7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Thanatos
    eve nem szimuláció, semmilyen szempontból :)
    szvsz még a fejlesztők se gondolhatják komolyan hogy ilyen felmerülhet, mert 0 köze van tényleg bármiféle szimulációhoz :)
  • Jakuza001
    Igen eppen ezekert a dolgokert olyan szar a szimulacio resze az EVE-nek.
    Nem azert de egy Elite 2-ben ezeket a dolgokat 17 evvel ezelott megtudtak valositani es mivel ez a resze fuggetlen az MMO vagy nem MMO besorolastol, innentol kezdve a programozok a felelosek.

Teszem azt az ur kepzete egy nulla, a viszonyszamok sem latszanak a targyak merete kozott, vagy teszem azt ugy erzek mintha dodgemekkel/makettekkel repkednel valamiben, ami meg kepzeteben sem hasonlit az urre, mert annak vegtelen tere,de legalabbis az oriasi merete sem igen erezheto.

En peldaul ezert is utalom ebben a jatekban a tervalto kapukat.
    Beszukitti a jatekost egy zart terbe amivel el is fojtjak meg a tevkepzet lehetoseget is a hatalmas urnek.

A newtoni fizika egy nulla amit az evek soran meginkabb lenerfeltek, mint peldaul a bumpolas merteket, amit szinte mar a minimalisra csokkentettek,nehogy ellehessen bumpolni egy kapitalt a stationtol.

A tereptargyak nem sebeznek, a koncepciojuk rengeteg logikatlan dolgot tartalmaz, tobbszor a jatekosok rengeteg sirasa miatt.

Rengeteg ilyen logikatlan dolgot felsorolhatnek, a station agyuk kalozra lovoldozese es a kozbeni dokkolasi lehetosegtol kezdve a bombakig, a kapital indusrty hajok kapukon at kozlekedesetol kezdve a atugrottam a kapun 15 perces kriminallal, vagy energia nelkuli cloakolasig.

De meginkabb egy dolog ami bant ebben a jatekban engem a fajok kozti egyensulytalansag, mivel a fejlesztok nem egysegben kezelik a fo muvuket, azaz a jatekot, hanem elklikkesedtek benne, es mar ott tartunk hogy ket kulonbozo faj elonyt elveznek szinte mindenben a masik ket fajjal szemben, mivel a fejlesztok favorizaljak oket.
  • Nethyrrea
    nyilván, de ilyen erővel azon is lehetne filózni hogy mi a xarér lassul vissza a hajód amikor lekapcsolod az AB-t/MWD-t :D elvégre a zűrben volnánk, vagymi. :D

természetesen ha az űrbéli fizikának szerettek volna megfelelni a készítők akkor lehetetlen lett volna játszhatóra megcsinálni a játékot, így némi kompromisszumra kényszerültek. hogy ebből banálisabb és kevésbé banálisabb dolgok sültek ki, az már az "ez van ezt kell szeretni" kategória.
  • Jakuza001
    Nem, egyaltalan hiba volt a jatekba tenni oket.
    Pont hogy a kloaker potsoket kene redukalni, nem plusz fegyvert adni a kezukbe.
    Allitolag ez a jatek a harcrol szol nem a bujkalasrol.

Amugy hogy nincs tapasztalatod, attol meg elgondolkozhatsz azon a kerdesen hogy minek kellene tortennie akkor ha egy bombat vagy granatot, etc. felrobbantanak a tobbi bomba kozott. :D
  • Nethyrrea
    bombázásban még nincs nagy tapasztalatom, még csak most tanulom :) de nyilván a legtöbb bomber ambush ilyesmi helyzetekről szokott szólni, elvégre erre valók, ha nem is szigorúan véve :)
  • Jakuza001
    Nagy kaland beallni egy JB-khez es amikor beugranak a nagy lagban bedobni a bombakat.
    Az nem harc csak kihasznalasa a szerver hibainak.
    Ellenben az is egy vicc hogy belehet dobni barhova akarmennyi bombat, annelkul hogy kart tenne az azonos bombakban, ellenben a kulonbozo tipusuak felrobbannak.
    Tanulsaga ismet a CCP logikatlansaganak. :D
  • Nethyrrea
    az a tegnapi északi bombázás se volt semmi. egyik bomberes gyerek a kb szerint 103 nc-s BS killjében szerepel. 4-5 oldalon keresztül csak az umi-kk-s NC bs-ek sorakoznak :D
  • Jakuza001
    Pandemic Legion beindult.
    Eredmeny 1 Avatar 2 Nyx 1 Hell es egy Anshar kill 4 napon belul.
    Ugy tunik a 120 milliard hatasos volt amit fizettek nekik, hogy az SC-t bosszantsak.
  • MaRee
    Nem tiszta nekem az új kiegben ez a planetary interaction téma, most akkor mindenki választhat majd magának bolygót?
  • Jakuza001
    Vagy HUNos nem ? :D
    Most is mit kell hallgatnom ? Azt hogy HUN milyen ugyes volt, most hogy lebloboltak haromszoros tulerovel par HACot ellenben (teszem hozza meg igy is nagyobbak volak a vesztesegeik mint az ellensegnek) 1 heten at szivattak oket kevesebb letszammal a PL es Pandasok.
    Na akkor egy fia szot nem szoltak. Illetve kitalaltak, hogy azert haltak meg elotte mert a szovetseges szarban hagyta oket. \:D
    annyira szarban hagytak oket, hogy Adamus Tork baratunkat 8 perccel hamarabb lottek ki, mint az utolso Blastos BS-t.
    Azt elfelejtik mondani, hogy a sajatjaik megkerdojeleztek Amergin FC-seget, mert se kopni se nyelni nem tudott, hanem mikor levoltak bubizva harcolni akart az 50km optimalon levo ellenseggel, ahelyett hogy atugrottak volna kapun es visszamwdztek volna ra. :D
    Annyira az ellenseg volt a hibas, hogy a sajat jatekosok meg azt is megjegyeztek, hogy meg target calling se volt.
    Aztan meg tetezte a reggel is a szovetsegesuk, annyira lama hogy siman buktak egy titant.

A ket csata osszefoglaloja:

IV. 28
    IV. 29
  • csapblue
    Ahogy Jakuza stílusát elnézem, akár TASE tag is lehetne :)
  • Nethyrrea
    ha tudtam volna hogy az észak vs dél beírásommal ilyen jó kis unaloműzőt lendítek fel itt, előbb megcsinálom :D

még shoni is idetévedt :D
  • Jakuza001
    Zede Nagykanizsa nincs messze Londontol, ha elindulsz a CSM szavazason a TASE-bol kikell lepned. :D
    Szoval milyen jo is az EVE ? Csak tudnod kell, ha kozel 6 eve jatszol vele.
  • zede
    olyan jo olvasgatni itt...Mostmár értem mi az az EVE-online..Jo játék lehet..
  • Jakuza001
    Na igy kellene mukodni az Evenek. A valaha legjobb thread amit olvastam a . CAOD-n.

Csillagos otos.
  • r4pt0r
    Lehet nem a legjobb jakuza stílusa, de mindennek két oldala van. Baliquez pontosan ugyanolyan mint jakuza, szóval nem kell magyarázni a dolgokat.

Aki meg bármilyen szinten foglalkozik az EVEvel megtalálja ezt a fórumot is és a magyar fan oldalt is, nem kell plusz reklám jakuzára hivatkozva.
  • Jakuza001
    Ne is torodj vele. Az HUNos es es TASE-s idiotakat lepottyantom en jo magasrol. :DD
    Terjunk vissza inkabb az eszaki tortenesekre, mert ezek a makik csak azt irjak oda, amikor ok nyernek egy csatat, de amikor nem akkor kb 3 hetig halali csondben hallgatnak.
    Vagy megmagyarazzak hogy 60 kapitalt idegenben bukni nem is olyan rossz arany 300:89-es vesztesegnel. :D

Ellenben hogy lassuk mi is zajlik jelenleg.
    Az SC kinkeserves erolkodes utan egy honap utan nagy nehezen elfoglalt par tec es mas holdat.
    Nos amihez nekik annyi ido kellet, mi visszafoglaltunk nem egyet egyetlen egy nap alatt.

Mai napon eddig visszafoglalt rare holdak.
  • Shonion
    A listában ott van a magyar oldal is. :)

Sajna már elfelejtettem a régi regemet, pedig volt. Egyébként olvassa mindenki bátran, sőt! Kész esettanulmány az egész. Bár eddig nem tudtam, hogy létezik.

A moderációról annyit, hogy az mindig valamennyire szubjektív, és amíg nem dúrvul el egy beszélgetés az ember nem szeret beavatkozni. De mindenhol vannak olyanok, akik vagy nem bírják a szabályokat, vagy csak szeretnek kekeckedni. A moderáció nélküli fórum is működhet, max másképpen. Egyébként erre szokták azt kitalálni, hogy lehet szűrni a hsz-okat és így mindenki magának moderálja, hogy kit akar látni és kit nem.
  • Morinad
    Valójában engem is kiakaszt Jakuza stílusa, de itt legalább mindenki azt ír, amit akar. Aki nem akarja, nem olvassa el. Az említett oldalon meg a moderátorok szeletíven moderálnak, és ezért hamar úgy érzi az ember, hogy ő egy komplett hülye, pedig csak hülyének nézik.

Nekem is fura, hogy azért idejössz regelni, hogy megmondd, ne olvassa senki a topicot. Aztán - bár titeket ez nem érdekel - erről írogattok a saját fórumon, és fűztök hozzá megjegyzést.

Még annyit, hogy az az oldal nem hivatalos oldal. Nincs olyan szerződése, amely bármilyen módon kiemelné a többi hasonló fun oldal közül. (legalábbis pár hónapja még ezt tudtam meg a CCP kommunikációért felelős vezetőjétől) Egyetlen előnye a többivel szemben, hogy a domain nevet sikerült időben lefoglalni. A játék regisztrált fun site-jairól lista itt van.
  • Jakuza001
    Miert nem huzzol vissza akkor a deritotokbe ?
    Szanalmas hogy kepes voltal ide beregisztralni, hogy itt is a HUNos ganajszagot terjeszd. :D
    A keretlen reklamokkal meg a sajat tarsasagod bombazd, vagy a kovetkezonel ropulsz.
  • Shonion
    Nem különösen érdekel a kis vergődésed itt. Akit a játék érdekel, az megtalálja, aki meg "futottak még" válogatást olvasni az megnézi mit izzadsz ki ide. :P
  • Jakuza001
    Jah es meg valami reklamert itt ban jar. Szal az ujadra is huzz bort ne csak a fogadra :D
  • Jakuza001
    Regisztráció időpontja: 2010. 04. 27. :DDDDD

Egyik gyik a masik utan. Ott sziszegnek egymasnak, lattaok gyertek ide, regisztraljatok, mert itt is hozza kell szolnotok. :D
    Szanalmas! Bar itt igencsak bort kell ugye huznod a fogadra, mert ittt senki vagy es nem tudsz senki seggebe bujni moderator jogert :D
  • Shonion
    Szolgálati közlemény: Akit érdekel az eve-online, az jöjjön fel a hivatalos magyar oldalra és érdeklődjön ott www.eve-online.hu.
    Jakuza többszörösen bannolva lett az ottani forumról a lentebb is olvasható stílusa miatt.
  • Baliquez
    (ja, nem nanofibert hanem az instabot, bocs)
  • Baliquez
    Ez így van pontosan, a CCP tévedésből rakta bele a játékba a nanofibert, csak azért maradt benne a mai napig mert szégyellik kivenni. Nem teljesen hülyeség amit leírtál kivételesen, csak szőrszálhasogatás, ami messze nem igaz minden esetben.

Példaul: a nano - általad vázolt előnyei mellett - levesz a structure HP-ből, ami főleg akkor érzékelhető penalty ha a táskát is fittelsz. Nem számottevő, de előfordult hogy párszáz egységnyi struktúrában ugráltam ki kannibállal. Nanoval pont elpukkantam volna. Speedfittes kannibálnál meg a rigezés is más, onnan is észre lehetett volna venni hogy nem speedre van fittelve, ha már a lowslot modulokból nem sikerült rájönnöd. Lockspeed: hogy fél másodperccel hamarabb vagy később fognak be nem nagyon zavart eddig.

Baromi jó hajó amúgy, sokoldalúan használható, nagyon jók a statjai és sokféleképp lehet fittelni. Emlékszem hogy mekkora röhögcsélés volt amikor Providenceben elbuktam az első sniperCyna-mat.
    Ment lokálon az "ezmi?" meg a "noobozás". :)
    Aztán egy-két héttel később elég nagy kuss lett amikor megtapasztalták hogy 1200-as scanres párosulva 1300-as alfával 90km-en mennyire gyilkos. XD Papírhajó lesz belőle, az biztos, de a medium ECM drónok segíthetnek megpattanni ha más már nem segít.

Nem Balga hanem Balqa (látom nem sikerült megjegyezni, azért szólok), és soha sehol egyetlen alkalommal sem állítottam hogy pro pvps vagyok, azt csak te gondolod és láthatóan csípi a szemedet. Hagyjuk már ezt az ovis személyeskedést lehetőleg.
  • Jakuza001
    Pont ez benne a lenyeg hogy nanofiber.
    Az inertia stab ami a noobsagra vall, mert bar azt hiszi jobban fordul vele es eppen ezert hamarabb eltud ugrani a kapurol vagy manoverezhetobb a hajo. Ellenben ez nem igaz a diferencia csak 0.2 masodperc a nanofiberhez kepest. Jo persze erre a noobja azt mondana, szamit mert 0.2 masodpercel hamarabb ugrok el es ugye az meg is csak kulonbseg, pedig nem az, mert 0.4 masodperccel hamarabb targetelik be. :D Tehat az elete nem a -0.2 masodpercen fog mulni, hanem pont a halala a +0.2 masopercen. Raadasul a kaput visszamwdzve is hamarabb erne el a nanofiber altal, hiszen ugy gyorsabb a hajo.

Nezzuk a masik verziot: manoverezhetoseg

Ott viszont nem kapus harcnal nem annyira lenyeges az a 0.2 masodperc align time plusz, ellenben veszit ~500m/s sebesseget a nanofiberhez kepest , ha overheatelni kell es menekulni, ez viszont oriasi kulonbseg.
    De mar az alapspeednel is meg van a kozel 250 m/s kulonbseg.
    Tehat egyertelmuen a nanofibert kellene hasznalni, persze ezt az ilyen pro pvpsek mint Balga nem tudjak. :D
  • Morinad
    A cynaball fitt szerintem nem túl rossz. Én úgy fittelem, hogy az inertia helyett egy nano, a táska helyett még egy tracking enhancer, az egyik rig em resist t2 és úgy szerintem egy kicsit jobb még.
  • Baliquez
    Nyilván nem ez az első főkarim, faszláma.
  • Jakuza001
    Oh wait , tehat akkor most hazudtam, hogy TASE-s golyocska vagy, lvl4 matar cruiser skilled van ? Salvia Olimanak hivnaklehet 33kmes pontot csinalni, stb ? :D
    Oh wait, hulye vagy es ennyi. Osztani akartal csak nem jott be, mert keves vagy.
    Amugy nem vicces, hogy ta mar allitolag akkor jatszottal 0.0-ban amikor nem is jatszottam, ellenben nekem meg van az osszes cruiser lvl5-m minden t2 fegyverrel, minden kiegeszito skillel etc ?
    Meganoob inkabb ne erolkodj, mert akarhanyszol valami okosat akarsz mondani, annyiszor egsz be.
    Le is tiltom a pitsbe scripttel a bongeszomben a hozzaszolasaidat ne is lassam, mert ertelmetlen egy meganoobnak barmit is mondani, aki hazudozasrol beszel, mikozben sajat maga hazudozik vagy hulyesegeket beszel.
    Menj vissza oda ahova szarmazol, ott nem feltuno az, hogy lama vagy mert nem tunsz ki a tomegbol. THX BYE!
  • Baliquez
    Jaj, elfelejtettem: ÜberDzsakuzziPévépéseknél alap hogy T3-akkal tolják a statjaidat 0-23. Aha.

Amúgy nem ciki a matar cruiser 4. Nyilván nincs titán 5-öm sem, sőt, elárulom hogy caldari cruiser skillem is csak 4-es. Oszt? Bármi közöd?

Okoskodni, hazudozni, pláne erőltetett faszságokat, megjátszanod a nagymenőt miközben egy mindenhonnan kiköpött kis takonygalacsin vagy, na az ciki. Alkalmatlan, imbecillis, fárasztó alak vagy. Nyugodtan smackelhetsz, részemről itt nagyjából befejeztem veled kapcsolatban, majd ha megtanulsz helyesen írni akkor esetleg. De nem biztos.
  • Jakuza001
    Te igen hulye gyerek command modulokat nem ismered ugye :D
    Ekkora noobot mint te, meg bizonyitsd is megjobban be magadrol, hogy noob vagy, es az EFT biztos teved t3as bonusszal :D
    Gyere holnap is megalama. Vagy inkabb maradj ot percig es tobbet ne geyre addig amig ki nem kupalodtal, hogyan mukodik az Eve. Elobb novesz meg E-peent ,mert neked van kb 384 killmailod cynaballal nekem meg kb van annyi szolokillem :D
    Es mint irtam tanulj inkabb meg, mert holt ciki ennyi idosen , annak aki allandoan mar regebben jatszik mint en, lvl4ees matar skillel tekerni azt a hajot. es megelni ossz-vissz kb 700 blobkillt. :D
  • Baliquez
    Lassan olvasd hogy megértsed: overheattel 27km a domi scrambler az Arazun, full lvl5 skillekkel. Ez persze csak olyan EFT-re érvényes amit nem buziztak át ahhoz hogy a hülyeséget megpróbálják bizonyítani.
    Nőjjél már fel, a homi beszólásaiddal meg apádat szórakoztasd, hadd legyen büszke arra hogy buzit nevelt.
  • Jakuza001
    Latom beegtel, mindjart osszehuzodtak a golyocskaid.

"Tudod ket fele golyo letezik, a bator bikagolyo es a lottyedt kis buzigolyo" :D

Majd ha legkozelebb nem egeted be magad , hogy teged csak azert azonositanak TASEsnak mert uldezesi maniam van TASE fele.

Meg majd ha feltudsz fittelni egy Cynabalt a lvl4es matar cruiser skilleddel (LOL), akkor okosithatsz. Bar en inkabb megtanulnam eloszor a hajohoz kivanatos skilleket a helyedben, addig bort huznek a helyedben a fogaidra. Illetve a haverjaidat okosithatod, azok elol talan rejtegetheted, hogy te nem is vagy TASEs csak masvalaki mindjart ugrik erre a szora. :D

Es a vegere adok neked egy tippet, bar senki nem beszelt 30km-s scramblerrol, de ugy tunik sok bogyot szedethetnek veled a szanatoriumban es mar kepzelodsz.
    Tehat a tanacs, hogy igen lehet 30km fole pontozni rovid ponttal, meg ha nem is arrol volt szo. Persze ezt azok tudjak, akik nem akkora noobok mint te.

• Baliquez
    Inkább regeljél be eo.hu-ra egy újabb noobcorpos altot ahelyett hogy az egy (1) darab Cynabalod díszkeretes screenshotját töltögeted fel ide ahol senkit sem érdekel. Tressy meg veled üzenget? Ezek szerint félállásban üzenőfal vagy, főállásban meg überpévépés, azigen, pöpec karrier. Amúgy meg tagadta a tököm a "származását" (bármit is értesz alatta), pusztán megkérdeztem, miből gondolod hogy Tasés vagyok.

És nem, elcsomagolhatod az álló kukidat, nem fogok érdekes internetes-űrhajósos képeket feltölteni ide neked, szóval kénytelen leszel ma is a tükörre kiverni. Maradjál is meg magadnak, megfelel magas igényeidnek.
  • Jakuza001
    Amugy meg ige mardos a sarga irigyseg, hogy nekem nem lehet olyan hajom :D
    Persze vagy te olyan hulye, hogy azt hidd hogy csak neked lehet ilyen a jatekban. :D

Ezt is megszivtad igen te ertelmi fogyatekos. Biztos amputaltak az agyadat ugyebar. Inkabb szolj par TASE-s haverodnak regeljen be ide, csak varjak ki az egy napos hataridot.

Jah hogy hat belinkelt hajobol azt gondolod az az osszes a 2500-bol ertem.
    Ulj elore egyes.
    Arrol nem is beszelve: "Miből gondolod hogy TASÉ-s vagyok? Amiért mertem rábökni pár baromságodra és összehasonlítani a valósággal?"
    Csak abbol hogy hulye vagy, semmi masbol. Erdekes most kiderult, hogy megiscsak tudtam mikor belinkeltem a szarul fitteld f*sodat ? :D
    Amugy Tressy uzeni, hogy ne tagad le a szarmazasod. Hat milyen dolog az ? :DDD Cinkmester :D

Amugy te meg tuti jatszottal 2003-ban is, amikor en mar a betaval toltam. :D
  • Jakuza001
    "Na igen lamer TASE-s, a 30km-rol megfogni valakit rovidponttal es drakevel na;lad azt jelenti, hogy 30km scrambler. Igazi noob vagy. Pont az benne a ciki, hogy 30km-rol odamwdzve egy drakevel kepes voltam megfoni az uberpvpsnek kikialltott noob Tzukot." :DDDD

Te igen hulye tanulj meg mondatokat ertelmezni aztan megint johetsz a 30km-es scramlereddel. Megint probalkozhatsz:D
  • Baliquez
    Nincs 30km-es scrambler a játékban. Gaylent reconon domi scrambler overheatelve 27km, T3-at nem néztem, gondolom azon sem több. Legalább nézz utána mielőtt nekiállsz butaságokat hazudozni.

Cynabal.. értem én hogy mardos téged a sárga irigység, nekem valóban cirka hatmillióba került nekem annak a hajónak darabja, szóval fittelhettem volna dualpulse lézerrel meg tracking linkkel is, ahhoz sem lenne közöd.

Apropó, erről jut eszembe, ha már felsoroltál 6 (hat) darab killmailt, lényegesen több hajót lőttem ki már a szerinted "szarulfittelt" cynabaljaimmal (386-ot, mai napig bezárólag) mint te, szóval coki.
    Pláne úgy hogy én már akkor local hull nanofiber-eket lootolgattam nuillsecben amikor te még nem is játszottál.

Ú, odass, hát linkelted egy lossmailemet, azannya.. Na lássuk.. Ahhoz hogy végül kinyírjanak kellett 3 BS + 3 BC + 1 AF + 1 Recon.. Szólj ha te mást látsz. Amúgy (leírom hogy okosodj) a két hurri és az enyo pont rám esett ki warpból (miközben egy másik hajót pontoztam és egy harmadikat lőttem), és KIVÉTELESEN nem ért semmit az instab ahhoz hogy kiforduljak és meglógjak. Értem én hogy szerinted a 10vs1 a korrekt felállás, de 3 scrambler meg két web bizony megfogott. Téged biztos sosem lapnak el ha ekkora túlerőben vannak, gondolom Ctrl+F9-et nyomsz olyankor és fejhangon visítozol.

Nyugi bele, van még cirka másfél tucat Cynabalom raktáron. BPO-ból gyártottam őket, előre röhögve azon hogy a magadfajta "überpvp-sek" hányszor fossák össze magukat tőlük, és lőn, úgy is lett, nem kevésszer, sokszor. Van külön Jakuza-podolásra fittelt is.

BalQa amúgy, balga max te vagy amiért sem olvasni nem tudsz pontosan, sem írni helyesen, sem pedig gondolkozni logikusan. Mindettől függetlenül - bár tudom hogy csúnya dolog - szórakoztat a vergődésed, pedig tudom hogy szellemi fogyatékosokat nem illendő csúfolni.
  • Jakuza001
    Ot is hivd ide varj belinkelek egy lossodat. :D
    http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=293374

Alias Balga :D Meg is latszik mert akkora noob, hogy feltesz inertiastabot cynabalra. :DDDDD Gondolom soha nem hallottal meg nanofiberrol.
    De ha legalabb mar gyorsan fordulsz legalabb gyorsabban lockolhato legyel ahelyett, hogy meg gyorsabban is mwdzzel :D
    Te igazi noob.
  • Jakuza001
    Jah Amugy hogy is hivjak a Kinizsi pocst ? :D Vagy BuIIseyet ? :D