Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Csak annyi a baj, hogy nem körökre osztott lesz, akkor esélye sincs a régiek nyomába érni."
Kandurex
Jó, a nyávogásokat indulás ügyben lehet csökkenteni, vissza kell szépen olvasni, vagy benézni a SF3.3 topikban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Niimo
közben a serialról kiderült hogy nemjó ... másnak se...
ajjajajajja

Niimo
Hát ez szívás...
Felraktam leszedtem, de valami megint nem,jó...

most az van, hogy a leírás alapján csináltam mindent, de már nemkérdez serialt... és ez
és még elvileg kéne egy SFNightmare.exe is, valhogy nemsikerült találnom a neten...

Encore
Próbáltam 😞
ird be kotojelek nelkul
Fenrir
mondjuk így végigolvasa a starforce-ról a dolgokat kicsit elrettentem, lehet maradok inkább a jól bevált játékaimnál 😛

A halál csupán a kezdet...

Encore
Ja, megjelent.
Eljutottam odáig hogy a mindent megcsináltam de a cd serial még mindig nem tetszik neki. Pedig vagy 3 percig bámulom a checking disc feliratot mire kiírja hogy nem jó! Van esetleg valakinek másik serial-ja?
Fenrir
"megjelent" már a khm kalóz verziója?

A halál csupán a kezdet...

Marcinko
http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.htm

Itt találtok SF nightmaret cd hidet etc etc

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Na ja , nekem mikor nézi a cd-t azt írja ki hogy nem megfelelõ hozzá a cd-kulcs
nekem ezt a cd-kulcsot adták : KK72V-FY895-5X4MN-8Q6G6-5YR4M

( nem eredeti szóval akinek kell az használja , ha tudja 😊 )
sfrvup nem kell hozzá mert az a Starforce genyát updateli ami jelen esetben uptodate. Nem kell meglepõdni vannak akiknél ha megfeszülnek akkor se mûködik ez a starforce szopatás, lehuzigáltam a kábeleket kipróbáltam mindent megcsináltam sokféleképpen de semi eredménye...
Csak azt nem értem mér dobki a progi a windowsba!<#nemtudom>
Nerkem ez a sfrvup.exe hiányzik. Honnan lehet beszerezni?
Kandurex
Na megjöttem a tesztbõl:

Az nforce alaplaposok, ha a beépített hangkártyát használják, mindenképpen tegyék fel a legújabb drivert, egyéb esetben elszáll a játék.

A játékról: A játékmenet bár realtime, de meglehet állítani, sõt, a gép meg is teszi ezt nekünk elég szorogosan. A csatákban ahogy láttam kb. 20 - 25 embert lehet vinni. Bázis van, labor van, fejlesztés van stb. stb. minden van ami a régi UFO -ba volt! A hangulat is a topon!

A grafika szerintem csodás! Amikor elõször indítottam a launch missiont, hát én majd lepisáltam a lábam a gyönyörtõl. Félreértés ne essék, a grafika tulajdonképpen "csak" NAGYON JÓ, de az én UFO 320X felbontáshoz szokott szememnek maga volt a valóságos gyönyör. Kihagyhatatlan! Maga a harcok is zseniálisak. Elsõként furcsa volt az RTS irányítás, de pillanatok alatt ráérez az ember és belátja, hogy valóban nincs szükség a körökreosztott játékmenetre! Ezt én mondom AKI MEGRÖGZÖTT UFO és körökreosztott stratéga mániás! Remekül megoldották!

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Mentem aludni. Holnap!

Az SFcure tökéltesen megy, csak egyszerûen tartástok be a játékszabályokat, azaz katt ide!

hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Hali,

Nekem meg nincs meg de tartson mar valaki nekem 1 starforce gyorstalpalot: 😊

-SF Nightmare: akkor kell ha lusta vagyok fizikailag lehuzni a drivekat ?
-SFCure: ez mit csinal ? Ez mindenkeppen kell ?
-Ha mountolok, es lehuzom a drivekat fizikailag akkor melyik kell ?
-Ha megirom az imaget DVD-re, akkor melyik kell ?

Koszi, most csak ennyi kerdesem van 😉

(persze, tudom kovetni az nfo-t, meg a tobbit, csak szeretem megerteni
nagyjabol mit inditgatok el, es az mit csinal).
hmhm
"8. game elindit, konfigol, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekrõl passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenõrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!"

amig nem birjak elinditani nem igazan fognak a jatekrol regelni

Amugy nekem most masodszor is sikerult megcsinalni egy sfremove utan ugy ahogy az sfcure readme-jebe le van irva es nem ugy ahogy a jatek nfojaba. Mount(en alcoholba),install,elindit, felrakja sfet,restart. Es innen 222es hozzaszolas, 2es pontot ki lehet hagyni.
Ha a space rangers 2-nek meg tudták pár nap alatt csinálni akkor csak nem fogunk sokat várni. Amúgy sem vagyok bizakodó az aftermath után, majd kiderül.

és izé, itt lessz szó magáról a gamerõl is vagy csak a hogyaninditsameljjajjj? cimû témáról? :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát crackre még várhatsz egy ideig...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
Igen.

Serpa
az "iTwins" egy tím?

Frank99
optikai lehúz, elõtte az image bemountol mondjuk daemonba, v. alcoholba....

ezzel sokaknak megy....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ja még annyit , végigolvastam a forumot, és tényleg leírhatnátok hogy hogyan sikerült elindítani mert én az egész napomat ezzel töltöttem el , valaki segíthetne....
Sziasztok !

1. is aki még nem tudta leszedni és hajlandó pár 100 forintot arra áldozni hogy kb 2 óra alatt lent legyen a játék : http://wanadoo.atw.hu/ itt rajta van

2. Hogy a fuckba indítottátok el ? meg az a "5. Use "StarforceNightmare 1.12" disable node function for disable virtual drive blacklisting.
Or use "Win2K3 Node Disabler" for it. For me it was only one working way under Win2K.
" mi a fuckot jelent ?
lwb
nekem megy rendesen az sfcure verzió. lenne is egy kérdésem ahhoz a kevés emberhez, aki már tolja: ha ég egy emberem (burning) mi a rákot tudok vele kezdeni, hogy ne haljon meg? hogyan lehet eloltani? mert mindjárt az elsõ akció alatt leamortizálták két csóró katonámat ...

Encore
Addig jutottam hogy rossz a serial 😞 Kezd a tököm tele lenni vele pedig még el sem indult....
Na ez a progi már most nem tetszik pedig még el sem indult. A space rangers 2-nél szintén starforce, sfcure, sfnightmare, disable cuccok. Az ment, ez már nem akar, mostanra viszont képtelen vagyok visszakapcsolni a dvd-írót. Köszi, megvárom a cracket. Érdekes, bios látja a lemezkezelõ már nem. Remélem nem kell újrarakni a windowst

Ezt az sfdrup mevü exét sem találom sehol. Le lehet ezt szedni valahonnan?
Ááá tököm kivan. Le vagyok maradva Starforce tudásilag. Megcsináltam mindent, azokat a módszereket is amiket itt irtatok és semmi hatása... pedig nagyon vártam ezt a progit. <#rinya>
Le tudnátok irni ilyen faszlámáknak is mint én hogy mi a rák lehet a probléma? 😊
Marcinko
Vak nem vagyok sõt olvasni is tudok,

de egyszerûbb megoldást akartam. Szóval nincs kedvem lehuzgálni mindenz 😊)
Bár ha csak ez van akkor hajrá.

Starforce Nightmaret honnan lehet letölteni ?

Nekem eredeti van és fenn vann a daemont t.
És megy a progi!
BaziJoe
Nekem csak ugy indul,hogy lekapcsolom a cdket aztán az SFN-ben disable node és ennyi már megy is!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Hát nekem nem akar menni sehogy sem, már mindent megcsináltam ami az nfo-ban volt.... 😞
hmhm
Valakinek megy cd lehúzás nélkül is.
Majd he leér közvetítem mia pálya nálam 😊

Cobra.
Egyébként ha megveszem eredetiben a játékot, de fent van a DT, akkor nem fog az eredeti se elindulni, "hála" a SF-nak?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kandurex
Mi az isten olyan nehéz ezen? #222 olvasd.

Marcinko
Szeva Hapi

Áruld már el a TITKOT, hogy hogy csináltad ?

Elõre is kösz.

Na mi van skacok pödzitek a játékot<#mf2>

Nem minden arany ami hörcsög.

Nekem így megy :

1. Manual disable (disconnect cables from) all satisfacted CD/DVD drives on _I_D_E_ controllers. SFNightmare doesn't works very frequently.

2. Edit "sfcure01.reg" for start type. 2-Auto, 3-Manual. Default is 3-Manual.

3. Run "!setup.bat" for driver install.

4. For manual start type use:
Run "!start.bat" for driver start.
Run "!stop.bat" for driver stop.

5. Use "StarforceNightmare 1.12" disable node function for disable virtual drive blacklisting.

6. Start Starforce (prior 3.7) game with correct disc image in virtual drive (Alcohol120% v1.9.5 build 3105).

Mindenesetre utálom az ilyen kábellehúz, starfoceos játékokat.

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

PsyhoApu
Helló!

Meg tudna valaki dobni egy torrent linkkel, ahonnan leszedhetném? Elõre is köszi!

Jó a banner! 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

Azt csináltam ami a az nfo-ban le van írva!
Csak daemon-t használtam!
Valamiért kilép ez a fránya ufo:aftrshock!
Másnak is?
BaziJoe
Valaki lerhatná,hogy konkrétan hogy sikerûlt neki elindítani a gamet.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Kandurex
Csináltam egy bannert, remélem tetszik nektek.

Encore
Nem sok embernek sikerült még elindítani ez lehet még a bibi 😄
soulhunter
a körökre osztást benne kellett vna hagyniuk a hajoépitéssel is...
legalábbis nekem aftermathbol nagyon hiányzott az egységszállitó bõvités / épités...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Kandurex
Nem nagyon él ez a topik 😞 Minek kellett azaz Aftermatch? Tönkre tett egy legendás játékot. Alig van rá érdeklõdõ. :/