Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
már nagyon várom hogy az oroszok mit hegesztenek a JA3-ból
A halál csupán a kezdet...
szerintem ez akkor is jobb, nincs túlbonyolítva mindenféle akciópontokkal
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
nekem tetszik ez a rendszer mert így pörgõsebb mintha állandóan várnia kéne a 7 emberemnek hogy a térkép másik végén lévõ mutáns minden körben lépjen amíg érte megyek hogy kinyírjam
Dixie Flatline, 18:33 - PC - Játék: RTS - ADATLAP - (7 komment)
(VE) Marson rekedt unatkozó emberekrõl szól az ALTAR Interactive UFO sorozatának harmadik, UFO: Afterlight c. része. A játék második felében alkalmunk nyílik a terraformálásra, ám addig is az újszerû stratégiai erõforrás rendszert kapcsolgatva kell életben maradnunk. A megfontolt sakklépéseket igénylõ küldetéseknél fontos, hogy a taktikát is szem elõtt tartsuk: pl. bemegyünk-e az épületbe vagy sem, felmászunk-e a létrára vagy inkább várunk, leromboljuk-e a hegyet vagy megkerüljük, feltesszük-e az infravörös szemüvegünket vagy odalövünk atombombával.
Mindemellé mindennél keményebb szerepjáték elemek kerülnek az Afterlightba. Komplex fejlõdés, speciális felszerkók és az UFO: Aftershockból származtatott kõkemény sztori, technológiák, kütyük, UFO vetõk és katapultok. Teljesen új környezetek, távol a Földtõl. Nagyon bonyolult diplomácia hat a történetre és ha még ez nem elég, most már mindenki egyenlõ: lesznek idegenek, robotok és droidok a csapatodban. Persze az ellenségbõl is lesznek újak. Ezt mind kapjuk, de a képekre még taktikai okokból várni kell!
a vargot ship megsemmisítése után nekem kb 4 nappal beadott egy üzenetet a Reticulan Empire-tõl, jöttek a szökevény reticulanokat fenékbe bólintani.
Aztán kb 2 nappal rá, lezuhana nagy dicsõséges zászlóshajójuk :-)
Mehettem menteni az admirálisukat (vagy nagykövetet? )
Közben valamikor érzékeltek az embereim eg ymásodik vargot shipet ami belépett a rendszerbe de nem jött közelebb.
Itt lesz még némi fejlesztési lehetõség, ami gáz hogy a végsõ megoldást kínáló putting pieces together fejlesztés majd 7 napot vett igénybe.A laputa labban, amit tudtommal nem lehet építeni, tehát ezt a 7 napot végig kellett szenvedni, állandó stargost támadás, némi felüdítõ cultist rohamokkal.
Aztán jön a végsõ küldetés.
:-)
I honestly don't know. I destroyed the first wargot ship and thought that was it... the worlds mine for the taking...
then I got the transmission from the reticulan ship. that scared the crap outta me lol. It may be a set amount of time after first wargot ship destruction, or maybe a definate time, so u could have BOTH wragot ships *eep* scary thought...
anyway I know the first comes sometime in... ?august? 16th I think. I dont know when the second arrives.
After the mission on the new (crashed) reticulan battlecruiser, you should have research on laputa lab on 'the new reticulan ship'. Make sure you have done this, and any other laputa research, including 'Starghost lore'. The two pieces of research I mention are the two penultimate researches that you need to make.
You should then receive a topic called 'putting the pieces together', which takes a whopping seven days to reseach! Once this is done, you're ready to complete the game.
If any of the above have failed to appear, there is a problem; if so, please let us know your exact state of research.
utánanézek majd valahol hogy mi a teendõ a wargot anyahajó után
Vagy online FPS verzió <#vigyor4>#vigyor4>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
általában a nagy honvédõ háborúk ellentámadásba majd pedig hódításba mennek :)
mint írja tömören tudunk majd terraformálni(bolygók klímájának földiesítése hogy gyarmatosítható legyen)
Az oldal fejlesztés alatt áll, és reméljük azért még pár patchet adnak ki az AS-hoz.
Most nyomtam le az anyahajót, egyhanú és unalams mission-ök voltak de az egyik érdekesen zajlott. Megyek az embereimmel a hosszú folyosókon és lövéseket hallok, kapásból védelmi pozició meg minden de nem engem lõttek. A folyósó végén a nagy teremben a wargotok és a starghostok egymást írtották. Megálltam az ajtóban és végig néztem, amikor mindenki eszméletlenül feküdt kivéve az egyetlen életben maradtat akkor biztos ami biztos alapon belelõttem mindbe hogy meg is haljanak aztán tovább mentem a következõ teremben ugyanez a szitu, végignézem majd az ott életben maradt egyetlen Sg-t kinyírom és mission successful... :) Egyébként most még intézzem el a kultistákat és kész? 3 területük van.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
mellettük vannak még a reticulanok (az aftermath-ból), a mutánsok majd jönnek a wargotok és starghostok
sima területfoglaló volt a játék, a wg-k és sg-k nem birtoloknak területet csak megtámadják a sajátjainkat
jah és mi a laputáról származunk, nem az emberek vagyunk :)
hat az igen gaz h nincs benne repulos uldozes.. de akkor hogy van megoldva az ufo elkapas meg ilyesmi? :/
a win SP2 feltetlenul szukseges a jatek futtatasahoz?
most lehet azzal magyarázni hogy már nincsenek a klasszikus csészaljak de szerintem akkor is nagyon feldobta a hangulatot mikor a repülõim írtották õket az égrõl
az sf nightmare-rel vigyázni kell mert egy rossz mozdulat és nagy károkat okozhat
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
addig is egy kép a kiborgomról: a kezében egy PKM géppuska aminek a csövén egy részecskegyorsító, a csõ alatt gránátvetõ és a hordfül helyén egy mozgáskeresõ van, nagyon durva fegyver

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igazsag szerint vegigolvastan majdnem az egesz forumot, de meg mindig nem igazan esett le hogy hogyan is kene elinditani a jatekot szoval ha valaki tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem.. mar ovatos 7 napja letoltottem es melle letoltottem ezt a StarForceNightmare akarmit is es mindent ugy csinaltam ahogy egy PCDome forumon irtak de nem jon ossze.. mindent osszevetve kicsit felcseszett mar idegileg ez az egesz .)
koszi elore is a segitseget es bocsi ha mar elmondtatok ezerszer .)
Nincs baj ezzel a topikkal.
Linkeltem az E3 topikod a moderátori részben, majd törlõdik.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Cenega szerzõdést bontott a StarForce fejlesztõivel. Indok: a StarForce fejlesztõi állítják, hogy a védelmük semmilyen hatással nincs se az oprendszerre, se hardwarekre, de a Cenega-hoz befutott negatív visszajelzések és a boltokba visszavitt darabszám ennek ellent mond. Így a Cenega többet nem használja a StarForce védelmet.
Remélem több kiadó követi a példájukat.
Sorry az Offért, további jó játékot mindenkinek!
nekem csak max 5 :-)