2027
Jó vagy rossz autó?
-
magnum #178 Ennyire távol áll tőled mindenféle objektivitás? Ha nem tetszik egy téma, akkor bezáratjuk? Ha valaki kritizálja azt ami a miénk, akkor az utált személy? Ettől a múlt időkből ittragadt szemlélettől hánynom kell.
Honnan tudod hogy mit vezettünk? Meg se kérdezted, csak kijelented hogy nem ültem suzukiban... -
Braveheart #177 De a legjobba nakkor röhögtem, amikor egy 20 éves tragacs ladára az volt írva: suzuki- a ti autótok. Majdnem lefordulta maz ülséből, amikor megpróbált elindulni a pirosnál...
Valóban, eléggé a szívemhez nőtt a Wagon R+-om. Aranyos kis autó, szép, halk, eléggé jól megy, keveset fogyaszt, és vigyázok rá. Valóban nem szeretnék vele ütközni, de egy Toyaota Avensis-szel sem szívesen mennék bele akármibe... -
#176 na a bezárás az megint nyomós érv lenne a suzuki védelmében...egyébként miért gáz elismerni a szarról,hogy szar?miért jobb bizonygatni,hogy de én szeretem?attól jobb lesz vagy mi? -
magnum #175 Rengeteg 4*-os törésű kisautót kapsz, a (más nem árusított) swifthez képest elenyésző, egy-kétszázezres árkülönbség mellett. -
#174 Szerinted mit kéne válaszolnunk?
Ezt hogy: szar az összes suzuki, nincs mit tenni a tulajoknak, csak imádkozni hogy ne kerüljön balesetbe, és nem kimenni az utcára.
Szólok egy moderátornak hogy zárja le a topikot, mer ennek semmi érteleme, olyan okos emberek fikáznak itt, akik még távolról sem ültek suzukiban. -
#173 Az szerintem nem pártatlan teszt volt, még régebben volt is flame erről az autómánia topigban ::) -
#172 naja,de nem mind1 mennyire,tudod az a nemmindegy,hogy levágják rólad a verdát,vagy kiszállsz,és sírdogálsz mellette,hogy na ez is totálkárra ment... -
#171 nemtom,azt nem olvasom,ha te igen,és bekerülnék dobj már egy privit lécci -
magnum #170 Konkrét "vádak" érték a suzukit (swift!): vékony lemezből készült, elavult technika. Ez ellen nem nagyon érdemes vitatkozni. De mi jött válaszként? Érzelmi alapú flémelés, semmi cáfolás, csak köcsögözés, meg hogy vigyázva kell vele közlekedni (csakhogy passzívan is részt lehet venni egy balesetben) meg hogy van akinek nem tellik jobbra, de ezek nem érvek. Szóval? -
#169 figyelj,kimész az útra egy gépjárművel,mi a legfontosabb?hogy te meg a családod,meg úgy általában mindenki egyben hazaérjen,na most balesetek vannak,és az,hogy suzukival kened nem javítja nagyban akár te vagy a családod túlélési lehetőségeit,még akkor sem,ha szép metálkék...itt arról van szó,hogy a suzuki nem biztonságos se neked se senkinek akit beleültetsz,és ez teszi szar autóvá,nem a kocka design,nem az igénytelen belseje,és nem is az hogy a 20000sből visszadnak,még ha 2t veszel akkor is... -
Roll #168 Elég sokan vagyunk suzukisok is. Botond: Lassan bekerülsz a melyik forumozót utálod topikba.
Vagy már benne is vagy? -
Braveheart #167 Másfél meg két milkáért Ti páncélautót vártok? Röhejes... akármilyen kiskategóriás autó megszívja, ha ütközik... -
#166 Ja igen! Elfelejtettem,hogy ez magyaroknál az. Sorry! -
Braveheart #165 Még időben meggondoltam magam, nem akartam flamelni -
#164 "Jó vagy rossz autó?" - mi suzkisok elmondtuk a tapasztalatainkat, véleményeinket, szerintunk persze hogy jó. De szerintetek alapból rossz, tehát tök felesleges ez a topik. -
magnum #163 A kérdés provokatív volt, és nem jött be :D
De nem védem, majd megteszi saját maga. -
Braveheart #162 Most eléggé elgondolkodtam, hogy normális vagy-e.
Magnum: ha vki alaptalanul fikázza az autót, de nemtud semmi konkrétumot felhozni akkor az eléggé felbasz... -
#161 ja,egy szót nem szóltam a tulajokról,erre én mindeféle ,paraszt vagyok,na meg mindenki aki ilyen csúnyákat mond,de ezen kívűl annyit tudtak felhozni ellenérvnek,hogy a suzukit nem arra találták ki,hogy túléljél benne bármit is(amit én is mondtam) -
magnum #160 Ehh, üzenetvissazvonás rulez... -
#159 Nem kell felkapni a vizet. Ha valóban igy van akkor büszkének kell lenned rá nem pedig höbörögni. Normális kérdésre normális választ vár az ember.
"maffiózósikkasztótolvaj" Ahhoz kiskategóriás a járgányod (bocsi) -
magnum #158 És most ki a primitív? -
magnum #157 Nem vagy te túl érzékeny a kritikára (komplexus, hmmm)?
A topic címe az, hogy jó autó-e vagy sem, nem pedig az hogy kinek milyen autóra tellik. Senki nem szidta itt a Suzuki tulajokat, egyszerűen fel lettek sorolva az autó gyengéi. -
#156 akkor gondold ezt...a suzuki nagyon jó autó,csak garázsben kell tartani,és nem kiengedni... -
Braveheart #155 Nekem egyáltalán nincs kisebbségi-komplexusom. Én csak szeretném megvédeni az autót az alaptalan vádaktól. ( ja és az is hozzátartozik, hogy a világon a legjobban a buta és tudatlan emberek hülyeségeit utálom) -
#154 1.számít ez?
2.közöd?
3.egyébként én vettem a 2 kezi munkámból+az asszony 2 kezi munkájából,de persze ez hihetetlen,mert itt akinek suzukinál többre fussa az maffiózósikkasztótolvaj lehet csak -
#153 mit?kivételesen egyet értünk abban,hogy elnyelőzónák vannak,de már abban,hogy az oldalmerevítésnek is kell hely,azt nem ismerjük el?vagy most mivan? -
Braveheart #152 Na akkor tisztázzunk valamit:
A Suzuki nem luxusautókat gyárt, hanem kis-és középkategóriás autókat. Vannak olcsóbbak, mint pl. swift, wagon R+, amik a hozzájuk hasonló kiskategóriás autókkal együtt nem nagyon szeretik, ha ütik-vágják. De arra a célra, amire kitalálták, arra tökéletesen megfelel, és senki ne akarjon pl. egy swifttel 200-al száguldozni az autópályán... Sok ember csak azért fikázza a suzukikat, mert "népautó, a mi autónk" stb. és fasza gyereknek érzik magukat ha a többi suzukist tudják szopatni. Na ez a nagy helyzet, és erre kitűnő példa Botond is. -
#151 Az autódat kaptad vagy saját "erőből" vásároltad? -
magnum #150 A kisebbséhi komplexus nem áll összefüggésben a darabszámmal, sokkal inkább a vételárral és a nyújtott képességekkel. -
#149 ezt komolyan csinálod? -
#148 Miféle kisebbségi-komplexusról beszélsz, ha minden második embernek suzukija van? -
#147 lehetni lehet,csak ilyen nincs,egy 6centis ajtóba max az ablak fér el lehúzva,egy 25 centisben meg van vmi merevítés ez így van,ilyen 66centis ajtó ami 2 lemez és közötte levegő meg nincs(mármint képletesen értve a 66centit+a lemezeket sincs persze)... -
magnum #146 Nem olyan hosszú ez a topik, hogy ha vitatkozni akarsz, akkor ne olvass vissza.
Kétszer leírta, ha harmadszorra is leírja, akkor meg az lett volna a baj, hogy dicsekszik a drága autójával a burzsuj köcsög.
Kezd előtörni a tipikus suzukis kisebbségi-komplexus, ami miatt képtelen az egyszerű autótulaj onjektíven látni a járgánya gyengéit. -
#145 Az elejétől végigolvastam, csak nem emléxem hogy egy ilyen okos embernek milyen 7 milliós autója van. -
#144 Mi az hogy van benne valami igaz? Az egész az.
Te teljesen ...... vagy. Lehet egy ajtó 66 cm vastag, de hiába olyan ha a két szélen van egy-egy vékony lemez és közte csak levegő van. Vagy csináld 6 cm tömör acélból.
Csak azt nem tudom, ha ilyen okos vagy, miért nem szerződtél még el valami nagy autógyárhoz tervezőmérnöknek. -
#143 ha a 3dik ponttal tisztában vagy(mi az a nagy sebesség?80?),akkor mit hülyíted itt a népet,hogy a suzuki jó?vagy lehet hogy jó,de minden más jobb :-P -
#142 bejössz egy topicba,elolvasod,és reagálsz,nem csak az uccsó 5 kommentet megnézed,és írsz vmit amit már 6x leírtak... -
Braveheart #141 1. Én nem anyázok
2. Olvasni tudok, de ne mfogok a kedvedért visszaolvasni több tucat hozzászólást
3. Nem csak a Wagon R+-nak van fél méteres orra, az összes ilyen fajta autó megszívja, ha nagy sebességgel beleszáll vmibe...
4. Ne durvulj, mert én megpróbálom türtőztetni magamat, csak fáj ha vki ilyen butaságokat beszél... -
#140 Ehelyett beírhattad volna. -
#139 te se tudsz olvasni,csak anyázni,mi?kellemetlen