Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
jó, ha minden emberednél van medpack, hasznos lehet.
a hajón jön jópár dög, késõbb is de akkor már lehet taktikázni
én nem 1x azt játszottam velük hogy mindenkit lefektettem majd a mesterlövésszel elõrekúsztam és ráhúztam a többiekre a dögöket onnan meg kényelmesen lelõttem õket
sajna ez nem mindig jön be, olyankor jön az össztûz meg az imádkozás hogy ne találjon be az ellenfél rakétája/gránátja 😊
A halál csupán a kezdet...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
amúgy a hajón simán fellõttek a felsõ részre is bár lényegesen kevesebbet sebeztek és rosszabbúl céloztak így...az ember-mesterlövész / kiborg-gépágyús párosom nagyon jó volt ott, szépen lehetett velük haladni
Megmentõs küldetésnél próbáltam volna elvenni tõle a fegyvert, de nem engedte.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az elején építem a gyárakat meg laborokat és így gyorsabb a kutatás.
A szövetségesek nem adnak át technkiát?
A morelman lõni szokott és ha kifogy akkor közelmegy és ütni kezd, legalábbis nálam ezt szokta. A flaster egy köcsög közelrõl nagyon veszélyes de ritka hogy közel tud kerülni az embereimhez.
Wargotok ellen a sniper fegyverek ütõssek és minden olyan stukker amibe AP megjelölésû lõszer kell. Ha kicsit fejlettebb vagy akkor a plazma alapú fegyverek is jók.
Advanced human weapons-t mikor lehet elkezdeni kutatni?
de megpróbálom megint, ezek szerint ezek a fegyverek elegendõek ellenük
jó taktika, ha betérdeltetsz 1-2 ember spas 15ös sátgánnal a folyosó torkolata mellé, és amikor jönnek a wargotok, lövöd õket messzirõl puskával, majd amikor közeljöttek, kb. a folyosó torkolatához, akkor elõrontasz a sörétes emberekkel, és megsorozod õket. finito.
spas 15-tel vigyázni, ha jól használod, brutális fegyver (1.5k-t sebez/töltény), de csak kettes sorozata van, és kicsi a tárja (6 lõszer fér bele), szóval kell neki egy-két ember támogatásra m4-gyel, vagy még inkább xm8-cal, plusz egy lövész mindig jól jön nyílt terepen.
Saint of Underworld N/Me
Minden bazist ossze lehet kotni vagy szarazfoldon vagy tengeren keresztul....
A szivarvany ruha nekem is van, erdekesen nez ki.........
btw van 2 olyan bázisom amit nem tudok úttal összekötni és emiatt nem üzemelnek, ilyenkor mi a teendõ?
1. összesen mennyi szakmát lehet taníttatni az embereimnek? lehet keverni õket? pl kommandó és mesterlövész plusz még 1 felcser
2. miért van az hogy a bázisaimon bizonyos épületek Build gombja szürke, ezért nem tudok építkezni...pedig nyersanyag elvileg van elég
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
a kameraforgatás alapból nincs bindelve egyetlen billentyûzetre sem, én az O és P gombra tettem ami meg pont a térdelõ és fekvõ pozíció, szal amikor forgattam a képet akkor csinálta ezeket a "spontán" mozdulatokat
mióta átraktam a gombokat a karakterberagadás is megszünt, a szívárványeffektus még fentáll de lassan minden emberem kap könnyõ páncélt ami már normális színû
btw utat hogyan lehet építeni? erre még nem jöttem rá
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az idegenek elnevezései eddig nem nagyon tetszenek, mintha ez elsõ részben ötletesebb lettek volna..
http://kutyuszoba.blog.hu/
-az alap kezeslábas nekem olyan mintha szivárványszínû lenne a szürke helyett, minden más grafikai megjelenítése jó csak ez nem
-néha spontán az egységek maguktól átmennek térdelésbe vagy hasalásba amikor nem adok neki parancsot, olyankor is amikor ellenfelet nem látnak csak menniük kell
-néha beragad az egyik emberem, sehogyan sem lehet õt abból a pozícióból kiszedni, rendszerint fekve ragadnak be
így ennyi egyelõre
milyen másféle gép? Pcm van bammeg.64bit winfossal.
valaki?
Nekem elõször ment cd lehúzogatás nélkül, utána meg nem.. szal még van mit fejlõdni
simán bemountoltam daemonba, minden emuláció bekapcs és már megy is
daemon 4.00HE van fent, alcohol nincs (más virtuális meghajtó sincs csaka daemoné), dvd író le van húzva
rászántam magam és lehúztam a dvd írómat, de most meg a cd kulcsra panaszkodik
az a vicc hogy nem emléxem rá hogy kérte volna a cd kulcsot telepítés után
Végre van értelme a medicittnek..
Viszont kicsit sok a küldetés a kutatás / építkezéshez képest. Úgy hogy még nem fejezték be a 2. kutatást, és épület sem készült el, már a 3.-4. missziót csinálom. Bár lehet hogy csak azért tûnik többnek, mert nehézen játszom.. hm
Bár egy akció alatt, amikor a földön lévõ tárgyat akartam cserélni, kiírt egy hibaüzenetet, de egyébként szépen megy.
Most találkoztam az elsõ Local Human négerrel. És egy emberem maradt életben 😊