Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Az ára ahhoz képest amit tud DRÁGA
3. A fogyasztása ahhoz képest amit tud/kerekek,össz.súly..etc/ meg SOK
4. De egy Dacia-hoz,Tata-hoz,Tavria-hoz képest inkább nevezhetõ autónak. Sztem az egyik legjobb autó friss jogsisoknak, mondjuk egy 5-6 éves SZUZU....
szerintem a Suzuki jelmondata valami ilyesmi "rakjuk össze valahogy, oszt' menjen, és vegyék meg sokan"
míg komolyabb cégek "megálmodják" az új típusokat, egyéniséget tesznek bele, figyelnek a részletekre
Riszpekk
mondjuk futómûvileg kivétel vagyok, mert azt szeretem minél keményebb...😊)) (Smart power...😊))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
fapad olcsón mindenkinek
semmi jelét nem mutatják kreativitásnak, vagy az AUTÓ, mint fogalom iránti tiszteletnek
Riszpekk
De egy balesetnél...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nah jó, ez csak poén, én megbízható emberektõl a biztonságáról hallottam rosszakat...
Komolyabb suzukiban nem ültem még. (pl. Ignisben)
A Peugeot 206 a Swiftnél 200-250 ezerrel volt drágább, amíg gyártották a Swiftet, de zongorázni lehet a különbséget.