Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Talán a Pecs után... ami sose jön ki...
valaki!!!
felbontás???
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Merthogy nem feltétlen. Van hogy valakit csak be kell gyûjteni, valakit ki kell menteni stb., stb.
Encore!
"hanem végig tolom és kicsinálok minden ellenséget, csakazértis :D"
Fog ez még változni, lesz majd még meleg a talaj a lábad alatt és asszem igencsak el fogod hagyni a terepet, mielõtt mindenki meghalna az ellen közül... :)
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
nameg már abban is bázisfoglalásnál kicsináltam 4et, maradt 6,és félbeszakitottam,és nyeréssel enyém lett a terület :)
szvsz vagy kelljen végigvinni 1 küldit rendesen,vagy hagyhatták vna a fenébe...
de azért jáccok majd vele,hátha javul a véleményem :)
de legalább az idõ megállitásokat ki lehet kapcsolni,mer rohadt idegesitõ volt :)
amugy a felbontást senki nem tudja 1024*768 fölé tenni,vagy csak nálam nincs ilyen?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
akkor mondom:
kellett hozzá a DT4
nem kellett SFcure,semmi ilyen batokkal telenyomott sz*rság
kellett az SFN(ightmare),amivel letiltottam a CDket (secondary master & slave) + disable node,és fura modon nekem nem kellett hozzá lehuzogatnom semmit (ma sem)
Úgy tûnik sikeült gond nélkül elindítanom a játékot WinXP SP1 mellett is.
Nem kellett más hozzá csak az új Daemon Tools 4, az sfcure01k verziója, és az SFNightmare 1.12. Ja meg a DVD-ROM-ot lehúztam. Ezen kívül semmi érdekeset nem csináltam, csak amit az SP2-s megoldáshoz kell csinálni, de az Aftershock meg gond nélkül megy :)
Ha valakinek kellene még vmi segítség ezzel kapcsolatban írjon nyugodtan.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
" THIS VERSION CONTAINS ADWARE - READ THE CHANGELOG BEFORE YOU PROCEED TO INSTALL!!! "
hmm ?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A játékban elvileg nincs tereprombolás, igaz??? Mert eddig nem volt, de az elõbb egy küldetésen voltam és az alien rakétavetõ (ami már nem az alien-él volt hanem nálam) lyukat robbantott az egyik ajtó fölötti falba.
Tök ász!
Egyet nem értem mért vette ki ,a csata végén a fegyvert az emberemtöl?<#ejnye1>#ejnye1>
A jó kis Aftershock... hogy vártam már...
Sajnos még nincs meg a teljes, eddig csak a demóval nyomtam. Vígasztaljatok meg, hogy a kamerával lehet valamit kezdeni. Ez a relatív kameramagasság engem a sírba tesz. Miért nem lehetett abszolút magasságú kamerát használni? Arra gondolok, hogy ha pl fás területen vagyok, akkor a fa tetejérõl ahogy scrollozok elõre, leesik a kamera, és semmit se látok, újra állítani kell. Szóval az egyenetlen felszínen fel-elá ugrál a kamerám a felszínt követve... :(
Sztm nem jó technika, ugyanis a harc végén mindent hazaviszel, ami a földön van.
SoulHunter!
"játszottam 1-2 missiont...
lenyuzok 2 szürkét... félbeszakitom... erre simán kiirja,h nyertem
na bazz...
van igy értelme?"
Sztm az elsõ x misszió alapján még nehéz megítélni egy játékot, kb. mintha a Half 1-ben a bevezetõ vonatozás után abbahagynád a játékot, mert sztd nem jó és nem túlzottan fordulatokban gazdag...
Ha az a probléma, hogy ölni kell benne, akkor nincs értelme, mert a játék további szakaszába is szükség lesz eme tevékenységre, mely néhol már tényleg unalmasnak ható monotonitásba csap át. De konkrétan amúgy mire gondolsz? Most ne a viccre, hanem a játékkal kapcsolatban.
lalakov!
A nincs FPS nézet tudtommal. Elvégre ez egy taktikai(?) stratégia, bár manapság ez már nem kizáró tényezõ.
Mondjuk egyébként sztm a JA2-tõl (amihez ugyan semmi közük) átvehettek volna annyit, hogy a pályán ne csak díszként legyenek a tereptárgyak, hanem legyenek funkcióik, ha más nem legalább fedezékül szolgáljanak, mert azért az valahol tényleg mégiscsak vicc, hogy a falat leszámítva, semmi nem ad fedezéket (se szikla, se vagonok, se fa, semmi).
A nézet meg ugyanaz, mint a régi UFO-kban, annyi a különbség, hogy nem körökre osztott, hanem realtime, de minden történésnél megáll az idõ.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Soulhunter: Honnan van a DT4(úgy értem ez melyik verzió, mert eddig úgy hallottam, hogy továbbra is le kell húzni, ezzel meg nem:) )?
csak DT4 + sfn CD tiltás kellett,nem kellett lehuzni semmit sehonnan,nem kellett batokkal szarakodni :)
hát elég ocsmány a kinézete :)
na szal van(nak) vmi(k),ami 1bõl feltûnt(ek):
1: optionsban tényleg nem lehet feljebb állitani az 1024*768-as felbontást?
szvsz tök felesleges frissitési frekvenciák miatt 6 választhatoságot beletenni,ha nem lehet 1600*1200-ig nyomni :)
2: játszottam 1-2 missiont...
lenyuzok 2 szürkét... félbeszakitom... erre simán kiirja,h nyertem
na bazz...
van igy értelme?
az aftermath mondjuk idegen bázis / ürhajo foglalásnál jo volt,h csak 4et kellett megnyuvasztani a 7-8-9-stb -bõl, és nyert szöveggel félbeszakithattam,amikor már csak 1 emberem élt :)
ebben is ez lesz a módi?
Lassan a 3 vagon Desert-tõl meg Ak-tól meg egyéb fiszf*sztól órákon át kell húznom lefele a csuszkát, hogy a fegyvergyüjteményem végére érjek...
Apropó.
Akik fejlesztettek fullos Sniper-t azok között volt bárki is, aki karon lõtte az ellenfelét és az támadóképtelenné vált, vagy legalábbi egy nanoszekundumra kiejtette a fegyverét a kezébõl?
Encore, te meg a cultiszokkal harcolsz (kiegészitökböl gondolom) és a legjobb flinta az a szar m16-os? Az lol. Se lézerstuki, se jobb rifle, se sniper?
Én egyszerûen elvágtam a torkát az Aliennek.
Öööö belebotlottam valami Sg nevû csávóba és (ugyan nem láttam az alakját, csak rá tudtam lõni) hamar feladás lett a vége a pályának.
Itt a kép
Szétválasztani nem lehett õket, az embereim látták az alient de nem tudtak rálõni. Ekkor kiadtam nekik a parancsot hogy lõjjék szét mindenképpen a civilel együtt (inkább egy haljon meg a küldetés érdekében), elkezdtek tüzelni rá, az alien semmennyit sem sérült a civil pedog átment injured-be de ott meg is állt. Nem lehetett lelõni õket. A megoldást a hagyományos gránát jelentette, amit odadobtam a lába(lábuk) elé és még mázlim is volt. A gránát felrobbant az alien meghalt a civil csak eszméletlen lett (de legalább még élt)..Mission successfull, you won! :D
Az egyik töltõképernyõn is a csávó plasztikot nyom a híd falára...
A játék gyorsabb lett, nem fagy ki, de:
iszonyat rondák a katonák és a taktikai rész egy nagy szürkeség.
Habár lehet,h. nálam van a hiba.
Go to options
Uncheck "Use Shaders"
After 4 hours of playing CRASH FREE I can suggest that this fixes the following issues
Esetleg még mûködhet is...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Négy napja nemjátszottam (szomorú arc vágás...)
Már csak pár nap és itt az ufo (izgatott arc...)
és tényleg amig akciózok, telik az idõ? (mármint a játékban, mert egyébként tudom hogy telik az idõ... <#zavart2>#zavart2> ) hehe
May the force serve you well!
Akkor még a gép is viszonylag kuriózumnak számított, így a játékot teljesen másként élted meg akkor, mint most. Mint ahogy egy horrorfilmet is másként éltél meg 10 évesen, és most. Na ez az az érzés, amit garantáltan nem tudnak visszahozni. A baj az, hogy legtöbben ezt kergetik.
Nem volt közel sem ekkora választék a játékpiacon sem és ebbõl eredõen nem volt semmilyen összehasonlítási alapod.
A két grafikai táborról nem is beszélve: "a 2D axonometrikus jobb volt, a grafika nem számít" és a "mégiscsak 2005 van, illett volna 3D-ben kihozni".
Aki azt mondja a grafika nem számít az épp oly nem normális, mint aki azt akarja, hogy a játékban lenszflór, mósen blúr, fényorgia meg f*szom tudja mien effektek legyenek.
A játék komplikáltságáról csak vonalakban.
A régi rajongók (ha még játszanak gépen egyátalán) imádnák a felfoghatatlannak tûnõ összetettséget, csak hát õk nincsenek elegen. Az újonnan érkezõknek viszont az kell, hogy könnyen beletanuljanak ezért sajna kompromisszumot kell kötni, olyat, amilyet. Mert ha a bonyolultabbat választják, akkor közel sem fognak vele annyian játszani, nem veszik meg annyian és a cég tönkremegy, bár a játéka a régi rajongók szemében kiváló. Viszont ha túl egyszerû, akkor a régi rajongók elfordulnak, az újakat meg esetleg, ha nem köti le annyira a játék - mert ugye õk nem kergetik benne azt a játékélményt, mint a funok... hát szal ez is egy nehéz eset.
És akkor még a történetrõl még nem is beszéltünk...
sokat fagy azt kesz,javitas alatt
Nekem sniper szokott 4800 dmg-t is szakítani (MSG90-nel) - nem is ritkán - , de nem tudom, hogy mibõl ered - természetesen critical hit-tel ennyi.