Angolosok segítsetek!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
The rain through who i rode is ethereal
Our forests are eternal
The cold wind of my breath is always blowing
In the frost that lies beneath the sky

The snowy mountain
The freezing glance of the moon, so cold
On my narrow path to darkness
Beholding the eternity…

ezt lefordítanátok nekem, ha megkérlek?😄

elõre is köszönöm<#worship><#nyes>

REPS0L
a beat alatt alapot értett, zenét, köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

vagy vmi ütõs dolgot ért a beat alatt.

Ez nemzeti, házi ütem.
Vagy "beet"-et akart írni és:
Ez egy nemzeti, házi cékla/répa.

Danny1987
onnét van kösz a forditást.

Live for nothing or die for something.

REPS0L
hm? 😊
its a national homegrown beat.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Innen van?
25% járulékot kapsz bármely általad megjelölt tag "élete" után(gondolom, amíg nem törli a regjét)
Létrehozhatsz több CPA(ár per akció) fizetést játékosonként
Egyedi(egyedileg beállított) játékos-önrész program

A retention és a commission jelenthet mást is.

Danny1987
Earn 25% commission for the lifetime of any member you refer!
Generate multiple CPA payments per player
Customized player retention program

Ezeket vki le tudná forditani?

Köszi.

qtab986
thx

Vmi ilyesmit jelent:
Förtelem, szörnyû undorítóság, borzalmas bunkóság.

Mit jelent ez? Nem tudtam lefordítani...

heinosity

qtab986
Alkaline Trio egyik dalának címe Sadie, mit jelent?

Igazad van.<#eljen>
A legislationnel kapcsolatban, nekem úgy tûnik, h a törvény szavunk a megfelelõ jelen esetben. A parlamenti törvényhozásra utal, csak sztem hülyén hangzana, ha úgy lenne fordítva, h törvényhozás.

Akkor vhogy így: Milyen fõbb törvény vár elfogadásra az adócsomag után?

tnm
nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a legislation mi is (törvény-re tippelnék, de szótár szerint törvényhozás), de
"remains to be passed"
marad az elfogadásra várók között

#474: én is úgy értettem meg. valami idézõjel vagy ilyesmi nem ártott volna 😊

Most hogy toto2700 válaszolt megértettem, mit akartál<#falbav><#vigyor5>

Melyik/milyen fõbb/fontosabb törvény marad elfogadva/megszavazva az adócsomag után?

Talán más ételembe is lehet fordítani a szövegkörnyezettõl függõen.

Pluskast
Halihó!

Valaki le tudná fordítani nekem, hogy ez pontosan mit jelent? Nagyjából sejtem de nem pontos a fordításom.

What key legislation remains to be passed after tax package?

elõre is köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

I like this music very much too, I'm glad you posted the footage.

Most neked. A fórumon bárkinek. A szöveget meg egy haveromnak.

Te most kinek írsz?

Valaki le tudná ezt fordítani, mert haverommal itt vitatkozunk valamin fél órája, és most már kíváncsi vagyok rá 😊 Bocsi, hogy ilyen ratyi a szöveg 😊

Nekem is nagyon tetszik ez a zene, örülök, hogy feltetted a videót

Pedig híradókban is így mondták anno😊

tnm
helyszínnek miért ne lenne értelme? (ezzel nem azt mondom, hogy ez lenne a helyes fordítás, de értelme lenne)
nekem az eredeti angol mondat is egy kicsit sutának tûnik egyébként.

btw.:
", ha nem lesz probléma a szállítással "
helyesen:
", ha nem lesz probléma a közlekedéssel "

qetuol
egyiknek sincs értelme ebben a mondatban (találkozóhely, helyszín). itt terveket jelent sztem.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Sati84
Köszi :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

zvaragabor
Venue helyszínt is jelent.

Chaos Anno Domini

Sati84
Dennis Oswald, a NOB Athéni Olimpiai Játékokkal foglalkozó koordinátora azt mondta, hogy csak akkor lesznek sikeresek , ha "minden technikai elõírást betartunk, ha nem lesz probléma a szállítással és ha a találkozóhelyeket idõben befejezik".

A "venue" szóra ezt a verziót találtam (találkozóhely), nem tudom, hogy helyes-e itt. A másik verzió az "illetékes bíróság" volt, a kettõ közül ez az esélyesebb :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

1000 köszönet
Ha van még egy pici idõd ezt is lefordít6od 😉
Denis Oswald, the IOC co-ordinator for the Athens Games, said that they would be a success only if "the technical requirements are met, if the transport works, and if the venues are finished in time".

tnm
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NO😎 figyelmeztette a 2004-es Athéni Játékok szervezõit, hogy a már meglévõ épületek tervei nem felelnek meg a biztonsági elõírásoknak továbbá elképzelhetõ, hogy nem lesz elegendõ szállodai szóba. A NOB azon félelmének is hangot adott, hogy a kosárlabda aréna és a kenu versenypálya nem lesz kész idõben. A bizottság az építési területek háromnapos látogatásának zárásaként úgy nyilatkozott: még rengeteg akadályt le kell küzdeni ahhoz, hogy az Athéni Olimpia megérdemelje a "varázslatos játékok" jelzõt.

Nem teljesen szó szerinti.

THE International Olympic Committee* ( IOC) has warned the organisers of the 2004 Athens Games that existing building plans fail to meet security standards and there may be too few hotel rooms. The IOC has also expressed fears that the basketball arena and canoe course will not be ready in time. The committee concluded its three-day tour of building sites by saying that there were many hurdles before Athens would become a "magical Games".

Lefordítaná ezt valaki? elõre is köszi 😊

Bang, bang get movin, try to move the head then drop in. That's when he gotta be calm. There gotta be clever, gotta be smart and not get hit. And able to win that fight. What he does makes him a hero and...

Én ezt bírtam kihámozni, valszeg nem pontos, de a lényeg sztem ugyanaz marad.

tnm
áh, esélytelen. ha még érteném is, amit az ürge mond, ami alapból rossz minõségû és sztem nem is beszél valami szépen, akkor is az egészet elnyomja a Terminátor zene. egyedül a zene halkabb részénél értettem valami olyasmit, hogy:
"...that would be smart..."

Danny1987
Kösz.

http://www.youtube.com/watch?v=1QAcB2GhFns&feature=channel_page

azt is meg tudnad mondani hogy cus itt mit mond 42s-tól 1 percig?

tnm
azt mondja:
"i don't give a f*ck"
magyarul:
"leszarom"

Danny1987
Hú viszanéztem a videót a never nincs is benne

http://www.youtube.com/watch?v=h14cTEpUkNE&feature=channel_page

29.ik mp-tõl mondja.

I don't give up fuck Ha jól értem.

tnm
nem nagyon van értelme, de "majdnem" azt jelenti, hogy sose fogod feladni a szexuális életet.

Amit Te akarsz, az így van:
I'll never give up, f*ck you! vagy esetleg:
I'll never f*cking give up! azaz kb.: Soha a kib*szott életbe nem fogom feladni.

Danny1987
Annak van érteme hogy:

I'll never give up fuck!

És ha vana akkor azt jelenti hogy:
Sosem fogom feladni baszd meg!

Milyen árban van egy felsõfokú vizsga?

ivan924
Emelt szintû érettségire gondolsz vagy közép/felsõfokú nyelvvizsgára? Utóbbiakat több nyelvvizsgaközpontban megteheted, ha befizeted a vizsgadíjat és jelentkezel nyelvvizsgára. Minden megyeszékhelyen van nyelvvizsgaközpont (több is).

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

daxan
Sziasztok! Emelt szintû angol nyelvvizsgát hol lehet letenni?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

hykao
Ha muszáj...

Someone = valaki (névmás)

Somebody = valaki (névmás) / valaki* (fõnév) / szeretõ** (fõnév)

* nem akárki / "valaki" / fontos ember - pl: He is a "somebody" (õ egy fontos ember)
** szeretõ / mátka / baba stb... - pl: I've already met my somebody (már megvan az igazi / már rátaláltam a nagy "Õ"-re)
...és mintha lenne is egy olyan szám, aminek a címe: Be my somebody, talán Norah Jones-tól...ha jól emlékszem... :S
tnm
foglalásod volt 😄

#445: ezt kifejtenéd bõvebben? esetleg írhatsz egy példát is, mert -biztos én hibám- de nem tudom értelmezni, amit írtál.

hykao
A somebody bõvebb jelentéstartalommal bír. Nemcsak névmás, hanem két fõnévi jelentése is van.
Szerintem tökugyanaz a kettõ

sziasztok
szeretném megkérdzeni, hogy mi akülönbség a somebody és a someone között? mi a jelentésük különbsége? mikor kell az egyiket és mikor a másikat használni??
köszönöm szépen
tnm
pont azért mertem beírni, mert amit Te írtál #438-ban, azt én egy az egyben google-ba másoltam és egybõl meg is jelent a "did you mean"-ben: "commiserations" ,amit aztán szótárba beírva nem talált semmit, de a többes jelének levételére azért rájöttem magamtól is.

lehet, hogy azon múlik, hogy angol/amerikai google-ben keresel-e

Ja tényleg, az n betût is elírtam. Én is a google-t használom helyesírás ellenõrzésre, de ha kipróbálod, ahogy én írtam be semmit nem javít rajta. Ja, kösz