1917
  • Encore
    nincs benne raplüéses üldözés abszolút és ha eredti a game akkor megy sp2 nélkül ha nem bolti akkor kell Sp2.
  • trckr
    Ezt ugy erted h nincs mar ufos repulos uldozes meg ilyesmi? :(

a win SP2 feltetlenul szukseges a jatek futtatasahoz?
  • Encore
    Meg persze lehet hogy unalmassá válnak a pályák mert elég egyformák, de annyi újjítás van benne hogy egy régi uósnak illik belenéznie legalább mégha nem is nyomja végig.
  • Fenrir
    nem lett rossz, bár hiányzik belőle ami volt az aftermath-ban: a légi elfogásokat és ufo-k lelövését

most lehet azzal magyarázni hogy már nincsenek a klasszikus csészaljak de szerintem akkor is nagyon feldobta a hangulatot mikor a repülőim írtották őket az égről
  • Fenrir
    nagyon egyszerű és biztonságos: az optikai meghajtókat lehúzod a gépedről fizikailag (cd-dvd író/olvasó), a képfájlt bemountolod egy 4-es daemon toolsba és kész

az sf nightmare-rel vigyázni kell mert egy rossz mozdulat és nagy károkat okozhat
  • trckr
    Szerintetek amugy osszesitve milyen lett az UFO: Aftershock? Mert olvastam tegnap egy eleg eros kritikat... de aztan idetevedtem elolvastam csomo mindent es lattam h annyira azert megsem rossz... jomagam is ufofan vok... kemenyen vagy 11 eves lehettem amikor kis csokisszaju hulyegyerekkent pattogtam a 468-as elott es jaccottam napokat az UFO 1 UFO 2vel... .)
  • hPi
    Henty, te mindenhol ott vagy? :))) Mindjárt indulok haza, kiscsajjal beugrunk a fodrászhoz és telepítem a cuccost :)) De akkor ma este nem lesz CoD2... hmm... nem elég a 24 óra ;)
  • Henty
    ezt mintha már olvastam volna ;)
  • Fenrir
    eléggé pörög a topic hogy legyen szerintem, összedobok majd egy játék faq-ot is mert nem minden egyértelmű a játékban

addig is egy kép a kiborgomról: a kezében egy PKM géppuska aminek a csövén egy részecskegyorsító, a cső alatt gránátvető és a hordfül helyén egy mozgáskereső van, nagyon durva fegyver

• trckr
    Koszi szepen igy asszem mar menni fog .))
  • Kandurex
    Van már egyszerűsített indítási folyamat, lásd a FAQ. -t felül! (klikk)
  • trckr
    Sziasztok!
    Igazsag szerint vegigolvastan majdnem az egesz forumot, de meg mindig nem igazan esett le hogy hogyan is kene elinditani a jatekot szoval ha valaki tudna segiteni azt nagyon megkoszonnem.. mar ovatos 7 napja letoltottem es melle letoltottem ezt a StarForceNightmare akarmit is es mindent ugy csinaltam ahogy egy PCDome forumon irtak de nem jon ossze.. mindent osszevetve kicsit felcseszett mar idegileg ez az egesz .)

koszi elore is a segitseget es bocsi ha mar elmondtatok ezerszer .)
  • Kandurex
    Mi bajod a régivel? Egyébként biztos, hogy ide kellett házigazda?

Nincs baj ezzel a topikkal.

Linkeltem az E3 topikod a moderátori részben, majd törlődik.
  • hPi
    Kicsit off, sorry, de most kaptam az emailt a Cenega nemzetközi marketing igazgatójától, gondoltam megosztom.
    A Cenega szerződést bontott a StarForce fejlesztőivel. Indok: a StarForce fejlesztői állítják, hogy a védelmük semmilyen hatással nincs se az oprendszerre, se hardwarekre, de a Cenega-hoz befutott negatív visszajelzések és a boltokba visszavitt darabszám ennek ellent mond. Így a Cenega többet nem használja a StarForce védelmet.
    Remélem több kiadó követi a példájukat.
    Sorry az Offért, további jó játékot mindenkinek!
  • Fenrir
    ki lehet fejleszteni hogy a kapszula ne csak 5 hanem 7 embert tudjon szállítani
  • Fenrir
    nah átvettem a háigazdát...esetleg össze lehetne dobni egy új bannert, nem?
  • hmhm
    Az utak felét akkor lebontom.. Úgy gondoltam hogy a bányákból is úton keresztül jön be a nyersanyag.
  • hmhm
    Majd idővel eljön az is :)
  • Snipa
    hogyhogy ennyi ember lehet a csapatban?
    nekem csak max 5 :-)
  • Fenrir
    nah lenyomtam az anyahajót, gondolom most addig tart a játék amíg kultista van a Földön
  • Encore
    Utakat csak a bázisok közé építs az elfoglalat területekről jön a nyersanyag útaknélkül is és a sok út sokba kerül, tiltsd le ami nem kell és meglátod jobban fogsz állni nyersanyagilag. Végre egy normális pályát generált nekem a gép, egy kikötő volt és nagyon nagy pálya volt legalábbis nagyobb az eddigieknél, végre egy kis változatosság.
  • Fenrir
    ilyen amikor 2 géppuskás wargotot hentel :D

• Tono34
    Nálam utak csak a bázisok között vannak.
  • hmhm
    Kicsit beidegeltem a szektoidokra, és sotival rohantam le őket :O

Az még érdekes, hogy egy területre 2-3x kell kimenni egymás után hogy az enyém legyen. Persze nem baj, csak mostmár a legfőbb szempont emberfelvételnél hogy minél több HP ja legyen, hogy tovább éljen :O

A nyersanyagom elfogyott, kb egész európa enyém kiv spanyol és portugália, utak kötik össze a bányákat, van 6 bázisom, de semmi értelme.. úgysem tudok építkezni a nyersanyag miatt. Kiírta hogy kutatásokat beszüntetik stb. nyersanyag miatt, utána a bevételek egyből felugrottak +150 körülre. Néhány utat lebontottam / állítottam, az is segített..

• hmhm
    egy szép állás :P
  • Fenrir
    laborral is el lehet játszani ezt persze, de ha ott valamit kifejlesztettél akkor azt nem kell még1x, gyárakban meg állandóan replikálni kell a fegyvert, töltényt, műszereket, páncélokat stb...
  • Encore
    jaja, ugyanezt a lborokkal is el lehet játszani.A védelmi épületeket meg én sem tudom minek vannak
  • Fenrir
    a bázisokon úgy vettem észre hogy teljesen felesleges védelmi épületeket felhúzni, szóval az ilyet meg lehet spórolni

minden bázison (ami már működésben van) fel kell húzni egy iskola-főiskola kombinációt mert a 6-os knowledge már minden laboratóriumhoz és gyárhoz elegendő

gyárakból érdemes többet felhúzni majd ami nem kell azt lebontani és mást a helyére építeni (1 azért mindenképpen maradjon meg minden fajtából)
  • hmhm
    átlagban 4-5 ös szintűek az embereim, és a csapat fele mindig pihenőn van sérülések miatt.. még új fegyvert nem sikerült kifejlesztenem, olyan lassan haladnak a kutatással, mindig akció van..
  • Fenrir
    nemtudom hogy bug-e vagy nem de megesik olyan hogyha egy kiborg basic implantját kicserélem egy advanced-ra akkor utána vissza tudom rakni a basic-et az advancedra úgy hogy az el is tünik végérvényesen

mindenesetre érdekes
  • Encore
    Számolja nálam is 20as 21es szint felett csak már nem írja ki, ez inkább bug mint feature :D
  • Fenrir
    20-as szint felett is számolja még az xp-t nálam, 34000 kell a 21-hez, lassan meglesz az is jónéhány emberemnél

úgy vettem észre hogy a drone-ok nem kapnak xp-t, tehát maradnak 1-es szintűek

mondjuk így is elég jók mind hp-ban, mind tulajdonságokban
  • Encore
    Én is megvártam, mindenki 20as szint felett van és minden ki van fejlesztve és le van gyártva ami csak létezik, a drone-om csak 1-es szintű mondjuk de nem is akar szintet lépni, vagy nem is tud? Ja és egy ideje ha valaki kap tapasztalati ponto akkor azt nem írja ki. Onna tudom hogy van hogy megjelennek a + jelek a tulajdonságai mellett, hogy hozzáadhatom valamelyikhez.
  • Fenrir
    én még várok azzal, lassan elkészülnek a warp rifle-ök és a testpajzsok, nameg majdnem minden emberem 20-as szintű lesz
  • Fenrir
    nemtom te hogyan csinálod de nekem küldetésekkor még táraznom sem kell, 1 tárnak alig a negyedét lövöm el :)

persze szigorúan egyes és célzott lövéssel
  • hmhm
    majd ?D
  • hmhm
    Nem tudom nektek hogy megy, de nálam mostanában olyan lőszer hiányvan.. küldetések végére max egy embernek marad pár tölténye.. már átszoktam az egyes célzott lövésekre, de ez se nagyon segít. persze így izgalmasabb meg minden, csak kicsit zavaró, hogy késelhetek mindenkit :)(
  • Encore
    Nem okoznak gondot az sg-k. sőt kezdett unalmas lenni mert már mindenki hüléyre van tuningolva de most a wargot anyahajón elbohockodom :)
  • Tono34
    A játékotokról nem raknátok be képeket?
    tudom már raktatok, de jó nézni ezeket a képeket.
  • Fenrir
    nekem soxor csinálta hogy amikor a megtámadott területet mentem védeni berakott olyan szobábkba amibe 1-2 emberem végérvényesen beszorult...ilyenkor nincs más teendő, végignyomod annyival amennyi maradt

1 jó tanács: ha támadnak az sg-k és nagyon nem megy a harc ellenük akkor hagyd veszni azt a területet mert utána már csak mutánsok uralják azt meg 100x könnyebb visszafoglalni