Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Felraktam leszedtem, de valami megint nem,jó...
most az van, hogy a leírás alapján csináltam mindent, de már nemkérdez serialt... és ez
és még elvileg kéne egy SFNightmare.exe is, valhogy nemsikerült találnom a neten...
A halál csupán a kezdet...
Eljutottam odáig hogy a mindent megcsináltam de a cd serial még mindig nem tetszik neki. Pedig vagy 3 percig bámulom a checking disc feliratot mire kiírja hogy nem jó! Van esetleg valakinek másik serial-ja?
Itt találtok SF nightmaret cd hidet etc etc
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
nekem ezt a cd-kulcsot adták : KK72V-FY895-5X4MN-8Q6G6-5YR4M
( nem eredeti szóval akinek kell az használja , ha tudja 😊 )
Az nforce alaplaposok, ha a beépített hangkártyát használják, mindenképpen tegyék fel a legújabb drivert, egyéb esetben elszáll a játék.
A játékról: A játékmenet bár realtime, de meglehet állítani, sõt, a gép meg is teszi ezt nekünk elég szorogosan. A csatákban ahogy láttam kb. 20 - 25 embert lehet vinni. Bázis van, labor van, fejlesztés van stb. stb. minden van ami a régi UFO -ba volt! A hangulat is a topon!
A grafika szerintem csodás! Amikor elõször indítottam a launch missiont, hát én majd lepisáltam a lábam a gyönyörtõl. Félreértés ne essék, a grafika tulajdonképpen "csak" NAGYON JÓ, de az én UFO 320X felbontáshoz szokott szememnek maga volt a valóságos gyönyör. Kihagyhatatlan! Maga a harcok is zseniálisak. Elsõként furcsa volt az RTS irányítás, de pillanatok alatt ráérez az ember és belátja, hogy valóban nincs szükség a körökreosztott játékmenetre! Ezt én mondom AKI MEGRÖGZÖTT UFO és körökreosztott stratéga mániás! Remekül megoldották!
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Mentem aludni. Holnap!
Az SFcure tökéltesen megy, csak egyszerûen tartástok be a játékszabályokat, azaz katt ide!
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Nekem meg nincs meg de tartson mar valaki nekem 1 starforce gyorstalpalot: 😊
-SF Nightmare: akkor kell ha lusta vagyok fizikailag lehuzni a drivekat ?
-SFCure: ez mit csinal ? Ez mindenkeppen kell ?
-Ha mountolok, es lehuzom a drivekat fizikailag akkor melyik kell ?
-Ha megirom az imaget DVD-re, akkor melyik kell ?
Koszi, most csak ennyi kerdesem van 😉
(persze, tudom kovetni az nfo-t, meg a tobbit, csak szeretem megerteni
nagyjabol mit inditgatok el, es az mit csinal).
Amugy nekem most masodszor is sikerult megcsinalni egy sfremove utan ugy ahogy az sfcure readme-jebe le van irva es nem ugy ahogy a jatek nfojaba. Mount(en alcoholba),install,elindit, felrakja sfet,restart. Es innen 222es hozzaszolas, 2es pontot ki lehet hagyni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezzel sokaknak megy....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
1. is aki még nem tudta leszedni és hajlandó pár 100 forintot arra áldozni hogy kb 2 óra alatt lent legyen a játék : http://wanadoo.atw.hu/ itt rajta van
2. Hogy a fuckba indítottátok el ? meg az a "5. Use "StarforceNightmare 1.12" disable node function for disable virtual drive blacklisting.
Or use "Win2K3 Node Disabler" for it. For me it was only one working way under Win2K.
" mi a fuckot jelent ?
Le tudnátok irni ilyen faszlámáknak is mint én hogy mi a rák lehet a probléma? 😊
de egyszerûbb megoldást akartam. Szóval nincs kedvem lehuzgálni mindenz 😊)
Bár ha csak ez van akkor hajrá.
Starforce Nightmaret honnan lehet letölteni ?
És megy a progi!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Majd he leér közvetítem mia pálya nálam 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Áruld már el a TITKOT, hogy hogy csináltad ?
Elõre is kösz.
Nem minden arany ami hörcsög.
1. Manual disable (disconnect cables from) all satisfacted CD/DVD drives on _I_D_E_ controllers. SFNightmare doesn't works very frequently.
2. Edit "sfcure01.reg" for start type. 2-Auto, 3-Manual. Default is 3-Manual.
3. Run "!setup.bat" for driver install.
4. For manual start type use:
Run "!start.bat" for driver start.
Run "!stop.bat" for driver stop.
5. Use "StarforceNightmare 1.12" disable node function for disable virtual drive blacklisting.
6. Start Starforce (prior 3.7) game with correct disc image in virtual drive (Alcohol120% v1.9.5 build 3105).
Mindenesetre utálom az ilyen kábellehúz, starfoceos játékokat.
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
Meg tudna valaki dobni egy torrent linkkel, ahonnan leszedhetném? Elõre is köszi!
Jó a banner! 😊
http://kutyuszoba.blog.hu/
Csak daemon-t használtam!
Másnak is?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
legalábbis nekem aftermathbol nagyon hiányzott az egységszállitó bõvités / épités...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...