Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daemonnal és fizikailag lehúztam a cd-ket. Más starforce-os progikat elbírtam indítani csak szoftveres dolgokkal de ezt nem.
Grafika nem egy profi, de kit érdekel nálam a játék élmény számít és az egyenlõre király.
Demoból sajnos nem sok minden derül ki, mert mindössze két harci misszió teljesíthetõ alap felszereléssel.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
May the force serve you well!
torrent torrent gyere mar 😊
toltsed mar felfele😊
mekkora az egesz? Full dvd 4,7gb? vagy azert kevesebb?
Csak pár érdekesség: 5-6 féle laboratórium amikben más mást lehet kutatni. Kb ugyanennyi gyár mert ugye 1 féle gyárban nem lehet mindent legyártani. Ezeken kivül van bázis védelem, ürhajó építés, sok más épület. Hihetetlen milyen összetett a játék. Több féle küldetések léteznek. Van egyszerû kimész a terepre és ölj le mindenkit és van hogy valakit ki kell menteni.
Durván 20 óra játék után vagyok ott hogy elkezdõdik a játék. Eddig szinte csak az alapok építésével vagyok meg. Az igazi játék a szervezett ellenfelek még csak most jelentek meg.
Hihetetlen, hogy milyen sok féle képesség és fegyver létezik a játékban. Távcsövesektõl a raketétavetõkön át egész a commandos egységek egyik fegyveréig a szamurálykardig vagy a dobocsillagokig😊
Nagyon kemély. Aki UFO érzést szeretne magának mindenképp szerezze meg. Nem fog csalódni.
Nem minden arany ami hörcsög.
Nem dcc+ és egyéb megoszto barom ságra!
Ha tudna SEGITENI VALAKI HOGY HOVA ÉS HOGY!
Hát nem volt!!!!
Azt nem értem mérnem irják ki a veboldalukon melyik boltban vann készleten!!!!!!
Azér vidékröl fel menni elég huzos!
A játékban olyan van, hogy fel kell deríteni a terepet és kimenni. Álltalában eddig mindig adta a küldetést. De ezt azért adta mert kiadtam a parancsot, hogy felderítés. Olyan nincs , hogy csak úgy kimegyek valahova szétnézni az emberekkel. Szerintem nem is kell.
Eléggé szabad a játék és összetett. Te mondod mire akarsz rágyurni kutatásilag de mindennek megvannak a követelései.
Érdekes a diplomácia is. Lehet látni a 3 népbõl kivel milyen viszonyban vagy. Annak fügvényében tudsz töllük jó vagy kevésbé hasznos embereket szerezni.
Rngeteg minden van még nem is gyõzném írni...
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Nem tud valaki, valahol valami oldalt, ahonnna le lehetne tépni, persze csak kipróbálásra ...
egy torrent oldalon sem találtam még meg <#rinya>#rinya>
A játékmenet ugyanolyan szabad, mint az UFO1-ben, vagy vannak elõregyártott küldetések?
naon' várom...
jó lesz a téli hónapokra
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De rég volt már 486 dx100
Akkor nekem is vann ufo collector edisünöm! <#nevetes1>#nevetes1>
Én nem látam még az nforcén!
De amit en szinten az NForcon olvastam, hogy nem mindenki