2027
Jó vagy rossz autó?
-
[Walaki]D`Lair #218 Hmm...az autós topikban már leírtam, nekünk egy Volvo XC90 van, vezettem már nem 10 km-t én is...És semennyivel sem éreztem szarabbul magam a Swift-ben, csak azért mert Suzuki, sőt városban sokkal jobban használható, nem fogyaszt 15+literketet...átlátható, könnyű parkolni, és városban nem lehet annyival menni, hogy meghalj benne...hacsak nem jön valami faszkalap példának okául egy mazda B2500-al ezerrel beléd (nem célzás)....dehát a Volvoban is fenáll a sérülés veszélye ilyenkor... -
Braveheart #217 Na, mára ennyi, megyek holnap szülinapom alkalmából írok 2 dogát meg ECDL vizsgám lesz+aikido edzés is, úgyhogy mennem kell... pá. -
Braveheart #216 -
#215 Ez igaz. Meg mondjuk 150 ezerrel drágábban Peugeot 206-ost. -
#214 Ráadásul a papír elázik az esőben és utána befú a szél -
Braveheart #213 Szerintem ne vegyél, mert tuti hogy az elős kanyarban kicsúszol 20-al és meghalsz! -
#212 Akkor húzzál el innét. -
#211 akkor legyen ez a végszó mára,na jó tömjénezést a többieknek -
#210 még szeretnék élni... -
magnum #209 Amikor lehetett kapni Skoda Feliciát, egy áron voltak, és mégis mindenki swiftet vett. Vagy bármikor dönthetett úgy a vásárló, hogy vesz egy két-három éves használt, de nagyságrendekkel biztonságosabb jobb azonos vagy nagyobb kategóriuájú autót. Szóval volt bőven alternatíva.
Akinek meg olyan szerencsétlen az anyagi helyzete, hogy csak egy swiftet bír kifizetni az minek akar újautót venni. Akkor nem kell "urizálni".
Több időt nem akarok itt elvesztegetni, és tudni kell rólam, hogy még az is lehet hogy veszek egy swiftet pár év múlva (ilyen a csoró tanuló élete), de nem fogom magamnak behazudni hogy ez egy jó autó, bár el fog vinni A-ból B-be ha úgy adódik, attól még nem fogom tisztelni, mint autó, és ütni-vágni fogom, tudva hogy relatíve 'fillérekbe' kerül hozzá a bontot cucc. -
#208 Az meg a szemüvegkereted. -
#207 nem én akadtam ki... -
#206 Komolyan mondom kedves Botond, gyere el, ülj be mellém és 20-al lemegyek a kedvedért az útról, meglátjuk mi lesz. -
#205 boccs,akkor műanyag -
Braveheart #204 Ti meg mit erősködtök? Megmondtátok a véleményeteket, majd én is, Ti ezen kiakadtatok, sajnálom... -
#203 Papír ám a pénzed. -
#202 micsoda érvek ismét -
#201 mert vki azt hazudja nekik,hogy a papír suzuki az jó... -
#200 te meg cáfolod de 1000L,hogy jó,mert mi azt mondjuk hogy szar,gondolom ebből a brilliáns érvrendszerből doktorid is van -
#199 Akkor vegyél! Viszlát. -
Braveheart #198 Akkor miért nem corsát vesznek az emberek??? -
#197 nananana,azé a swift árából már egy corsát lehetett venni... -
Braveheart #196 Tényleg, magnum és Botond, megmondtátok a véleményeteket, lehet húzni...(ha mentek én is megyek) -
#195 Nem azért kéne bezárni hogy nekem legyen igazam, meg régi a látásmódom (ez hülyeség, hánnyál csak)hanem azért, mert hiába mond akárki akármit, ti eldöntöttétek hogy az össze suzuki szar és kész. -
Braveheart #194 Te meg miért hoztál szóba kitörölt topicot? -
#193 Én is így vagyok vele, attól függetlenül, hogy a Toyota Avensis sokkal jobb autó.
Szerintem fölösleges is tovább vitázni, az eszmecsere megtörtént. -
magnum #192 Kitörölt kommentet utólag ne fényezz, mert még gerinctelenséggel leszel megvádolva, htx! -
#191 hát azé ezzel a sétálással nem értek egyet -
Braveheart #190 Éppen ez a lényeg! Ennyi pénzért ne várjanak csodaautót!
Ha meg ne mtetszik vegyenek 10-20 éves audit vagy bmw-t ugyanannyiért... -
magnum #189 20 éve meg mindenkinek trabantja meg wartburgja volt, ennyire ne egyszerűsítsük le a dolgokat. Az emberek nem azért vesznek swiftet mert jó autó (bár nyilván van aki hisz ebben), hanem mert komoly marketing munka áll mögötte, és "agresszív árazás" (bár valójában nincs konkurense). -
Braveheart #188 1. ez nem igaz
2. ha vki rákos, az szívás. Ha vkinek van egy autója, legyen akár s. az jobb mintha gyalogolnia kéne mindenhova... -
Braveheart #187 Haha... az még, hogy szívesen állnék az illető mellett, az ne mjelenti az t hogy meg akarom verni...na látod, én meg ettől a " múlt időkből ittragadt szemlélettől" kell hánynom -
#186 és attól jó?minden 8dik embernek rákja is van,de az sem az igazi... -
#185 az a te szinted... -
#184 főleg miután írtam,hogy nekem volt is...igaz én nem vittem ki forgalomba,csak a határba,ahol a madár se jár(bár ha járna azzal még túl is éltem volna egy kickoct :-DDD) -
Braveheart #183 De nyugi, legyen csak igazuk a fikázóknak, végülis olyan szar kocsi a suzuki, hogy csak minden 8. embernek van suzukija... -
magnum #182 Itt egyedül csak te fenyegetőztél ilyesmivel, de aztán szerencsére visszavontad. Ne magadból indulj ki. -
-
#180 hát igen,a legcélszerűbb ütközni,de néha nekimennek az embernek akármicsinál,nekem is nekem jöttek,mondjuk a megane elejét egy az egyben cserélni kellett,nekem meg csak a küszöb horpadt meg meg az ajtóm kicsit :-) verdát bármikor vehetsz másikat,de életet nem,ezért nem rizikózok mindenféle suzukikkal :-) -
Braveheart #179 Miért, mit csinálnál az illetővel? Megvernéd?