Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
A wargot gránátvetõ valahogy nem igazán hatékony legalábbis emberem aki mesterien lõ RPG-vel és alien rocketlauncher-el, nem képes jó helyre lõni. Megadom neki, hogy célzott lõvés, nem is túl messzire tõle és erre átlövi a képernyõ másik felére. Ez ilyen fegyver vagy egy újabb bug vagy mi?
PsyhoApu
Szintén RPG, de csak azért, hogy afgán szabadcsapat íze legyen a dolognak

http://kutyuszoba.blog.hu/

Encore
tudom, csak kíváncsi vagyok, hogy ki melyik fegyvert kedveli leginkább. Én is RPG párti vagyok
én az rpg-t szoktam, de olyan emberhez tedd akinek nagy a teherbíró képessége mert elég nehéz
Encore
Én is várom a patchet de azért játszok vele lassan. Melyiket használjátok szivesen: RPG, Alien rocketlauncher, Grenade launcher?
Niimo
Nincs idõm játdzani, így nincs mirõl irnom...
😞
és ez szomoruvá tesz....

inkább a fallout 4et adnák már ki😊 azzal is beérném
Szerintem nem!
Inkább mindenki várja a javitást!
meghalt a topic.
Rettenthető
Ugyan nem lehet a játék felbontásán állítani, nekem azonban vmi hiba folytán 640x480-ban jelenik meg mostanában, minek következtében a menünek is csak a bal felsõ negyedét látom... Ez nem valami jó.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

szerintem nyugodtan hagyd veszni a területet,ez azt jelenti hogy már nem vagy messze a végétõl,én mikor láttam,hogy csak néhány nap van hátra( 2-3 kutatási terület maradt a központi laborban) semmit nem tettem,csak vártam max idõgyorsítón. szinte a fél Földet lenyomták 2 hét alatt, de aztán megmondták a tudósok hova kell menni és kit kell sebberugni,és ugyanúgy gyõztem,mintha az egész Föld az enyém lett volna.
Valaki mondja meg viszont a cultisták mér vannak a diplomacy menuben? a kapcsolatom velük soha nem változott,hiába nyírtam õket vagy adtam nyersanyagot,és tõlük sem lehet kérni semmit. Valamit biztos nem vettem észre
A cloud ellen az energia fegyverek, és psi fegyverek hatnak jol, vagy a warp fegyver, sg-k ellen meg páncéltörö lövedék kell, és egy lövés. 😊
A fagyás ellen meg autosave betöltése, vagy ha azis hibás akkor azelötti save.
A védekezös semmit nemcsinálos küldik nállam is átlagosak voltak, alap ugy kezdte hogy a két részes pálya elsö részében alap az átjárora dobott, egyböl áta 2. részre, és ottmeg egyböl kész a pálya. gyors védekezés, de nállam nem fagyott.

Rettenthető
Emlékeim szerint a szamuráj kard elég hatékony vele szemben, csak hát közel kell menni.

(Mutáns Zombi helyett mostmár ezen e néven leszek)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Órákat ha nem napokat játszottam egyetlen fagyás nélkül. most jött egy küldetés hogy az SG-k megtámadták az egyik területemet. Két szintes a pálya, de már az elsõ szinten kinyirtam mindet még mielött bejöttek volna a területem keritésén belülre... persze lekellett mennem a második szintre a katonáimmal, de ott ahogy elinditom az idõt kiírja hogy kész a küldi(mert ugye ide már nemjutottak le az ellenségek). Amint rányomok a gombra kifagy az egész játék, semmit nemtudok ezzel csinálni😞(

Az egyetlen megoldás az lenne asszem ha hagynám hogy elvesszen a terület, de a kézikönyvben azt olvastam hogyha az SG-k szereznek meg egy területet akkor azt nemtudom visszaszerezni. Ez igaz?

kicsit más:
Tudtok valami hatásos módszert az SG Cloud ellen? nekem csak sonic puskával sikerült megbénítanom, de csak közelrõl 10 lövéssel és a fullos sniper karakterem alig bírta eltalálni (miután megbénult szerencsémre eltünt).

bocs a hosszúságért
köszi elõre is.
Hedgehunter: az utakat nem csak megépíteni lehet, hanem ki is lehet kapcsolni õket (sárga helyett pirosak lesznek).
Hedgehunter
Elkezdtem elorol mert nyersanyag gondjaim voltak.... Tul sok utat epitettem es felemesztette a nyersanyagot a fenntartasuk szoval ne epitsetek, csak bazisok kozott lasd lejjebb(valaki mar irta).. Minel tobb ugyanolyan epitmenyed van annal jobb a hatekonysaguk pl 4 basic weapon factory 4x olyan gyorsan fejleszt...Csak azert irtam ezeket mert ha valaki mar leirta volna hamarabb az eletem is konnyebb lett volna....😊
Niimo
Bazze apám lebaszott, hogy mért nyírtam ki a kertészt... most ásshatok neki egy gödrött...

Niimo
Tudtam vazze...!!! pil....

kinyirtam...

nálam azért nem indult el sokáig, mert nem az os ide driverei voltak a gépen, hanem az nvidia forceware-e.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Encore
A kertész...
Niimo
Befejezted??? És ki a gyilkos?

na sikerült befejezni a játékot,szerintem 1 kicsit ellensúlyozza a régebbi ufók elõnyét az aftershock sztorija; végre nem a "nyírjuk ki a királynõt,majd elmennek" sablon befejezés. Érdemes a zenét lehalkítani mielõtt befezezed az utolsó pályát,mert a lezáró videót és a beszédet teljesen eltorzítja;nem mintha mondana bármi érdemlegeset,de mégis.
Én nálam már nincs nyers anyag probléma mindenbõl 30000 felül vagyok!
Inkább hogy át megyek europába a fõ repõlö bizgerémel erre amerikába nyivákolnak a szövetségesek!
Gondolom megint történt egy kis "félreértés".

Ki fog derülni, h. a nov. 17 stimmel csak az év nem. 😄

Komolyan mondom ennél trehányabb bandát, mint ez a Cenega-Altar duó még nem láttam.
Most erre lehet mondani,h. biztos az Altar nem hagyta jóvá a tesztelést, de akkor miért van az, h. a legutóbbi hír az,h. a patch nov. 17-én fog megjelenni?
Legalább egy bocs fiúk, késünk ötödjére is. De nem.
Encore
Igen ha olyan a küldetés hogy valamelyik szövetségesed van bajban, én ezeket "szivesség küldetés"-eknek hívom és hasznos hogy minnél jobb legyen a kapcsolat a szövetségeseiddel, én például szoktam kunyerálni tõlük nyersanyagot ha kifogyóban vagyok.. 😊
Nállam müködött a net kilövése azota nem fagy, másnál lehet nem jöb be.
Igen hat a relationshipre, ha olyan küldetéssel csinálod amelyikben egy szövetséges faj szerepel, ezért kell kultistás küldetésekkel csinálni.
Patch meg mire kijön már szerintem mindenki végigtolja, legalábbis én biztosan.

Niimo
áááááááááááááááá... neeee... hamarabb kell...

Egyébként a kifagyásnak semmi köze magához a nethez, vagy netforgalomhoz...

Azért fagy ki mert biztos volt egykét WinXP programozó a Cenegea csoportba....

Jó a FAQ... Nem basztatni Kandurt, mert õ legalább dolgozott..

és még egy question...: ha "terület/mission/küldi/abort/xp"-t töbször játszom, annak lehet köze ahoz hogy kedvelnek e egyébként a többiek?
(vagy ha ez így nem érthetõ leírom konkrétabban is a kérdést)

Encore
Lehetséges, hogy a patch csak Novembert végén jön.. 😞
International PR manager :“the UFO: Aftershock patch will be released by the end of November”
Koppernikusz
Eddig egész jónak tûnik ( elsõ ránézésre ) a játék, inkább Ram kell neki mint Videó kártya úgy veszem észre, swappel mint állat, persze mert nem a legkorszerûbb gépem van..
A zene / hangok egész eltaláltak, grafikánál kicsit zavaró a felbontás nem változtatható.

[ helikopter ]

Kandurex
Javítottam, ne kötözködj ilyen hangnemben, legközelebb majd te csinálod a FAQ -t is meg a bannert is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ha valakinek nem indul,még 1 tipp (daemon 3.47): ha 10 másodpercnél tovább gondolkodik a védelem ablakja,egyszerûen lõdd ki a daemonból a képet,mert ugysem fog már elindulni, viszont sokáig fog várakoztatni. Miután bezártad az ablakot,olvasd be az image-et ujra,majd inditsd ujra a játékot. volt hogy csak harmadszorra sikerült elindulnia (a többi lépést nem kell ujra)
Köszi, az Omega driver volt a megoldás.

Ja, és próbáldd emg lehúzni az IDE-kábeleket, úgy fog menni.
A Starforce 3.6 os védelmet nem lehet átcseszni holmi miniimage-ekkel.

Annak üzenem, aki csinálta a FAQ-ot,h. a játék neve nem UFO:Aftermatch (ilyen játék nincs is, Aftermath van), hanem Aftershock...
Sziasztok!

Tudna nekem valaki adni egy linket, ahonnan letölthetném a mini image-ot?

A másik problémám hogy sikerült megcsinálnom a játékot és mûködött, elindítottam de valamiért kikelett lépnem és utánna már cd kulcsra panaszkodott! A FAQ-ban leírtakat átnéztem és megcsináltam, de sajna így sem indul! Talán az a baj hogy nem mini image amit használtam hanem a dvd képfájlt mountolom be! Viszont így 1x mûködött!

Van olyan jó mint az 1-2?

Köszi
FAQ???
hogy kel elinditani???

ALien

Elöbb találkoztam pár érdekes dologgal, és ezek miatt ujra vesztettem 5 órát, az ilyenek nagyon tudnak idegesiteni..

Az egyik az volt hogy amikor betettem sickbayböl az egyik emberemet a squadomba egyszerüen eltünt, és egy másikra rakta rá, ezután sose láttam többet..
A másik az volt hogy összeraktam egy dronet, az erösebb fajtábol, beraktam a squadba, 6500 hp-je volt, elmentem harcolni, jo erös is volt meg minden, de amikro visszatértem az egyik alkatrészét lecseréltem, és a hpje ezután már csak 2500-lett, és sehogyse nö vissza. Nemtudom ez normális?
Ja meg a dronokat érdemes csak harcoltatni, mert akármennyit sérülnek is azt tapasztatltam hogy csak tul kell élniük, utánna csak annyit kell tenni hogy szétszeded-összerakod, és ujra full hp...
Ja az 5 orát azért vesztettem, mert autosavet használtam és megint meghibásodott és 5 orája nyomtam csak sima savet.

Értem hogy ufos játék, de azért nemkellene ennyire sok megmagyarázhatatlan dolognak történnie. 😊
Mind1, nem töri már meg semmijen bug se a kedvemet azért is végigcsinálom.

Cobra.
Remélehtõleg azért késik, mert még dolgoznak 1-2 olyan dolgon, ami nem lett bejelentve a patch-ben, és nem azért késik, mert valami komolyabb hibát nem tudnak rendbetenni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Október 21én arról volt szó, hogy két hét max.
Utána 10-e volt a határidõ.
Ezután jött a 17-e.
Ma 17. van és még se híre se hamva a javításnak.
Kinézem belõlük, hogy ma se lesz még meg...
Encore
Ma vagy holnap...
Niimo
ez nagyon jó kérdés,,,,, nah meg az is hogy müködni fog e... ?

Guillotine
Sziasztok! Nem arról volt szó,hogy ma lesz patch? Vagy eltolták a kiadását?

www.guillotine.atw.hu

Encore
Nálam az elõbb ért véget a visszaszámlálás és megtámadták laputa-t, most azt csinálom...
Mutans Zombi
Hát a netforgalom nálam bajosan lehet ludas, mert mivel mikor játszom, akkor soha nem vagyok fent a neten. És bizony ez a csíkos asztalradobás van nálam is.

"Nemértem mit mondogattátok h a wargok erösek, simán szedem öket"

Akikkel probléma van, nos azok nem a wargot-ok, hanem majd akik utánnuk jönnek. Nekem Május 20-24 között jelent meg az elsõ, legynagyobb örömömre és azóta kicsit pihen a játék, de majd lehet ma nekiesek és folytatom. Nehogy már a mocskos ufok nyerjenek.

Az viszont sajnálom, hogy a játéknak nincs saját, beépített képlopója és csak amolyan öszvér megoldásos prtntscreen-s technikával lehet képet menteni...:-/

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Encore
Csíkos képpel kidobott? Ilyen velem is volt összesen 2x ez jó pár napja volt és azóta nem csinálja, mondjuk én nem lõttem ki a netforgalmat.
Üdv!

Rájöttem mitöl fagy ki folyamatosan, legalábbis nállam.
A net forgalom miatt, direkt kiprobáltam, és ha nem volt net benyomva 12 orán át semmi baja nemvolt, de ha volt net, és adatforgalom max 1-2 orát birt és csikos képpel errorral kidobott.
Egyébként 3x ra kezdtem ujra, mostmár nemsokára a végére érek.
Nemértem mit mondogattátok h a wargok erösek, simán szedem öket alap fegyverekkel is 3 emberrel, meg nagyon lassuak.

Cobra.
Próbálja ki újabb driverrel, vagy ha nem talál, akkor rakja fel az Omegadrivert (www.omegadrivers.net)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok,

laptopon próbálta már valaki? Haveromnak megvan eredetiben, de a laptopján (64M ATI Mobility Radeon 9700) pálya betöltésekor kifagy...semmilyen laptop kártyát nem támogat a gém?

Tono34
Mit érdemes az elején kikutatni?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.