1917
  • Niimo
    Végetért a munka mára...
    Záruljon az "Ák"-tára...

Ha ufót látsz hát ne fuss el...
    Induljon a buldózer....

Légy te most erős...
    A halottakért te légy a felelős...

Ma sok ufót lelövök...
    S talán párat bebörtönzök... (vagy inkább nem)
  • Ranger23
    Azért nagy lett a játék nem?
    Nekem nagyon tetszik. Olyan spéci katonáim vannak:)
    Pl az egyik kommandós emberem szamurálykardal darabolja az egységeket!
  • ronhaven
    psionicot hasznal valaki? jok valamire?
  • Kandurex
    Ott FAQ nagy szép piros betűkkel.

lehet azért bántom mert ilyen hozzszólást legalább már 8 -at töröltem, ezt most meghagytam :/

..annyira durván azért nem osztottam le...
  • Fenrir
    most miért bántod? legalább megosztotta velünk...
  • Kandurex
    Bravo! Te ilyen profi lehetsz!
  • Matt9HUN
    Ha vkinek nem indult el ez esetleg segít nekem ugy ment a game hogy lehuztam a dvdrom kábelt és az SFNightmare-ben is bekapcsoltam ezeket: Disable CD,Disable Node,aztán !start.bat és indul a game!
  • Guillotine
    Csak az a baj,hogy már egyáltalán nincs lőszerem és amint dokkolok és megtámadnak nem tudok mivel védekezni és meghal az összes emberem.
  • Kandurex
    Az options menübe tudod beállítani, hogy mikor állítsa meg a játékot a program. Küldetésekből tudsz felszerelést szereni.
  • Guillotine
    Próbáltam.Csak piros,sárga és kék csikok lesznek.Hogyan lehet kikapcsolni,ha egy uton nem megy forgalom akkor ne állítsa meg nekem az időt?Marhára idegesítő.Más kérdés honnan tudok szerezni lőszereket amíg nincs gyáram?
  • Kandurex
    Ugyanúgy, ahogy leraktad.
  • Guillotine
    Hogyan lehet a megépített utat eltávolítani?
  • Niimo
    És mikor leszmááááááááááááááár???
  • Kandurex
    90% eséllyel igen.
  • Niimo
    És ha lesz Patch akkor tudjuk majd használni vagy nem???
  • Kandurex
    1 gigával türhető.
  • Niimo
    Az az egy idegesít, hogy két bármi között baromi sokat tölt...
    Talán a patch segitene rajta? vagy ram kell neki?
  • Niimo
    A patches kérdésemre tudja már valaki a válszt? (#320)
  • Kandurex
    No ez sokakat érdekelne, szal, egyből megy a banner alá nével+vércsoporttal :) csak jelentkezzen valaki :)
  • viktor2
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni megvanvalakinek a magyar nyelvű kézikönyv elektronikusan??? Ha igen el tudná küldeni valahogy. Előre is köszi. Viktor
  • hmhm
    torrenten nézz szét.
  • Renegade
    hát helyesen írni még mindig nem tudok, aki finnyás rá, az inkább ne olvasa el. :-)
  • Renegade
    nah pár jótanács.
    valaki már írta, hogy a "vasút" zabálja a nyersanyagot, ez bizony igaz. eleinte oda kell figyelni, hogy ne háló szerü lefyen a hálózat. idönként kiesik egy szál, de így is kisebb a veszteség, mintha napi szinten zabálná a sok fentartási költséget.
    ha miondhárom frakcióval meg van már a kapcsolat, akkor mindenkitől lehet (ált. frakció küldetésenként) nyersanyagot tarhálni. Mindenki a saját nyersanyagából 2*anyit ad (1000) minimális megítélés veszteséggel.
    Sőt, ha elválaltok egy küldetést, ahol nem kér segítséget az adott frakció (magyarul lerohanád őket) majd visszalépsz, akkor is nő a megítélés.
    Legjobb retikulanokra vadászni az elején. Lelősz egyet, elbújsz + watch és a többiek szépen odajönnek halomra lövetni magukat és odaadják az energia cell-eket, amiből sosem elég. :-)
    Ja és ha összefuttok egy frakcióval, akkor nem érdemes bántani őket, egy idő után segítséget kérnek és tied a területük + a felhalmozott ásvány készletük.
    Ha mégis lerohanod valamelyiket akkor már a játék elején lesznek jó kis fegyvereid. Nálam pl.:M4-esekkel szaladgáltak az emberek.

na így hirtelen ennyi, mindez hardon.
  • BoSA
    Klikk a területre ahol van a nyersanyag klikk a route vagy trace gombra, majd klikk a területre ahova akarod vezetni az utat.
  • MIRR MURR
    Érdekes ujbol keztem a gamét és amig elnem értem egy bizonyos szintet adig nem dobált ki a desktopra.
    Most megint kezdi!
    Ja hozzá teszem hogy eredeti a game!
    Mással is ezt csinálja ufo:after?
  • Dns5000
    nincs valakinek smsweb passa ahol ez font van es mar nem hasznalja?
  • Guillotine
    Köszönöm.És hogyan kell utat készíteni?
  • BoSA
    Utakat kell csinálni egyes területek között, vagy tudsz kérni nyersanyagot a Diplomácia menüben is.
  • Guillotine
    Sziasztok!Hogyan kell nyersanyagot egyik bázisról a másik bázisra küldeni?Vagy honnan tudnék szerezni?
  • BoSA
    Helló, találkozott valaki olyan hibával, hogy a kinti területeken a katonáknak és az alieneknek is hiányzik a texturájuk. Nekem csak egy világos folt látszik. Ellenben a föld alatti pályákon minden rendben van.
  • Niimo
    Én voltam az utolsó...

Én lettem az első....

Jó reggelt...
  • Niimo
    :) nézd a pozitív oldalát...

sokkal dinamikusabban tudtad elkezdeni...

a legjobb szó egyébként ami a játékból árad (mármint szerinem): sűrű

nah pá, majd reggel...

és már olvastam hogy moddolással foglalkoznak emberek...
  • Kandurex
    Újra kezdtem :(
  • hmhm
    meg előhoz még párat :p
  • markastor
    Betöm egy csomó biztonsági rést pl.
  • nick név
    semmi bajom az sp2-vel, csak nemtudom mire jó
  • Niimo
    Hóhóó... !!!

Ha lesz patch.... akkor az elvileg müködni fog?!?!?
  • hapi
    Na megoldottam a gondomat!!
    Ha valakit érdekel akkor valahogy "besokalt a Star force".
    Szóval leszedtem a starforce-t majd elindítottam a game-t az visszarakta és akkor má jó volt!
  • Niimo
    tudom hogy ez nem ehez a forumhoz tartozó téma, de mondjátok már meg mi a F*** probléma ven az sp2-vel, én rögtön felraktam a legejeén, közben és utánna sem volt semmi gondom, tényleg nemértem mi a baj vele...

KandurEX: neked sikerült vissza szerezni a mentést vagy te is inkább ...őőő nagyobb tapasztalattal inkább kezdtél egy új játékot?
  • hapi
    Szal eddig ment már elég szépen előre haladtam a progiban. AZtán visszadugtam a cdket megírtam pár cd-t meg dvd-t. Ma egésznap hiába próbálkoztam nem bírtam többé elindítani... :(