1917
-
#1077 Hapinak igaza van, de csak a bázisokhoz tegyél utat, különben elfogy a nyersanyagod. S szerintem olvasd végig a fórumot, hátha késöbbi problémáidra is megleled a választ, vagy segíthet elindulni... -
hapi #1076 össze kell kötni úttal a bázisokat és akkor lehet
-
nico000 #1075 Valaki tudja hogyan lehet az újonnan kapott bázisokra épületeket építeni, mert bekem nem akar. -
kiborg #1074 Valaki ???
Kiborg -
#1073 Pontosan! -
sabchy #1072 hmm és ezzel felül kell írni a meglévő exét....???
... -
sabchy #1071 no leszedtem én is
meglássuk.. -
#1070 Na m1, legalább nem kell kihúzni a dvd írót -
#1069 Nekem pálya betöltésnél is elakad a winamp pár sec re, a játék zenéje folyamatos. Ezt eddig az Sp2 számlájára írtam.. -
#1068 Tévedtem, a betöltés és az akadásra nem megoldás, de a mentés sokkal gyorsabb és nem terheli meg annyira a gépet, gondolok itt arra, hogy exe nélkül mentés közben a zene elszáll (még az mp3 is), valamint nem kell szerencsétlenkedni vele. -
#1067 Hmmm, akkor talán érdemes újra megpróbálkozni vele. -
#1066 elindul a starforce-os verzió a krekkes exe-vel minden fennakadás nélkül
se optikai meghajtólehúzás, se mount nem kell -
#1065 huncutka -
lammaer #1064 Nem mondod hogy egy megpatkolt exe-től gyorsabb lesz a játék????
Ez az egyetlen bajom az aftershockkal - nevezetesen hogy a load/save és a legtöbb pályebetöltés alatt nyugodtan kimehetek főzni egy teát... na, megnézem én is a krakkot. -
#1063 amugy fent van GCW-n a huncutka -
#1062 Mára kivonom magam a forgalomból, ugyhogyha kell valakinek próbáljátok meg megszerezni egymástól! -
#1061 dobjatok meg egy linkel!!plz:D -
#1060 az igen :D -
#1059 Sokkal gyorsabb lett a betöltés és a mentés valamint nem szaggat a game miután feltettem ezt a "kiegészitő exe" fájlt. -
#1058 Na HI! Megvan ,müxik, akinek kell az dobjon egy pm-et és küldöm a linket! 1.2-es patch kell hozzá! -
maxius #1057 Úgylátom aranyköpést alkottam :D
Letelt a 2 és fél óra, kérjük a linket :P -
kiborg #1056 Hali!
Az van, hogy végeztem a Warg. anyahajóval. De nem lett vége a játáknak. Nincs több fejlesztenivalóm, csak várom, hogy megtámadjanak az SG-k vagy üldözöm a kultistákat keresztül-kasul a földön.
Mi a cél ??? Lesz valamikor vége ?
Üdv Kiborg -
#1055 Nekem ok, de elötte kipróbálom a régi + 1.2-es patch-al. -
#1054 vagy privátot írunk neked és megadod a címet.. -
#1053 Én most töltöm, és ha szabad ide nem legális tartalmat linkelni akkor kb. 2 és fél óra múlva belinkelem. De tisztázzuk, pontosan milyen verzióval müxik? A régivel v. a régi + 1.2-es patch v. az új v. az új + 1.2-es patch? -
Henty #1052 dobjatok egy huncut.exe linket plíz;) -
sabchy #1051 kéárnék egy címet ahonnan le lehet tölteni..
-
Repiv #1050 na kipróbáltam a "kis kedves, aranyos, huncut exe file"-t a régebbi verzióhoz és tökéletesen működik. -
#1049 függ a vegyver "ütésétől", a távolságtól és fegyverek számától, hogy milyen messzire repül az ellen. Egyszer pont úgy jött ki nálam a lépés, hogy az egyiket, hat katona (ilyen olyan fegyverekkel) egyszerre találta el elég közelről és majdnem félpályányit repült vissza a dög. Elöszőr azt hittem ,hogy ez repül mert nem akart leesni de aztán földet ért. :) -
#1048 Képzeljétek a WARGOT-ok is megnézték a Mátrix-ot, és most alkalmazzák is a tanultakat, megéri az ember eltalálni őket.
Levegőbe-ugrálva-megpördülve?!
Itt felhívnám a figyelmemet bátorságomra, miszerint puszta kézzel indultam csatába!!!!!!!!!!! Sőt ideiglenesen még az egyik emberemet is eltűntettem...
Ideág repült:
És akkor íme:
Aki ennél jobb lövést mutat, annak fizetem a sörét ! Fellőttem a wargot-ot a háztetőre!!!!
-
markastor #1047 Végülis igazad van. Valahová biztos felrakják a crack-et nemsokára.
Nekem fontos, hogy "eredeti" release legyen meg, úgy néz ki jól.
S ráadásul ez most elég gyorsan is jön. :) -
#1046 nekem az itwins is 2.6 gb t foglal letöltve, de azért nem fogom megint leszedni, hogy a crack is benne legyen. -
markastor #1045 Szerintem érdemes lekapni, mert csak 2.66 GB-ot foglal a 3.8 GB helyett. Gondolom kivették belőle a töltelék fájlokat. -
#1044 "vagy van 1 kis kedves, aranyos, huncut exe file" -
maxius #1043 Emez RELOADED verziót újra le kell szedni, vagy van 1 kis kedves, aranyos, huncut exe file? -
#1042 #1027 -
#1041 Lejött a Reloaded-es verzió!
Nem fagy.Legalább is eddig.Az elöző verzió azon a küldetésen ahol tartok kb.: 3x lefagyott.Remélem igy lesz továbbra is. -
#1040 Azert egy commando stalker ranger kombo nagyon utos shotgunnal meg szamuraj karddal plusz ket uzi is mehet egyszerre......... -
markastor #1039 Akkor szétoszlatnám a kételkedésekiteket:
a reloaded verzió tartalmazza az 1.2es patch-et a hozzá tartozó crackkel együtt. -
#1038 És mi a helyzet ezzel az űrhajóval? Miben leszek jobb ha építek?