EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát WoWban megtanultam playerben akkor se bízz meg ha veled van. 😄

Nyilván a tudás sem árt. Igen gondolom lehet sok pénzt alkotni, de ahhoz gondolom kell kb. 1 év skill tanulás.

Fenrir
A különbség az, hogy x3-ban nem fognak lelõni az ellenséges játékosok 😊

Lehet hisec-ben is sok pénzt csinálni, de ahhoz nagyon kell tudni hogy milyen árut akarsz adni-venni (daytrade-ing) és sok idõt és munkát kell belefektetni. Viszont 1 hónap alatt ha ügyes vagy csinálhatsz milliárdos vagyont.

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Ezért írtam amit. 😊

Ha valaki megengedheti magának, hogy csak azért küldizen havi 20 órát, hogy játszon, akkor nagyon jó. De ha onnan nézem, hogy 20 óra játékidõ "csak" ahhoz kell, hogy egyáltalán játszani tudjak, akkor már kevésbé szép a dolog...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmm ha így nézem a 15-20óra játékidõ "nem" sok, persze ha csak van valakinek szabad ideje.

Találtam EVE-Online.hun egy 180an oldalas magyar könyvet, amiben leírják a kereskedés/mining stb menetét. Hát ami kell ehhez a játékhoz az idõ ez már tiszta. 😄

Nah meg persze az elején bele is kell jönni a játékba, X3at is úgy kezdtem hogy elsõnek elolvastam az egész fórumot és közben próbálgattam a játékban is. Persze ehhez képes az gyerekjáték. 😄

[NST]Cifu
ehet vasarolni keszpenzert 30 es 60 napos GTC-t, de csak a 30 naposat lehet atkonvertalni jatekbeli Plexre.

Nem akarok nagyon értettlennek tûnni, de itt ezt írják:

Using a 60 day code gives you two 30 day PLEXes and the items appear on your hangar floor ingame.

[NST]Cifu
Én azt írtam le, hogy tudomásom szerint hogy mûködik. De én is csak kocajátékos vagyok. 😊

Hogy mire elég a pénz, az a játékidõ és a játékstílus válogatja. Ha küldizéssel vagy bányászattal akarod a pénzt összeszedni, akkor sok szabadidõre lesz azért szükséged. Egy farmolós LvL4-es küldi (Recon I. kukázás nélkül (salvage) olyan 8-12 millió ISK, és mintegy fél óra, megfelelõ skillekkel (ez azért legalább olyan 5 millió SP-t jelent, ami bizony fél év tanulási idõ kb.). Ha így nézed, a 30 napos PLEX mondjuk 15-20 óra játékidõ. Lehet persze sok más módon is pénzt szerezni (kalózkodás, kereskedelem, stb.), ott viszont minden jövedelem és a nyereség viszonylagos...

[Jakuza]
Ket kulonbozo dolog. Lehet vasarolni keszpenzert 30 es 60 napos GTC-t, de csak a 30 naposat lehet atkonvertalni jatekbeli Plexre.

A 60 napost csak a forumon belul lehet megvenni, ami megjelenik az accountodon vagy online mailban egy link formajaban es ha elfogadod az offert akkor levonodik az accountodrol az osszeg amiben megegyeztetek.

Teszem azt kiteszel a forumra, WTB 1x60 GTC 650M ISK topicot, akkor irhatnak neked, hogy ennyiert adnak el neked.
Vagy pedig latod a forumtopic linkjeben, hogy eladna 60 napos GTC-t, xy osszegert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
"Most lement az ara, nehany napja 60 napost lehetett venni 600M-ert.
Persze egybol megjelentek a hienak es elkezdtek felfele nyomni az arakat.
Masnap mar 640-650-ert arultak, most meg mar 4 nap elteltevel 720-ert."

A Plex-t csak utana irtam, felreertelmezheto.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hmm megnéztem játékba igen 350 milla körül van. De a többi kérdés még kérdés. 😄

Most már kezdem sejteni de még nem teljesen. Most Cifu írása után akkor ha vesz az ember 1 GTCt akkor lesz 2db 30napos hosszabbítás amit vagy felhasznál vagy pedig elad. Nah akkor csak így tud bekerülni a PLEX a játékba? Mert akkor az árának semmi nem szab határt. 😄

Másik kérdés egy idõ után ha mondjuk összejön rá az ár, akkor azért még tud fejlõdni, terjeszkedni is az ember. Szóval marad még egy kis megtakarítás is? 😄

[NST]Cifu
ellenben amikor CSM-be akarta magat jeloltetni GM-ek, lebeszeltek rola, hogy ISK-t vasarolt es tudnak rola.

Akkor viszont kell rögtön kérdezni, hogy miért nem kapott eltiltást, ha tudják?

Jah es meg valami olcson nem lehet felvasarolni a 60 napos GTC-t csak is real penzert es at nem ruhazhato.

Valamit nem nagyon értek. Ha jól tudom, a PLEX-ek csak 30 naposak, ezeket lehet szabadon adni-venni ISK-ért játékon belül. A GTC-k esetén ez nem áll fent, tehát ott legálisan úgy mûködik a dolog, hogy egy 60 napos GTC-t megvesz valaki X dollárért, majd bepötyögi a kódot a játékon belül, és 60 napos esetén kap 2 darab 30 napos plexet, amit aztán adhat-vehet ISK-ért.

Rosszul tudom?

[Jakuza]
Jah es meg valami olcson nem lehet felvasarolni a 60 napos GTC-t csak is real penzert es at nem ruhazhato. Fix ara van ami esetunkben 34.99$.
Csak is ami befojasolhatja az arat, ami a dollar helyzete valamint a kereslet alapjan lehet felnyomni az arat.
A kereslet a 3-4 nap alatt nem valtozott, mivel folyamatosan figyelem a mozgast es a dollar arfolyama sem, tehat egyertelmu manipulaciorol lehet csak szo.

[Jakuza]
Nincs benne ? Meg az ISK-t is aruljak ebben biztos vagyok, mivel peldaul volt olyan jatekos akit nem is figyelmeztettek, ellenben amikor CSM-be akarta magat jeloltetni GM-ek, lebeszeltek rola, hogy ISK-t vasarolt es tudnak rola.
Marpedig ha nem tiltottak el, ami automatikusan jar ellenben tudtak rola, csak az feltetelezheti, hogy olyan arulta az ISK-t akinek nem erdeke, hogy lebuktassak a jatekost, aki vette tolle real penzert a jatekpenzt.

[NST]Cifu
Nem vagyok benne biztos, hogy a CCP-sek keze van a dologban, egyszerûen ugyanazt csinálja valaki, mint bármilyen más árucikkel. Felvásárolja az olcsót, majd drágán árulja, a profitot meg lefölözi.

[Jakuza]
Most lement az ara, nehany napja 60 napost lehetett venni 600M-ert.
Persze egybol megjelentek a hienak es elkezdtek felfele nyomni az arakat.
Masnap mar 640-650-ert arultak, most meg mar 4 nap elteltevel 720-ert. Ez a komolytalansag, hogy igy manipulaljak a CCP-sek a PLEX arakat.

Fenrir
320? Ilyen olcsó lenne? 2 hete majdnem 450 volt.

[Jakuza]
Jol ertetted es Fenrir leirta a modjat a PLEX kitermelesenek. A mostani ara a plexnek olyan 320 millio ISK korul van.

Kezdo karakternek nem egyszeru a kitermelese, de ha tapasztalt a jatekos azert nagyjabol ugyis kitermelheto, igaz rengeteget kell jatszania.
Viszont ha egy-ket honap elofizetes utan az osszeg kitermelese nem okoz nehezseget.

Fenrir
Ha küldetésekbõl, eladásokból, gyártásokból összejön a havi kb 400-450 millió isk (játékbeli pénz) akkor lehet venni 30 napos pilótalicensz meghosszabbítót a játék piacán amit felhasználsz, hogy 30 nappal megnöveld a játszható idõdet.

Huha ha jól értem nem kell havonta fizetni. Még csak a trialt próbáltam, de ha elmondanád hogy lehet kitermelni, azt megköszönném.

ollie
De, még úgy is jóval olcsóbb volt, hogy az nettó ár volt.

[Jakuza]
Egyaltalan nem olyan gyors, persze felolem lehetsz ebben a hiszemben.
Na de ez mar igen Off

PLaci
Vagy pontosan ugyan olyan gyors, mert amit nyer az ember a DX10/DX10.1 -el, azt elveszti a Vista lassúsága miatt...
A DX10 pedig nem csak szoftveres, hanem hardveres elõrelépés is, mivel a DX9-nek gyakorlatilag egy hardveres optimalizációja...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

[Jakuza]
A jatekok tobbsege joval lassabb a Vista-n, mint az XP-n.

PLaci
Ne feledd, hogy míg USD-ben kellett fizetni Steam-en, addig nettó árak voltak, most hogy Euróval kell, meg bruttók....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ollie
Mondjuk ez furcsa, mert elvileg Vistan gyorsabbnak kéne lennie az Eve-nek.

ollie
Nabazz, csak nem a Valve-tõl tanulták ezt el?

[Jakuza]
Na igen nem mindegy, hogy 57,500-at fizetsz vagy 81,700-at.

Fenrir
Jah, most néztem utána az áraknak. Elmehetnek a picsába :\

[Jakuza]
Tudod ki, ezek is bevezettek, hogy egy az egyben ugyanannyiert aruljak EU-ban euroert a Win7-t, mint Usaban dollarert.
Ezt tartom a lehuzas legpofatlanabb formajanak. 299$ != 299 Euro
Bezzeg amikor te levaltod a bankban meg a kezelesi koltseget is levonjak az "eladasi" arfolyamrol.

[NST]Cifu
Nálam az elhelyezés miatt nem zavaró, plusz van rendes erõsítõ + hangfalszett, hogy elnyomja. 😉

A második gépben passzív 8600GT van, az EVE-nek az is elég (persze milyen felbontáson / effektekkel), az tény, hogy azt zajszintben nem veri sem vízhûtés, sem aktív léghûtés, legfeljebb egy másik passzív. 😊

Fenrir
Erre az op. rendszerre kivételesen költök is majd 😊

[Jakuza]
Van mar RTM ami gyakorlatilag a vegleges valtozat.

Fenrir
Most már majdnem 2% is!

Azért ha kijön a Windows 7 próbaképpen fel fogom rakni a végleges változatot 😊

[Jakuza]
Ellenben meg igy is gyorsabb mint a Vista, a jatek futtatasarol nem is beszelve. Inkabb felaldozom azt a 512mb RAmot, mint hogy gorcsoljek a Vistaval, ami nem egy jol sikerult OP rendszer.
A DX10 meg hidegen hagy mert jo ha a jatekok 1%-a ami tamogatja.

PLaci
X2...... gyönyörû teljesítmény, nem annyira gyönyörû zaj.... 😛

PLaci
Az XP maga tudna 4GB-ot megcímezni, de az alaplap lefoglal egy rakás memória tartományt, a különféle eszközökhöz... (SATA vezérlõ, VGA, USV vezérlõ, stb.) Alaplaponként, és eszközkészletenként változhat...

[NST]Cifu
2 gigás (ATi Radeon 4870x2).

[Jakuza]
En nyertem, mert nekem 3.5GB-t 😄

ollie
Nekem 3,25 gigát lát. Akkor most én nyertem?

1 gigás vga-d van?

[NST]Cifu
Az XP-vel "csak" két gond van, az egyik a Dx10 hiánya. A másik, hogy a 64bites XP egy hulladék, nem stabil, és rengeteg 32 bites alkalmazás el sem indul alatt. A 32bites XP alatt pedig a 4 giga ramomból marad 2,5 giga, mert szerencsétlen XP ennyit lát.

Vista 64bitet használok, stabil és gyors.

Uff, most jól megmondta mindenki a magáét. 😊

ollie
Laptop, 2 magos c2d és 2 giga ram, meg 8600gs. És igen, piszok gyors.

[Jakuza]
AZ en XP-m is piszok gyors es nem kellett kb vagy 3 eve hozzanyulnom. 😄
akkor en valami kulonleges verziot kaptam ? 😄

PLaci
256GB RAM-al...

PLaci
Piszok gyors??? Csak nem 128 magos procid van? <#email>

Torzonborz
ez is.

na feltettem 9.5-ös drivert meg piszkáltam vmit és most ok.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ollie
A Vista is stabil és piszok gyors.

[Jakuza]
😄

Na igen mondasz valamit.

Torzonborz
1 nem csodálkozom
2 csak mert
3 XP után igen kellemes csalódás. ezen a problémán kívül nincs vele gond, stabil és piszok gyors

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fenrir
Miért próbálkozik mindenki azzal, hogy mindenféle béta operációs rendszer alól próbálja futtatni a játékot aztán csodálkozik, hogy nem megy?

Ennyire kiment a divatból a sima SP3-as XP?

Torzonborz
ez van fent : 9-6_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu.exe

ATI izéé AMD oldaláról szedtem le.