2027
Jó vagy rossz autó?
  • [Walaki]D`Lair
    Hát nemtom, én speciel elcseréltem volna az oltcitot egy swiftre is akár...1.6-osra....vagy inkább egy Suzuki Samurai-ra...ehe ehe ehe....
  • Instict
    én most fogok venni egy suzukit. mondjuk ebbe se férek el, de nem is magamnak veszem.
  • HuAn82

Én DSL és nincs Suzukim!:-))

• Botond #295
    eddig annyit sikerült,hogy firewallt kellett feltennem,mert vmi kecseg chellós támadja a gépem,de már jelentettem a chellósoknak,nem tom most mi lesz
  • HuAn82
    Most mit akarsz elérni?
  • Botond #293
    elsőnek a szemészetet javaslom...
  • Botond #292
    nézd igazad van,de azért orvossal mindenképp nézesd meg magad
  • 0ppika
    Miért ne lehetne egy 4 méteres autóban nagyobb hely?
  • Dzsega #290
    és honnan szopjak korzát?????
    a trabiban meg szűkösen de elférek mert a SAJÁT verdám! és SZERETEM!!!!
    nah megyek UT-zni! Üdv néktek
  • Botond #289
    kiveszi belőle a swiftjét,és máris van hely...
  • 0ppika
    Akkor ezzel elismerted hogy kisebb a corsa. Csak azt nemértem hogy hogy férsz el a trabantban?
  • Dzsega #287
    lol!
  • Dzsega #286
    leszarom nem méregetek semmit mondtam már hogy egy Trabant 601s-em van az meg inimini! Leszarom a szuzukit szerintem egy nagy rakás szar akkor sem kéne ha ingyen adnák. Eladnám! Nem szép pici, kicsi a belső hely stb...
    Mindenkinek jó a SAJÁT autója legyen az akármilyen!
  • Botond #285
    na meg arról nem is beszélva,hogy mire jó az a nagy hely,ha szépen rádhajtogatja az első erősebb szél az egészet?
  • Botond #284
    még mindig 3 dimenziós a tér,hossz szél magasság,hosszban 1centivelkisebb(10 az üléslapokat is beleszámítva egyébként),na de szélesség meg magasságban?meg eleve ezt te se gondolod komolyan,hogy 1,5x akkora autókban kisebb hely van,ha igen keresse fel gyógyszerészét,vagy kezelőorvosát...
  • 0ppika
    Mérd le, írd be, és utána döntsed el hogy nagyobb!!!
  • Dzsega #282
    egyszer talizattok te tényleg!
  • Dzsega #281
    mit veszekedtek?????? álljatok egymás mellé a két verdával és uljetek be egyikbe majd a másikba és akkor majd meglátod mekkora a hely a szuzukiban meg a b2500-ban! egyébként meg írtam szerintem a Corsa-ban sokkal nagyobb a beltér! a szuzuki csak szuzuki lesz soha sem lesz nagy!!!! Egyébként tényleg nem mondják hogy 300.000Ft-ért beszámítanak egy roncsot mert pl.: a Skoda 400.000Ft-ért számít be akármilyen szart. Ennyi. Aki meg azé vesz ÚJ szuzukit mert nem tellik jobbra az ne vegyen Új autót hanem vegyen használtat mert aki alap verdát vesz (!!!SZERINTEM!!!) hülye mivel annyiért 1-2 éves használt jóminőségű sokkal jobban felszerelt autót is vehetne!
  • 0ppika
    Ha nálad elöl van 58, álam 55, hátul 28 és 30, akkor ha jól számolom diplom nélkül, akkor ez +1 cm neked. Akkor ezt sajnos 1 cm híján nemtudja.
  • Botond #279
    pedig ehhez nem kell diploma
  • 0ppika
    Te érted amit leírtál? Mert én nem.
  • Botond #277
    ok,van egy eladó b2500ösöm,swiftet beszámítok
  • Botond #276
    na,én erre jutottam,1,80an vagyok,ebből 99centi derékig 81 deréktól fölfele,az üléslap 55centi a lábtér ugye 58,és a pedálok mögött van 20 centi,az 133centi,a 81centis felsőtestem meg elfér simán a 95 centiben ami a plafon meg az ülés lapja között van,sőt még vagy 20centit előre is kell húznom az ülést,mert szeretem kinyomni a pedálokat(én már csak ilyen vagyok),akkor mögöttem van 48centi+55centi az üléslap az 103centi,tehát akkor hátulis ülhetek kinyújtott lábban az 1,80ammal,és 1,90ig senkinek nem kell behajlítani a lábát(a számok szerint,ha teljesen egyenesre állítom az üléslapot,ami kényelmetlen,akárcsak végig derékszögben ülni),na ha ezt tudja a swift,akkor meggyőztél...
  • 0ppika
    Nem kell a terelőszöveg, csúnyán beégtél. Erről ennyit.
  • 0ppika
    Az vezetőülés "üléslapjának" hossza 50 cm, szélessége 53 cm, az üléslap és plafon közti távolság ugyan annyi, mint nálad 95 és 90 cm.
  • Botond #273
    meg talán az üléslap hossza is
  • Botond #272
    kezdésnek elég az üléslapok és a plafon közötti távolságot(hacsak nem úgy ülsz az autódban,hogy bepréseled magad a pedál és az üléslap közé)
  • Botond #271
    nekem a platóra felfér 3 swift btw,szal nemtom miről beszélünk
  • 0ppika
    Na pontosan mit mérjek le? Vezetőülés szélességét és hosszát?
  • Botond #269
    ez a 2 adat amit összehasonlítottunk semmit,de semmit nem mond el,mert a lábtér sem egysíkú,a férőhely meg végképp nem...
  • Botond #268
    és azt még nem is néztük,hogy mekkorák azok az üléslapok amire ülünk,mert a 60centis vmivel kényelmesebb mint a 25centis...
  • 0ppika
    Na most hogy szégyenlem magam, hogy mertem ilyen hülyeséget beszélni, hogy a szar suzukiban nagy hely van.
  • Botond #266
    fékpedál és az ülés között 58 centi van,a két ülés között meg 28 centi van,DE az első üléslap és a plafon között 95 centi van,a hátsóüléslap és a plafon között 90 centi van...ez nem az a tipikus fekvő autó...
  • 0ppika
    Leírtam a #257-ben, arra sem vagy hajlandó hogy visszaolvass?
  • Botond #264
    teljesen hátratolom a vezető ülést és a pedál meg ülés meg 2 ülés között?
  • 0ppika
    Akkor csak a másodikra reagálj, és szépen mérd le a 7 millós autódat!
  • 0ppika
    Nagyon helyes. Olyan állásban méred ahogy akarod, sajonos ebben a szar suzukiban nem lehet állítani az ülésmagasságot.
  • Hellhammer
    Sőt! Ha tudom, lemérem apám Twingóját is :)
  • Botond #260
    én nem nézem le,de ne mondd már,hogy a swiftben több hely van,mint az a3asban,opelastrában,vagy más azonos katergóriás kocsiban...nekem volt astrám(g astra),és abban 5x annyi hely volt,mint a haver swiftjében(amit s40esre cserélt majd megint arra,és még abban se volt annyi hely mint az astrában)

ami az első mondatodat illeti arra nem reagálnék...
  • Hellhammer
    Esküszöm ha hazamegyek, lemérem az autómat :) A háttámla hogyan álljon, és felső vagy alsó állásban legyen az ülésmagasság? (ha alulra tekerem akkor megy még hátrafelé az egész ülés egy kicsit, ha emelem, akkor meg előrefelé is mozdul)