Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
köszi, a hajón már túl vagyok 😊

A halál csupán a kezdet...

fuss be a központi terembe! onnan sugárirányúan indulnak a folyosók. közelrõl lehet használni a simple shot célzást az aimed helyett, meg nem kell letérdeltetni az emberkéket, hanem állva tüzelni, ez jelentõsen meggyorsítja a reakcióidõt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

megmentõs/fogjulejtõs küldinél nem lehet elvenni a fegyvert az adott személytõl. max úgy, ha valami batárnagyot belesebzel, elájul, és elszórja.
jó, ha minden emberednél van medpack, hasznos lehet.

ne reménykedj, nem fognak. ez nem olyan játék. 😉

Fenrir
mármint hol?

a hajón jön jópár dög, késõbb is de akkor már lehet taktikázni

én nem 1x azt játszottam velük hogy mindenkit lefektettem majd a mesterlövésszel elõrekúsztam és ráhúztam a többiekre a dögöket onnan meg kényelmesen lelõttem õket

sajna ez nem mindig jön be, olyankor jön az össztûz meg az imádkozás hogy ne találjon be az ellenfél rakétája/gránátja 😊

Tono34
Sok ellenfél van? Csak, hogy mire készüljek fel.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fenrir
szemét erõsek ezek a wargok, fõleg amikor a kultistákkal együtt támadnak bár most megagyaltam mindet és még el is raboltam a megjelölt kultistát 😊

amúgy a hajón simán fellõttek a felsõ részre is bár lényegesen kevesebbet sebeztek és rosszabbúl céloztak így...az ember-mesterlövész / kiborg-gépágyús párosom nagyon jó volt ott, szépen lehetett velük haladni

Tono34
Technikát adhatnának...
Megmentõs küldetésnél próbáltam volna elvenni tõle a fegyvert, de nem engedte.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Encore
A szövetségesek nem adnak technikát csak embereket lehet kérni meg nyersanyagot
Tono34
Én most a patch után kezdtem egy újat.
Az elején építem a gyárakat meg laborokat és így gyorsabb a kutatás.

Fenrir
nemtom, nekem még nem adtak semmit sem, kissé el is baxtam a játékot mert késõn jöttem rá hogy a laboratóriumokat hogyan kell felhúzni és le vagyok eléggé maradva a kutatásban

Tono34
Azt már észrevettem, hogy tele vannak. 😊
A szövetségesek nem adnak át technkiát?

Fenrir
ki is lehet kutatni majd gyártani õket de én minden fegyveremet eddig a kultistáktól szedtem, õk eléggé jól fel vannak szerelve ilyen téren

Fenrir
nah erre voltam kíváncsi, szóval a páncéltörõ üt rajtuk nagyot

Encore
Az elsõ wargot támadásnál (Laputa) nagyon jó taktika ha igyekszel a tûzvonalban lévõ embereiddel elérni a liftet (zöld bigyó a sarkoknál) és felmenni egy szintel feljebb ami nem egy második emele hanem ilyen gerendaszerû valami a plafonon. Odafentre a wargotok nem tudnak fellõnni de te tudsz lefelé lõni vagy gárántokat dobálni lefelé. Én ezt a küldetést úgy csináltam meg ezzel a taktikával, hogy egy találat sem érte az embereimet sértetlenül fejeztem be a küldetést.
A morelman lõni szokott és ha kifogy akkor közelmegy és ütni kezd, legalábbis nálam ezt szokta. A flaster egy köcsög közelrõl nagyon veszélyes de ritka hogy közel tud kerülni az embereimhez.
Wargotok ellen a sniper fegyverek ütõssek és minden olyan stukker amibe AP megjelölésû lõszer kell. Ha kicsit fejlettebb vagy akkor a plazma alapú fegyverek is jók.
Tono34
AK47-eshez és a többi fegyferhez hogyan jutok hozzá? Kutatás vagy szerezni kell?
Advanced human weapons-t mikor lehet elkezdeni kutatni?

Fenrir
mondjuk én nem is az idegenek ellen szívok, a kultisták voltak elég kemények addig amíg el nem érték az embereim a 10-es szintet és nem lett jó kis M4-em 😊

Tono34
Morelman amint közel van elkezdi köpni a zöld vmiket és azzonal elkezdi "leszívni" az emberem. 3-4 nap gyengélkedõ biztos kijön belõle (már ha nem hal bele).

Fenrir
én a Flatsternél vettem észre hogy valami elképesztõ brutált sebez ha közel van, gyorsan kifekteti az embereimet

Fenrir
M4, AK és HK van de az a gond ugyebár hogy szét vannak szórva az embereim, mire összeszedem õket hogy legalább párosával legyenek beszorítanak mindig valahova ahol 3-4 ilyen dög fut rám

de megpróbálom megint, ezek szerint ezek a fegyverek elegendõek ellenük

Tono34
Morelman-nál elképzelhetõ (patch után), hogy vmi méreggel sebez és ha nem vagyok elég gyors belehel az emberem?

lövöd õket sorozatlövõ puskával -> m4, hk 33, ak-47 kalasnyikov rlz.
jó taktika, ha betérdeltetsz 1-2 ember spas 15ös sátgánnal a folyosó torkolata mellé, és amikor jönnek a wargotok, lövöd õket messzirõl puskával, majd amikor közeljöttek, kb. a folyosó torkolatához, akkor elõrontasz a sörétes emberekkel, és megsorozod õket. finito.
spas 15-tel vigyázni, ha jól használod, brutális fegyver (1.5k-t sebez/töltény), de csak kettes sorozata van, és kicsi a tárja (6 lõszer fér bele), szóval kell neki egy-két ember támogatásra m4-gyel, vagy még inkább xm8-cal, plusz egy lövész mindig jól jön nyílt terepen.

amikor befejezed a küldit (finish mission), legyen az alien állapota eszméletlen (unconsiakármi).

sziasztok , valaki megtudná nekem mondani , hogy hogyan lehet rabulejteni az alieneket?

Saint of Underworld N/Me

Hedgehunter
Milyen fegyvereid vannak....???? Airgun....?😊) En 6 emberrel ak47, m4 sima loszerrel megcsinaltam....Minimum 3 emberrel sorozatlovessel 2-3 kor alatt kinyirnak eggyet nem tul messzirol.... Osszegyujtottem az embereimet egy helyre, majd csalogattam a wargotokat es ennyi.... A granatvetos egy kicsit gazosabb mint a tobbi de nekem csak egy volt azon a palyan...

Minden bazist ossze lehet kotni vagy szarazfoldon vagy tengeren keresztul....

A szivarvany ruha nekem is van, erdekesen nez ki.........
Fenrir
ááá most jönnek a szemét wargotok, hogy az istenbe lehet azt megcsinálni amikor a hajót támadják? a fegyvereim alig sebzik õket, mi a jó ellenük?

Fenrir
nem, azért volt szürke mert azt nem tudtam hogy ki kell jelölni a területet is ahova építeni akarok

btw van 2 olyan bázisom amit nem tudok úttal összekötni és emiatt nem üzemelnek, ilyenkor mi a teendõ?

Encore
Persze, lehet különbözõ szakmája egy embernek összesen 3 lehet és ezeknek ugye egyenként 3 szintje van. Azért szürke mert bizonyos épületeket csak akkor építhetsz meg ha azon a bázisodon a tudás (knowledge) megfelelõ, ott írja hogy mekkora tudés szint kell az épület megépítéséhez és fent írja hogy neked mennyi van. A tudás szintet, school, college ilyesmikkel lehet növelni
Fenrir
nah volna pár kérdésem megint 😊

1. összesen mennyi szakmát lehet taníttatni az embereimnek? lehet keverni õket? pl kommandó és mesterlövész plusz még 1 felcser

2. miért van az hogy a bázisaimon bizonyos épületek Build gombja szürke, ezért nem tudok építkezni...pedig nyersanyag elvileg van elég

hmhm
Na megint fagyott egy jót a game. Bár az akciót elvesztettem volna :p

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hmhm
kamera forgatás az egér görgõjén van, ha benyomva tartod akkor tudod forgatni a kameranézetet, ill görgetéssel közelíteni távolítani.

Encore
katt a területre, katt a track gombra majd megjelennek a " lehetõségek" hogy merre menjenek az utak, katt arra a területre ahova vezetni akarod az utat.
Fenrir
közben rájöttem a 3-ból 2 hiba megoldására:

a kameraforgatás alapból nincs bindelve egyetlen billentyûzetre sem, én az O és P gombra tettem ami meg pont a térdelõ és fekvõ pozíció, szal amikor forgattam a képet akkor csinálta ezeket a "spontán" mozdulatokat

mióta átraktam a gombokat a karakterberagadás is megszünt, a szívárványeffektus még fentáll de lassan minden emberem kap könnyõ páncélt ami már normális színû

btw utat hogyan lehet építeni? erre még nem jöttem rá

Cobra.
Scrati, lehet a 64 bites Win nem tetszik neki. Nem egy viszonylag új játék van, ami nem megy 64bites Win alatt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hmhm
Nálam nem csináltak ilyet, nem tartod õket kézben 😊 Diktatúra ruzl 😄

Az idegenek elnevezései eddig nem nagyon tetszenek, mintha ez elsõ részben ötletesebb lettek volna..

Fenrir
nálam 5.11 van és ezt csinálja

Fenrir
de mitõl lehet hogy az embereim maguktól váltanak pozíciót?

Encore
Ilyen hibákat nem tapasztaltam eddig, de nagyon jó hangulata van, leültem reggel, hogy nyomok egy missiont és utánna mégegyet aztán na mégegyet.. 😄
PsyhoApu
Ezek a hibák nálam is elõfordulnak. A 10-es catával a szivárvány ruha nem volt gond

http://kutyuszoba.blog.hu/

Fenrir
jó a játék de az alábbi észrevételeim/gondjaim vannak:

-az alap kezeslábas nekem olyan mintha szivárványszínû lenne a szürke helyett, minden más grafikai megjelenítése jó csak ez nem

-néha spontán az egységek maguktól átmennek térdelésbe vagy hasalásba amikor nem adok neki parancsot, olyankor is amikor ellenfelet nem látnak csak menniük kell

-néha beragad az egyik emberem, sehogyan sem lehet õt abból a pozícióból kiszedni, rendszerint fekve ragadnak be

így ennyi egyelõre

scrati
volt már valakinek olyan hogy azt írta ki amikor el akartam indítani a setup.exet hogy "The image file is valid, but is for a machine type other than the current machine" ???
milyen másféle gép? Pcm van bammeg.64bit winfossal.
valaki?

hmhm
A lényeg hogy megy.
Nekem elõször ment cd lehúzogatás nélkül, utána meg nem.. szal még van mit fejlõdni

Fenrir
lol megcsináltam, semmi sfnightmare meg sfcure nem kellett hozzá

simán bemountoltam daemonba, minden emuláció bekapcs és már megy is

hmhm
Összes optikai meghajtót le kell húzni, Sfcure t feltenni, és Sfnightmare rel disable node, disable cd ..

Fenrir
valaki lécci mondja el lépésrõl lépésre hogy mit hogyan kell mert a faq általá megadott lépésekkel nem megy

daemon 4.00HE van fent, alcohol nincs (más virtuális meghajtó sincs csaka daemoné), dvd író le van húzva

Fenrir
agyam eldobom ettõl a cigány játéktól 😊

rászántam magam és lehúztam a dvd írómat, de most meg a cd kulcsra panaszkodik

az a vicc hogy nem emléxem rá hogy kérte volna a cd kulcsot telepítés után

hmhm
Hihetetlen, sztem nagyon jó a hangulata!
Végre van értelme a medicittnek..
Viszont kicsit sok a küldetés a kutatás / építkezéshez képest. Úgy hogy még nem fejezték be a 2. kutatást, és épület sem készült el, már a 3.-4. missziót csinálom. Bár lehet hogy csak azért tûnik többnek, mert nehézen játszom.. hm

Bár egy akció alatt, amikor a földön lévõ tárgyat akartam cserélni, kiírt egy hibaüzenetet, de egyébként szépen megy.

hmhm
Na végre megy a játék rendesen. Új catalyst powa.
Most találkoztam az elsõ Local Human négerrel. És egy emberem maradt életben 😊

Encore
Van, csak õ most a korházban dekkol 😄
PsyhoApu
Látom van némi Csillagkapu feelink.. Carter, O'Neil <#wink> Tealc miért nincs?

http://kutyuszoba.blog.hu/