Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha nagyon muszaj le lehet oket szerencsetlenkedni 200-500 dmgekkel😊
Hivatalos forumon azt irjak a "warp" tipusu fegyverek sebzik jobban oket, amit viszont beloluk lehet kifejleszteni ugyhogy nem erdemes varni szerintem.
És ezek az *khm* SG-k, mikor érkeznek? Fejlõdéshez, vagy dátumhoz van kötve, nem tudod? Mert a fejlesztéshez, akkor az adott cucc kivételével, addig mindent kifejlesztenék, hátha úgy nem annyira szopós.
Amúgy újraraktam a játékot és mostmár a - korábban játék által hibásnak tartott - mentéseimet is elfogadja, igaz a profilesinfo-ból az újratelepítettet kell használni, mert a régivel ugyanúgy hibásnak jelezte... szal lehet elég lett volna azt cserélni (csak nem volt origim).
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Ja es amugy ez a abort mission-teruletvesztes-ujramegszerzes mutansoktol ez kesob nekem sajna bevett taktikava valt a *khm* SG-k ellen mer irrealis ahogy egyszeruen nem sebzodnek..mig 1 wargot is 1 headshot csak..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
1., Sztm Te a 25-40 mp-s töltés idõddel tapsoljál, nekem (igaz csak a cultist templomnál - 5 percig is eltart!- igaz nekem kevés a gépem).
2a., Ez a tönkrement mentés egy érdekes dolog. Nekem is ilyet játszottál el most, de én korábban pár mentést kimásoltam egy másik könyvtárba és most azokat sem tudja betölteni, pedig azok 100%-ig mûködõképesek.
2b., A kifagyásos esetek nálam legtöbbször akkor jelentkeztek, amikor egy konkrét célpontot lelõttem és akkor is legtöbbször azért, mert egy jó lövés következtében akkorát repült, hogy ki akart szállni a pályáról.
Ha ilyen pályát generált - amin hiba volt - akkor amint betöltötte a korábbi állásból, amit az adott terepen mentettem el - feladtam...-> folytatás a 3. pont-ban.
3., Ha jól láttam, akkor akármelyik mission-t feladom az elsõ nanoszekundumban, akkor is (4 ember esetén) fejenként kapok 250 XP-t, anélkül, hogy egyet is lõnék:o
Ezt Cultist területen eljátszod 70x és olyan kemények lesztek, mint a medveszar.
4., Ha Wargot betámadás van, de nem bírod, akkor feladod, aztán amikor újra megtámadod ugyanazt a területet, akkor már csak kis nyamvadt mutánsok védik, akiket egy bicskával ki lehet csinálni
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Most idegelt ki teljesen a játék..
2 napja játszok, beis jött az elején, de, nagyon beidegelt hogy sokszor többet tölti a pályát, mint amennyi idö lejátszani, van amikor 25-40mp ig is tölt.. a játékidö nagyrészét a töltés teszi ki.. És teljesen bugos, amiröl nemis kell sztem sokat szolni, nagyon sokszor csak ugy egyszerüen kifagy, vagy memoriatulcsordulás, vagy ami mégszeb sokszor beugrik a debug ablak, és minden ugy jelenit meg. Most abbahagytam joidöre sztem mert 2 nap volt még a ürhajoig, 4 db 18-as emberem volt, full kiupgradelve + pár kissebb (15-16-os) csak pár ország hiányzott már, és ugy fagyott ki hogy tönkrement a mentésem, és kezdhetném elörröl...
Jo játék lehetett volna ha normálisan tesztelik eztis, nemtudom minek fizetik öket...
Ja pár tipp xp szerzésre ha valaki nemjött volna rá: van amikor olyan missiot kapsz hogy fogj el egy lényt és vidd haza, namost ha megölöd, akkor is megkapod az xpt, és ujra lehet ugyanott missiozni, és utánna lehet megint beadja ugyanezt.. emellett ha van egy 3-as dokid feltudod a hullákat élesztgetni, megölsz egy ellent feléleszted, lelövöd, ésigytovább, jol megnöveli az xpt..
I apologize to all people I have misled into believing that the patch is coming out this week.
Meg a diplomáciám mind felül van zölde és kértem a PSIKTÖL NYERS ANYAGOT!
Elég ha csak a bázisaid vannak összekötve utakkal. Én a bázisokból is csak azokat kötöm be a hálózatba amelyiken van valamilyen épület. A nyersanyag utak nélkül is áramlik befelé, feltéve ha az adott ország (country) bázisa a tiéd, és ez a bázis rá van kötve a fõbázisodra (Stuttgart). Igyekezz a bázisokat összekötni a lehetõ legrövidebb utakkal, és mindig használd ki a tengeri utakat, mivel ezek fenntartása olcsóbb. Az út akkor aktív, amikor vastag sárga vonallal van jelölve.
De az 1 legesböl van 20.000 cayborgbol 5450 az idegenbõl 5600.
Csak az a baj már 8bázisom van már és idegesitö hogy nem megy a forgalom!
Meg szegyek le a fejlesztésböl meg van ez a programm zizenve!
Mingyár itt az idegen jármü és még nincs kész az inplant lab !
Föleg idegesitö hogy nemtudom mit irki amikor alertoza a truckokat
Ha megtámagyák akor meg hogy lehet meg védeni vagy akadájozni!<#violent>#violent>
Mert elég idegesitõ hogy pár bázis épületem lassan épül vagy egyáltalán nem!
A nyersanyag akadozása miatt!
Amit viszont nem értek, - bár valszeg a statisztikán kívûl nem számít - hogy egyszerûen nem jegyzi a Comm-nál a katanával megölt ellenfeleket. Mér'?
... nem szidni az UFO-t.... olvasni...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tudna valaki egy biztos linket ajánlani, ahol a jó verziót találom meg. Potyára nem akarok megint leszedni jópár gigát. Elõre is köszi a segítsgéget. Mert dc-n ezer év mire lejön...
http://kutyuszoba.blog.hu/
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Az egyik országból nem tudom kitakarítani a cultis-okat, mert mindig kilép, mikor az utolsó csókát kinyírom a pincében... :-/
(asszittem külön van > kód -ban)