EVE Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
egyebkent igen repkedsz es lovoldozol igazi sandbox game 😊
ratok vannak de nem fejlodsz hanem ISK et kapsz ertuk
fejlodes ido alapu
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Néztem errõl a játékról videókat , de nem jött le igazán hogy milyen.
Mindenki 1 darab ûrhajót irányít és lövitek egymást? Itt is vannak mobok? (olyan hajok, egységek amiket nem játékos irányit , ölni kell öket és fejlödsz ,mint pl a wow-ba )
Vagy esetleg van mindnekinek egy bázis épülete is amit lehet fejlesztgetni ? Vagy hogy kell ezt elképzelni ?😄
Közi
itt hirdesd 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A halál csupán a kezdet...
Boldog leszek ha resetelik a küldit.. salvager hajóm a küldi elsõ pocketjét takarította.. xD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kitanulod a Dominixet és vár rád 3 Lvl 4-es Q20-as ügynök amivel 100 milliókat csinálhatsz naponta 😊
vagy ha már otp akkor csináltatsz webkártyát vagy mi a tök az és tudod arról fizetni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ugyanakkor kétlem, hogy egy fighter-bomber adja a megoldást...
BTW mit is akarnak csinálni a Tempest Fleet Issue-val? Az Eveonline oldala/fóruma éppen ismét mûködésképtelen...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem vagyok perfekt angolból de nekem ez alapján az jön le, hogy új hajó lesz, vagyis nincs gond azzal amit írtam. 😛
A másik a bomber hajók, amik frig méretûek lesznek, és capital ellen lehet majd használni.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
több mint 1 éve nem játszottam, most ismét kipróbáltam a trial verziót (Amarr), és lenne egy gondom: van egy Sigil (amarr) típusú hajóm, de nem tudom használni mert azt mondja Industrial level 1 (amarr) kell hozzá...csakhogy én már level 2-õn vagyok, ez valszeg bug???
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
adatbazisban raszursz azokra az accokra amik 24/7 csak talicskazo kuldit semmi mast nem csinalank es jol kivagod oket mint macskat sz**ni
persze az algoritmus a szuresre nem ilyen egyszeru es konnyen lehet hogy beleveszel olyanokat is akik tenyleg ott ulnek a gep elott es egesz nap csak talicskaznak...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Roppant egyszerû, csak figyelik a macrós emberkéket, és azt, hogy tõlük kihez vándorol az ISK.
Valamint azt sem értem, hogy a bannolt accountok és az implantok mennyiségének esése hogy függ össze?
Az alapvetõ képességnövelõ implantok az egyik legnépszerûbb kereskedelmi termékek. Egyfelõl az EvE tanulási rendszere miatt elengedhetetlenek, másfelõl folyamatosan szükség van rájuk, akár mert valaki csinál egy Jump Clone-t, és abba kell, akár mert esetleg kipodoltak valakit, és azt kell pótolni, stb.
Az implantok a frakciók LP store-jából a legkönnyebben kiváltható értékes cuccok, lévén drágák, de nem kell hozzájuk mindenféle insignia, amiket lövöldözõs küldikben lehet a roncsokból kikaparni. Innentõl kezdve a dolog roppant egyszerû - a mókolós srác felvesz olyan küldiket, hogy repülj A-ból B-be (esetleg szállíts A-ból B-be), és ezt megcsináltatja macrós botokkal. A kapott LP-bõl implatot vásárol, azt meg a piacra dobja ISK-ért...
Egy ideje figyelték ezeket az elemeket, majd június 22.-én DT alatt 6200 accountot ban-oltak.
Eredmény:
1.) A userek 2%-ának ban-ja után 30%-os CPU szükséglet esés
2.) ismert über-macro-zott naprendszerek (a blog példája Ingunn (csupa taliga missziót toló shuttle)) "kiürülése".
3.) implantok mennyiségének drasztikus esése, vele fordítottan arányos érték növekedéssel
3./a) A(z) RMT accountok egy részét (kutatási okokból) csak temp ban-al súlytották, amint visszatértek, elárasztották a piacot. Gyorsan véglegesítették a ban-jaikat...
4.) a market-en nem volt számottevõ változás
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci