Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
486, PG, UFO1, érettségi <#rinya>#rinya>
nálam még a warlord 2 ütött.
asszem ma rendezünk egy nosztalgia sörözést a haverokkal :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csak egy játok volt, ami még ezt is überelte (szigorúan magánvélemény, nem mérvadó), a Panzer General elsõ része. Oh be szép idõk is voltak! Még a fizika érettségi elõtti nap is ezeket nyomattam. (gondoltam ha eddig nem tanultam, ezután már úgy se sikerül magamra szedni semmi okosat)
Ennek ellenére én ezzel az UFO-val is meg vagyok elégedve. Talán az a titok, hogy egy teljesen független játékként tekintek rá, minden elõzmény nélkül. Le tud kötni akár órákra is, és pihenés az egész napos gályázás után.
Vagy ez már szentimentalizmus? <#confused>#confused>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
rohadt idegesítõ :|
A halál csupán a kezdet...
lakóépületek, város terror, hajó terror, kikötõ rendesen kidolgozva.
Itt meg eddig vonat, ipartelepi tartályok, raktárhelyiség, félig leszakadt híd, sátor, némi növényzet. Nekem ezekkel együtt is nagyon tetszik, jópár hónap óta az elsõ játék amivel több órát töltök el..
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
btw hogyha kifejlesztem bármibõl az advanced lab-ot akkor ha az ugyanolyan típusú de sima labot ledózerolom nem fog elveszni a sok kutatási eredmény?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mondjuk szívok is velük rendesen mert az elfogó küldetésekben már nem tudok olyan kicsit sebezni a célszemélybe hogy ne haljanak bele, most is lõtt a mesterlövészem 3000-et fejbe, dobott is egy hátast a kiborg kultista 😊
azt sajnálom, hogy tudósokat és mérnököket nem külön kell venni / toborozni, és attól függõen menne gyorsan a kutatás / termelés ..
Enyém a fél bolygó, de eddig alig akadt psi nyersanyag! Már nem is kötöm össze a bázisokat, hogy ne legyen nagyobb a hiány 50-nél. Neked meg szép kiegyensúlyozott a szórás!
Fakk!
haloban nem lehet jatszani?
ha kapcsolatban vannak egymással akkor mûködnek és elkezdik a szomszédos tartományokból a nyersanyagot behozni, nekem most minden pluszban van, emberektõl 100k feletti nyersanyagom van, a többi 2 is szépen gyarapodik
azert mesterlovesz utan nezek ..
ja meg egy kerdes. kiirta hogy keves a nyers anyagom, stb. es hogy a fejlesztesek es az epitkezesek megalltak, az utakkal kapcsolatban is irta hogy baj van..
azota sikerult szereznem mind a 3 bol elegendot, de a munkak meg allnak.
mit kell csinalni a folytatashoz, illetve utakkal mit csinaljak?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Steam: [HUN]Feriggno
Nekem a hétvégén jött meg. No nem a mikulás, hanem a wargot hajó. Amikor megláttam a felállást, görcsbe rándult a gyomrom. 1-1 emberem a pálya két pontján, és közvetlen melletük 4-4 wargot katona nagy ágyúkkal. A többi emberem, pedig a bázis másik felében. Magamban elkönyveltem a két fõ veszteséget, de gondoltam, amíg bírják, megküldöm õket mindennel ami a csövön kifér. Az egyik mókus egy szál mesterlövész puskával három ellent szedett le, mire a segítség oda ért, a másik pedig egy M60 gépágyúval kettõt kaszált le a felmentõ sereg megérkezéséig. Nagy meglepetésemre mindenki túlélte a kalandot, és 1 napnál nagyobb pihenõidõ senkinek sem kell.
Gondolom azért lesznek még keményebb csaták is, de ez eddig nem volt valami meggyõzõ. Eddig nekem a kultisták nagyobb fejtörést okoztak az agyturkászaikkal. Fõleg akkor, ha el kell kapni egyet, és nem lehet csak úgy Rambo üzemmódban hentelni õket.
Van e itt valaki, aki tudja mit és hogy kell megnyitni, hogy le lehessen fordítani a magyarra a játékot?
Hogy lehet végigvinni, elakadtam. Minden lab-ot és gyárat építettem, mindent kifejlesztettem, mindent legyártottam. 1 cultist tartomány kivételével minden területet elfoglaltam, ha azt is elfoglalom, akkor 5-6 tartományt, ami az enyém volt szó nélkül átszinez lilára. 😊
Mit kell csinálni, hogy végre rájöjjön hogy gyõztem?