tényleg fent van de csak 4 seeder van
bakker registration closed :/

May the force serve you well!

torrentleech

melyiken?

Már rég kint van torrenten, gondoltam szólok

Ufo: Aftershock (c) Cenega *SFcureDVD* 😊)
torrent torrent gyere mar 😊

Encore
Még nincs de innentõl kezdve csak órák kérdése
hmhm
torrenten MÉG nincs kint.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hmhm
vááá végre remény az alagút végén..

*SFcureDVD* ITWINS

mit jelent?

Encore
nforce-on kint van....
jjajaaa😊
toltsed mar felfele😊
mekkora az egesz? Full dvd 4,7gb? vagy azert kevesebb?

Azt kell mondanom igencsak elõjött bennem a régi UFO érzés. Nagyon érzõdik benne a Fallout Tactics fillingje. Egy napi játék után be kell látnom, hogy ez nem 2 napos játék lesz. Beültem elkezdtem és azt vettem észre, hogy hajnali 4 óra és a szemem mintha kicsit fájna már. Ha ilyen gond nem lett volna szerintem le sem fexem, mert észrevehetetlenül telik az idõ.
Csak pár érdekesség: 5-6 féle laboratórium amikben más mást lehet kutatni. Kb ugyanennyi gyár mert ugye 1 féle gyárban nem lehet mindent legyártani. Ezeken kivül van bázis védelem, ürhajó építés, sok más épület. Hihetetlen milyen összetett a játék. Több féle küldetések léteznek. Van egyszerû kimész a terepre és ölj le mindenkit és van hogy valakit ki kell menteni.
Durván 20 óra játék után vagyok ott hogy elkezdõdik a játék. Eddig szinte csak az alapok építésével vagyok meg. Az igazi játék a szervezett ellenfelek még csak most jelentek meg.
Hihetetlen, hogy milyen sok féle képesség és fegyver létezik a játékban. Távcsövesektõl a raketétavetõkön át egész a commandos egységek egyik fegyveréig a szamurálykardig vagy a dobocsillagokig😊
Nagyon kemély. Aki UFO érzést szeretne magának mindenképp szerezze meg. Nem fog csalódni.

Nem minden arany ami hörcsög.

Fel akarom rakni a netre ,közhasználatra a ufo1hu ufo2hu ingyenes webtár helyre!
Nem dcc+ és egyéb megoszto barom ságra!
Ha tudna SEGITENI VALAKI HOGY HOVA ÉS HOGY!
Voltam a camponába 576ba megvenni a gamét én naiv gondoltam lesz!
Hát nem volt!!!!
Azt nem értem mérnem irják ki a veboldalukon melyik boltban vann készleten!!!!!!
Azér vidékröl fel menni elég huzos!
Az egységek fejlõdnek szintet lépnek és adhastz nekik speciális kiképzéseket. Van vagy 10 féle. Távcsöves fegyverrel jobban tud lõni meg orvos jobban gyógyít stb.

Így hogy a gyári cd-el nyomom vagy dvd nem is nézem szóval így is elég bonyolult az indulás. Restartolt m eg bevizsgálta a cd-t meg minden. Nem értek hozzá nem szoktam törten játszani ha valami nagyon tetszik megveszem. Persze törten kiadjákleszedem de akkor is utólag megszoktam venni ha tetszik.

A játékban olyan van, hogy fel kell deríteni a terepet és kimenni. Álltalában eddig mindig adta a küldetést. De ezt azért adta mert kiadtam a parancsot, hogy felderítés. Olyan nincs , hogy csak úgy kimegyek valahova szétnézni az emberekkel. Szerintem nem is kell.

Eléggé szabad a játék és összetett. Te mondod mire akarsz rágyurni kutatásilag de mindennek megvannak a követelései.

Érdekes a diplomácia is. Lehet látni a 3 népbõl kivel milyen viszonyban vagy. Annak fügvényében tudsz töllük jó vagy kevésbé hasznos embereket szerezni.
Rngeteg minden van még nem is gyõzném írni...

hmhm
igen valaki csinaljon egy clone cd copyt es toltse fel 😊

ergh....
Nem tud valaki, valahol valami oldalt, ahonnna le lehetne tépni, persze csak kipróbálásra ...
egy torrent oldalon sem találtam még meg <#rinya>
Ranger,

A játékmenet ugyanolyan szabad, mint az UFO1-ben, vagy vannak elõregyártott küldetések?

Frank99
szerdán jön nekem is...

naon' várom...

jó lesz a téli hónapokra

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hmhm
töltsd fel 😊

Nah kellemes meglepetés ez a játék azt kell mondanom. Nagyon összetett lett aminek külön örülök. A küldetések elég nehezek a garfika elmegy a játékélmény szerintem nagyon jó. Alig tudok szabadulni a géptõl😊 Végigolvastam a kiskönyvét. Mit mondjak nem egy aftermach az biztos. Építeni kell anyahajót, minden féle fegyvert kikutatni, gyártani közben a területeket elfoglalni, sõt megvédeni. 3 féle nyersanyag csak hab a tortán. Elsõ játéknapom gyorsan eltelt. Egy dolog zavar, hogy lehet menteni minden pillanatban. Legaláb a missiok közt ne lehetne. Mind1 ez legyen a legnagyobb baj.

hmhm
nem lehet rossz!

hmhm
azért a nyelvezete nem túl bonyolult 😊

Nekem teljesen magyar!
Nem mai játékok. Jól álok az Ufo egyel😊 már van leser pisztoly. Csak a magyarosítás nem megy fel.

Nézem a mapa méreteket ufo 1 2 5mega 3 60mega settlers2 8mega!
De rég volt már 486 dx100
Hi HI megtaláltam a best of ufocédém 1,2,3!
Akkor nekem is vann ufo collector edisünöm! <#nevetes1>
Jól elvagyok magamban. Megtaláltam a javítást is hozzá😊

Kandurex
Boltból 😄

Ranger23 honnan jönn le a game?<#vigyor4>
Én nem látam még az nforcén!
Leszedtem X-COM: UFO Defense (Enemy Unknown) ezt a verziot. A kép el van mosva pedig nem nvidiam van hanem ati kártyám. Erre van valmi megoldás? Mellesleg a procimat 100% ban lefogja ami nem zavarna ha látnék valamit. X COM Collector's Edition ez a verzio megállt 95,7 % nál nem bosszant ne gondoljátok. A két verzio ugyanaz ?

Holnap ha leér a game megírom van e olyan érzésem mint az UFO1-nél volt mikor játszottam vele. Gáz, hogy nem magyar a játék de majd csak kibirom valahogy.

Nagyon remelem hogy igazad van ! Drukkolok.
De amit en szinten az NForcon olvastam, hogy nem mindenki
olyan optimista mint az a foszer aki irta amit irtal
(lattam en is azt a postot) 😊
Á én nem fogok szenvedni :lehuz,bekapcs setupol,ujra indit cdét kikapcsol stb..!

Kandurex

Serpa
ez a "SFcure" nekem új.
mi is ez?

Nem baj nem bántam meg eddig. Hétvégén már végig is tudom nyomni😊

Kandurex
Simán megy SFcure -al, annyi a gond (nforce információk), hogy nem túl ismert játék, így nem valószínû, hogy a kiadás után már lesz release (mint ahogy nem is lett), várható 1 - 2 hét múlva lesz belõle egy jó pofa cloneSF verzió.

Álitolag ez a védelem van rajta!
Protection: Starforce 3.6.10.6