2027
Jó vagy rossz autó?
  • Botond #138
    133as kommentben van például vmi ami igaz,na most egy 50centis orr-részben mekkora ütköző zóna fér el?2m-es?és az 5-6centi vastag ajtóban?szal talán hagyjuk ezt
  • Braveheart
    Szerintem legalább egy Toyota Avensise van, ahogy elhallgatom... Azt persze senki sem mondja hogy milyen jó egy városi kisautónak a másfél millás swift... nem versenyre terveztek, arra ott van apl. a suzuki super ignis
  • Botond #136
    olvasni kéne megtanulni ehhez,már 2x beírtam ide is példul
  • 0ppika
    Áruld már el milyen autód van!
  • Braveheart
    Szerintem inkább Te adagolod a hülyeséget megállás nélkül...
  • 0ppika
    Mondjuk ez a törésteszt kicsit hiányos. Régen úgy tervezték a kocsikat hogy minnél masszívabb legyen a kaszni, ne sérüljön, talán ezért nem sérült a trabi. A mai autók tényleg egy 50-es ütközésnál totálkárok lesznek, mert úgy vannak kialakítva, hogy a roncsolódás nyelje el az ütközési erőket.
  • Braveheart
    Szükségmegoldás? Báz életemben nem rühügtem ennyit egy hozzászóláson... lol
  • Botond #131
    wagon r+nak akkor is 50centi az orra,az semmit nem fog meg...lehet neked tetszik meg szereted,lelked rajta,de azért nem kéne itt a népeknek beadagolni a hülyeséget,hogy az jobb mint bármi más,mert nem az,suzuki az egyfajta szükségmegoldás
  • magnum
  • magnum
    ÁZ!
  • Braveheart
    Sőt... olyan királyul néz ki a metálkék suzukink, hogy mióta megvettük, ár 4-szer húzták emg... na és ugye a trabantokat pl. nem húzzák meg...
  • Botond #127
    jóvanna,viccöltem :-P
  • [Walaki]D`Lair
    Jó arra már nem emlékeztem...:D

Megvan még a link?
  • magnum
    Ezt a töréstesztet én linkeltem be :D
  • Braveheart
    Baz BETONKERÍTÉS VOLT
  • Botond #123
    ja,ezt én is hallottam róla :-) olcit mindent visz,főleg a fejdet le :-)
  • magnum
    Akkor nem harminccal mentél bele, ha picit megkarcolódott.
    Viszonyíts egy 50kmh-val elkövetett törésteszthez.
  • Botond #121
    drótkerítástől behorpand?na no comment...
  • [Walaki]D`Lair
    Láttál már oltcitot? ;)

A trabant -röhögni fogsz- de biztonságosnak mondható...90-ben, vagy 91-ben csináltak egy töréstesztet és az AKKORI átlagnál jobb volt a trabant...pl. a Fiat Cinquecentonál sokkal jobb...

viszont az oltcitnál fennáll a veszély, hogy a motorháztető levágja a fejed, hasbaszúr a pótkeréktartó és még hasonló finomságok...
  • Braveheart
    Na akkor mesélek: nekünk egy suzuki wagon r+ 1.3-unk van. Egyszer megcsúsztam a sáros-vizes úton, kipördültem, beleszálltam egy kerítésbe vagy 30-al. És mi történt? Picit behorpadt meg megkarcolódott a hátsó lökhárító... még meg se rántottam a nyakam a fejtámla miatt...
  • Botond #118
    loooooooooooool :-DDDDD
  • magnum
    Öngyilkosság Oltcitot vezetni????

mond...ültél már Trabantban?
  • [Walaki]D`Lair
    Látszik, hogy még nem ültél igazán szar autóban...;)

Én vezettem már sokmindent, ami 100x jobb a suzukinál, de állíthatom, hogy se nem féltem benne, se semilyen probléma nem volt...szerintem egy jó autó és kész...
  • Botond #115
    jaja,suzuki még a intercityt és félrelökné annyira kemény cucc...egyéb hülyeség amit el akarsz hinteni a biztonságos autók netovábbjáról?
  • Braveheart
    Baz normális ember vagy? Vagy felbéreltek hogy fikázd a suzukit? Egyszerűen röhejes amit itt összehordasz...Mi az, hogyha letérsz az útról 20-al, akkor annyi? Baz egy trabant ha letér vagy 50-el, az is kibírja, nemhogy a suzuki...
  • Botond #113
    hát ha nekem választani kellene a 6os villamos meg egy swift között nem teketóriáznék és bérletes lennék...ez mindenkinek magának kell eldöntenie,de azt állítani,hogy a suzuki egy jó autó,az az emberek megvezetése,mert azt tisztán kell látni,hogy biztosági szempontokból(és ugye ez az elsődleges szempont az autózásnál?) hát eléggé a lista vége felé van
  • 0ppika
    Való igaz hogy a suzuki közel sem a legbiztonságosabb autó, de akinek csak erre futja az nem üljön bele, mert rossz és vannak ilyen "bélukák"???
  • Botond #111
    minden szutykót nem szídhatok a suzuki topicban azé mégse
  • [Walaki]D`Lair
    Öngyilkosság suzukit vezetni????

mond...ültél már Oltcitban?
  • Botond #109
    nézd meg a g astra(lecserélt modell),és az ignis oldalvastagságát,aztán egy swiftét is,aztán gondolkozzá miben van esélyed élni azután is,hogy béluka a lopott a8assal megkínált oldalról a kereszteződésben,mert "annak van elsőbbsége,akinek megadják"...vitara meg kb annyira igényes dolog,mint a swift,még az oldalvastagsága is annyi kb
  • 0ppika
    Vitarát még nem néztem közelről, de nem is érdekel. A 2 cm meg talán enyhén túlzás, jóhogynem 1 mm.
    Persze akinek kevés a pénze az ne üljön semmilyen autóba, világos. Látszik hogy te ...
  • Botond #107
    mit kell itt ebből büszkeségi kérdést csinálni?nézz meg egy suzukit,2centi az ajtaja,meg az egész oldala,az hogy megy 160at 3asban az egy dolog,de oldalsó védelem 0,szemből sem az igazi erről van itt pic,a vitara 6 miller,azt hasonlítsd össze az azonos áru kocsikkal,az sincs fasorban sem,a wagon r+nak meg egyenesen nincs eleje,az is sokat felfoghat gondolom...egyszerűen öngyilkossággal felér suzukit venni/vezetni...lehet hogy vkinek csak arra tellik,de autózni nem kötelező,nekem pl nem futja egy rendes fokkerra,mégse járok egy lélekvesztő cessnával,hogy menőzzek,hoyg repcsivel járok,pedig arra még futná is...az új ignis példul nekem is tetszik,lehet végre autó lesz a suzukiból,de a többi egy selejtes hulladék
  • 0ppika
  • 0ppika
    Nem az autóra mondtam, hanem rád.
  • 0ppika
    Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod?
  • Botond #103
    jónak jó,csak autónak nem autó
  • Botond #102
    igen,de sajnos a suzuki már csak ilyen...
  • 0ppika
    JÓ!
  • 0ppika
    "ha 20al lesodródsz az útról akkor annyi" - ez egyszerűen szánalmas és nevetséges.
  • Botond #99
    figyelmedbe ajánlanám az alcímet...az a kérdés,hogy jó vagy rossz autó e a suzuki...