1917
-
#916 nekem azóta van bajom, mióta sp2 felment. -
trckr #915 Sziasztok ujra!
nehezkes munka aran ujratelepitettem a windows sp2-eses verziojat mert a masikra nem lehetett feltelepiteni aztan letoltottem ujra a 2 es fel gigas jatekot feltelepitettem elindult nagy oromomre erre leall es kiirja h a program szabalytalan muveletet hajtott vegre blablabla... mondanom sem kell olyan ideges lettem h azon nyomban foldhozvagtam volna a gepet ha nem juttok eszembe szal lecci segitsetek szegeny bajbajutott jatekostarsatokon .) -
#914 Ha elfoglaltad mindkettőt. (Akkor nem lesz határ.)
Ha valakinek van még jópofa képe, ötlete, akkor tegye fel erre a jó kis fórumra. -
#913 Minden erőforrás egy közeli bázishoz tartozik, ha a bázis a tiéd, és össze van kötve a többivel, akkor kapod csak meg a nyersanyagokat, a bázis és a hozzá tartozó nyersanyaglelőhelyek közé felesleges utat építeni, csak akkor kell, ha másként nem tudod összekötni a bázisokat. Ha így teszel biztosan elindulsz pluszba mindhárom nyersanyagból...
Azt, hogy melyik nyersanyag melyik bázishoz tartozik onnét tudod, hogy a bázis és a között a nyersanyag között nem lesz "országhatár". -
#912 amit nekem is tanácsoltak tapasztaltabbak :
csak a bázisok között legyen út építve, a többit bontsd le!
milyen nehézségifokozaton játszol? -
#911 Hoi! kerdeznek, eroforras problemaim vannak, jatek elejetol szep lassan elfogynak a resourcek, hameg tulsok utat epitek (aztolvastam manualban hogy az kell hogy jojjon incoming resource) akkor meg utak fenntartasa tesz tonkre .. van valami taktika.. ? :) -
#910 . -
sabchy #909 HUH
EZ NEM LETT JÓ KÉP..:)
-
sabchy #908 tnx. -
#907 Felhasználói beállítások / Aláírás -
sabchy #906 mellesleg hogy lehet beírni így "lábjegyzetbe"? -
sabchy #905 Fenrir most nézem milyen gyenge gépewd van..:)
-
#904 6. nap, és közölték, hogy jön az idegen űrhajó.
Kipróbáltam a mesterlövész fegyvereket, nagyon jók, főleg a sebzésük, bár jelenleg egy kicsit lassúak, de gondolom lesz hozzá vmi kis kütyü, ami gyorsít rajtuk... -
#903 csak 3 fajta képzést lehet adni, de ha jól válogatod össze akkor a 3 hármas szintű nagyon ütős lehet
fegyvert könnyen szerezhetsz a kultistáktól, ők elég sok mesterlövész fegyvert is dobnak -
#902 nem tudom hogy pontosan hanyadik, játszál csak, úgyis kapsz figyelmeztetést róla -
#901 Én is kipróbáltam a sörétessel való rohangálást, de valahogy mindig rossz társaságba keveredtem, és mire a mentőalakulatom odaértvolna, már késő volt.
Ezért inkább megvárom, míg előbújnak, és akkor adj nekik! És már én is assault rifle-t és snipert használok, bár még gyártás alatt van az első sniper puskám, de legalább a kis szuka, aki majd használni fogja, most kapja a 3. szintű kiképzést...
Egy ember csak 3 különböző fajta kiképzést kaphat? -
#900 Áruljátok már el, hányadik napon jön az első űrhajó? -
sabchy #899 nincs msn címed?
-
sabchy #898 ajjjajjj..:(
akkor már nem sokára megismerem őket..:(
és még egy alap szintű pszionistám van..:S -
#897 jön a wargot anyahajó -
sabchy #896 az probléma hogy ész nélkül kezdtem el fejleszteni és építkezni
lehet hogy ujra kezdem kicsit több tapasztalattal....
-
sabchy #895 értem no én még eléggé az elején járok de majd meglátom hogy lesz
most közeledik valami űrhajó.....
kíváncsi vok..:)
-
#894 pszionista az jó 5let de én a közelharci fegyverek hanyagoltam
géppisztoly/géppuska/mesterlövész elég jó, le kell rohanni őket -
sabchy #893 aham
Akkor mit javasolsz?
-
#892 akkor lesz csak gáz mikor a wargot majd a foszforgránátokat lövöldözi át a falakon úgyhogy te őt nem látod de ő téged meg igen -
sabchy #891 nekem is bejött a csalogatós módszer bár én pszihonikus nélkül csinálom.
kovájygok az épületben a tuti sörétes poskával
és ha meglátok egy idegent akkor berohanok a legközelebbi ajtón és visszafordulok az ajtó felé és már célzok is..
amint látható lesz a cél
sortőz
semmi esélye hogy a puskáját felemelje..:)
-
#890 Ha szereted a csalogatós módszert akkor szeretni fogod az "aknatelepítés majd az alien odacsalogatása" taktikát. :D -
#889 Köszi a csaoatépítési ötleteket. Én használom a pszihonikusokat, amikor olyan területre mész harcolni, ahol 2-es alapanyag van, és a második pályarászen bemész egy bázisba, akkor nagyon jók. Én le szoktám állni egy sarkon, és odacsalogatom az ellenséget.
A pszihonikus tudja, hogy jön az ellen, és a többiekkel már akkor be tudom célozni, amikor még nincs is vizuális képük róla, igaz, hogy ez csak néhány tizedmásodpercnyi előny, de így el tudom érni, hogy legtöbbször, még mielött belém tudna lőni, akár egyet is, már a földön fekszik! :-) És még nagyon az elején vagyok, nincs semmi spéci, tuningolt stukkerem. Tegnap szereztem meg az első add-on-t, de még gyártani nem tudok. -
sabchy #888 vá most nézem a magyar nyelvő kézikönyvet
Köszi érte..
lesz mit olvasgatnom..:)
-
sabchy #887 sajnálom hogy nincs klégi harc nekem nagyon bejött
Már az Aftermath-ból is hiányzott a gépek fegyver rendszerének variálhatósága ami jó volt
de ez a játék is tetszik bár nagyon az elején vagyok..
imádom ezt a sorozatot..
jah tényleg hogy áll a magyarosítás
elég nagy csend van arról a vidékről..:(
sajnos nem tudok annyira angolul..:(
-
#886 én is 12 emberrel nyomtam, 9 normál ember, 2 kiborg és 1 pszionista
a végén amikor 20-as szintűek lettek és mindhárom frakcióval maxon voltam már 14-es szintű embereket is ajánlottak akiknek majdnem megvolt mind3 skilljük tele -
#885 Ingyen letölthető mindhárom rész windowsos verziója:
Ufo1
Ufo2
Ufo 3
Itt pedi fent van mindenféle patch meg kiegészítő ha mégis gond lenne valamelyikkel: Ufo cuccok
Esetleg aki játszik a 3. résszel Xp alatt az válaszolhatna nekem : Az egér nagyon lassú XP alatt nálam. Végig kell húznom kétszer az alátéten az egeret mire kurzor egy kicsit arrébbb megy. Ez mitől lehet? És mi a megoldás rá? -
Aza Mitir #884 Van valaki, akinek megvan az UFO 1,2,3 windows alatt is futó verziója? Esetleg ha van, lehetővé tenné, hogy nekem is meglegyen? -
#883 nincs benne a régi repülős üldözés, lelövés,... -
sabchy #882 sziasztok
Én nagy Ufo rajongó vagyok
imádom a sorozatot
nemrég kezdtem el ez játszani
de ami feltünk nincs benne légi harc vagy majd ezután jön?
üdv mindenkinek
további jóü játékot..
-
#881 Nekem most kb 5 + 10 emberem van kényszerpihenőn :O
Viszont az emberek felfogadásának ára megnőtt, kezdetben 50 egység volt, mostmár 75. -
#880 Eddig még 2-es szintű volt a legmagasabb akit találtam, de általában csak embert szoktam felvenni. -
#879 Amíg öt fős a csapatszállító addig nálam is 4 human 1 cyborg volt a nyerő. Egyébként időnként bővítettem +1 emberrel a létszámot a bázison hogy mindig legyen tartalékom is a későbbiekre, most a játék végefelé ott tartok hogy összesen 12 emberem van. A játéktól szimpatikus megoldás hogy amennyiben a későbbiekben "veszel" embert mondjuk a játék közepe felé akkor a játék felajánl olyan embereket akik nem 1-es szintűek. Nekem sikerült egy alapból 5-ös szintű embert megvenni és már volt egy képzettsége azt hiszem stalker volt. Így nem kell a nulláról fejleszteni őket. -
#878 Nekem 1-2 Cyborg-om van a többi ember.
5 nap múlva érkezik az ellen űrhajója. -
#877 A pszionikusok annyira unszimpatikusak, hogy összesen egy olyan emberem van, az is pihenőn.. később talán több szerepük lesz, de most elég háttérbe szorulnak. Az ötfős csapatban általában két cyborgot szoktam berakni, a többit pedig emberrel töltöm fel.