Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát sztem nem sok ember tudta még leszedni. Ilyen nehezen törik fel? Ha valaki tud valamit szivesen vesszük. :)
senki nem látta még a játékot? Nincs meg senkinek?
Ilyen nagy a pangás?
Valaki már a törtel játszik?

Nem minden arany ami hörcsög.

BaziJoe
Kösz Már megtaláltam!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
demot honnan lehet tõlteni?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Kandurex
A demo az mit tartalmaz? Egy küldetést?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hmhm
boltban kapható, warezon még nincs.
demo próbálható ki.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

ÜDv, jajistenemhagyjneolvskmárvisszajajjkérlekszépen!!!!

Megjelent már????
Vaalaki?Valahol?Látta?Húzza már lefele???
<#wow1>
Encore
Az eredeti ufóhoz semmi sem hasonlítható így ez sem, de messze jobb mint az aftermath és van hangulata is, megéri kipróbálni legalább a demot.
Kandurex
Demoról mik a vélemények? Hozza a régi UFO -k hangulatát és menetét? Vagy újabb Aftermach?

Frank99
1-2 nap

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hmhm
warezon még nem látom.

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

soulhunter
ohh, a yóóó öreg LEVIATHAN :) na,az volt az értelmes elkapo-felderitõ-landolo hajo max legénységgel :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

hmhm
http://www.xcomufo.com/ most fedeztem fel :)

hmhm
az egyben a marsra azért nem volt rossz menni 22 fõvel ( ha jól rémlik ) 4 et elfoglalnak a tankok, ..

szerintem graf ok, nem egy csucs.
A kameraval nem tudom mi a bajotok, szerintem midig ilyen volt.
7 ember szerintem eleg, es mar lehet robot is nem csak ember. Mennyit akarsz? Egy egesz hadsereget? Egyszerre eleg lesz 7et iranyitani.
Sajan starforce miatt egy darabig nem kell azon aggodnod, hogy leszedd-e vagy nem :/
AI ugysem lesz jobb mit regen.
Nekem a fejlesztgetes,fejlodes tetszik az egeszben. Es ahogy lattam eleg sokfele el lehet fejleszteni az embereket :P

May the force serve you well!

soulhunter
nemtom, addig nem tok 1 játékrol se semmit,mig vki el nem mondja,h érdemes-e leszedni v sem...
akkor is ált. a leszedett játék ?.nfo -jábol tom meg,mi a szitu :)

amugy ha az aftermath-ot vesszük alapul,akkor valszeg marad a 7 baka, akik néha kevésnek bizonyultak már aftermathban is (máskor meg 2 is sok volt bázismentésnél,ami ugyebár nem szokott könnyû lenni) :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

hmhm
az AI függvényekbõl áll, és szvsz nem foglal helyet, max ha mintaillesztéssel dolgozik bár akkor sem ennyit.

a hangkártya gondolom csak normál hk, dx es gyorsítású hangkártya ? érdekes hova fejlõdik ez a világ :DDDD

az tényleg igaz, h küldetésre csak 7 fazont lehet kivinni ? a faqjában ezt találtam.. az kevésnek tûnik..

soulhunter
ez a minimum gépigény?
pffff...
a hülyék grafikára probáltak gyurni,ahogy elnézem, és az AI-t hagyták a p*csába :(
báááár, a 4 GB mindesetre bizakodásra ad okot, talán raktak bele AI-t is,nemcsak uj terepet, fegyvereket, "aftermath skinpack"-et :)

amugy ez mi?
"Sound card: MS DirectX® 9.0 compatible soundcard"

audigy 2 elég még neki,vagy már audigy 4 Pro kell? :D

hmhm
Operating system: MS Windows® XP / 2000
Processor: Intel Pentium® III or AMD® Athlon 1GHz
Memory: 512MB RAM
Video card: NVIDIA® GeForce TM 5700 or ATI Radeon® 9500
Sound card: MS DirectX® 9.0 compatible soundcard
Hard disc: 4GB HDD
CD ROM: DVD ROM
Other: MS DirectX® 9.0c

hmhm
ma

fix.tv-n épp most megy róla teszt, mikor jött akkor ez ki?

Encore
Nincs gond a kamera kezelésével csak pár dolgot be kell állítani mert pl a forgatás nem volt gombra beállítva.
Kandurex
Van demó? Lál, semmit nem lehetett hallani róla.

A aftershock demoba,ami idegesitö volt a kamera nézet!
Amugy minden tetszet a graf is elég türhetö!
hmhm
bízok benne, az extraterr. nekem elsõ ránézésre nem szimpi, se hangulata, se grafikája :C

Nekem az elõzõ részekben elég sokkat számitott hogy magyarositva voltt.
ufo 1,2,3 Aftermath.
Fenrir
az aftermath is megjelent teljesen magyar szinkronnal, lehet hogy ez is

nem hinném hogy nagy dolog lehet ez a honosítás nem rajongói szinten

A halál csupán a kezdet...

Encore
Biztos lesz ha nem lesz magyar megjelenés akkor majd valakik csinálnak hozzá...
Szerintetek lesz magyar verzió?
Fenrir
x800 még belefér azért, csak lusta vagyok elmenni venni egyet :)

Akkor itt az ideje, hogy a géped utolsó szûk keresztmetszetét lecseréld valami értelmesebre! Bár ez mostanában elég problémás, mivel úgy nézem 478 lábas rendszered van.

Fenrir
fordítva, a 9600xt mellé raktam a többit :)

Barátom, te e mellé a konfig mellé beraktál egy 9600xt-t? Gratulálok!

Encore
Sok helyen olvasom hogy sokaknak vannak gondjaik de én eddig 3x játszottam végig a demot és egy deka hiba nem volt és amin még én is meglepõdtem hogy 256 mega rammal gyönyörûen megy.
PsyhoApu
Szerintem az az 5.10-es csak elírták...

http://kutyuszoba.blog.hu/

hmm 5.9 utan megint 5.1 jon? erdekes... mi a fene van ?

Fenrir
sajnálattal látom hogy mostanában az a tendencia hogy sem a demók, sem a teljes játékok nem tökéletesek

nem a balanszról vagy különbözõ újításokról van szó hanem alapvetõ és zavaró bugokról

régen ilyen gondok nem voltak, látszik hogy mostmár csak a pénz számít, nem a minõség

hmm erdekes, most 5.1 es drivert lehet letolteni az ati.com-rol pedig ez mar nagyon regi volt 5.7 is vagy meg nagyobb?

nem gyenge, rossz a drivere nekem 5.1 catalyst van hasonlo konfiggal es nagyon jol megy. Bar eleg bugos a demo, neha fagy, neha meg nem hajlandok az emberek az ufokat lonni pedig az alag allnak 5 centire es semmi sincs koztunk. Az ufo persze siman eltalal.

gyenge a geped
Fenrir
nem értem hogy mitõl van az hogy tisztára akadozik a demo, felbontást lejjebb vittem de az sem segített

jah és mielõtt valaki azzal jönne hogy gyenge a gépem akkor ott a konfigom az aláírásomban :)

Encore
Úgy emlékeztem, hogy valaki azt írta be...ha nem akkor pardon és kész
tenyleg szomoru amugy, hogy star forcos :/
lehet,hogy varhatunk ra egy evet :(

miert sz*rt volna azert be valaki? az az 1-2mb csak elfer mar a 2GBs windows konyvtarban nem?

Encore
Úgy gondoltam, hogy valaki azért sz*rt be mert egyszer feltette játékot és most van starforce a gépén, akkor ezzel leszedi. A játékot meg nem fogja újra feltenni.
If the protected application requires a StarForce driver, this driver will be re-installed as soon as you launch the application again. For further help, please contact the helpdesk of the application publisher.

ha nem vetted volna meg ezt eszre az oldalon is ott van amit belinkeltel.

naja es mi erteme van eltavolitani?
ha eliditasz egy starforcos progit elso dolga, hogy instalaja a starforceot, ha nincs fent.

Encore
starforce eltávolító itt
Fenrir
vedd meg és nem lesz vele gondod :)