2027
Jó vagy rossz autó?
-
magnum #378 Nem jó :D
"A sUZUKIS egy külön állatfaj!!!!!!!!!!!!" c topig, 23065 hozzászólás, index -
#377 "Erősítsétek csak tovább a suzukisok jóhírét :D"
miért, milyen hírük van a suzukisoknak? -
#376 Szerintem erősen eltértetek a témától!
A vékony guminak kisebb a felületi elllenállása,így pl. kevesebbet fogyaszt a kocsi.Vastag guminak jobb a tapadása,de itt nincs ilyenre túl nagy szükség. -
#375 Nem látom azt a híres gumi címet? -
#374 Örülök hogy jókedvet tudtam okozni valakinek, de kössz, nem szorulok senki szánalmára, a tiédre végképp nem. -
magnum #373 Na jó, kicsit hagyom pihenni ezt a remek topikot.
Erősítsétek csak tovább a suzukisok jóhírét :D -
magnum #372 Csak mosolygok rajtad, és kicsit szánlak. Ez messze van az idegességtől. -
#371 Légyszíves mutass rá egy általad nyitott, fennmaradt, értelmes írásos emlékre. -
#370 Na mind1, már elég volt ennyi, remélem ideges vagy ... -
magnum #369 Nézd, engem ott ismernek (jó értelemben), lehet tudni miket nyitottam. Te viszont nyitottál 37 témát, viszont semmilyen értelmes írásos emlék nem maradt fenn rólad, ebből azért lehet következtetni. -
#368 Szerinte ebbe mi a gáz, hogy én 18 és 25 között vagyok? Mintha nemtudom mekkor hülyeségeket beszélnék... -
magnum #367 Miért lennék az? -
#366 Csak nem te vagy ideges? -
#365 Mégpedig? Ja és ezért kell topikokat nyitogatni? Értem? -
magnum #364 Nem az a gáz, hogy fogalma sincs arról, amiről vitatkozunk, hanem ez:
Életkor: 18-25 között -
#363 Ennek örülök, de több biztos nem volt neki, de neked sem. A helyedben ez megsem említettem volna, látom otthon vagy a gumiban. -
magnum #362 Én egészen más 'státuszt' töltök be a gumiban mint te, sazlé... -
#361 Láttam (attól a vesszőtől értelmes lett a mondat), de nem tudom mire gondolsz, légyszíves magyarázd el. -
[Walaki]D`Lair #360 te nem Danika vagy véletlenül? Ja nem...ő nem tudott írni...viszont legalább ennyi esze volt mint neked.... -
#359 Te is ott tanultad a gyökérkedést?
Mi van a #345-el? Megkérdeztem, hogy esetleg nem ő nyitotta-e? Nem szidtam senkit, de ahogy látom te sem panaszkodhatsz a gumiban nyitott szobáid számával -
magnum #358 A hó szétnyomható, az aszfalt nem. -
[Walaki]D`Lair #357 Pontosan azért, amiért te mondod...viszont ezt fordítva is megkérdezhetem: láttál már gyorsasági futamot szöges, bicikligumikkal? -
magnum #356 #345?
Ne hőbörögj, nyugodj meg, ez csak egy topik.
Nem késő még beiratkozni egy iskolába, ott sok hasznos dolgot tanulhatsz, pédául fizikát és illemtant :D -
[Walaki]D`Lair #355 #330-ban kezdted... -
#354 Láttál már jeges, havas páylán zajló rallyt? Ott milyen gumikat használnak? Szerinted miért? -
[Walaki]D`Lair #353 #348 -
#352 Jó adjál nekem egy vastagabb garnitúrát.
Amúgy ez tényleg hihetelen jó és meggyőző magyarázat -
#351 És én hol anyáztam? Hol szidtalak? Mi az hogy kértél hogy viselkedjek? Nemtudom hogykéne viselkednem? Ki vagy te hogy itt utasítgass? -
[Walaki]D`Lair #350 Amúgy ha gondolod kipróbálhatod...tegyél rá a suzukidra egy gyári gumiszettet és egy szélesebb cuccot, sokkal jobb lesz a tapadása... -
magnum #349 Bármelyik átlagos képességű középiskolást megkérheted, hogy magyarázza el neked. -
[Walaki]D`Lair #348 Nem egyenesen arányosan csökken az egységnyi felületre ható erő és a tapadás növekedése...;) -
magnum #347 Egyszer nem anyáztam, nem szidtalak, viszont kértelek, hogy viselkedj! -
#346 Légyszíves magyarázd már el miért az, és a szerinted helyes "megoldást". -
#345 Esetleg anyukád? -
[Walaki]D`Lair #344 Ez nagyon nagyon nagy butaság, remélem nem gondoltad komolyan... -
magnum #343 Megnéztem, és mostmár tudom ki nyitja azt a rengeteg szánalmas, fantáziátlan topikot a gumiba -
#342 Nézd meg a Felhasználói információt. -
#341 +i -
#340 Mlyen butaságról beszélsz? -
magnum #339 Pfff, nem csak a fizikával van bajod. Hány éves vagy hogy ekkora butaságokat írsz sorban?