Angolosok segítsetek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ajánlom megintcsak mindenki figyelmébe a 688-as kommentemet.
Alakra lehet hogy a feladat szerint ezt kell írni, de ha ilyet mondasz egy angolnak, az tuti furán néz rád utána.
Az angol azt mondja, hogy "Did you go out last night?". (Ami persze lehet hogy nem olyan alakban van, amit a feladat elõírt)
van egy ilyen feladat ahova csak az van felírva hogy Past Countinous, és van egy ilyen mondat:
... out last night? "No, I was too tired."
na hát ide elvileg Were you goingot kéne írni a feladat "leírása szerint", de én értelmesebbnek tartanám a Did you go -t... nincs igazam?
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindegy neki állok most több idõm van.
De azért köszi!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nem tudod kiguglizni esetleg? szívesen segítenék.
The problem is that this picture was taken pretty bad, but it would be urgent, I need it until tonight.
Gondolom képrõl van szó, azért fordítottam így, egy alanyt bele kellett csempészni valahogy. Ha esetleg nem arról lenne szó, írj.
Valaki le tudná nekem ezt fordítani magyarra? Az a baj hogy elég rosszul lett lefényképezve, de sürgõs lenne, estéig kéne.
Nagyon szépen köszönöm elõre is aki tudna segíteni.
kép
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Hogy legyen saját irata róla, jegyezze fel a pénzfelvételi kérelme azonosítóját.
A megközelítõ kézbesítési idõk a visszavonási opciókkal összevonva, elérhetõek számodra a WebDollar Cashier-ben, a "Visszavonás" szekcióban listázva. Ha nem kaptad meg a pénzed a feltüntetett, visszavonási opciónál kiválasztott idõn belül, lépj kapcsolatba a 24 órás (tehát ezt mindig megteheted) Webdollar Vásárlók Segítése szolgáltatókkal, az alábbi listázott információk igénybevételével.
Elég nehéz szöveg, ha valaki talál benne hibát javítson ki.
Remélem neked azért mond valamit, ha nekem nem is 😛
The approximate delivery times associated with the withdrawal options available to you are listed in the WebDollar Cashier in the "Withdrawal" section. If you have not received your funds within the time indicated for the withdrawal option you have selected, please contact the 24-hour WebDollar Customer Support service using the information listed below.
Vki lefordítaná?
Live for nothing or die for something.
Haven't uniform got their own boozer?
You have to rubber-eel mine?
Nem boldogultam vele, pls. halp! Egyébként is megõrjítenek az angolok, az állandó rövidítéseikkel, amiket élõszóban is használnak...
------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi
First, very few business activities remain unchanged month after month – much less year after year. There are occupations that naturally experience, busy and slack seasons. At these times, some people who are dissatisfied with their jobs may decide to look for another job and for some time remain unemployed.
ezt kérném, nagyjából tudom de nem 100%osan ...thx.
Köszi.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
But we are looking for applicants for an apprenticeship in our plant
Elõre is köszi.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A szomszéd gyerekek szerint mûködik.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Yes, of course.It's very easy.I have got a map.
-Very Good.Go to middle of this street, then you can see an tall, red building.This is the bus station.After the station, turn right to the first street and at the second corner turn left.This is a very long street.
Így jó az eleje nem?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Ezt a szöveget vki fordítsa le nekem mert holnap kéne a suliba. Elõre is köszönöm.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nem kibaszni akarok veled, télleg érdekel, viszont csak 1-2 óra múlva tudom linkelni, mer még le kell gépelni 😄
jó hosszú 😄