7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Jakuza001
    Latom nem nagyon szoktad figyelni a plexk aranak alakulasat :D
    Pedig tisztan latszodik a folyamatokbol, hogy manipulalni szoktak, ha netalan tul alacsony szintre esnenek az arak.
  • lammaer
    Az nem csak úgy kerülhet be, hogy vki vesz 60 napos GTC-t majd két plexxé konvertálja?
  • Jakuza001
    Mit nem ertesz ?
    Kerul be a jatekba a CCP jovoltabol is plex.
  • lammaer
    ?
  • Jakuza001
    A CCP szempontjabol is lehet, hogy nem valos penzert vettek.
  • lammaer
    "Tehat csak elmeleti dolog a 74 x 14,99$-t bukas, hiszen vehette jatekpenzbol is. "

A CCP szempontjabol nezd. Azt a plexet megvették valós pénzért, és senki nem fogja használni :) Lehet hogy nem az vette dollárért akit kilőttek, de a CCP akkor is kapott zsozsót semmiért :)
  • DeviloftheHell
    bezzeg én ilyet nem tudtam löni nem lett volna gond miböl fizessün kjátékot :D:D:D
  • Jakuza001
    Azert ez csak elmeleti sikon szep es igaz. Marmint nem a kill mert az megtortent a 74 darab plexel, hanem az, hogy nem feltetlenul kell valakinek plexet vennie dollarert ahhoz, hogy hozzajusson.
    Tehat csak elmeleti dolog a 74 x 14,99$-t bukas, hiszen vehette jatekpenzbol is. Ha igy mukodne a dolog akkor a nagy allik csak visszakonvertalnak az ISKbol megvett plexeket es eladnak penzert es tobb szazezer dollart kereshetnenek pillanat alatt, hiszen ISK tokejuk meglenne hozza.
  • EnxTheOne
    most találtam ezt :D
  • DeviloftheHell
    lol
  • Jakuza001
    Azert ez kemeny :D http://vidin.hu/eve/rax/?a=kill_related&kll_id=32076
  • DeviloftheHell
    bizonyitsd!
  • Jakuza001
    Azert ez a nincs idom, kicsit eros annak tukreben, hogy egesz nap a gep elott ulsz. :D
  • DeviloftheHell
    nincs nekem sem kedvem sem idöm baszakodni azzal :D
  • ollie
    500m3
  • GamerAdams007
    Legjobb megoldás venni egy shuttle-t (nincs skill igénye, pici, gyors, olcsó hajó [kb 10k ISK]). Azzal gyorsan lehet utazgatni, ráadásul előnye, hogy csomagolva ha jól emlékszem 250 m3 az egész vacak, és egy átlagosnak mondható hajó rakterében vissza tudod szállítani, ott újra összerakni, és menni még egy kört.
  • Jakuza001
    Vazz a ket kari arat kitermeled par ora alatt iskban, te troger. :D
  • DeviloftheHell
    majd amint nyerek lotton :D
  • tenthrodil
    Annyira nem baj a mászkálás, azt nem tudtam, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni (valamivel vissza is kell menni a köv. hajóért, ugye). Nem tudtam, hogy lehet bármikor podban utazni.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
  • ollie
    Az állomások között a pododban is utazhatsz, de célszerű shuttle-vel, mert jóval gyorsabb.

Jump klónnak nincs értelme, mert ha egyszer visszaugrasz, többet azt már nem tudod használni (csak ha megint átugrasz a másikba, de naponta csak 1x lehet). Na meg nem is tudnál jump klónt használni trial accounttal, a hozzá szükséges standingről nem is beszélve.

Miért baj, hogy oda-vissza kell repülnöd párszor? Még 15-20 jump sem vészes időben, ha instabokat és nanokat használsz a lowokban, és persze mindig nullára ugorsz kapuhoz.
  • tenthrodil
    Megnéztem, annyira nem is vészes a cuccok szállítása (2 forduló egy gyengébb hajóval, szállítóban meg elfér, egy alap Iteront kaptam már), inkább a hajókkal való furikázás a kérdéses.

Lehet valahogy közlekedni állomások között hajó használata nélkül?
    Jump Klónnal kell megoldani (induló állomásra készíteni egyet, célállomáson vissza a klónba indulóra, ismét készíteni egy klónt, #1-gyel elmenni célig, stbstb), vagy van más megoldás ("távolsági busz")?
  • lammaer
    Trial nem tanulhat industrialt.
    (ezek a szállítóhajók mint Iteron/Badger... nézd meg a marketen)

Mennyi az a nagyon sok cucc m3-ben?
  • tenthrodil
    Van ilyesmiről valamilyen wiki oldal? Csak trialos vagyok (holnapig), jó lenne olvasni konténerekről meg 'industrial'-okról:)
  • Jakuza001
    Ha nincs aki elvigye marad a labon elszallitas.
    A cuccokat pedig kontenerbe rakod es egy szallitohajoval atviszed a masik helyre.
    Ha van aki szallitson ugy konnyebb a dolog, mert freighterben joval tobb hely van.
  • lammaer
    Hát nemtom, én nem csinálnék contractot reménykedve hogy felveszi e valaki... hajókat átviszed saját lábon, a maradékot meg be egy industrialbaazt hajrá...
  • tenthrodil
    Sziasztok, noobie kérdésem lenne:

Szeretném átszállítani a hangárban levő cuccaimat egy másik helyre, de abszolút nem férne fel minden a hajóra (+ hajókat is szállítani kellene).

1. az egyetlen megoldás ilyenkor a Courier Contract (CC)?
    2. CC során dönthet úgy a szállító, hogy inkább mégse szállítja ki és megtartja magának a cuccokat?
    3. Hogy tudnám leggyorsabban felmérni a szálíltani kívánt cucc összértékét, hogy collateral árat megfelelően szabhassam meg?
    4. Mekkora összeg az elfogadott jutalom átlagosan (x/ugrás, vagy ahogy működik ingame)?

Előre is köszönöm, ha valaki rám szán pár percet!

• Jakuza001
    Inkabb lepj be egy kicsit, ne csak a bagolesodet jartasd :D
    Amugy meg az angolok tanuljanak meg magyarul :D
  • DeviloftheHell
    angolul még mindig nem tudsz :D:D:D
  • Jakuza001
    A skill :D

http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=325425
  • Jakuza001
    Devil :D
    Neked is adtam volna, ha nem lettel volna olyan zsido. :D
  • DeviloftheHell
    de bükezü vagy vén cigány :P
  • Jakuza001
    Hat az ugy nem igazan lesz jo. :D Halgass ram es add el azt a szart, a kulonbseg nem lehet valami nagy osszeg, ha mashogy nem megy en kipotolom neked a kulonbozetet, ami kb 13-15 millio. :D
  • f4ember
    Huh köszi a részletes választ. Maradt a Ferox, nem lenne pénzem a Drakre, viszont nagyjából ez alapján fitteltem a hajóm, csak annyi, hogy a Feroxra csak 5 missile launchert lehet rakni a maradék két helyre hybrid turret került.
  • Jakuza001
    Igy szuletnek a TASE-s pletykak. :D

von Schreck
    The All-Seeing Eye
    [ Atlas Alliance ]
    "Bepróbálkozott a drone régio C-J6-ban, amíg mi az INIT egy rendszerét védtük. Aztán a XIX/RA/lófasztudja leverte a MM/RZR fleetet efm-ben. Mosoly
    Ennyi. Mosoly"

Valosag:

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=7104172

200 losses vs 88 kills
  • Jakuza001
    Hat inkabb draket kellett volna akkor venned azzal meg egyszerubb dolgod lett volna.
    Ferox egy hybrid platformu hajo azzal hasznaljak inkabb, bar van par extra erdekes fitt artyval vagy laserrel, de az csak pvpnel hasznalatos.
    Szoval nem igazan jo hajo pve-re.

Probalj inkabb Draket venni PvE-re es fitteld valahogy igy:

Shield Power Relay II
    Shield Power Relay II
    Ballistic Control System II
    Ballistic Control System II

Magnetic Scattering Amplifier II
    Large Shield Extender II
    Large Shield Extender II
    Y-S8 Hydrocarbon I Afterburners
    'Anointed' I EM Ward Reinforcement
    Ditrigonal Thermal Barrier Crystallization I

XR-3200 Heavy Missile Bay
    Drone Link Augmentor I

Medium Core Defence Field Purger I

Hobgoblin I

Ez egy standard agent fitt a Drakere keves skillponthoz.
    Ha mar eltudod erni a t2es resisteket, akkor csereld le arra a resisteket kuldetes fuggoen.

Itt egy link hozza, hogy melyik tipusu kuldiben mivel lonek.
    http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports
  • r4pt0r
    "megkedveljem újra a játékot" -> nem hülyék találták ki ezt a +5 napot. :D
  • f4ember
    Valószínűleg azis gond volt, hogy egy 2 év kihagyás után folytattam és egyből belevágtam egy küldibe, és igazából hirtelen azt se tudtam mit csináljak :D Ez az 5 napos reaktiválás pont arra jó, hogy újra megtanuljam a dolgokat és megkedveljem újra a játékot :) Különben tegnap vettem egy Feroxot, most jobban odafigyelek, hogy mit pakolok rá. Különben mit érdemes fegyverzetnek felrakni? 7 szabad helye van. 2 medium artillery, 2 medium turret, 3 heavy missile launcher?
  • Jakuza001
    ???
    Azt hogy sikerult ? Akar LVL3-akat lehet megcsinalni cruiserrel.
    Valamit nagyon nem jol csinalhatsz.
    Lehetseges, hogy nem a megfelelo resistekkel es fittel repulsz.
  • f4ember
    Közbe nézegettem az árakat 8 milláért lehet elpasszolni a primae-t. Most akarok egy battlecruisert, mert egy level2-es küldibe ledarálták a cruiserem.
  • Jakuza001
    Marmint ha kibetuzod a marhasagokat, amiket leirtal ? Bar mit is varhatna el valaki egy exTASEs-tol ?
    Most mar rajottel mit jelent a Ti ?
    Tudod ez nem mondat csak ket betu. :D