EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
a játék jelenlegi állása alapján tulképp egy ûrhajó vagy (pilótát nemigen látod), és az ûrben mindenféle tevékenységeket csinálhatsz. küldetéseket, amiket az állomásokon lévõ ügynökököktõl vehetsz fel, építhetsz hajókat vagy alkatrészeket hozzájuk, vagy bányászhatod a hozzájuk szükséges alapanyagokat. az hogy milyen hajót vezetsz, a megtanult skilljeid döntik el, ami itt úgy meg hogy biznyos idõ megtanulni õket. minél nagyobb skill, annál több idõ (pár perctõl a több tucat naptári napig is terjed). itt nem xp van mint a többi mmoban, itt nem úgy megy a fejlõdés.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gvarga12
probald ki az a leg tutibb 😊 van asszem 2 hetes teszt verzio
egyebkent igen repkedsz es lovoldozol igazi sandbox game 😊
ratok vannak de nem fejlodsz hanem ISK et kapsz ertuk
fejlodes ido alapu

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Hali!
Néztem errõl a játékról videókat , de nem jött le igazán hogy milyen.
Mindenki 1 darab ûrhajót irányít és lövitek egymást? Itt is vannak mobok? (olyan hajok, egységek amiket nem játékos irányit , ölni kell öket és fejlödsz ,mint pl a wow-ba )
Vagy esetleg van mindnekinek egy bázis épülete is amit lehet fejlesztgetni ? Vagy hogy kell ezt elképzelni ?😄
Közi
www.eve-online.com
itt hirdesd 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Eladnám 2 éves EVE-es karakteremet caldari command ship pilóta ha valakit érdekel részletekért írjon [email protected] címre
kb annyi az össz local mert a többi szartse csinál 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Agamemnon
Amibõl kettõ Devil 😄

Fenrir
Ez szép és jó csak éppen így mi sem leszünk sohasem többen és elõbb-utóbb elfogyunk. Gondolom azt te sem szeretnéd megvárni Irmalinban, hogy 5-ös lokálon legyél nap mint nap.

A halál csupán a kezdet...

szerinted a noobok mért lettek eltüntetve onnan? 😄

TVelvet
valami dátábéjz isssue van 😊
Na.. tudja valaki mé halt le az eve szerver?
Boldog leszek ha resetelik a küldit.. salvager hajóm a küldi elsõ pocketjét takarította.. xD

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Roger6
Nagyon szépen köszönöm az ajánlatot, de egyelõre egy kis magyar cégben vagyok, ami 23 fõt számlál, és még csak ismerkedem a PVP-vel, nem tudnék létjogosultságot szerezni low-secben. Idõvel talán, de a corp-ot nem tervezem elhagyni, nagyon jó a társaság. <#eljen><#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fenrir
Amúgy ha rákeresel a cégünkre (24th Imperial Guard, nem Crusade mert az npc cég) ott rögtön tudsz csatlakozni hozzánk. Ha esetleg van több hajód amit le szeretnél vinni akkor van carrier-em amivel megoldható a cipelése is, így nem kell lábon vinni mindet.

Fenrir
Ha belépsz valamelyik magyar cégbe (pl hozzánk) akkor már nem fog bántani senki sem.

Torzonborz
mi is oda megyünk cimborákkal majdan csak még grindelünk khanid factionre.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
Lemennék én hozzátok szívesen, de két percen belül szétlõnétek a seggem! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fenrir
Akkor itt az ideje lejönnöd hozzánk Irmalinba 😊

Kitanulod a Dominixet és vár rád 3 Lvl 4-es Q20-as ügynök amivel 100 milliókat csinálhatsz naponta 😊

Roger6
Rinya? Te összekeversz valakivel. LVL3-at tolok, nincs BS-em, 3 hónapos a kari. Szerinted? Köszi szépen, viszlát...

kemény napi 10millábol megvan a havi játékod mit rinyálsz?

Torzonborz
megbízható embernek utalsz pízt az meg vesz Neked gtc-t .

vagy ha már otp akkor csináltatsz webkártyát vagy mi a tök az és tudod arról fizetni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
De érted, nekem pl. nincs bankszámlám. Nekem az volt a jó, hogy bementem OTP-be, odaadtam a hölgynek a cetlit, hogy kérem az összes pénzt... Ja nem, az másik sztori. <#hehe> Szóval becammogtam az OTP-be, aztán KP utalás, 5 perc alatt ott volt a zsé. Mire hazaértem, már a srác üzent MSN-en, hogy minden OK, EVE elindít, kész. Tök kényelmes volt. Most viszont nem tudom, hogy fogom megoldani ezt a dolgot. Jövõ hónap elején lejár az elõfizetés, addig ki kell valamit gondolnom...

EVE-GTC ügyben nincs nagy titok szerintem. Vették az ISK-t és abból meg plexet vagy timekódot a fórumon, és te azért fizettél. Most annyira drága az ISK, hogy nem éri meg. Ez valószínûleg így is marad, mert kínát is lekapcsolták (kínai kormány) és a farmereket is (CCP). Szóval marad a hivatalos forrás, ha játszani akarsz, vagy sok ISK-t keresel a játékban és abból veszed a timekódot.

na az lesz a lol fregatt osztályu hajo citadel torpedo kilvövövel ami megy majd mint a cruise missile vagy fighter nem 4x dmg moddal hanem 40el

Csak nehogy a másik véglet legyen, hogy a capitalok lesznek feleslegesek mert leszedi õket 2 bomber. 😄

[NST]Cifu
A vége ugyanaz, valószínûleg a CCP is látja, hogy a capital fleetek lazán feleslegessé teszik a kisebb hajókat, ezért más megoldást keresnek...

Ugyanakkor kétlem, hogy egy fighter-bomber adja a megoldást...

BTW mit is akarnak csinálni a Tempest Fleet Issue-val? Az Eveonline oldala/fóruma éppen ismét mûködésképtelen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Igaz elírtam, ha rövidítek mindig elírom. 😛

ollie
Fighter méretû bomberekrõl beszél, te meg azt írtad, hogy frig, vagyis frigate.

"On the other end of the spectrum, they are introducing fighter-bombers, small ships much like the current fighters but which can destroy capital ships."

Nem vagyok perfekt angolból de nekem ez alapján az jön le, hogy új hajó lesz, vagyis nincs gond azzal amit írtam. 😛

ollie
A bomberek már most is frigate méretûek.

Mondom arra lesz a bomber, ha jól értem. Persze gondolom vagy fél év tanulás. 😄

Fenrir
Én nem a supercapital-okról beszélek hanem a dread-ekrõl és a carrier-ekrõl.

Lehet nem olvastad mi jön télen. Doomsday fegyver evlveszti a területi a hatását, és csak egy egyéséget tud sebezni egyszerre.

A másik a bomber hajók, amik frig méretûek lesznek, és capital ellen lehet majd használni.

Fenrir
Igazán kitilthatná már a CCP a capitalokat lowsec-bõl, kurvára nem vicces már, hogy most már bármilyen gyökér banda simán hotdropolhat 30 capitalt bárkire, bárhol. Ez nevetséges kezd lenni, rohadt capital online lesz belõle.

JuanG
thx!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Torzonborz
Amarr Industrial :Amarr Industrial Skill at operating Amarr industrial ships. Can not be trained on Trial Accounts.

Nem akarok hülyeséget mondani de az industrail skillt nem is lehet tanulni trialon. (ha az industrial command shipre gondolsz)

JuanG
vagy van síma industrial level meg külön amarr industrial level??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hali!

több mint 1 éve nem játszottam, most ismét kipróbáltam a trial verziót (Amarr), és lenne egy gondom: van egy Sigil (amarr) típusú hajóm, de nem tudom használni mert azt mondja Industrial level 1 (amarr) kell hozzá...csakhogy én már level 2-õn vagyok, ez valszeg bug???

PLaci
+ persze (taliga) storilineból is jön implant...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Roger6
Asszem egy helyrõl vesszük/vennénk a plex-et. <#integet2>

Fenrir
Senkinek nem vettem mert a gyereket még mindig nem érem el.

[NST]Cifu
Amikor a miénket intézted, magadnak nem vettél?

Fenrir
Bakker én is erre várok, 6-án lejár az elõfizetésem, ha addig nem jelentkezik a srác kénytelen leszek vagy venni plexet vagy bankkártyával elõfizetni.

Nah 1-2 napon belül frissítve lesz a Tco honlap, remélem nem fejezik be, mert akkor nem tudok játszani. (Igen tudom lehet kül. is venni, de annyit nem adok már 1 játékért havonta, hát az elvek. 😄)

Cowie
Köszönöm az infókat mindenkinek! Intézem a hivatalos oldalon.

Roger6
Ja értem, igazatok van. Köszi a választ. <#wave>

gvarga12
makro figyelese nem egyszeru de megoldhato feladat
adatbazisban raszursz azokra az accokra amik 24/7 csak talicskazo kuldit semmi mast nem csinalank es jol kivagod oket mint macskat sz**ni
persze az algoritmus a szuresre nem ilyen egyszeru es konnyen lehet hogy beleveszel olyanokat is akik tenyleg ott ulnek a gep elott es egesz nap csak talicskaznak...

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

[NST]Cifu
Egy makró oké, azon lehet látni, de azt, hogy ISK-et ad valaki pénzért?

Roppant egyszerû, csak figyelik a macrós emberkéket, és azt, hogy tõlük kihez vándorol az ISK.

Valamint azt sem értem, hogy a bannolt accountok és az implantok mennyiségének esése hogy függ össze?

Az alapvetõ képességnövelõ implantok az egyik legnépszerûbb kereskedelmi termékek. Egyfelõl az EvE tanulási rendszere miatt elengedhetetlenek, másfelõl folyamatosan szükség van rájuk, akár mert valaki csinál egy Jump Clone-t, és abba kell, akár mert esetleg kipodoltak valakit, és azt kell pótolni, stb.

Az implantok a frakciók LP store-jából a legkönnyebben kiváltható értékes cuccok, lévén drágák, de nem kell hozzájuk mindenféle insignia, amiket lövöldözõs küldikben lehet a roncsokból kikaparni. Innentõl kezdve a dolog roppant egyszerû - a mókolós srác felvesz olyan küldiket, hogy repülj A-ból B-be (esetleg szállíts A-ból B-be), és ezt megcsináltatja macrós botokkal. A kapott LP-bõl implatot vásárol, azt meg a piacra dobja ISK-ért...

Roger6
De hogyan lehet figyelni ilyeneket? Ezt nem értem. Egy makró oké, azon lehet látni, de azt, hogy ISK-et ad valaki pénzért? A 30%-os processzor szükséglet esésnek örülök, talán lag is kevesebb lesz (bár én még Jitában sem találkoztam vele). Valamint azt sem értem, hogy a bannolt accountok és az implantok mennyiségének esése hogy függ össze?

PLaci
RMT = Real Money Trader = Isk-t "illegálisan" árul valós pénzért

Egy ideje figyelték ezeket az elemeket, majd június 22.-én DT alatt 6200 accountot ban-oltak.
Eredmény:
1.) A userek 2%-ának ban-ja után 30%-os CPU szükséglet esés
2.) ismert über-macro-zott naprendszerek (a blog példája Ingunn (csupa taliga missziót toló shuttle)) "kiürülése".
3.) implantok mennyiségének drasztikus esése, vele fordítottan arányos érték növekedéssel
3./a) A(z) RMT accountok egy részét (kutatási okokból) csak temp ban-al súlytották, amint visszatértek, elárasztották a piacot. Gyorsan véglegesítették a ban-jaikat...
4.) a market-en nem volt számottevõ változás

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci