Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A swift "újautó" (természetesen régi tervezés, épp ez a szégyene, irreálisan sokáig tartották gyártásban), a bmw viszont erõsen használt kategória.
kácco kázolo pácsó
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ilyenkor mondom az asszonynak, hogy : Látod! Még a nyitott SLK-t is állva hagytuk!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egy feleségnek, barátnõnek tökéletes! Évi 2500km!!!:D Fodrásztól Tesco-ba, oda vissza ennél jobb nem kell!:DDDD
7milla feletti autók már minden igényét kielégíti azoknak, akik leszólják!:P

kácco kázolo pácsó
Nos én egy VW után tértem át az Ignisre... A külömbség tényleg az esztétika illetve a biztonságérzet. A sebességel illetve a gyorsulással viszont semmi gond! Hidd el nekem!;)
Városban fõleg Pesten kimondottan elõnyös!
kácco kázolo pácsó
Ha mondjuk 100-zal frontálisan összemegy két pl. Renalult Laguna, akkor azok is megszívják, pedig az 5*-os biztonságú.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerinted nem megy jól?
Már hogy ne menne jól, hát városban 50-60-70 a megengedett (van, ahol kevesebb) és országúton meg 90.
Autópályán 130.
Mondjuk fater azt mondja, hogy csak 120-szal meg a Swiftje, mert utána erõlködik, de gyárilag a 150-et azért bírja szerintem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mert a két autó tök ugyanaz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó
Akkor itt is olvastam. De asszem az index fórumain is volt téma a 4x4 vs. Ignis. Ha az emlékeim nem csalnak sokáig úgy volt, hogy a Subaru fogja adni a 4x4 technikát, de végül nem az lett, így szar lett az egész :)
kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó
Tényleg! észrevettétek, h rohadt sok "tanuló" suzuki volt?
egy idõben (2-3 éve) csak azt láttam.
Mér nem maradtak csak a motornál?
Abba jók.
N0 TXT TLK PLZ!4!
kácco kázolo pácsó

kácco kázolo pácsó
Volt a kocka wagon, eredetileg a japán piacra, ahol a kocsi alapterülete alapján fizetnek adót (vagy biztosítást, nem tudom), emiatt néz ki úgy, ahogy. Ennek a frissített változata az Opellel közösen fejlesztett R+/Agila páros.

kácco kázolo pácsó
- biztonság terén szinte egy papírautó is jobb
- a kiserik által említett efeektus: sokan azt hiszik, hogy a suzuki jól megy, és ezt igyekeznek is a többi autóssal tudatni (piros lámpás erõfitogtatás és társai). Aztán országúton és autópályán kiderül, hogy mégsem olyan jó...
), menet közben a szél majd lefújja az útról, és szépen törik halálra magukat benne a faszagyerekek (meg sajnos másokat is törnek). Városban még csak-csak elmegy (nem tud olyan nagyon összetörni ó, ha 50km/h-val megy). Én nem is értem, hogy mernek úgy száguldozni vele az emberek.
(ui: Tisztelet a kivételnek.)
Nekem egy Ignis-em van, de ha 7 liter alá tudnám vinni a fogyasztást 1 hétig részeg lennék az örömtõl!
Egyébként elégedett vagyok vele, igénytelen autó, és nem kell minden percben szervízbe rohangálni vele.
Szal' 4 évig még megtartom!:D
War. War never changes.
az opel klasszisokkal jobb mint mondjuk az a baliana vagy mi,pedig kisebb kategória,és még a mostani mazdám is klasszisokkal jobb mondjuk egy grand vitaranál pedig egy árkategória és a mazdám ráadásul teherautó,mégis levezettem vele a budapest-brüsszel távot 3x,egyszer meg még pesten se álltam meg,hanem egyenesen jöttem brüsszelbõl egerig,és kényelmes volt légkondival mindennel,haver vitarájában meg a szentendre budapest távon szétültem mindenem
War. War never changes.
kácco kázolo pácsó
=Daewoo Nubira II
=Daewoo Evanda
kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó