Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Reloaded ismét a csúcson.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ALien
mondjuk én eléggé darálósra vettem a figurát, elég sok emberem trooper volt ami 3-as szinten nagyon jó hp bónuszt ad már így majdnem mindenkinek 3-4000 hp-je volt plusz a testpajzs, mentem elõre a géppuskákkal és mesterlövészekkel, néha gránátvetõbõl odalõttem nekik
A halál csupán a kezdet...
http://kutyuszoba.blog.hu/
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Starforce 3.6 feltörve.. <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes><#nezze>#nezze><#taps>#taps><#taps>#taps>
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
A nehézpáncélról csak annyit, hogy azon csak egyetlen add-on slot van a páncélnak és a sisaknak együtt (mert ott már egybe van építve) míg a mediumnál van külön a sisaknak, ami azért jó, mert tudod a páncált isd tuningolni, meg a sapit is. <#vigyor4>#vigyor4>
Én sem szoktam gránátozni, szerintem is nagyon lassú, meg pontatlan is, szóval nekem sem jön be.
A láthatatlánságról esetleg Fenrir szolgálhat nekünk adatokat, én még nem gyártottam semmi ilyet, bár most fejeztem be az álcázási technika kikutatását, de az nem adott semmi kézzel foghatót csak újabb kutatási lehetõségeket...
Azért ha az komoly, amit írtál, akkor az már tényleg nagyon nagy szemétség. gondold el, beállsz egy csomó ellen közé, majd mondjuk két mesterlövésszel leszedsz mindenkit 130 méterrel arrébról. de ha beletették, hát használjuk ki. Majd szólok, ha amint nekem lesz ilyenem. Addig várjuk meg Fenrir válaszát.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Viszont az ufo-aftershock.com-on olvastam, hogy lesz egy olyan add-on a páncélokhoz amivel láthatatlanná tudsz válni, de közben nem mozoghatsz és nem lõhetsz, meg lesz egy olyan is, hogy a környezetetben lévõ társaidat is láthatatlanná tudod tenni egy erõsebb cloak generátorral.
Viszont ez a critical hit mennyire gyakori? Mindegyik ellenfelet le tudja igy szedni v. csak mindegyik 10.-et mert akkor nem kell. ÉS milyen képzettség kell hozzá?
Egyébként nekem pl. a gránátok és a gránátvetõ nagyon nem jön be, tetü lassú, és marha pontatlan, meg kb. felrepül a gránátvetõ lövedéke a csillagos égig mielött becsapódna, addig meg ementáli leszek <#vigyor>#vigyor>
Elméletileg a 3-as szintü kommandó azt csinálja amit mondasz, de ki fene fog kardal szaladgálni lézer, meg plazmaágyuk ellen? Ez nem a Doom...
Én is egyetértek FENRIR-el, sima Rifle, géppuska, meg mesterlövész, és nem lesz olyan helyzet, hogy ne tudj rá megfelelõen ragálni.
Nálam az egyik srácnak van 3-as szintû stalker képessége, és elég gyakran egyetlen lövéssel leteríti az ellent (critikal hit), pedig csak egy XM8-sa van...
a commando meg dodge bónuszt ad ha jól emléxem
Össze agyok zavaroda, az nem közelharcban jó? Van valamilyen olyan képessége, hogy az utolsó nemtom hány (asszem 5) méteren csinál valami eszméletlen gyors mozdulatot, és az ellenfélnek esélye sincs reagálni. A stalkernél is közelharci képességek vannak irva, de érnek egyáltalán valamit a közelharci képességek egyáltalán? Egyébként az egyik emberemet ilyen irányba kezdtem tuningolni: medic,technician, ranger. Igy tud majd nehézpáncélt viselni, meg gyógyítani,javítani, és 2 stukkerrel rohangálni<#nyes>#nyes>. Szerintetek jó?
mesterlövész mellé érdemes felvenni a scoutot mert így messzebbre látsz és látod az ellenfél adatait
kiborg mellé a troopert
pszionista mellé ugyancsak a scoutot
amúgy meg a commando, stalker, leader és medic a jó
technikus és gunman annyira nem jött be nekem 😊
A technikus egyik jó tulajdonsága, hogy képes aknákat használni, ezen kívül nem tudom még mire jók, ja õk szerelik a dronokat. Ha nem lesz dronod, akkor lehet hogy nem fog kelleni a technikus, mert ha jól emlékszem, valamelyik másik tréning 3. szintje is megadja az aknák használatának képességét.
Valóban, ha nincs gunman képesség, akkor nem tud nehéz páncélt viselni, de ne aggódj e miatt, ez nem lesz baj, max arra raksz nehéz páncélt, aki gunman (gépágyúval rendelkezõk) nálam õk a felderítõk (ha elfogy a türelmem, és nincs kedvem szépen elõcsalogatni az ellenfelet), és ha netán összefutnak valakivel, akkor egybõl le is lövik :-).
Ne bízz csak a szkennerben, s talán jobb eredményt hoz, ha mindkét fajta emberi szkennert felváltva használod. (Én úgy szoktam, hogy 4-5 szkennelés az egyikkel, majd a másikkal, aztán ha nem jelez semmit, akkor bátran nyomulok elõre). Én a szkennert a szniper megsegítésére használom. Mire látótávolságon belülre érne az ellenfél, már kapott is egy fejlövést...
Van valami korlátja a scannernek? Mondjuk az épületek mögé, szobákban elbújt ellenfeleket nem mutatja?
akinek nincs rangere az nem tud így lõni
A késöbbiekben nem tudom, hogy lesz-e más, de jelenleg a commando arra jó, hogy tudsz dobócsillagot, meg szamurájkardot használni (komolyan!), bár nem tudom, hogy mi haszna van. Fõleg, a játék közepe táján, amikor a warotok átlövik a hülye gránátjaikkal az egész pályát...
A LoS pedig akkor használható, ha már kifejlesztetted és le is gyártottad a sisakra szerelhetõ éjjellátót/infraszemüveget/pszihó észlelõt. Addig nem.
A képességek közül, ami nekem legjobban bejön, az a sniper és a scout. Ami még fontos az a medic, továbbá hasznos a gunman és a trooper illetve egy commander legyen a csapatban. Persze ez játékstílustól függ leginkább. Nekem ezek jöttek be.
Egyébként sajnálom, hogy nincs hozzá magyarositás és úgy tudom egy jó darabig nem is lesz <#shakehead>#shakehead>Viszont a játék nagyon kiráály, nem is hittem, hogy az altar összehoz ilyen jó gamet az aftermath után, de nagyon jó lett, lopakodás ezerrel <#smile>#smile>
Ja a dopler szkennert használva ti is távolabbról felfedezitek az ellenfelet, mint a hatótávja?
itt egy példa:
Sajnos a magyarosításról nem tudok semmit, bár szerintem a nélkül is boldogulni fogsz. Nagyon nem kell olvasgatni...
Hol nézted meg a statjaiket? (A Glosary-ban benn vannak? Nekem még nincsenek, bár a Cyborgok ls a Pszihók is csak egy hét késésel jelentek meg...)
Nálatok, ha a kettes nyersanyagot tartalamazó pályán játszotok (két részbõl áll a pálya, a második rész egy bázis), akkor az elsõ pályarészen megölt ellent beleszámítja a végén a statisztikába? Épp most volt egy ilyen pályám. Jöttök a Warotok, és össz. 19-et küldtem le, de a végén csak 10-et számolt el. A szemét.
A nehézpáncélzatú warot, az már valami, több mint 9.000-et kellet sebeznem rajta, mire feldobta a pacskert.
ALien
Nekem az egyedül lévõ emberem pont nehézpáncélban egy páncéltörõ lövedékekkel betárazott XM8-ast lóbált. Amikor megláttam a 3 warotot vele szembe, mondom annyi neki. Aztán megnézve a statjaikat rájöttem a trükkre: elrohantam vele egy rámpára, majd onnan sorozatokkal végeztem velük.
De hangsúlyozom: csak a bázisokat kösd össze, a "natúr" területeket (tehát amelyek csak nyersanyagot adnak) nem kell bekötni...
Érdemes a tengeri útvonalakat forszírozni - ott is 1-nek számít mondjuk az európát észak amerikával összekötõ útvonal, ami egyébként vagy 10 sima út hosszával azonos 😊
Talán már irta valaki: ha bázisokra van szükséget, érdemes átruccanni észak amerikába - ott minden második terület egy bázis is egyben.
Barrackot építeni felesleges, amúgy is megvár a támadással, még ha meg is kell kerülnöd az egész földet.
Az ûrhajótól nem kell tartani, csak jön egy újabb fajta idegen, de nála is a mesterlövész fejlövése 2500-at sebez, szóval az is fekszik.
Nem a bázisterrornál is mindig csak egy csapatnyi embered lehet, bár szerintem az is elég.
Az anyahajó támadásakor úgy szórta szét az embereimet, hogy az egyikük három wargottal került szembe, de karcoilás nélkül megúszta. (szégyen a futás, de hasznos) a többiek meg várták, a társukat követõ elleneket. fajlövés burul, fejlövés burul...
ha bázisok között nincs út, akkor is jó?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Átmenetileg lehet úgy is vegetálni, hogy a szövetségesektõl kérsz, de a lényeg az önfenntartás. Amibõl kevés van, ott knowledgevel turbózd meg a termelést - egy két labor helyett ez jobban megéri.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
a bázis terrornál
ha nincs senki bevetésen akkor részt vesznek a csatában?
kell egyáltalán barakot felhúzni a bázisokon?
mert most húztam fel szinte mindegyiken 1 et..