EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hát ez tényleg gáz. :S
A Bloodline elvileg még mindig eltérõ kinézetett jelent karaktergenerálásnál. Az Anchestry így nem tudom miben jelent változást.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ez szomoru, en szeretem a maceras karaktergeneralast 😞 es akkor miben masok a bloodlineok meg ancestryk?

ollie
Igen, változtattak a karaktergeneráláson a tavaszi kieggel, és valóban, már mindegyik karakter ugyanannyi statot kap. Sõt, már sokkal kevesebb skillt is kapnak indulásnál (régen asszem 900k sp-t kaptak, most talán 100k-t), viszont 1,2 millió sp-ig dupla olyan gyorsan tanul minden karakter.

nekem csak ennyi a kargen most trialon 😞

de remlik par eve meg trialnal is kerdesek votlak, hianyoltam is. es ahogy neztem statok is ugyanazok lesznek minden karakternek, fuggetlenul attol miket valasztasz 😞

Nethyrrea
a végén, amikor az amarr titanok épp fossálövik a mindent? 😄

mindenesetre a bewarpoló support fleet azért tetszetõs azzal a pár nyx-el 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
<#wow1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
A végén azért van Gallente revenge 😛

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Dominion: Buff the Amarrians? 😊

Jakuza001

Nethyrrea
nos igen 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
😊 de ezt a Canadaiak is mondhatjak foleg akik Quebec ben laknak 😊

Nethyrrea
"We let you know earlier this week that Massively is running a contest where you can win up to 15 months of EVE Online game time!

...

Only U.S. and Canadian (excluding Quebec) residents may enter, and you must be 18 years of age or older."

aha...szakadjanak-e meg

Roger6
<#vigyor3><#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tökéletesen 😄 <#eljen>

Positive Mental Attitude

Roger6
Okés, tõled is bocsánat. Így megfelel? <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Akkor minek szólsz be?

Positive Mental Attitude

Roger6
Ja bocs, nem tudtam, hogy notebookba kell. Egy: nem okoskodtam, kifejtettem a véleményem. 2: ki mondta, hogy zavar, hogy nem akar váltani? Ugye itt már érzed, hogy belemagyarázod a dolgokat, szóval papolást inkább meg sem hallottam. Köszönömszépen, igennagyon csendben leülhetsz a kis helyecskédre okoska. De háttal!<#hehe>

Strahd, bocsánat, nem akartam bunkónak tûnni, nem tudtam, hogy notebookba kell a VGA. De biztos lesz megoldás rá, csak várni kell addig, amíg kieszelnek valamit a nagyok.

ollie
Ramot nem tudsz tenni a gépbe?

Rosszul fogalmaztam. Jelenleg még SM2 kell. A Dominionnal kezdõdõen (december 1.) SM 3 kell majd.

Torzonborz
notbuciban elég nehéz videókarit cserélni 😛

de ez az sm3 nem biztos hogy megállja a helyét. dell 630asban 945g-s chipset van és az ha jól emlékszem nem tudja sm3-at mégis fut rajta EVE.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát igen, nem értem miért kell okoskodni... Miért zavar az téged, ha nem akar váltani? Csak feltett egy kérdést, hogy van-e rá megoldás... erre elkezdessz papolni, hogy vegyé ezt+ azt, miközben válasznak elég lett volna annyi is, hogy nincs... Én ezt nem tudom felfogni 😄

Positive Mental Attitude

Strahd_
Egy kerdest tettem fel, es koszonom nem szandekozom szetszereltetni a notebookom csak azert mert bar SM3 as a kartya megis meghal mert a ramot talalja kevesnek. Erdekessegkep Aion siman (kicsit csunyabb grafikaval) de elfut a gepem ellenben az EVE crashel. Erre iranyult a kerdesem.
Koszonom a megerto hozzaszolasodat.

Roger6
De ne haragudjatok, megint itt vagyunk a témánál. Régi, AGP-s SM3-as kártya 5.000 Forint. Igen, nem anyucival, hanem egyedül élek, fizetem a lakástörlesztõt + rezsit havonta, bulizni járok, nem keresek százezreket, tehát kijelenthetem, hogy mirõl is beszélünk itt? Aki erre nem tud "áldozni", az nem tudom mibõl él havonta...

A Shader model 1.0 támogatása szûnt meg, aztán a 2-é is. Ezért most minimum SM3 kell a játékhoz. Ez nem lesz jobb ezután sem és a CCP nem is tervezi a régi videokártyák támogatását.

Strahd_
lett mar azota valami megoldas hogy gyengebb vasakon is elfusson a jatek? vagy akinek az "uj" patch ota nem megy azoknak most sem megy?

[NST]Cifu
Én így tettem, azóta azt hallgatom mindenkitõl, hogy milyen sz@r hajó a Tempest... 😊

nézd vágig a hajo listát 😊 és válassz egy tetszölegest egyszerü

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Strahd_
😊 de az elejen az ember nem tudja milyen hajot is szeretne tanulni es miert 😊 ezert jok ezek a guide ok.

Roger6
Sziasztok! 0/

Lenne egy kérdésem. Ha kiszkennelek egy WH-t, akkor az nem csak ismeretlen ûrbe vezethet, hanem pl. 0.0-ba, esetleg low-secbe is? Nem elképzelhetetlen, csak nem értek a WH-hoz, meg én elsõre azt feltételeztem, hogy ha WH, akkor az egyenlõ ismeretlen ûr. De akkor nem biztos, hogy így van ez.

De ott is vannak kérdések (mármint trialon).

Troyan
oh ez kérdéses téma kimaradt. Én csak kipippantottam, hogy Amar meg Amar meg Liberálisok aztán kész. Lehet trial accon nincsennek kérdések? Na mindegy ránézek megint. Köszi

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

[NST]Cifu
A skilljeid függenek attól, hogy a karakter indításánál milyen hátteret választottál. Több lépcsõs kérdések voltak, három-három választási lehetõséggel, oldalt meg fel volt sorolva, hogy az adott választástól milyenek lesznek a skilljeid.

Troyan
Csátok, ha van egy fõkarakterem, meg a három slotból is van egy még. Én ugy láttam mintha bizonyos skilljei már meglennének lvl 2-n amikor kezdtem vele a játékot. Van valami kapcsolat az egy accon lévõ karakterek között vagy pusztán a vérvonal meg háttér miatt kapott skilleket és tök láma vok. 😄

Nethyrrea
thx

Fenrir
Kb 280-300 millió isk.

A halál csupán a kezdet...

Nethyrrea
mennyibe lehet manapság ingame kapni 30napos plex-et?

visa electront biztos hogy elfogadják ha hibát ir ki irsz nekik 5 percen belül megcsinálják élelmes kis zsidok de ha hibát jelentesz örülj ha 10 éven belül megcsinálják

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

[NST]Cifu
Nem tudom milyen bankkártyád/bankszámlád van, de bemész (vagy telefonon/interneten utánaérdeklõdsz), hogy lehet-e a jelenlegi kártyáddal internetes utalást végrehajtani. A legtöbb banknál van virtuális kártya, ez csak egy papírfecni, amin általában egy EC/MC kártyaszám, lejárati idõ és CVC azonosító kód található, ezekkel tudsz fizetni, ha a virtuális kártyához tartozó alszámlán van elég pénz. Amúgy ahogy Lammaer is írja, leszámítva a leggagyibb kártyákat (mint a sima Cirrus/Maestro) lehet interneten is fizetni.

nem kell dombor kártya se a paypalhoz, se az EVE-hez... annó megették még a nyomi VISA ELECTRONt is.

Troyan
De gondolom a paypalhoz is kell domborkártya nem?

[NST]Cifu
Én Paypal-t használtam, de van bõven lehetõség. Logolj be az EvE honlapján az account részben, ott vannak fizetési opciók.

Troyan
Gondolom már kifarmoljátok a havidíjat 😄 , de kezdetekkor hogy intéztétek a fizetést? Kerestem infót de nem nagyon találtam. Netbankon keresztül lehet intézni?

Roger6
Azért vannak Battleclinic-en jó fittek, nem csak szar dolgok vannak fent.

addig meg mindenki fogja a fejét hogy mit rakott rá amikor kilövik 😄

[NST]Cifu
Kezdésnek jó, úgy is a tapasztalat alapján fog ráérezni, hogy mi az, amin változtatni kell majd.

azokbol lesznek a diszfittek 😄

Evemon, EveHQ, Eve EFT. Ezeket a progikat érdemes használni.

Troyan
Hallottam az EveMonról de nem tudtam hogy ennyi mindent belegyömöszöltek.
ISK-t már leszedtem, már csak nyomtatni kéne.
Köszöntem!

[NST]Cifu
Én inkább az EveMON-t javaslom. Szépen kiválasztod, hogy milyen hajót akarsz repülni, és egy kattintáttal hozzáadja a tanulási tervhez (Plan), ugyanezt eljátszod a fegyverekkel / drónokkal / bányászlézerekhez, és még azt is megmondja, hogy milyen tulajdonságok / Learning skillek lennének ideálisak az adott tervhez.

A hajóknál vannak Battleclinic fittek, ha valamelyik szimpatikus, akkor egybõl bele lehet rakni a szükséges skilleket a Plan-ba, stb.