Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok ujra!
nehezkes munka aran ujratelepitettem a windows sp2-eses verziojat mert a masikra nem lehetett feltelepiteni aztan letoltottem ujra a 2 es fel gigas jatekot feltelepitettem elindult nagy oromomre erre leall es kiirja h a program szabalytalan muveletet hajtott vegre blablabla... mondanom sem kell olyan ideges lettem h azon nyomban foldhozvagtam volna a gepet ha nem juttok eszembe szal lecci segitsetek szegeny bajbajutott jatekostarsatokon .)
nehezkes munka aran ujratelepitettem a windows sp2-eses verziojat mert a masikra nem lehetett feltelepiteni aztan letoltottem ujra a 2 es fel gigas jatekot feltelepitettem elindult nagy oromomre erre leall es kiirja h a program szabalytalan muveletet hajtott vegre blablabla... mondanom sem kell olyan ideges lettem h azon nyomban foldhozvagtam volna a gepet ha nem juttok eszembe szal lecci segitsetek szegeny bajbajutott jatekostarsatokon .)
Ha elfoglaltad mindkettõt. (Akkor nem lesz határ.)
Ha valakinek van még jópofa képe, ötlete, akkor tegye fel erre a jó kis fórumra.<#finom>#finom>
Ha valakinek van még jópofa képe, ötlete, akkor tegye fel erre a jó kis fórumra.<#finom>#finom>
Minden erõforrás egy közeli bázishoz tartozik, ha a bázis a tiéd, és össze van kötve a többivel, akkor kapod csak meg a nyersanyagokat, a bázis és a hozzá tartozó nyersanyaglelõhelyek közé felesleges utat építeni, csak akkor kell, ha másként nem tudod összekötni a bázisokat. Ha így teszel biztosan elindulsz pluszba mindhárom nyersanyagból...
Azt, hogy melyik nyersanyag melyik bázishoz tartozik onnét tudod, hogy a bázis és a között a nyersanyag között nem lesz "országhatár".
Azt, hogy melyik nyersanyag melyik bázishoz tartozik onnét tudod, hogy a bázis és a között a nyersanyag között nem lesz "országhatár".
amit nekem is tanácsoltak tapasztaltabbak :
csak a bázisok között legyen út építve, a többit bontsd le!
milyen nehézségifokozaton játszol?
csak a bázisok között legyen út építve, a többit bontsd le!
milyen nehézségifokozaton játszol?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Hoi! kerdeznek, eroforras problemaim vannak, jatek elejetol szep lassan elfogynak a resourcek, hameg tulsok utat epitek (aztolvastam manualban hogy az kell hogy jojjon incoming resource) akkor meg utak fenntartasa tesz tonkre .. van valami taktika.. ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
HUH
EZ NEM LETT JÓ KÉP..😊
EZ NEM LETT JÓ KÉP..😊
tnx.
mellesleg hogy lehet beírni így "lábjegyzetbe"?
Fenrir most nézem milyen gyenge gépewd van..😊
6. nap, és közölték, hogy jön az idegen ûrhajó.
Kipróbáltam a mesterlövész fegyvereket, nagyon jók, fõleg a sebzésük, bár jelenleg egy kicsit lassúak, de gondolom lesz hozzá vmi kis kütyü, ami gyorsít rajtuk...
Kipróbáltam a mesterlövész fegyvereket, nagyon jók, fõleg a sebzésük, bár jelenleg egy kicsit lassúak, de gondolom lesz hozzá vmi kis kütyü, ami gyorsít rajtuk...
csak 3 fajta képzést lehet adni, de ha jól válogatod össze akkor a 3 hármas szintû nagyon ütõs lehet
fegyvert könnyen szerezhetsz a kultistáktól, õk elég sok mesterlövész fegyvert is dobnak
fegyvert könnyen szerezhetsz a kultistáktól, õk elég sok mesterlövész fegyvert is dobnak
A halál csupán a kezdet...
nem tudom hogy pontosan hanyadik, játszál csak, úgyis kapsz figyelmeztetést róla
Én is kipróbáltam a sörétessel való rohangálást, de valahogy mindig rossz társaságba keveredtem, és mire a mentõalakulatom odaértvolna, már késõ volt.
Ezért inkább megvárom, míg elõbújnak, és akkor adj nekik! És már én is assault rifle-t és snipert használok, bár még gyártás alatt van az elsõ sniper puskám, de legalább a kis szuka, aki majd használni fogja, most kapja a 3. szintû kiképzést...
Egy ember csak 3 különbözõ fajta kiképzést kaphat?
Ezért inkább megvárom, míg elõbújnak, és akkor adj nekik! És már én is assault rifle-t és snipert használok, bár még gyártás alatt van az elsõ sniper puskám, de legalább a kis szuka, aki majd használni fogja, most kapja a 3. szintû kiképzést...
Egy ember csak 3 különbözõ fajta kiképzést kaphat?
nincs msn címed?
ajjjajjj..😞
akkor már nem sokára megismerem õket..😞
és még egy alap szintû pszionistám van..:S
akkor már nem sokára megismerem õket..😞
és még egy alap szintû pszionistám van..:S
az probléma hogy ész nélkül kezdtem el fejleszteni és építkezni
lehet hogy ujra kezdem kicsit több tapasztalattal....
lehet hogy ujra kezdem kicsit több tapasztalattal....
értem no én még eléggé az elején járok de majd meglátom hogy lesz
most közeledik valami ûrhajó.....
kíváncsi vok..😊
most közeledik valami ûrhajó.....
kíváncsi vok..😊
pszionista az jó 5let de én a közelharci fegyverek hanyagoltam
géppisztoly/géppuska/mesterlövész elég jó, le kell rohanni õket
géppisztoly/géppuska/mesterlövész elég jó, le kell rohanni õket
aham
Akkor mit javasolsz?
Akkor mit javasolsz?
akkor lesz csak gáz mikor a wargot majd a foszforgránátokat lövöldözi át a falakon úgyhogy te õt nem látod de õ téged meg igen
nekem is bejött a csalogatós módszer bár én pszihonikus nélkül csinálom.
kovájygok az épületben a tuti sörétes poskával
és ha meglátok egy idegent akkor berohanok a legközelebbi ajtón és visszafordulok az ajtó felé és már célzok is..
amint látható lesz a cél
sortõz
semmi esélye hogy a puskáját felemelje..😊
kovájygok az épületben a tuti sörétes poskával
és ha meglátok egy idegent akkor berohanok a legközelebbi ajtón és visszafordulok az ajtó felé és már célzok is..
amint látható lesz a cél
sortõz
semmi esélye hogy a puskáját felemelje..😊
Ha szereted a csalogatós módszert akkor szeretni fogod az "aknatelepítés majd az alien odacsalogatása" taktikát. 😄
Köszi a csaoatépítési ötleteket. Én használom a pszihonikusokat, amikor olyan területre mész harcolni, ahol 2-es alapanyag van, és a második pályarászen bemész egy bázisba, akkor nagyon jók. Én le szoktám állni egy sarkon, és odacsalogatom az ellenséget.
A pszihonikus tudja, hogy jön az ellen, és a többiekkel már akkor be tudom célozni, amikor még nincs is vizuális képük róla, igaz, hogy ez csak néhány tizedmásodpercnyi elõny, de így el tudom érni, hogy legtöbbször, még mielött belém tudna lõni, akár egyet is, már a földön fekszik! :-) És még nagyon az elején vagyok, nincs semmi spéci, tuningolt stukkerem. Tegnap szereztem meg az elsõ add-on-t, de még gyártani nem tudok.
A pszihonikus tudja, hogy jön az ellen, és a többiekkel már akkor be tudom célozni, amikor még nincs is vizuális képük róla, igaz, hogy ez csak néhány tizedmásodpercnyi elõny, de így el tudom érni, hogy legtöbbször, még mielött belém tudna lõni, akár egyet is, már a földön fekszik! :-) És még nagyon az elején vagyok, nincs semmi spéci, tuningolt stukkerem. Tegnap szereztem meg az elsõ add-on-t, de még gyártani nem tudok.
vá most nézem a magyar nyelvõ kézikönyvet
Köszi érte..
lesz mit olvasgatnom..😊
Köszi érte..
lesz mit olvasgatnom..😊
sajnálom hogy nincs klégi harc nekem nagyon bejött
Már az Aftermath-ból is hiányzott a gépek fegyver rendszerének variálhatósága ami jó volt
de ez a játék is tetszik bár nagyon az elején vagyok..
imádom ezt a sorozatot..
jah tényleg hogy áll a magyarosítás
elég nagy csend van arról a vidékrõl..😞
sajnos nem tudok annyira angolul..😞
Már az Aftermath-ból is hiányzott a gépek fegyver rendszerének variálhatósága ami jó volt
de ez a játék is tetszik bár nagyon az elején vagyok..
imádom ezt a sorozatot..
jah tényleg hogy áll a magyarosítás
elég nagy csend van arról a vidékrõl..😞
sajnos nem tudok annyira angolul..😞
én is 12 emberrel nyomtam, 9 normál ember, 2 kiborg és 1 pszionista
a végén amikor 20-as szintûek lettek és mindhárom frakcióval maxon voltam már 14-es szintû embereket is ajánlottak akiknek majdnem megvolt mind3 skilljük tele
a végén amikor 20-as szintûek lettek és mindhárom frakcióval maxon voltam már 14-es szintû embereket is ajánlottak akiknek majdnem megvolt mind3 skilljük tele
Ingyen letölthetõ mindhárom rész windowsos verziója:
Ufo1
Ufo2
Ufo 3
Itt pedi fent van mindenféle patch meg kiegészítõ ha mégis gond lenne valamelyikkel: Ufo cuccok
Esetleg aki játszik a 3. résszel Xp alatt az válaszolhatna nekem : Az egér nagyon lassú XP alatt nálam. Végig kell húznom kétszer az alátéten az egeret mire kurzor egy kicsit arrébbb megy. Ez mitõl lehet? És mi a megoldás rá?
Ufo1
Ufo2
Ufo 3
Itt pedi fent van mindenféle patch meg kiegészítõ ha mégis gond lenne valamelyikkel: Ufo cuccok
Esetleg aki játszik a 3. résszel Xp alatt az válaszolhatna nekem : Az egér nagyon lassú XP alatt nálam. Végig kell húznom kétszer az alátéten az egeret mire kurzor egy kicsit arrébbb megy. Ez mitõl lehet? És mi a megoldás rá?
Van valaki, akinek megvan az UFO 1,2,3 windows alatt is futó verziója? Esetleg ha van, lehetõvé tenné, hogy nekem is meglegyen?
sziasztok
Én nagy Ufo rajongó vagyok
imádom a sorozatot
nemrég kezdtem el ez játszani
de ami feltünk nincs benne légi harc vagy majd ezután jön?
üdv mindenkinek
további jóü játékot..
Én nagy Ufo rajongó vagyok
imádom a sorozatot
nemrég kezdtem el ez játszani
de ami feltünk nincs benne légi harc vagy majd ezután jön?
üdv mindenkinek
további jóü játékot..
Nekem most kb 5 + 10 emberem van kényszerpihenõn 😮
Viszont az emberek felfogadásának ára megnõtt, kezdetben 50 egység volt, mostmár 75.
Viszont az emberek felfogadásának ára megnõtt, kezdetben 50 egység volt, mostmár 75.
Eddig még 2-es szintû volt a legmagasabb akit találtam, de általában csak embert szoktam felvenni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amíg öt fõs a csapatszállító addig nálam is 4 human 1 cyborg volt a nyerõ. Egyébként idõnként bõvítettem +1 emberrel a létszámot a bázison hogy mindig legyen tartalékom is a késõbbiekre, most a játék végefelé ott tartok hogy összesen 12 emberem van. A játéktól szimpatikus megoldás hogy amennyiben a késõbbiekben "veszel" embert mondjuk a játék közepe felé akkor a játék felajánl olyan embereket akik nem 1-es szintûek. Nekem sikerült egy alapból 5-ös szintû embert megvenni és már volt egy képzettsége azt hiszem stalker volt. Így nem kell a nulláról fejleszteni õket.
Nekem 1-2 Cyborg-om van a többi ember.
5 nap múlva érkezik az ellen ûrhajója.
5 nap múlva érkezik az ellen ûrhajója.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A pszionikusok annyira unszimpatikusak, hogy összesen egy olyan emberem van, az is pihenõn.. késõbb talán több szerepük lesz, de most elég háttérbe szorulnak. Az ötfõs csapatban általában két cyborgot szoktam berakni, a többit pedig emberrel töltöm fel.
Köszi, akkor majd kipróbálom ezt a csapatösszeállítást. Bár még nem lehet 7 emberem csak 5. :-( De már kutatom. Bár egyenlõre nem is baj, mert úgysem tudnám megtölteni a leszállóegységet. Olyan gyorsan jönnek a küledtések, hogy nem tudom minden emberemet elküldeni tréningre, mert akkor senki sem maradna, akivel akcióznék. Persze még nagyon az elején vagyok, lassan enyém Európa, de talán még öt nap sem telt el.
Én a 2 cyborg 2 pszi 4 human kombot használtam. Hogy kinek milyen legyen a képzettsége az tõled és a taktikádtólfügg.
Ja, én is fel tudom venni a tárgyakat, és forogni is lehet, még a demó 2. küldetése tanított meg rá...
Sziasztok!
Nos a JA3 sem lesz már körökre osztott, ha jól tudom.
Én csak most kezdtem el az Aftershock-ot, szerintetek milyen az ideális csapatfelépítés? (Milyen arányban legyenek emberek-kiborgok-pszihonikusok)
ui.: Nálam nem kellett sem sp1, sem sp2, csak le az optikai meghajtókat, aztán uzsgyi bele...
Nos a JA3 sem lesz már körökre osztott, ha jól tudom.
Én csak most kezdtem el az Aftershock-ot, szerintetek milyen az ideális csapatfelépítés? (Milyen arányban legyenek emberek-kiborgok-pszihonikusok)
ui.: Nálam nem kellett sem sp1, sem sp2, csak le az optikai meghajtókat, aztán uzsgyi bele...
Engem az lepett meg rettentõen, amikor vonat teherszerelvénye alatt lövöldöztünk egymásra.. Elsõ körben gondoltam bevárom amíg a vonat éléhez érnek és onnan meglepem õket. Erre átlõttek a vonaton 😮
Egyszer történt,hogy PKM-el lõtt a pacák, kb a 3. golyánál mondtam menjen onnan és oldalazva ment el, ez BUG vagy van módja az oldalazásnak? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Jagged Allinace, UFO 3, UFO 1 -hez képest abszolút nem tudom használni a tereptárgyakat fedezékként. Más is így van evvel?
Extrémebb esetek...

Jagged Allinace, UFO 3, UFO 1 -hez képest abszolút nem tudom használni a tereptárgyakat fedezékként. Más is így van evvel?
Extrémebb esetek...

hat ez fura, targyakat siman lehet felvenni es termeszetesen forogni is lehet..
vagy tevedek? :-)
vagy tevedek? :-)