2027
Jó vagy rossz autó?
  • Mike
    vegyetek Berlingot vagy Kangoot
    az kurvanagy
    )beltérileg pláne)
  • Hellhammer
    Nem örülök semminek, csak viccesnak tartom ezt az egészet (meg a magyar hatóságokat, hogy 5 személyre írták az autót, bár a Twingot is annyira írták, szal...)
    Mondjuk azon meglepődtem, hogy az ülés alsó állásában ilyen magas a beltér, mert az egész autó alig van 130 centi magas. Amit viszont nem fogsz tudni megcsinálni a Swiftben (legalábbis nekem nem sikerült haveromékét megoldnai ilyenre): ha ledöntöm a hátsó üléseket, akkor simán franciaágyként használható a csomagtartó, úgy hogy elől még lehet ülni benne (és nincs klausztrofóbia, mert kupé lévén ferdehátú az autóm elég nagy hátsó üvegfelülettel - faszául lehet csillagot lesni :))
    Amúgy az egész beltér dologra egy ismerősömnek volt frappáns válasza: kicsi az az autó, amibe bárhol belóg a kerékív.
  • 0ppika
    Hogyne érdekelne, csak nemtom minek örülsz. Ez ugyan annyi, mint Botond mért, tehát 1 cm-el több az enyémnél.
  • Botond #495
    érvénytelen kötelező=ha nincs kötelező :-) közben már másra gondoltam amíg ezt írtam :-)
  • Botond #494
    érvénytelen kötelező esetén a helyszínen le kell szedni a rendszámot,aztán bírság stb,és hónapok alatt már vissza is kapod
  • Botond #493
    mondom,ha vkinek nincs kötelezője,az magára vessen...
  • Crem
    Kicsit pontosítok, hátha más is így jár...

Szal'az E-s rendszámért bemész a határon és kapsz egyet (feltéve ha a behozatali papírok rendbe vannak) Ekkor be kell fizetned egy igen nagy HAVI biztosítási díjat ami E-s rendszámnál adott naptól 30 napig érvényes! Utánna lejár és IN CLUE alapon a felek a lejárat napján nem tartoznak egymásnak semmivel. Szal' a 31. napon már saját vagyonával felel, ha nem köti meg újból... Ugye ez a hagyományos kötelezőnél még 1 hónapig érvényes a lejárat után.

Röhejes: De az intézkedő rendőr se tudta ezt...
  • magnum
    Határon általában csak akkor nézik, ha szopatni akarnak valakit.
  • Botond #490
    #477 és egyébként is van az a zöldkártya(nem a környezetvédelmis) vagy mi ami nélkül be se kellene engedni az országba az autóját,ha nem magyar rendszámos,ha meg az akkor meg kell rajta lenni kötelzőnek
  • Botond #489
    #486 neis foglalkozz vele,ő mindig megmondja a frankót
  • Botond #488
    #477 kezdhetted volna ezzel :-) de alap esetben fizet a kötelező,akinek meg nincs az magára vessen :-)
  • Mike
    Olvastas Sienkievics Neróját? Római fószerkámnak annyi volt a pénze, hogy azt se tudta mennyi, és hogy ki mindenki mennyit lop tőle
  • magnum
    Olvasd már el mit ír, ha már okoskodsz.
  • Crem
    Mondasz valamit!:D Lehet, hogy nyúlják a kasszát!:DDDDD
  • Mike
    vagy kurva sok van nekik, és nem tudják mire elkölteni
  • Mike
    olvastad a kamudumát mi? :)
  • Taranov
    NEm ért meg soha semmit
  • Crem
    Általában akiknek nincs semmilyük azok tudnak ilyen jókat kitalálni... Nap mint nap elhalgatom a segédmunkásaimat ahogy egymásra licitálnak...
  • Taranov
    Te még mindig hiszed, hogy a biztosítás 100%-ban biztosít?
    Látom bedőlsz a reklámoknak...
    Szerencséd, ha fizet a biztosító, még a casco is nehezen, és sosem annyit, mint amennyi a kár.
  • Mike
    én fizetnék
    ugyan kit érdekel
    ha akarja, veszek neki új kocsit
  • Crem
    Remélem már érted!:D
  • Crem
    A mercisnek E-s rendszáma volt és semilyen biztosítása nem volt... Jah! Román-Magyar állampolgár ! :D

Szal' volt dolga az ügyvédnek!:D
  • Botond #476
    nem,aszondta neki jött a kereklámpás merci,és nem fizetett,pereskedtek,és mnt foglalni,na most én mennék neki a b2500el,és lezúznám,de nagyon én se fizetnék,azé van kötelező biztosításom,hogy az fizessen,szal max a biztosítom tudné perelni,hogy keveset fizet,szal nem értem miről beszél
  • Mike
    kereklámpás mercije van?
  • Botond #474
    miért,ha 500milliós verdája van,a kötelező akkor is fizet,szal full lényegtelen,eleve nem értem ezt a kereklámpás mercis storyt,vagy a cascó,vagy a kötelező fizet,akkor meg mi a gond?
  • Mike
    miért, milyen kocsid van
    nem hiszem hogy több 10 milla
    na most nekem ugye 10 milla semmise
    szal miről is beszélsz most?
  • Crem
    Örülök, hogy jól megy a bolt...

Remélem a család nem fog haragudni, ha viszem a kérót...
  • Mike
    a szívfájdalom nélkül arra is vonatkozott, hogy összetörik a kocsid
    na bumm, pár misi nem vág a földhöz
    ennyit megér, hogy egy ilyen hülyét megleckéztessek
  • Crem
    Akarom, hogy találkozzak veled! Az utolsó ilyen esetem tavaly január 29.-én volt egy kereklámpás mercis hülyével! Azt hitte a majom, hogy nem kell fizetnie ! Decemberben kapott egy felszólítást, pontos dátummal, hogy mikor mennek hozzá foglalni!:) (mivel Ő is akkora paraszt, hogy egy bírosági tárgyalásra nem ment el) Aztán hírtelen megjelent... Peren kívűl sikerült megegyezni. Átadott 450 ezret és még 10 hónapig ad havi 38.000.-ft...

Hajrá...

• Crem
    #467 erre is...
  • Crem
    Ez jogos, de nem fékeztem, csak villantottam a féklámpákat.
  • Crem
    Nem egészen, mert NEM 50cm a követési távolság...
    Szal' 100% őt hozzák ki hibásan balesetveszélyes magatartásért.
  • Mike
    kamu duma volt :D
  • Hellhammer
    Nemtom ismered-e az indexen az "Autós szégyentábla" topicot, ott már írták páran, hogy volt ilyen hogy kiszedték vagy a fórumozót, vagy az általa "felnyomott"-at.
    Bizonyíték: térfigyelő kamerák vannak végig az autópályák mentén, szal...
    Amúgy ha valaki ilyen mentalitással németországban vezet, ott nagyon pórul járhat, mert "főbűn"-nek tekintik azt, hogy ha valaki az autópályán folyamatosan a belsőben halad, villog, "tol". És ott 5 km-enként tényleg vannak rendőrök...
    Ez meg no comment: "csak ki ne fogj engem mert szívfájdalom nélkül tollak meg hátulról a majd 3 tonnás terepjárommal"
    És mi tartunk európába :(
  • Mike
    szuper!
  • magnum
    Faßt, B-s jogsival lehet kombájnt is vezetni! Nem gyorsul, viszont tied a pálya.
  • Mike
    hm azt hiszem a terpjárót inkább lecserélem egy kamoin tarktorra, mondjuk egy csőrösre, aztán fickózhattok
  • Mike
    ezt bármelyik autóval meg lehet csinálni, nem suzuki függő
  • Mike
    tök igaz, mert ebben az esetben balesetveszélyesen vezettél, ergo te vagy az idióta
  • magnum
    Voáf, mid van!