Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen nagy a pangás?
Valaki már a törtel játszik?
Nem minden arany ami hörcsög.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megjelent már????
Vaalaki?Valahol?Látta?Húzza már lefele???
<#wow1>#wow1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A kameraval nem tudom mi a bajotok, szerintem midig ilyen volt.
7 ember szerintem eleg, es mar lehet robot is nem csak ember. Mennyit akarsz? Egy egesz hadsereget? Egyszerre eleg lesz 7et iranyitani.
Sajan starforce miatt egy darabig nem kell azon aggodnod, hogy leszedd-e vagy nem :/
AI ugysem lesz jobb mit regen.
Nekem a fejlesztgetes,fejlodes tetszik az egeszben. Es ahogy lattam eleg sokfele el lehet fejleszteni az embereket :P
May the force serve you well!
akkor is ált. a leszedett játék ?.nfo -jábol tom meg,mi a szitu :)
amugy ha az aftermath-ot vesszük alapul,akkor valszeg marad a 7 baka, akik néha kevésnek bizonyultak már aftermathban is (máskor meg 2 is sok volt bázismentésnél,ami ugyebár nem szokott könnyû lenni) :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
a hangkártya gondolom csak normál hk, dx es gyorsítású hangkártya ? érdekes hova fejlõdik ez a világ :DDDD
az tényleg igaz, h küldetésre csak 7 fazont lehet kivinni ? a faqjában ezt találtam.. az kevésnek tûnik..
pffff...
a hülyék grafikára probáltak gyurni,ahogy elnézem, és az AI-t hagyták a p*csába :(
báááár, a 4 GB mindesetre bizakodásra ad okot, talán raktak bele AI-t is,nemcsak uj terepet, fegyvereket, "aftermath skinpack"-et :)
amugy ez mi?
"Sound card: MS DirectX® 9.0 compatible soundcard"
audigy 2 elég még neki,vagy már audigy 4 Pro kell? :D
Processor: Intel Pentium® III or AMD® Athlon 1GHz
Memory: 512MB RAM
Video card: NVIDIA® GeForce TM 5700 or ATI Radeon® 9500
Sound card: MS DirectX® 9.0 compatible soundcard
Hard disc: 4GB HDD
CD ROM: DVD ROM
Other: MS DirectX® 9.0c
Amugy minden tetszet a graf is elég türhetö!
ufo 1,2,3 Aftermath.
nem hinném hogy nagy dolog lehet ez a honosítás nem rajongói szinten
A halál csupán a kezdet...
nem a balanszról vagy különbözõ újításokról van szó hanem alapvetõ és zavaró bugokról
régen ilyen gondok nem voltak, látszik hogy mostmár csak a pénz számít, nem a minõség
jah és mielõtt valaki azzal jönne hogy gyenge a gépem akkor ott a konfigom az aláírásomban :)
lehet,hogy varhatunk ra egy evet :(
ha nem vetted volna meg ezt eszre az oldalon is ott van amit belinkeltel.
ha eliditasz egy starforcos progit elso dolga, hogy instalaja a starforceot, ha nincs fent.